winbet 50 rotiri fara depunere
Blog  /   ROTIRI GRATUITE  /   ianuarie 7, 2022   /   Mihai Babciuc

Winbet Bonus Fără Depunere 2022 – 50 Rotiri Gratuite

5/5 - (3 votes)

Profită și tu de oferta Winbet bonus fără depunere! În articolul de mai jos vei afla toate detaliile despre bonusul Winbet 50 rotiri gratuite, cum poți profita de el, unde îl poți folosi, dar și ce condiții de rulaj trebuie să îndeplinești pentru a-l putea retrage din contul tău de jucător.

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

 • 50 rotiri gratuite  fără depunere la validarea contului
 • Rotirile sunt valabile la jocul Shining Crown
 • 50 de RON gratis cadou de ziua ta

Cum revendici bonus Winbet 50 rotiri fara depunere

Cel mai important aspect despre bonusul Winbet 50 rotiri fara depunere este cum îl poți revendica. Trebuie să știi faptul că pașii sunt extrem de simpli de urmat și poți începe să joci gratis pe bani reali la Winbet. Iată care sunt pașii revendicării bonusului:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Profită Acum

Pasul 2

Înregistrează-te pe site-ul Winbet completând formularul de înregistrare

Pasul 3

Verifică-ți contul trimițând o copie după buletin împreună cu o poză selfie cu tine și buletinul

Așa cum am precizat, pașii revendicării noului bonus Winbet 50 rotiri fara depunere sunt extrem de simpli de urmat. În cazul în care întâmpini probleme la procesele de înregistrare și de verificare al contului tău Winbet, ți-am pregătit două ghiduri care te vor parcurge pas cu pas prin aceste două procese. Le poți accesa dând click pe: înregistrare Winbet sau verificare KYC.

În ce constă bonus Winbet 50 rotiri gratuite?

Așa cum cel mai sigur ți-ai dat deja seama, este vorba despre un bonus de 50 de rotiri gratuite la Winbet pe care îl poți accesa după verificarea contului tău, acest lucru însemnând că vei primi rotirile gratuite după ce trimiți copia buletinului împreună cu un selfie cu tine și buletinul. Se creditează un singur bonus Winbet 50 rotiri fara depunere per cont de jucător, astfel fiind un bonus unic.

Te poți folosi de bonus doar la slotul Shining Crown!

După cum poți observa, este vorba un slot Winbet la care te poți juca cu bonusul de 50 de rotiri gratuite bonus fără depunere. Aceste rotiri gratuite îți pot aduce câștiguri foarte mari pe care le poți folosi pentru a le transforma în altele și mai mari! Te poți folosi de acest bonus și pe mobile Winbet.

Am menționat la începutul articolului de faptul că poți câștiga până la 300 RON, ei bine, într-adevăr câștigul maxim pe care îl poți obține de pe urma acestor Winbet 50 rotiri fara depunere este de 300 de lei. Însă, îți putem garanta faptul că cel mai sigur vei atinge acest prag dat fiind faptul că este vorba de 50 de rotiri.

Condiții de Rulaj – Winbet 50 Rotiri Fara Depunere

Orice bonus de la orice cazino va avea cel mai sigur așa-zisele condiții de rulaj. Acestea au fost create pentru a putea înlătura din comunitatea cazinoului, jucătorii cu intenții rele, supranumiți și vânători de bonusuri, care doresc doar să profite de bonus, iar apoi să plece, fără să aibă intenții de a juca în continuare. Condițiile de rulaj îi ajută pe jucătorii adevărați să profite de bonusuri avantajoase pentru ei.

Aceste fiind spuse, condițiile de rulaj pentru bonusul Winbet 50 rotiri fara depunere sunt de 30 x valoarea câștigului tău de pe urma rundelor gratis. Dacă spre exemplu ai obținut 100 RON de pe urma Winbet 50 rotiri gratuite, atunci va trebui să rulezi 30 x 100, adică 3000 RON. Știm că pare o sumă mare, însă te poți folosi și de banii obținuți de pe urma rotirilor gratuite.

Pentru a îndeplini aceste condiții de rulaj pentru noul bonus Winbet 50 rotiri fara depunere ai la dispoziție 24h. Totodată, așa cum am precizat mai sus, poți retrage maxim 300 RON de pe urma rotirilor gratuite, iar pentru acest lucru trebuie să efectuezi o depunere Winbet de minim 50 RON.

Cod Bonus Winbet – trebuie introdus?

Nu, nu ai nevoie de un cod bonus Winbet pentru această promoție fără depunere. Pentru a fi eligibil trebuie doar să îți deschizi un cont și apoi să îl validezi cu documentele solicitate. Poți cumula acest bonus cu pachetul de bun venit, unde, într-adevăr, e necesar să introduci în momentul depunerii anumite coduri bonus: WBC1, WBC2, WBC3, WBC4, WBC5.

Pe Scurt – Winbet 50 Rotiri Gratuite

 • Noul bonus Winbet 50 rotiri gratuite este valabil pentru toți jucătorii noi Winbet care efectuează procesul de verificare Winbet
 • Pentru a profita de el trebuie să trimiți o copie după buletin și o poză cu tine și buletinul
 • Bonusul constă în 50 de rotiri gratuite fără depunere
 • Condițiile de rulaj pentru acest bonus sunt de 30 x câștigurile de pe urma rotirilor gratuite, de exemplu 30 x 100, adică 3000 RON
 • Câștigurile maxime pe care le poți retrage de pe urma rotirilor sunt de 300 RON
 • Pentru a putea retrage câștigurile trebuie să efectuezi o depunere de minim 50 RON

Concluzii Winbet 50 rotiri fără depunere

Acestea sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre noul bonus Winbet 50 rotiri fara depunere. Acesta poate fi profitat de toți jucătorii noi care doresc să își deschidă un cont la acest cazino. Așa că acesta este momentul tău în care poți profita de 100 de rotiri gratuite fără depunere. Echipa SuperCazino îți dorește succes la joc!

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

 • 50 rotiri gratuite  fără depunere la validarea contului
 • Rotirile sunt valabile la jocul Shining Crown
 • 50 de RON gratis cadou de ziua ta

Revendică:

Descoperă și oferta:

Alte Articole

cum sa iei lucruri gratis - ghid online

Cum să iei lucruri gratis – haine gratuite

5/5 – (5 votes) Obiectele donate pot fi mai mult sau mai puțin uzate. Există situații când vechii proprietari pur și simplu s-au plictisit de ele, fără să le fi folosit foarte mult. Există însă și situații când obiectele au fost utilizate mai intens. Ele pot fi însă suficiente pentru cei care nu au bani […]

Citeste mai mult
ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal (iulie 4, 2022)

5/5 – (6 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
wimbledon 2022

Wimbledon 2022 – Info și Cote Pariuri Wimbledon 2022

5/5 – (2 votes) Turneul de tenis de la Wimbledon este unul dintre cele patru mari turnee de Grand Slam, alături de Roland Garros, US Open și Australian Open. Cunoscut pe scurt drept Wimbledon, acest turneu este și cel mai vechi din lume și are un prestigiu aparte. SuperCazino îți prezintă cele mai importante informații […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă