winbet ofertă august banner
Blog  /   octombrie 1, 2021   /   Dan Dumitru

Promoții Winbet cu depunere – Revendică 154 rotiri gratuite

Rating Slot

Descoperă noile Promoții Winbet ✔️ Profită de 154 rotiri gratuite Winbet ✔️ Bonus 10 000 RON ✔️ Winbet cod promoțional WBX3!

 • Ofertă disponibilă: 154 rotiri gratis
 • Mod de revendicare: Depunere
 • Winbet cod promoțional: WBX3
 • Valabilitate: 31 octombrie 2021

Dacă ai un cont de jucător la Winbet atunci cu siguranță te vei bucura să afli că în fiecare lună a anului 2021 prima depunere îți aduce 100 RON, cea de a doua îți aduce un bonus de 77 rotiri, iar cea de a treia încă 77 rotiri și 100% bonus folosind Winbet cod promoțional WBX3!

Winbet oferta lunii

2 x 100% și 154 rotiri gratuite

Cod bonus: WBX3

Profită de un bonus de 2 x 100% până la 10 000 RON și de 154 rotiri Winbet la primele trei depuneri!

Articolul Promoții Winbet cu depunere va fi actualizat constant cu cele mai noi oferte și coduri promoționale. Jucătorii vor găsi în partea de sus promoțiile actuale și valabile. Încearcă și:

Promoții Winbet – 154 rotiri gratis Winbet

În fiecare lună, Winbet vine cu ceva nou pentru clienții săi fideli, iar luna octombrie nu are cum să lipsească! Ca oricare altă ofertă Winbet, și la aceasta poți ajunge foarte ușor, iar în acest articol, îți vom prezenta toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți face viața și mai ușoară decât este deja! În afară de pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a profita de ofertă, îți vom prezenta și câteva dintre condițiile importante pentru a avea câștiguri garantate! Și desigur, îți vom spune și în ce constă această ofertă!

Această ofertă face parte din categoria de promoții Winbet cu depunere, ceea ce înseamnă că este nevoie să faci un depozit pentru a putea beneficia. Mai mult oferta Winbet 2021 pentru luna aceasta este structurată în trei etape, după cum urmează:

 1. La prima depunere de minim 100 RON primești 100% bonus, adică ți se dublează depunere. Folosește cod promoțional Winbet WBX3 în momentul în care revendici oferta. Dacă depui 100 lei mai primești încă 100 lei și poți juca un total de 200 RON pentru a-i rula în jocuri. Pentru a fi eligibil, suma minimă a depunerii este de 100 de lei. Această promoție este valabilă zilnic, pentru fiecare depozit în parte, de luni până vineri. Așa cum am menționat anterior, oferta are valabilitate în fiecare lună, de pe 1, ora 00:00 până pe 31 ora 23:59.
 2. La a doua depunere mai primești un bonus de 77 rotiri gratis Winbet la Pin Up Queens la o depunere de minim 200 RON.
 3. La a treia depunere de minim 300 RON încă 77 rotiri gratis Winbet și un bonus de 100%.

Pentru a afla cum să îți deschizi un cont Winbet și cum să realizezi o depunere Winbet, accesează articolele noastre!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă?

 • Pasul I: Înregistrare și cod promoțional Winbet

Înregistrează-te pornind de la oferta de mai sus și realizează o primă depunere. În afară de depozitul de minim 200 de lei pentru rotiri și minim 100 RON pentru bonus, este nevoie să folosești un cod promoțional Winbet WBX3 în secțiunea Depunere a contului. Poți să confirmi oferta de la profilul tău, din secțiunea Bonusuri înainte de a face depozitul.

 • Pasul II: Depunere minimă

Există mai multe metode prin care poți face un depozit pentru promoții Winbet cu depunere, iar dacă nu ești chiar începător în tranzacțiile pe această platformă, știi probabil care sunt variantele pe care le ai la dispoziție. Pentru a revendica 154 Winbet rotiri gratuite trebuie să realizezi o depunere de minim 100 lei, pentru a doua încă 200 lei și pentru cea de a treia 300 lei. Nu uita să introduci cod promoțional Winbet la revendicare ofertei.

 • Pasul III – Metode de plată

Poți depune prin card de credit sau de debit, prin Skrill, Neteller, Paysafecard, CashpayWinbet.ro sau CashpayWinbet.ro – Delivery. Timpul de transfer este instant în toate cazurile, doar la ultimele două este nevoie de aprobare.

