...
banner loto slovenia

Loto Slovenia

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Distracția este la ea acasă cu Loto Slovenia 7/39! Bucură-te de bonusuri exclusive la Slovenia loto 7 39 Superbet, Netbet sau Fortuna și descoperă cele mai bune scheme de joc!

Vrei să începi să joci în mod profesionist la Loteria ta preferată? În rândurile ce urmează vei citi informații culese în urma analizei întregii piețe de pariuri online la loto Slovenia din România. Vei găsi informații despre toți operatorii de top din România care oferă servicii de loto Slovenia, detalii despre bonusurile oferite de aceștia, modalități de pariere la loto Slovenia și câteva sfaturi legate de cum să îți crești șansele pentru a deveni câștigător.

Joaca-te Loto Slovenia la Fortuna

loto slovenia ghid

Pentru a putea paria la Slovenia loto 7/39 folosind platforma celor de la Fortuna, va trebui să îți înregistrezi un cont de jucător care să valideze faptul că ești un membru cu acte în regulă ce urmează să parieze. Grafica platformei de la Fortuna poate fi foarte ușor identificată datorită culorilor unice de Negru și Galben. Iese în evidență foarte repede meniul principal din partea superioară a paginii unde vei putea să accesezi meniul “Loto”.

Înainte de a începe să plasezi bilete la Loteria Slovenia, verifică în profilul de jucător dacă nu cumva ești eligibil pentru anumite bonusuri oferite de Fortuna loto. De un bonus suntem siguri, acela de 100% la prima depunere. Dacă este prima dată când afli informații despre un asemenea bonus, trebuie să știi că 100% la prima depunere înseamnă dublarea sumei primei tale depuneri. În cazul acestui operator, acest bonus se oprește la 500 RON. Adică orice primă depunere Fortuna de până în 500 RON va fi dublată și oferită cadou.

Loto Slovenia 7/39 este unul dintre multiplele moduri de a juca loto pe platforma celor de la Fortuna. Modul de loterie poate fi accesat din meniul de țări care apare în partea stângă a ecranului. La Slovenia 7/39 poți să plasezi până la 15 numere pe un singur pariu la care poți să adaugi și un sistem maxim de 5/15. Extragerile au loc aproximativ de 3 ori pe săptămână, iar miza minimă ce poate fi plasată pe un pariu este 1 RON.

Slovenia 7 39 Fortuna

Peste 60 de tipuri diferite de loterii

 • Joacă-te 24/7 la cele mai tari loterii
 • Peste 60 de loterii internaționale
 • Miza minimă de 1 RON

SuperBet oferă servicii de Slovenia Loto 7/39

SuperBet are o ascensiune impresionantă la nivel național, iar acest lucru se datorează atenției pe care aceștia o acordă serviciilor online și offline pe care le oferă. Culorile specifice Alb și Roșu sunt cunoscute de orice parior care alege sa folosească aceste servicii pentru a se relaxa ocazional. Slovenia loto 7 39 SuperBet este disponibilă, iar modurile de pariere sunt la fel de performante.

Și SuperBet are un bonus de oferit pentru cei care decid să se alăture uneia dintre cele mai mari comunități de pariori din România. Dacă tot îți vei înregistra un cont nou la acest operator, ar fi păcat să nu profiți și de dublarea primei tale depuneri. Cu o limită care se oprește abia la suma de 500 RON, SuperBet face cadou dublul primei depuneri Superbet tuturor jucătorilor care se alătură platformei.

Am avut surpriza plăcută să aflăm că la Slovenia Loto 7 39 Superbet loto vei putea să folosești un număr maxim de 16 numere pe care le poți plasa pe biletul tău. Cel mai mare sistem pe care îl poți folosi pentru un bilet de 16 numere este de 5 din 16. Cel mai mic sistem este de 1 din 16. Miza de la care poți porni pentru a plasa pariuri pe Slovenia 7/39 la Superbet este de 1 RON.

Mai multe despre Superbet Loto găsești în articolul nostru!

Pariuri Loto Slovenia Superbet

Pariază pe Loterii Internaționale

 • Plasează pariuri non-stop, 24/7
 • Miza minimă de 1 RON
 • Peste 15 țări cu loterii diferite

NetBet revoluționează Loto Slovenia 7/39

loto slovenia cazinou

De-a lungul timpului, NetBet a dobândit o reputație foarte bună în industria de pariuri online și loto Slovenia din România. Acest lucru se datorează în mare parte serviciilor Premium și diferite pe care le oferă tuturor jucătorilor din România. Vei observa că nu doar bonusurile sunt diferite la NetBet dar și modul de pariere și de urmărire a rezultatelor este mai apreciat.

