loto spania

Loto Spania 6/49 Bono şi Primitiva

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 20 martie 2024

Află cum să te joci loto Spania bono 6 din 49 sau Primitiva, ce strategii să aplici, în ce agenții din România poți paria şi cum faci o verificare bilet Loto Spania!

Te-ai întrebat vreodată de ce loteriile din agențiile de pariuri online sunt atât de populare în rândul jucătorilor? E bine, șansele de câștig sunt foarte mari comparativ cu loteriile clasice din agențiile fizice.  Dacă parcurgi întreg ghidul, la sfârșit îți vom da și câteva sfaturi despre cum îți poți crește șansele alegând numerele care sunt extrase mai des sau mai rar. Să începem ghidul nostru despre loto Spania!

1. Spania Primitiva 6-49 la NetBet

spania primitiva 6 49 ghid

Prima agenție din recomandările noastre este NetBet Pariuri. Există o mulțime de motive pentru care NetBet se află în primul loc al listei noastre de agenții recomandate pentru loto Spania. Motivul principal pentru care îți recomandăm să te joci Spania primitiva 6/49 la NetBet este bonusul pe care îl primești pentru primele cinci bilete plasate de tine la această loterie pe platforma NetBet.

Orice jucător care este proaspăt înregistrat și are un cont activat poate beneficia de bonusul de primele cinci bilete gratuite. Acest lucru înseamnă că la primele cinci bilete pe care le vei pierde pe care suma pariată nu depășește 5 RON tu îți vei primi banii înapoi Avantajul este că te poți juca la Spania primitiva 6/49 și să înveți cum funcționează loteria fără să pierzi bani la primele cinci bilete, dar la fel ca orice alt jucător, ai șansa de a câștiga marele premiu chiar și cu un bilet plasat gratuit. Nu uita, trebuie să plasezi pariuri cu suma sub 5 RON pentru ca banii să îți fie returnați în cazul în care biletul nu este câștigător.

În categoria principală de loterie de pe website-ul NetBet vei putea observa că sunt disponibile două tipuri de loto Spania. Loto Spania Bono 6 din 49 și loto Spania primitiva. Ambele tipuri de loto Spania disponibile pe Netbet sunt de tipul 6/49. Singura diferență dintre cele două este că în cazul loto Spania Bono e are extrageri în fiecare zi exceptând ziua de duminică, iar loto Spania primitivă organizează extrageri numai în zilele de joi și duminică

Chiar dacă ambele tipuri de loto Spania sunt de tipul 6/49, acest lucru nu înseamnă că nu poți paria pe mai multe numere. Până la urmă acesta este cel mai mare avantaj pe care ți le oferă agențiile de pariuri online. Efectuezi pariuri pe numerele extrase și nu plasezi bilete la loteriile în cauză. Numărul maxim de numere pe care le poți plasa la loto Spania Bono 6 din 49 sau loto Spania primitiva este de 15. Mai mult decât atât, poți să alegi și un sistem în care să fie jucat biletul tău. Cel mai mare sistem este de 5 numere din 15 în timp ce cel mai mic sistem este de 1/5. Pentru ambele loterii miza minimă este de 1 RON. Descoperă toată oferta Netbet loto!

5 bilete fără risc la loto Netbet

Ofertă Netbet loto

Înregistrează-te la Netbet cu bonusul loto și primești banii înapoi dacă primele 5 bilete cu miza de maxim 5 RON sunt necâștigătoare!

2. Loto Spania și la Fortuna

loto spania fortuna

Fiecare dintre agențiile pe care ți le recomandăm în acest ghid îți oferă servicii premium de pariere la loto Spania bono 6 din 49 sau Primitiva. În această listă se află și Fortuna. Fortuna a ales să ofere jucătorilor un bonus puțin diferit față de ceilalți operatori de jocuri de noroc din România. Pentru orice jucător înregistrat, prima depunere va veni la pachet cu un bonus de 100% până într-un prag limită de 500 RON.