Winbet oferta lunii

2 x 100% și 154 rotiri gratuite

Cod bonus: WBX3

Profită de un bonus de 2 x 100% până la 10 000 RON și de 154 rotiri Winbet la primele trei depuneri!

Condiții rulaj promoții Winbet cu depunere

Pentru Winbet oferta lunii există unele condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage banii câștigați de pe urma rotirilor și a bonusului. Rulajul este de 35x în cazul rotiri gratuite Winbet după prima depunere. Cerința de rulaj trebuie realizată în cel mult 48 de ore de la creditare. În cazul bonusului de la a două depunere, cerințele sunt de 30x și trebuie respectate în maxim 2 zile, iar pentru a treia depunere, pentru bonusul de 100% + 77 rotiri Wibet este un rulaj de x35.

Suma maximă pe care o poți retrage cu această promoție este de 10.000 de lei. Cerințeșe de rulaj pentru bonus au aceași perioadă de 2 zile pentru a fi îndeplinite din momentul creditării bonusului. Tot ceea ce este peste această sumă va fi anulat atunci când se va termina rulajul sau atunci când vei realiza solicitarea unică de retragere. În afară de aceste condiții specifice, Winbet oferta lunii are aceleași condiții generale ca orice altă ofertă a operatorului. Mai multe informații despre cerințe rulaj Winbet în articolul atașat!

E esențial să introduci Winbet cod promoțional în secțiunea depunere pentru a primi bonusurile menționate sau în rubrica Profil și apoi Bonusuri.

Promoții Winbet – ce jocuri pot accesa?

Winbet oferta lunii nu menționează anumite sloturi decât în cazul celei de a doua depuneri unde rotirile pot fi folosite doar la Pin Up Queens și au o valoare de 1.5 RON. Ceea ce înseamnă că poate fi folosită la orice joc dorești. Din fericire, Winbet nu duce lipsă de sloturi! Poți alege dintr-o colecție impresionantă de sute de jocuri de la marii dezvoltatori din domeniu precum Novomatic, EGT, Evoplay, CT Gaming și mulți alții! Desigur, jocurile sunt care mai de care mai spectaculoase, jocuri cu tematici din filme, istorie, mitologie, natură și practic orice lucru care poate fi pus într-un slot!

Dacă îți place lumea acvatică, atunci Coral Island de la EGT te-ar încânta cu siguranță. Un fan al legendelor nu ar trebui să rateze slotul Age of Troy, tot de la EGT. Ei bine, chiar dacă nu ești mare fan, vei deveni cu ajutorul acestui slot! Cu Indiana’s Quest de la Evoplay vei putea descoperi comorile ascunse ale unei lumi uitate!

Desigur, nu lipsesc nici jocurile cu tematică clasică, cu fructe și șeptari, precum Burning Hot, Super Hot, Shining Crown și multe altele. Colecția de sloturi acoperă toate gusturile, așa că singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te distrezi cu ajutorul acestei promoții Winbet cu depunere!

De asemenea, poți opta după dispunerea clasică de cinci role și trei sau patru rânduri sau poți încerca ceva mai ieșit din comun cu tot felul de funcții și structuri. În a doua categorie intră de obicei sloturile celor de la Kalamba, precum Fire Eagle, Dino Odyssey sau Gates of Babylon. În afară de simboluri speciale și linii de plată, acestea au și misiuni care te ajută să îți rotunjești câștigurile.

Totuși, dacă ești începător, îți recomandăm ceva mai simplu, cum ar fi cele de la EGT, precum Burning Hot sau Super Hot, menționate deja mai sus. Până la urmă, vrei să profiți de aceste promoții Winbet cu depunere și este recomandabil să mergi la sigur. Există motive pentru care jocurile clasice și cu șeptari au rămas atât de populare, iar unul dintre acestea este simplitatea care îți permite să înveți repede regulile jocului.

Site-ul are și o secțiune cu jocuri recomandate, deci poți verifica și secțiunea aceasta. Totodată, dacă dorești să fii ținut la curent cu tot ceea ce este nou, există și secțiunea cu jocuri noi pe care o poți consulta! Orice ai alege, noi îți recomandăm să folosești bonusul înțelept, adică să te documentezi înainte de a juca pe bani și să încerci câteva runde demo pentru „a testa apele”.