În primul rând, NetBet oferă două bonusuri speciale pentru jucătorii care sunt în primul rând pasionați de loto iar în al doilea rând de pariuri în general. Aceștia oferă și un bonus de 100% la prima depunere Netbet cu un prag de 1500 RON, dar îți oferă posibilitatea și să pariezi cinci bilete la loteria Slovenia, sub forma unui bonus loto online, fără a risca niciun ban. Dacă primele tale cinci bilete plasate la Slovenia loto 7/39 pe NetBet loto sunt pierzătoare, iar miza nu a depășit 5 RON, Banii îți vor fi returnați.

La NetBet poți juca Slovenia 7/39 din trei în trei zile și poți vedea toate extragerile live dacă ești pe platformă atunci când acestea au loc. În meniul din stânga vei vedea că toate loteriile care au extrageri live sunt primele în listă. Un simplu click pe loto Slovenia te va trimite la ecranul de extragere.

Joacă Loto Slovenia și la Casa Pariurilor

slovenia loto pariurilor

Casa Pariurilor încheie cele patru recomandări pe care le oferim în cadrul acestui ghid la loto Slovenia. Operatorii de pariuri online care au ajuns în acest ghid au fost aleși pe baza unor criterii ce au în vedere serviciile oferite de către aceștia. Casa Pariurilor respectă cele mai înalte standarde în ceea ce privește bonusurile și serviciile pe care le oferă jucătorilor noi.

Și dacă tot vorbim de bonusuri, șeful pentru loto Slovenia îți A venit momentul cel mai potrivit deoarece bonusul de sută la sută oferit de casa pariurilor va trebui rulat o singură dată pentru a putea fi retras. Înregistrează un cont nou, validează și revendică-ți bonusul.

Navigarea prin secțiunea de Slovenia loto 7/39 de la Casa Pariurilor este foarte rapidă datorită optimizării vitezei și calității platformei. Slovenia 7/39 este disponibil la Casa Pariurilor loto, iar programul extragerilor poate fi vizualizată exact în meniul unde îți construiești biletul de pariu. Pentru a vedea exact pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plasa un bilet corect la loto Slovenia Aruncă o privire mai jos în acest ghid.

Pariuri Loto Casa Pariurilor

Pariază pe zeci de loterii distincte

 • Miza minimă de 1 RON
 • Zeci de loterii din zeci de țări
 • Pariază non-stop pe platforma Casa Pariurilor

Cum plasez un bilet loto Slovenia 7 39?

pariuri loto slovenia ghiduri

Pasul I: Accesează oferta și dă click pe pagina de Loto

Pariurile pentru loto Slovenia au loc în mediul online. Pentru a accesa platforma operatorului tău preferat trebuie mai întâi să accesezi adresa web a acestuia. Când ai ajuns pe pagina principală a agentului de pariuri online la loto Slovenia, caută în meniul principal butonul care te va direcționa în secțiunea de loto.

Pasul II: Alege loto Slovenia 7/39

Dacă până aici ai efectuat fiecare acțiune corect, vei vedea că s-a generat o listă cu toate țările care organizează loterii. De cele mai multe ori această listă va apărea în partea stângă a ecranului tău de joc. Caută categoria pentru Slovenia loto 7/39 și apasă un click pe ea.

Pasul III: Selectează numerele

În categoria de loto Slovenia este posibil să găsești una sau mai multe tipuri de loterie care sunt organizate în această țară. Cea mai populară dintre ele este loto Slovenia 7/39. Selectează acest tip de loto Slovenia și alege numerele pe care dorești să le plasezi pe biletul tău de pariuri. Selectarea numerelor se face cu un singur click pe cercul aferent fiecărui număr.

Pasul IV: Alege sistemul de joc

Nu uita că poți să selectezi până la 15 numere pentru un pariu, cu mici excepții în cazurile în care vei putea să alegi 16. Acum că ai toate numerele selectate trebuie să alegi și sistemul de joc care va fi valabil pentru biletul tău. Sistemele de joc vor dicta platformei cu câte numere tu vei deveni câștigător. Dacă alegi un sistem de trei din 15, vei fi câștigător dacă vei nimeri trei numere.