Mai mult decât atât pariuri fără risc sunt disponibile până în suma de 300 RON. Cum funcționează un bonus de 100% la Fortuna Pariuri? Prima depunere efectuată pe platforma celor de la Fortuna indiferent dacă vrei să te joci loto Spania sau alte jocuri va veni la pachet cu un bonus de 100%. Dacă prima ta depunere va fi 230 RON, bonusul tău de sută la sută va fi tot 230 RON deoarece pragul limită este la 500 RON. Dacă prima sau depunere va fi 700 RON bonusul de sută la sută va fi de 500 RON. Spus mai simplu, până în 500 de RON banii pe care îi depui se vor dubla.

Nu este deloc greu să găsești categoria de loterie de pe pagina principală Fortuna. Secțiunea loto Fortuna se află în meniul principal chiar pe locul doi în după categoria de sport. Dacă vei accesa categoria loto, vei observa că în stânga paginii vor apărea mai multe țări fiecare cu loteriile lor.

În secțiunea Spania sunt disponibile atât loteriile loto Spania Bono cât și loto Spania primitiva. De cele mai multe ori la alegerea unor numere pentru pariul de pe biletul tău, în partea dreaptă a ecranului se va genera un bilet de pariu. Miza minimă pentru biletul tău este deja generată automat, iar aceasta este de 1 RON.

Revendică și noile promoții Fortuna cu depunere!

Pariuri loto Fortuna

Pariuri Fortuna Ofertă Fortuna – joacă la peste 60 loterii loto

Ai acces la 60 loterii din aproape 25 de țări.

Miza minimă este 1 RON.

Premiul cel mare ajunge la suma de 300.000 RON.

3. Loto Spania Bono SuperBet

loto spania superbet

Spre deosebire de operatorii despre care ți-am vorbit anterior, la Superbet nu ai disponibilă decât varianta de loto Spania Bono. Cu toate acestea, Superbet îți oferă și ei un bonus pe care nu trebuie să îl ratezi. Prima depunere pe care o efectuezi pe Superbet este și iei recompensată cu un bonus de sută la sută. Nu uita ca acest bonus nu poate fi revendicat decât de jucătorii care își au creat un cont nou pe platforma Superbet și au și activat contul.

Pentru a înregistra un cont nou pe Superbet sau pe orice altă platformă a unei agenții pe care noi ți le am recomandat un, Trebuie doar să mergem în meniul principal al platformei operatorului și să găsești butonul de înregistrare. După ce ai apăsat butonul de înregistrare nu mai trebuie decât să urmezi pașii. De obicei nu trebuie decât să completeze un formular cu datele tale personale sau de tranzacționare.

Superbet este una dintre agențiile pe care le recomandăm pentru a te juca la loto Spania bono Superbet datorită combinațiilor și ajutorului, dar și informațiilor pe care le oferă platforma atunci când vrei să pariezi. Strategiile de numere calde, numere reci, numere frecvente sunt deja oferite de platformă, iar tu nu trebuie decât să bifezi o căsuță pentru a putea paria folosind această strategie. Citește și ghidul nostru despre Superbet loto!

Pariază la loto Superbet și câștigă premii spectaculoase

Pariază la loterii internaționale

Plasează pariuri loto Superbet și pune mână pe jackpot-uri cu multe cifre!

 

4. Pariază la Casa Pariurilor pe Loto Spania

loto spania casa pariurilor

Bonusul oferit de Casa Pariurilor pentru toți jucătorii care își doresc să joace la loto Spania cu platforma lor este tot de 100%, dar de data aceasta limita este mai mică, oprindu-se la doar 200 RON. Există și un motiv întemeiat pentru care limita este la 200 RON și nu la 500 RON cum este în cazul celorlalte agenții de pariuri online.