Verdict Winbet promoții

Winbet oferta lunii îți vine în întâmpinarea ta cu oportunitatea de a primi două bonusuri la primele depuneri care îți vor spori șansele de câștig, folosind Winbet cod promoțional WBX3. În afară de regulile deja menționate mai sus, îți recomandăm să citești toți termenii și toate condițiile pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când vei dori să retragi bani; ar fi și păcat după experiența de top alături de cele mai bune sloturi!

Pe Winbet ai la dispoziție o serie vastă de sloturi de tot felul, de la cele clasice, dar foarte îndrăgite, la cele cu tematici care mai de care mai spectaculoase! Indiferent de alegerile și preferințele tale, un lucru este absolut sigur: nu vei duce lipsă de distracție!

Urmează o altă promoție Winbet!

Bonus CashPay Winbet – Distracție zilnică

La Winbet, jucătorul trece mereu pe primul loc, de aceea operatorul lansează două noi oferte având ca focus noul lor serviciu, CashPay Winbet și CashPay Delivery, două noi modalități de depunere și retragere care utilizează în mod integral cash, fără a fi nevoie de orice fel de card sau cont bancar.

În cele ce urmează vei afla toate detaliile despre serviciul Winbet CashPay, dar mai important, tot ceea ce ține de cele două bonusuri CashPay Winbet care te vor ține în priză de dimineața până seara.

Cum revendic bonusurile CashPay Winbet?

Bonus 3 x 120%

Bonus CashPay

3 x 120% până la 1200 RON

Cod bonus: CASH120

 • Trei bonusuri de 120% până la 1200 RON
 • Disponibil prin CashPay și CashPay Delivery
 • Interval orar: 06:00 – 20:00

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Efectuează o depunere de minim 100 RON la orice sală de joc sau agenție Winbet sau de minim 150 RON prin serviciul CashPay Delivery în intervalul orar 06:00 – 20:00

Pasul 3

Menționează codul bonus CASH120 la sala de joc sau la curierul tău și bucură-te de bonus

Bonus 2 x 200%

Bonus CashPay

2 x 200% până la 2000 RON

Cod bonus: CASH200

 • Două bonusuri de 200% până la 2000 RON
 • Disponibil prin CashPay și CashPay Delivery
 • Interval orar: 20:00 – 00:00

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Efectuează o depunere de minim 100 RON la orice sală de joc sau agenție Winbet sau de minim 150 RON prin serviciul CashPay Delivery în intervalul orar 20:00 – 00:00

Pasul 3

Menționează codul bonus CASH200 la sala de joc sau la curierul tău și bucură-te de bonus

Totodată, te poți folosi de acest bonus folosind și aplicația de mobil, Winbet App.

În ce constau cele două bonusuri Winbet CashPay?

Bonus 3 x 120% CashPay Winbet

Primul bonus despre care vom vorbi este cel de dimineață, practic te poți bucura de trei bonusuri în valoare de 120% până la 1200 RON în intervalul orar 06:00 – 20:00.

Acest lucru înseamnă că, în fiecare zi din săptămână poți efectua trei depuneri, de minim 100 RON pentru serviciul CashPay și de minim 150 RON prin serviciul Winbet casino online CashPay Delivery pentru a te putea bucura de un bonus de 120% până la 1200 RON. Practic, dacă alegi să depui 1000 RON, te vei juca de 2200 RON. Nu uita să menționezi Winbet cod promoțional CASH120 la orice sală de joc Winbet sau la curierul tău prin serviciul CashPay Delivery.

Bonus 2 x 200% CashPay Winbet

Cea de-a doua ofertă pe care o poți revendica se referă la două bonusuri de 200% până la 2000 RON, în intervalul orar 20:00 – 00:00 prin CashPay Winbet sau CashPay Delivery.

Precum și oferta din prima parte a zilei, în fiecare zi a săptămânii te poți bucura de două bonusuri cu depunere de 200% până la 2000 RON la două depuneri de minim 100 RON prin serviciul Winbet CashPay, sau de minim 150 RON prin cel de-al doilea serviciu, CashPay Delivery. Presupunem că una dintre depunerile tale va fi de 500 RON, în acest caz te vei juca de 1500 RON. Nu uita și de cod promoțional Winbet de seară, CASH200, care trebuie menționat.

