joc de noroc responsabil

Joc de noroc responsabil

sparkle

Indiferent de situație, joacă întotdeauna responsabil! Ne place să jucăm câte un joc de noroc din când în când și ne bucurăm dacă îți plac și ție, însă asta nu schimbă faptul că trebuie să te protejezi și să joci responsabil.

Când alegi un joc de noroc, nu paria niciodată mai mult decât îți poți permite. Și, indiferent de cât de distractiv și interesant ar fi, este mai plăcut atunci când joci responsabil.

Trebuie să te bucuri de câștiguri când joci un joc de noroc, să îți accepți pierderile și să pleci când ai ajuns la un punct limită. Nu te înflăcăra, mai bine ia o pauză și revino câteva ore mai târziu sau a doua zi. Uneori, totul merge strună și câștigi încontinuu.Alteori, orice ai face, pur și simplu nu poți câștiga. Până la urma, asta înseamnă un joc de noroc. Un joc de noroc este și trebuie să rămână o metodă excelentă prin care să te distrezi.

Dacă, din orice motiv, simți că devii sau că ești dependent de un joc de noroc… Îți recomandăm să contactezi o organizație de sprijin, pentru îndrumări și asistență. Nu este nicio rușine să ceri ajutorul sau să discuți cu cineva. Ți-am oferit aceste legături utile, unde vei găsi informații de contact. Asistența este confidențială și consilierea este gratuită! Așadar, dacă ai nevoie de ea, o poți folosi:

Dependența.ro
Gambling Theory
GamCare
Gamblers Anonymous

Toate cazinourile serioase au disponibile mai multe instrumente care să îți permită să joci responsabil. Iar în cazul în care nu au astfel de instrumente, nu ne plac și nu ți le vom recomanda!

Limita de vârstă

Evident, pentru a putea să te înregistrezi și să joci în cazinourile online, trebuie să ai vârsta de minimum 18 ani. De asemenea, nu uita că, pentru siguranța și confortul tău, dacă înregistrezi un cont cu informații false privitoare la vârstă, acest lucru îți va afecta câștigurile.

Testează-te

Cazinourile oferă chestionare de auto-ajutor. Aceste chestionare sau teste ale profilului de jucător se pot găsi pe site-ul web al cazinoului și reprezintă o metodă bună de a înțelege mai bine obiceiurile tale de joc de noroc. Ele sunt structurate sub formă de întrebări cu răspunsuri multiple. După ce ai terminat chestionarele, ți se va oferi rezultatul, care îți va explica dacă te afli sau nu într-o zonă periculoasă.

Închidere voluntară a contului

Dacă consideri că joci prea mult și ai dori să o iei mai ușor, să faci o pauză sau pur și simplu să renunți complet la joc, îi poți cere cazinoului să îți blocheze contul. Aceasta înseamnă că cazinoul îți va îngheța contul o anumită perioadă de timp, conform dorinței tale – mai multe zile, săptămâni, luni sau chiar pe perioadă nedeterminată. În această perioadă nu îți vei putea accesa contul din cadrul cazinoului (desigur, îți poți retrage toți banii înainte de a face aceasta) și nu vei mai primi informații despre cazinou sau activitățile sale promoționale.

Te invităm să afli mai multe despre activitatea noastră și să joci responsabil un joc de noroc și în siguranță alături de Super Casino: Cazinouri online, Cazinouri live, Pariuri sportive, Bonusuri, Spins, Jackpot și/sau Sloturi!