Condiția de rulaj a bonusului la Casa Pariurilor este doar de 1 x, adică nu vei avea nevoie să rulezi bonusul decât o dată pentru a putea retrage tot ce ai putut câștiga cu ajutorul lui. Totuși pentru un bonus de 100% depunerea de 200 RON va veni la pachet cu încă 200 RON oferiți cadou din partea Casa Pariurilor.

Și la Casa Pariurilor în secțiunea de loto Spania ai disponibile atât varianta de loto Spania Bono 6 din 49 cât și loto Spania primitiva. Ambele tipuri de loto Spania pot fi accesate folosind butonul principal din meniul de sus al paginii unde trebuie să apeși pe butonul LOTO.

Recomandăm Casa Pariurilor pentru loto Spania deoarece ai posibilitatea de a construi un singur bilet cu pariurile tale pe care îl poți plasa în același timp pentru următoarele 20 de extrageri. Sub panoul de numere pe care poți să le alegi pentru pariul tău există o secțiune specială unde poți vedea data și ora următoarelor extrageri. În această acțiune poți selecta pentru câte extrageri să fie plasat biletul cu pariul tău la Casa Pariurilor loto.

Bonus Exclusiv Loto

Joacă la loterii internaționale

Înscrie-te pe Casa Pariurilor și revendică oferta loto!

Joacă aproape gratis la loterii internaționale!

Pașii necesari plasării unui bilet

loto spania bono la superbet

Pentru că numărul agențiilor dar și tipurilor de loterie disponibile în România este foarte mare este posibil ca jucătorii să aibă nevoie de ajutor suplimentar pentru a reuși să plaseze un bilet sigur la loto Spania. Dacă deja ce ai ales una dintre agențiile pe care ți le-am enumerat mai sus pentru a te juca la loto Spania, iată și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plasa corect un pariu pe numerele extrase la loto Spania:

  • Pasul 1: Unde pariezi la Loto Spania

Evident, pentru a putea paria la Loto Spania ai nevoie de un loc sigur în care tranzacțiile tale pot fi monitorizate conform legii, dar și de o agenție de pariuri care îți poate oferi toate serviciile de care ai nevoie pentru a plasa un bilet rapid dar și pentru a trage câștigurile la fel de repede. De aceea ți-am oferit chiar patru recomandări dintre agențiile din România pe care noi credem câți ar putea oferi cele mai bune servicii de pariere la loto Spania. După ce ai ales cu care agenție de pariuri vei vrea să lucrezi, accesează una din ofertele de pe această pagină și vei fi redicrecționat pe pagina casei.

  • Pasul 2: Loto Spania 6/49 – Localizarea în platformă

Toate agențiile de pariuri din România au un meniu principal în care poți identifica o secțiune separată pentru loterie. Apasă butonul loto pentru a intra în categoria specială pentru loto Spania. De cele mai multe ori loto Spania este identificată printr-un steag al țării aferente sau pur și simplu prin cuvântul Spania. În acea categorie vei vedea toate loteriile din Spania disponibile pe platforma respectivă.

  • Pasul 3: Alege numerele tale câștigătoare

Să presupunem că ai ales să pariezi la loto Spania Bono 6/49. Dacă ai apăsat pe loterie vei observa că s-a deschis un meniu special De unde poți selecta de la 1 la 15 numere din totalul de 49 pe care le are loteria. Folosind strategiile pe care ți le-am descris mai jos în acest ghid poți alege numerele care să fie câștigătoare. În funcție de cota pe care vrei să o aibă biletul tău sau de șansa de câștig pe care îți dorești să o ai, poți alege ca biletul tău să aibă un sistem mai mare sau mai mic. Dacă de exemplu alegi să pariezi pe 15 numere la un sistem de 1 din 15 șansa de a câștiga este extrem de mare dar și cota este mică.

  • Pasul 4: Numărul de extrageri și plasarea pariului

Dacă sistemul a fost ales și dacă toate numerele se află acum pe biletul tău de pariuri la loto Spania atunci nu mai rămâne altceva de făcut decât să selectezi numărul de extrageri pentru care să fie valabil biletul tău la loto Spania și să introduci și miza care vrei să fie pariată pe bilet. De cele mai multe ori miza minimă ce trebuie introdusă este 1 RON. După ce ai făcut acest lucru, apasă butonul de plasare a pariului.