Condiții de rulaj pentru bonusuri CashPay Winbet

Condițiile de rulaj sunt o formă de apărare pentru cazinourile licențiate pentru a putea alunga jucătorii cu intenții negative, așa-zișii vânători de bonusuri. Pentru a se asigura de faptul că numai jucătorii Winbet care doresc să folosească serviciile operatorului profită de bonus, au fost impuse anumite cerințe pentru a putea retrage un bonus Winbet.

O mențiune importantă pe care mulți jucători o omit este faptul că, nu numai mizele care îți oferă un câștig te ajută la îndeplinirea acest condiții de rulaj Winbet, ci și rotirile mai puțin norocoase. Astfel că trebuie să te gândești la faptul că, cu orice rotire, ești mai aproape de retragerea câștigului.

Bonus 3 x 120%

Pentru bonusurile din intervalul orar 06:00 – 20:00, anume bonusurile de 120% până la 1200 RON, acestea sunt informațiile privind condițiile de rulaj:

 • Cerințele de rulaj sunt de 45 x (Suma Depusă + Bonus Primit), practic, dacă ai depus 100 RON prin serviciul CashPay Winbet și ai primit un bonus de 120 RON, va trebui să rulezi 45 x (100 + 120), adică 45 x 220, în total 9900 RON
 • Ai la dispoziție 48 de ore în care poți satisface condițiile de rulaj, în caz contrar orice fel de câștig de pe urma bonusului va fi retras din contul tău de jucător

Bonus 2 x 200%

De cealaltă parte avem cele două bonusuri de 200% până la 2000 RON, de care poți profita în intervalul 20:00 – 00:00. Condițiile de rulaj prevâd următoarele:

 • Condițiile de rulaj sunt de 45 x (Suma Depusă + Bonus Primit), similar condițiilor bonusului de dimineață, astfel că, dacă ai ales să depui 200 RON, va trebui să rulezi 45 x (200 + 400), adică 45 x 600, un total de 27000 RON
 • Ai la dispoziție tot 48 de ore, timp în care trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj, altfel, orice fel de câștig de pe urma bonusului acordat va fi retras din cont

Ce reprezintă mai exact serviciille CashPay Winbet și CashPay Delivery?

Am tot vorbit despre cele două servicii și de faptul că bonusurile sunt exclusiv pentru acestea. Ei bine, cel mai simplu mod prin care putem explica serviciul CashPay Winbet este să spunem că nu ai nevoie de card de credit sau de un cont bancar pentru a efectua o depunere pe site-ul Winbet. Poți folosi și exclusiv cash direct în agențiile și sălile de jocuri Winbet, dar poți cere și un serviciu special, CashPay Delivery, prin care nu trebuie să te deplasezi până la o agenție.

Serviciul Delivery te poate scăpa de un drum în plus, mai ales dacă cea mai apropiată agenție Winbet este la o distanță considerabilă de către locuința ta, dar și dacă ai prea multe pe cap și nu ai timp să ajungi la una. Prin CashPay Delivery, un livrator va fi trimis la ușa ta care va colecta banii și îi va vira în contul tău de jucător. Simplu, rapid și eficient, însă trebuie să știi faptul că serviciul este destinat exclusiv locuitorilor capitalei, București.

Concluzii

Astăzi am vorbit despre cele două bonusuri de care te poți bucura exclusiv prin serviciile CashPay (pe care îl poți utiliza la toate sălile de jocuri și agențiile Winbet) și CashPay Delivery (un curier va veni la ușa ta să preia banii cash care vor fi virați în contul tău). Ambele oferte sunt perfecte pentru jucătorii la început de drum și pentru cei ce nu dețin un cont bancar sau un card de credit, astfel că distracția este prezentă pentru orice jucător.

Bonus CashPay

3 x 120% până la 1200 RON

Cod bonus: CASH120

 • Trei bonusuri de 120% până la 1200 RON
 • Disponibil prin CashPay și CashPay Delivery
 • Interval orar: 06:00 – 20:00

Bonus CashPay

2 x 200% până la 2000 RON

Cod bonus: CASH200

 • Două bonusuri de 200% până la 2000 RON
 • Disponibil prin CashPay și CashPay Delivery
 • Interval orar: 20:00 – 00:00

OFERTE VECHI

Oferta de mai jos nu mai este momentan valabilă

Winbet ofertă August – în ce constă?