Pasul V: Introdu miza și plasează biletul

În cazul în care platforma operatorului tău de pariuri online îți pune la dispoziție posibilitatea de a alege și numărul extragerilor pentru care va fi plasat pariul, fă acest lucru selectând extragerile. Alege suma pe care vrei să o pariezi și apasă butonul deplasare a biletului.

Avantajele plasării pariurilor la Loto Slovenia 7/39

În primul rând trebuie să înțelegem diferența dintre pariurile plasate pe numerele extrase la loto Slovenia 7/39 și biletele plasate la Loteria din Slovenia care trebuie să respecte exact combinația de numere extrasă.

Atunci când pariezi la loto Slovenia cu ajutorul unui agent de pariuri online din România, nu trebuie să nimerești exact cele șapte numere extrase la Slovenia 7/39. Datorită sistemului de pariere care îți permite să alegi până la 15 numere pe care să le plasezi pe biletul tău la loterie și posibilitatea de plasare a unui sistem prin care poți să câștigi și cu doar un singur număr câștigător, vei avea șanse foarte mari să pui mâna pe un premiu la fiecare extragere.

Având în vedere că loto Slovenia 7/39 este organizată la fiecare trei zile, înseamnă că pe timpul săptămânii ai numai trei șanse la dispoziție pentru a câștiga un bilet. Faptul că îți poți manevra cu o șansele de la o cotă de 2 și până la o cotă de 13.000, înseamnă mai multă libertate în alegerea strategiei și mai multă libertate în crearea de bilete la Slovenia loto 7/39.

Strategii și Sfaturi pentru Loto Slovenia

Rețeta pentru câștiguri foarte mari la loto Slovenia sau vreo modalitate prin care îți poți garanta premiul cel mare nu există și nici nu va exista vreodată. Cu toate acestea, du cât ești mai pasionat cu atât vei putea să folosești anumite trucuri și strategii pentru a crește șansele de câștig. Așa cum am promis, în acest ghid îți vom oferi și câteva sfaturi despre cum îți poți crește aceste șanse pentru a nimeri numerele care sunt extrase.

 • Consistența îți crește șansele matematic

Norocul poate fi mai mult sau mai puțin variabil, dar legile matematicii sunt mereu exacte. Tot matematica ne spune că șansele ca tu să fii câștigător la un pariu de loto Slovenia au un anumit procent la plasarea biletului. Șansele de a pune mâna pe un premiu cresc exponențial cu numărul biletelor plasate. Dacă adaugi la un număr de bilete plasate crescut și repetarea combinațiilor de numere asemănătoare, vei observa că începi să nimerești din ce în ce mai multe numere

De exemplu, pentru Slovenia loto 7/39 care extrage șapte numere tu poți alege 10 numere pe care să le tot schimbi creând combinații diferite. Cu cât vei realiza mai multe combinații și vei plasa mai multe pariuri diferite, cu atât șansele tale de câștig vor crește matematic.

 • Strategia Martingale

Încă o strategie matematică este cea dezvoltată de matematicianul celebru Martingale. Acesta a descoperit că dacă vei juca în mod constant doar pariuri ce au cota 2 și dacă vei menține sistemul descoperit de această strategie, vei putea să îți acoperi toate pierderile cu un singur câștig.

Tot ceea ce trebuie să faci este ca la fiecare bilet pe care nu l-ai câștigat, să dublezi pariul pentru următorul bilet plasat. În cele din urmă vei ajunge la un bilet câștigător care îți va înapoia toate pierderile acumulate până în acel moment.

 • Nu trebuie să pariezi pe toate numerele

Fie pot să folosești o strategie în care pariezi mereu pe numerele calde, adică acele numere care sunt extrase mai multe decât celelalte. Fie alegi să pariezi doar pe numere pare sau numere impare pentru a împărți totalul de numere la jumătate. Fie alegi să pariezi doar pe numerele mari sau numerele mici. Dacă vei combina aceste strategii de alegere a numerelor cu acele strategii matematice și cu o consistență de pariere a unui număr crescut de bilete, șansele tale să devii un câștigător la loto Slovenia vor crește incredibil de mult.

Concluzie Slovenia Loto

Slovenia 7/39 este o loterie disponibilă pentru toți jucătorii din România. Am scris acest ghid tot pentru jucători și pentru ca toată informația necesară unui joc corect la Slovenia loto 7/39 să fie disponibil mereu. Începe și tu să pariezi pe numerele tale preferate în regimul de loterie din Slovenia, dar cu regulile de betting de la operatori români. Succes!

Descoperă și alte loterii internaționale:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!