Informații suplimentare despre Loto Spania Bono

Știai că loto Spania Bono și loto Spania primitiva sunt chiar loterii oficiale din Spania? Probabil acum te întrebi cum de este posibil ca o persoană să poată plasa un pariu de 15 numere pentru o loterie în care sunt extrase numai 6. Acesta este principalul avantaj pe care ți-l oferă faptul că pariezi la o agenție de pariuri online.

Punând pariuri pe numerele extrase la loto Spania, nu plasezi un bilet la loteria oficială din Spania și doar pariezi pe numerele extrase la acea loterie. Astfel poți crea combinații, îți poți crește șansele de câștig și poți alege să pariezi câte numere vrei și în ce sisteme vrei să joci.

Ai posibilitatea de a crește cotele sau a le scade cât de mult vrei. În timp ce un bilet la o loterie clasică cum ar fi loto Spania Bono sau loto Spania primitiva 6/49 trebuie să nimerească toate cele șase numere câștigătoare, un pariu la o agenție online te poate face câștigător chiar și cu un singur număr. Mai mult decât atât, poți alege să ai coate începând de la 2:00 până la 30.000. Depinde numai de tine cât de complicat îți dorești să devină pariul tău.

În unele cazuri în care poți să pariezi pe 15 numere în același timp și să alegi să joci pe bilet în sistem mai mic cum ar fi 1/15 sau 2/15, cotele tale vor fi destul de mici dar șansele de câștig sunt foarte mari. În acest context se pot aplica chiar și strategii matematice sau strategii de alegere a numerelor care să îți crească exponențial șansele de a deveni un câștigător la loto Spania. Despre aceste strategii și modalități prin care îți poți alege numerele am vorbit mai jos în acest ghid.

Strategii Spania loto

Să joci de plăcere la loto Spania este doar jumătate din poveste, cealaltă parte a poveștii fiind și câștigurile propriu-zise. Sentimentele pe care ni le dau pariurile la loto Spania sunt principalul motiv pentru care iubim acest sport și suntem siguri că este valabil și pentru tine.

Pentru că nici un sport nu poate fi menținut pe o perioadă lungă de timp, evident, ai nevoie și de câștiguri. Nu îți putem garanta câștigurile dar sigur îți putem garanta că folosind următoarele strategii șansele ca tu să fii câștigător la loto Spania vor crește foarte mult.

  • Combinații mai multe, șanse mai mari

Când plasezi un bilet de pariuri la loto Spania, vei avea parte de o șansă de câștig. Dar când plasezi două bilete la loto Spania șansele tale de câștig se dublează. Gândește-te care ar fi șansele tale dacă ai găsi o combinație de numere pe care să le schimbi întru un șir mai mare de bilete. Este ciudat faptul că foarte mulți jucători au plasat la pariuri la loto Spania un șir de numere precum: 14 18 20 22 33, iar biletul câștigător a conținut numere precum 15, 21, 32, 21.

Pe cât de aproape a fost jucătorul să nimerească numerele pe atât de departe a fost de câștig. Strategia matematică care implică mai multe combinații de numere îți va crește șansele ca tu să fii mai aproape de combinația corectă. Te sfătuim să folosești mai multe combinații pentru aceleași numere folosite de tine în pariu dar să respecți limita bugetului pe care ți le permiți.

  • Strategia Martingale pentru cote mici la Loto Spania 6/49

Strategia martingale este cea mai sigură strategie pentru cei care sunt pasionați de pariuri la cote mici. Cea mai potrivită cotă pentru a profita la maxim de toate beneficiile aplicând această strategie este Cota 2. Există doar o acțiune de bază ce trebuie luată dacă vrei să aplici această strategie. Dublarea pariului la fiecare bilet pierdut.