Această promoție Winbet este de fapt un cadou pentru jucătorii care aleg să depună bani și să își încerce norocul la jocurile din gama cazinoului. Pentru a beneficia de această Winbet ofertă august ai nevoie de un cont de jucător și de o depunere de minim 100 lei. Trebuie doar să introduci Winbet cod promoțional WB100 în secțiunea Depunere sau să confirmi această ofertă din contul tău de jucător, secțiunea Bonusuri, înainte de a depune suma de bani. Partea cea mai bună este că poți profita de această promoție Winbet în fiecare zi dacă faci în fiecare zi o depunere minimă de 100 lei sau ori de câte ori vrei să joci mai mult, pe banii cazinoului, însă doar în luna august. Există totuși și o regulă – poți revendica acest bonus o dată pe zi, până la maximum 1.000 lei bonus.

Să luăm un exemplu pentru a vedea mai bine cum funcționează această Winbet ofertă august. Dacă vrei să faci astăzi o depunere de 120 lei, vei primi din partea cazinoului încă 120 lei și vei avea în cont 240 lei pe care îi poți rula la jocurile preferate. Dacă săptămâna viitoare vrei să mai faci încă o depunere în valoare de 100 lei, vei primi încă un bonus în valoare de 100 lei și tot așa, până atingi suma maximă de 1.000 lei.

cadou winbet casino

Promoție Winbet – pașii pe care trebuie să îi urmezi

Pentru a beneficia de acest cadou din partea cazinoului, trebuie să urmezi niște pași extrem de simpli, pe care deja i-am menționat. Primul pas și cel mai important pentru a fi eligibil pentru această promoție Winbet este să ai un cont de jucăto – dacă nu te-ai înregistrat încă, o poți face rapid prin completarea unui formular cu datele personale și validarea contului. Următorul pas este să faci o depunere de minim 100 lei pentru a fi eligibil pentru această Winbet ofertă august.

În momentul în care faci depunerea trebuie să menționezi cod promoțional Winbet WB100, iar contul îți va fi creditat instant cu suma de bani depusă și bonusul acordat de casino. Aceștia sunt singurii pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a beneficia de această ofertă. După ce i-ai parcurs, te poți bucura de jocurile favorite sau poți încerca jocuri noi cu banii din contul tău. Atenție însă că această ofertă este valabilă doar pe parcursul lunii august, deci profită de ea cât mai ai timp!

Winbet Ofertă August

Bonus 100% la depunere

Cod bonus: WB100

Câștigă un bonus de 100% la depunere până la 1000 RON.

Înregistrează-te și realizează o depunere folosind codul  WB100.

Oferta e valabilă în perioada 2.07.2020 – 31.08.2020.

 

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus, prin click pe Profită Acum!

Pasul 2

Înregistrează-te prin crearea unui cont de jucător Winbet.

Pasul 3

Validează-ți contul prin încărcarea unei poze a actului de identitate pentru a fi eligibil.

Pasul 4

Realizează o depunere de minim 100 RON, adăugând codul WB100, iar bonusul va intra automat.

Winbet ofertă august – rularea bonusului

Există totuși și câteva condiții pe care trebuie să le urmezi ca să te bucuri de câștigurile rezultate din bonusul zilnic la depunere. Cerințele de rulaj Winbet trebuie să fie realizate în 48 de ore de la activarea ofertei, iar bonusul și suma depusă trebuie să fie rulate de 45 ori înainte de a retrage câștigurile. Un alt lucru important de menționat este faptul că suma maximă care poate fi retrasă este de 5.000 lei. Orice câștig realizat peste suma de 5.000 lei va fi anulat în momentul finalizării rulajului sau odată cu solicitarea retragerii unice. Chiar și așa, imaginează-ți cum ar fi să profiți de această ofertă, să depui 100 lei, să primești din partea cazinoului încă 100 lei și în urma rulării acestor sume să te trezești cu un câștig de 5.000 lei!

Winbet Ofertă August

Bonus 100% la depunere

Cod bonus: WB100

Câștigă un bonus de 100% la depunere până la 1000 RON.

Înregistrează-te și realizează o depunere folosind codul  WB100.

Oferta e valabilă în perioada 2.07.2020 – 31.08.2020.

ALTĂ OFERTA WINBET

Bonus zilnic în valoare de 20 lei și mai multe șanse de câștig la Winbet!