Dacă îți începi sesiunea de pariere cu un pariu de 4 RON iar toate biletele tale sunt pierzătoare, va trebui să dublezi pariuri pentru fiecare bilet pierzător. Adică Miza ta pe bilete va fi 4 RON, 8 RON, 16 RON, 32 RON, 64 RON. De ce este una dintre cele mai eficiente strategii matematice de pariere? Pentru că indiferent la ce pariu ai ajuns, dacă respecți dublarea mizei pentru fiecare bilet pierzător, în momentul în care vei realiza un pariu câștigător, vi recupera toate pierderile de la biletele precedente.

Scheme loto – Cum să îți alegi cele mai norocoase numere

spania loto info

Ambele tipuri de loto Spania, atât loto Spania Primitiva 6/49 cât și loto Spania Bono au un număr total de 49 de numere ce pot fi extrase. Există posibilitatea ca aceste 49 de numere să îți pună câteva probleme. De unde știi ce numere să alegi, care sunt cele mai potrivite numere pe care să plasezi pariuri și care numere trebuie să rămână mereu pe biletele tale?

  • Numerele calde sunt obligatorii

Motivul principal pentru care îți recomandăm să folosești Superbet ca agenție online de pariuri este pentru că îți oferă acces la câteva unelte foarte ajutătoare pentru ca tu să te poți decide ce numere să pui pe biletul tău la pariuri la loto. Numerele calde sunt numerele care au o rată de extragere mai mare comparativ cu celelalte numere din totalul loteriei. De exemplu: dacă numărul 12 va fi extras mai mult decât numărul 41 acesta va deveni număr cald. Folosind același raționament numărul 41 devine automat un număr rece. Numerele calde trebuie să apară pe biletul tău de pariuri la loto Spania 6/49, iar numerele reci nu.

  • Nu schimba niciodată numerele mari – Loto Spania 6/49

Fiecare dintre agențiile de pariuri pe care ți le-am recomandat în acest ghid la loto Spania 6/49 are un meniu intuitiv de alegere a numerelor. Folosind o linie imaginară pe panoul de numere încearcă să împarți panoul în două categorii mari. Numere mici și numere mari. Pentru a mări șansele de câștig, încearcă să pariezi mereu pe numerele mici sau pe numerele mari. Astfel dacă în extragerea următoare vor fi extrase mai multe numere mici sau mai multe numere mari vei avea șanse mai mari să le nimerești pe toate.

Concluzie

Jucătorii sunt foarte beneficiați de faptul că agențiile online din România oferă servicii de pariere la loto Spania. Serviciile sunt mai bune decât niciodată iar singura responsabilitate pe care o ai tu un în calitate de jucător este să îți alegi un buget pe care să îl respecți pe care să nu îl depășești atunci când sesiunile tale de pariere nu sunt așa cum îți dorești. Totuși dacă aplici strategii și moduri de alegere a numerelor, șansele ca biletul tău să fie câștigător sunt extrem de mari. Succes!

Află și despre:

🔶 La ce Case de Pariuri din România pot paria pe Loto Spania?

Poți realiza pariuri pe Loto Spania la Fortuna, Netbet, Superbet sau Casa Pariuri.

🔶 Unde pot vedea rezultate loto Spania Primitiva 6/49?

Pentru a verifica rezultatul extragerilor accesează secțiunea ,,Rezultate” din meniu Loto al casei de pariuri.

🔶 Care este miza minimă pe care pot paria la Loto Spania Bono 6 din 49?

Miza minimă pe care o poți paria este de 1 RON.

🔶 Cum se face plata câștigurilor la loto Spania 6/49?

Câștigurile vor fi creditate în contul tău de jucător și le vei putea retrage când dorești.

🔶 Pe câte numere pot paria la Loto Spania Bono 6 din 49 sau Loto Spania Primitiva?

Poți selecta între 1 și 15 numere norocoase, dintre care vor fi selectate doar 6.

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!