Ce zici de un cadou Winbet în valoare de 20 lei pe care îl poți primi în fiecare zi? 20 lei înseamnă mai multe rotiri gratuite la slotul preferat sau mai multe jocuri de Blackjack, ruletă sau Poker. Până la finalul lunii august, toți cei care au ales să își încerce norocul în cadrul cazinoului Winbet se pot bucura de un bonus zilnic în valoare de 20 lei pe care îi pot folosi la orice joc din gama cazinoului. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt extremi de simpli, deci nu ezita să îi urmezi și tu și să te bucuri în fiecare zi de 20 lei din partea cazinoului!

Bonus zilnic 20 RON

Winbet ofertă August

Câștigă un bonus gratuit de 20 RON.

Realizează o depunere de minimum 20 RON

Poți beneficia de acest bonus o dată pe zi.

 

Promoțiile cu depunere de care te poți bucura la Winbet

-Informații generale-

promoție winbet cu sloturi

Cu ajutorul lucrurilor pe care ți le vom prezenta aici, vei știi la ce să te aștepți de la ofertele Winbet cu depunere. Cel mai probabil ești oarecum familiarizat cu ofertele Winbet. Poți primi bani, rotiri gratuite și multe alte premii care te vor ajuta să joci mai mult și mai bine de fiecare dată când alegi unul dintre numeroasele sloturi puse la dispoziție de operator.

Fanii platformei online Winbet pot beneficia de multe oferte, care mai de care mai avantajoase, astfel încât ar fi chiar imposibil să existe clienți nemulțumiți. Secțiunea de cazino are întotdeauna cel puțin un bonus promoțional Winbet! Pot apărea și altele noi pe parcurs, deci stai cu ochii pe supercazino.ro pentru a afla noile oferte sau intră în contul tău de client!

În acest articol, vei învăța să joci inteligent pentru a te distra și, desigur, pentru a câștiga mai mult decât o faci în mod normal! Totodată, vei cunoaște informații generale pentru a ști exact „cu ce se mănâncă” ofertele Winbet și, pentru a nu avea ulterior surprize neplăcute. Așadar, află totul despre Winbet ofertă cu depunere și rămâi la curent cu noile promoții!

Multe dintre aceste Winbet promoții au un termen de valabilitate și te poți bucura de ele cu ocazia anumitor evenimente, cum ar fi sărbători (Crăciunul), ziua ta de naștere sau anumite luni. Totodată, Winbet își arată creativitatea prin oferirea unei game variate de promoții. De la happy hours la încurajarea depunerii prin anumite servicii la oferte clasice de bonus promoțional Winbet la depunere, operatorul te încântă de fiecare dată!

Promoții Winbet

Winbet promoții lunare

Aici poți găsi o listă cu toate promoțiile active pe care le vei regăsi pe pagina Winbet. Îți urăm mult succes la joc!

Lucruri de știut despre ofertele Winbet cu depunere

Ofertele cu depunere presupun de multe ori un bonus în bani sau în rotiri gratuite atunci când faci o depunere. O astfel de promoție poate lua o sumedenie de forme, așa cum vei vedea în secțiunile ce urmează, când vom descrie succint astfel de oferte Winbet cu depunere.

Fiecare promoție are anumite condiții și de aceea este important să citești cu atenție termenii de fiecare dată când decizi să optezi pentru un bonus promoțional Winbet.

Poți fi ținut la curent cu noile oferte prin contul tău de jucător sau intrând pe supercazino.ro, unde poți afla toate informațiile care te interesează.

Mai departe îți vom prezenta câteva aspecte esențiale despre anumite oferte valabile în luna august pentru a-ți face o idee despre ce presupun acestea și la ce să te aștepți în continuare. Desigur, nu vor exista momente în care vei duce lipsă de Winbet promoții, ceea ce te va face să îndrăgești și mai mult gamblingul online.

Winbet cu depunere – Happy Hours pentru jucătorii fideli

bonus promoțional winbet

Zilnic, între orele 22:00 și 00:00, jucătorii fideli se bucură de un bonus de 200% la o depunere de până la 2.000 de lei, iar suma minimă trebuie să fie de 100 de lei. Este extrem de ușor să profiți de acest bonus. Singura condiție este să introduci în secțiunea „depunere” codul promoțional HH200. Poți folosi acest bonus doar o singură dată pe zi.

Winbet ofertă cu depunere cu CashPay

Tot ce trebuie să faci este să folosești codul promoțional CASH120 în locațiile Winbet, cu o depunere minimă de 100 de lei, sau prin serviciul CashPay Delivery, unde depunerea minimă trebuie să fie de 150 de lei.

Există două tipuri principale de oferte CashPay care îți măresc bonusul la depunere cu 120% și respectiv cu 200%. Acestea au intervale orare diferite. Cel de 120% are intervalul orar 06:00 – 20:00 dacă depui prin serviciul CashPay și poate fi revendicat de trei ori pe zi. Trebuie menționat că această promoție este doar pentru locațiile din Iași și București. Deci, câteodată, o Winbet ofertă cu depunere poate depinde și de locul în care te afli.

Unele servicii de tranzacții, inclusiv acesta, au o limită de retragere (aici este 9.400 de lei), dar timpul de aprobare este scurt, de obicei o oră.

Bonusul de 200% este similar, dar are alte ore în care poți beneficia de acesta: 20:00 și 00:00. Îl poți folosi de maxim două ori, și desigur, condiția este să depui prin serviciul CashPay.

Pentru a profita de acest bonus promoțional Winbet, este nevoie să folosești codul CASH200 în locațiile stradale.

Bonus zilnic pentru clienții fideli

Jucătorii fideli Winbet se pot bucura de un bonus gratis de 20 de lei. Trebuie doar să ai o depunere de minim 20 de lei în ultimele 7 zile și de asemenea să accepți primirea notificărilor de marketing. Apoi, confirmi oferta care se numește „bonus gratuit zilnic” din contul tău de jucător.

Retragerea câștigurilor rezultate în urma bonusului este de 50X, iar acestea trebuie realizate în cel mult 24 de ore de la activarea Winbet ofertă cu depunere. 300 de lei este cea mai mare sumă care poate fi retrasă. Orice câștig peste este anulat.

De asemenea, pentru a retrage câștigurile, trebuie să fi depus minim 100 de lei în ultimele 7 zile. Poți depune toată această sumă și când soliciți retragerea.

Bonus promoțional Winbet valabil o lună

Pot exista și oferte clasice de depunere pentru fiecare lună. Spre exemplu, luna august a adus un bonus 100% Winbet ofertă cu depunere! Fiecare depozit este dublat, iar tot ce trebuie să faci este să confirmi oferta din secțiunea „bonusuri” din contul tău sau să introduci codul promoțional WB100. Suma minimă este de 100 de lei pentru această ofertă Winbet cu depunere, iar cea maximă este de 1.000 de lei.

winbet cu depunere

Așadar,

După cum se poate observa foarte ușor, pot exista multe oferte, care mai de care mai variate și vor apărea mereu altele noi! Promoțiile cu depunere ale jucătorilor deja înregistrați au scopul de a-și păstra clientela și îți permit să joci mai mult și mai bine, ceea ce îți va aduce mai multe premii și o satisfacție mai mare!

Totuși, trebuie menționat și că Winbet poate modifica sau suspenda oricând orice promoție. Acest lucru se poate întâmpla, spre exemplu, atunci când se remarcă multe încercări de fraudare sau o problemă la securitate. Desigur, aceste situații sunt extrem de rare. Oricum, recomandăm jucătorilor să citească cu atenție termenii și condițiile fiecărei promoții pentru a ști exact la ce să se aștepte.

Află și despre:

Alte Articole

Reguli Gin Rummy – Cum se joacă Gin Rummy

Rating Slot Gin rummy, cunoscut și sub denumirea de gin, este un joc de cărți popular în întreaga lume. E perfect pentru doi jucători, așa că dacă vrei să îl încerci cu prietenul cel mai bun sau cu jumătatea ta, cu siguranță veți avea parte de distracție și de o înfruntare pe cinste. Descoperă cum […]

Citeste mai mult

iUmor 2021: Info și ghid pariuri iUmor

5/5 – (1 vote) Cea mai tare emisiune de divertisment din România, iUmor, promite o mulțime de momente amuzante și nu numai. Ți-am pregătit un articol cu informații importante despre acest show, și cum poți să plasezi chiar tu foarte simplu pariuri iUmor la case de pariuri de încredere! Ce este iUmor România? iUmor este […]

Citeste mai mult
pariuri superstar

SuperStar România: Info și cote pariuri SuperStar Betano

Rating Slot Un nou show muzical a luat cu asalt televiziunea românească, și anume SuperStar România. Află și tu din articolul acesta despre ce este vorba, și, dacă te încumeți, plasează și niște pariuri SuperStar pe favoriții tăi! Informații despre Superstar România SuperStar România este un show muzical nou, versiunea românească a francizei străine Idols […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă