logo euromillions

Euromillions - Totul Despre Loto Euromillions

Descoperă toate informațiile despre loteriile Euro Millions 5/50! Când se desfășoară acestea, ce strategii poți aplica în jocul tău, cum îți poți spori șansele de câștig, dar și de ce bonusuri te poți ajuta pentru a prinde biletul câștigător la loto Euro Million 5/50, sunt doar câteva dintre informațiile pe care le poți găsi aici.

În acest ghid îți vom oferi informații despre cele mai bune bonusuri pe care le poți lua de la casele de pariuri din România ce oferă servicii de pariere la loto EuroMillions 5/50, îți vom spune cum se plasează un bilet câștigător la Euro Millions și care sunt regulile principale pe care trebuie să le respecți pentru a urma un obicei sigur și productiv pentru pasiunea ta la pariuri. Citește ghidul și află toate informațiile despre Euro Millions!

Loto EuroMillions 5/50 este Disponibilă la NetBet

loto euromillions ghid

Fiecare ghid despre loteriile pe care le recomandăm va include și aceste variante de case de pariuri pe care tu le poți folosi pentru a profita de un serviciu de pariere la Loto Euro Millions 5/50 cât mai atractiv. Avantajele pe care le ai dacă vei paria pe Euro Million 5/50 la una dintre aceste agenții este că ai acces la o platformă performantă care funcționează impecabil, cotele sunt în favoarea jucătorilor, plățile se fac foarte rapid, iar modul în care poți paria pe numerele tale favorite la loto EuroMillions 5/50 este simplu și intuitiv. Iar dacă toată această listă de avantaje nu îți este suficientă, uite ce bonus îți oferă NetBet dacă te decizi să pariezi la Euro Millions 5/50 folosind platforma lor.

De obicei, bonusurile oferite de NetBet au ca obiectiv principal ajutarea utilizatorilor și membrilor înregistrați pe platformă. Dacă citești acest ghid pentru că îți dorești să afli mai multe despre Loto Euro Millions, NetBet îți va oferi mai mult decât atât. Bonusul este reprezentat de posibilitatea de a nu pierde bani punând pariuri chiar la Euro Millions. Acest bonus nu face altceva decât să îți returneze banii pariați de tine în cazul în care biletul nu a fost câștigător.

5 Bilete fără risc la loto EuroMillions 5/50, iar experiența ta de joc cu această loterie va apărea imediat cu acest bonus loto online. De ce să nu profiți la maxim, dacă tot este gratuit? Pentru a putea revendica bonusul pentru Euro Millions, trebuie să ai un cont înregistrat la NetBet și să te asiguri că este și activat.

Condiția principală a bonusului și pentru ca tu să îți primești banii înapoi este ca pariul tău la Euro Million 5/50 să nu depășească suma de 5 RON. Dacă ai pariat primele tale 5 bilete cu suma de 4 RON, iar acestea nu au fost câștigătoare, tu îți vei primi toți banii înapoi. Astfel, la sfârșitul celor 5 bilete gratuite, vei știi exact cum funcționează o loterie precum Loto Million Euromillions.

La o extragere clasică Euro Millions 5/50 de pe loto NetBet, regulile sunt destul de simple. Nu uita că aici nu plasezi un bilet la loteria Euro Millions 5/50, ci doar pui pariuri pentru numerele care sunt extrase. Poți alege până la 15 numere care să fie pe biletul tău. Extragerea la Euro Millions determină 5 numere câștigătoare. Dacă vei alege un sistem care să te ajute să ghicești 1, 2, 3, 4 sau chiar 5 numere dintre cele 5 extrase, vei fi câștigător. Miza minimă pentru un bilet la loto EuroMillions 5/50 este de 1 RON, iar sistemul maxim ce poate fi plasat este de 5/15.

5 Bilete Fără Risc

Bonus Exclusiv Loto Netbet

Bucură-te de cel mai avantajos bonus de bun venit pentru secțiunea Loto Netbet! Ai parte de 5 bilete fără risc după înregistrarea contului tău!

Loto EuroMillions 5/50 Poate fi Jucat și la Casa Pariurilor

ghid loto euromillions 5/50

La Casa Pariurilor poți să te bucuri de o atmosferă foarte bună pentru jucătorii pasionați de pariuri. Datorită modului în care este organizată platforma sau a modului super simplu prin care poți naviga de la o loterie la alta, lucru posibil chiar din meniul principal al paginii principale a site-ului unde ai un buton special pentru loterii Super Loto Euromillions 5/50. Dacă îl vei apăsa vei ajunge într-un meniu intuitiv unde în partea stângă a paginii vei putea să vezi toate categoriile de loterie disponibile pe Casa Pariurilor.

Loto Euro Millions se află chiar în acea categorie de loterii. Dacă vei apăsa un click pe ea vei fi redirecționat către o pagină de unde poți administra toate pariurile tale pe care le vei plasa pe numerele ce vor fi extrase la Euromillions Loto. Pentru a-ți face experiența petrecută pe platforma celor de la Casa Pariurilor mai interactivă, aceștia îți oferă și un bonus special pe care îl poți folosi pentru a vedea cu adevărat care este experiența pe care o ai efectuând pariuri la loto Euro Milions și la numerele tale preferate folosind Casa Pariurilor.

Bonusul pe care Casa Pariurilor loto ți-l oferă pentru a te putea bucura de o experiență mai bună plasând pariuri la Euro Millions pe platforma lor este practic dublarea sumei pe care o vei depune la prima ta depunere.  Acest bonus este reprezentat de un procent de 100% pe care îl vei primi din suma pe care o vei depune pentru prima dată pe platforma Casa Pariurilor. Dacă îți dorești să pariezi la EuroMillions de 200 RON vei mai primi bonus de la Casa Pariurilor încă 200 RON

Acest bonus are și un prag limită orice sumă depusă peste 200 RON îți va garanta automat un bonus de 200 RON. Dacă vei depune 150 RON vei primi bonus 150 RON. Modul de joc la loto Euro Milions pe Casa pariurilor este asemănător cu cel pe care îl ai pe Netbet. Trebuie să pariezi pe maxim 15 numere la un sistem de maxim 5/15. Dacă vei alege  un sistem câștigător iar acesta îți va aduce unul, două, trei, patru sau cinci numere câștigătoare în funcție de ce sistem ai ales, vei câștiga premiul referent cotei tale.

Alte case de pariuri care oferă această loterie este și Superbet, iar în viitor va fi integrată și Euro Millions 5/50 Fortuna, motiv pentru care te invităm să consulți și pagina de Superbet loto!

Pariuri Euromillions Zilnice

Joacă-te la zeci de loterii distincte

  • Miza minimă de 1 RON
  • Zeci de loterii din zeci de țări
  • Pariază non-stop pe platforma Casa Pariurilor

Pașii Pentru a Plasa un Bilet Corect la Euro Millions 5/50

plasare euro millions 5/50

Pașii pe care ți-i vom enumera în următoarele rânduri pot fi folosiți atât pentru loteria EuroMilions 5 din 50 dar și pentru alte loterii ce sunt prezente și oferite în oferta de pariuri ale agențiilor pe care ți le-am recomandat. Iată ce trebuie să faci pentru a plasa un bilet cu pariuri pe numerele extrase la Loto Euro Millions:

Locul perfect pentru pariul tău la loto EuroMillions 5/50

Înainte de a plasa pariul tău la Euro Millions trebuie să te hotărăști ce platformă vei folosi pentru a plasa pariul câștigător. După ce te-ai hotărât ce agenție de pariuri online vei folosi, accesează website-ul folosind internetul.

Găsește loteria preferată EuroMillions 5 din 50 loto

Fiecare agenție de pariuri online din România care se respectă va avea în meniul principal un buton care te va redirecționa direct către categoria de loterie. Apasă butonul și identifică în lista de loterii, Euro Millions.

Alege numerele câștigătoare Euro Millions 5/50

Alegerea numerelor câștigătoare poate fi un lucru complicat sau foarte simplu. Câteva rânduri mai jos în acest ghid ți-am oferit și câteva sfaturi despre cum ai putea să îți alegi cele mai potrivite numere care au cele mai mari șanse de câștig. După ce ai ales numerele pe care vrei să le joci pe bilet, selectează data și ora extragerii sau numărul extragerilor pentru care biletul tău va fi valabil.

Miza și plasarea pariului

Biletul tău cu pariurile pentru EuroMillions 5 din 50 s-a generat în partea dreaptă a ecranului. De aici poți selecta sistemul și Miza pe care le vei folosi pentru biletul tău la pariurile la Euro Millions. După ce ai selectat sistemul și Miza apasă butonul de plasare a pariului.

Joacă și la loto Kino Grecia sau loto Polonia!

Detalii Despre Organizarea Loto EuroMillions 5 din 50

La fel ca orice altă loterie și Euro Millions funcționează după un program bine stabilit care este respectat de foarte mulți ani. Încă din 2004 de când a fost lansată, loteria Euro Million 5 din 50 aceasta extrage numere câștigătoare în fiecare zi de marți și vineri. Atât în cazul NetBet cât și în cazul agenției Casa Pariurilor, extragerile au loc seara în jurul orelor 21 sau 22.

În funcție de platforma pe care o alegi pentru a paria la EuroMillions 5/50 poți să alegi să pariezi pe mai multe extrageri fără să trebuiască să efectuezi mai multe bilete. De exemplu, dacă vorbim despre Casa Pariurilor, la ei după ce ai efectuat biletul pe care vrei să îl pariezi poți să selectezi ca acest bilet să fie plasat pe următoarele unul, două, trei sau chiar 20 de extrageri.

Nu uita că și jocul la Loto Germania sau Loto Irlanda îți poate aduce super câștiguri!

Cel Mai Mare Premiu Obținut la EuroMillions 5/50

Faptul că poți paria la Euro Millions în online îți oferă foarte multe avantaje folosind platformele din România. Deși la Loto Million Euromillions sunt extrase doar cinci numere câștigătoare, folosind platformele din România poți să alegi până la 15 numere pe care poți paria.  Practic îți crește exponențial șansele de a nimeri cât mai multe numere câștigătoare.  Cel mai mare premiu care a fost câștigat la loto Euro Millions 5/50 este de 170 de milioane de lire sterline, în 2019.

 De exemplu, după ce ai selectat cele 15 numere poți alege să joci pentru un sistem.  Acest sistem îți oferă oportunitatea de a fi câștigător chiar și dacă nimerești un singur număr din cele 5 extrase.  Evident, cota va fi mai mică dar câștigul este pe măsura având în vedere că poți nimeri un singur număr și să fii câștigător.  Practic, dintr-un în total de 50 de numere din care se extrag cinci, tu poți alege 15 numere pentru a efectua pariuri.  Dacă mai calculăm și eficiența pe care o ai folosind o platformă online casino,  vei putea să plasezi pariul tău favorit pe viitoarele 20 de extrageri în mai puțin de cinci minute.

Strategii Euromillions

Acum că știi totul despre Euro Millions, despre locurile unde poți paria la această Loterie și toate regulile despre cum este organizată o loterie la nivel înalt, este timpul să devii profesionist.

Deși nicio metodă nu îți poate garanta că vei fi câștigător la Euro Millions, există anumite strategii și trucuri pe care le poți aplica pentru a-ți crește șansele de câștig. Aceste strategii au baze matematice și au fost dovedite. Unele dintre ele chiar încă mai poartă numele matematicienilor care le au descoperit.

Strategia rotației numerelor

Rotația numerelor de pe biletul de pariuri la Euro Millions poate să aducă o dată cu aplicarea acestei strategii și nevoia unui buget mai mare. Totuși, pentru că este o strategie matematică care Sigur îți crește șansele de câștig, merită să o încerci.  Alege primele numere pe care îți dorești să le plasezi pe biletul tău și mai creează încă alte bilete rotund un singur număr. Exemplu:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ,10

1, 4, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11

Cu cât vei crea mai multe astfel de bilete, cu atât șansa ta de câștig va crește. Poți aplica această strategie și la alte loterii precum Loto Spania și Loto Danemarca!

Strategia Martingale

Așa cum îți spuneam și câteva rânduri mai sus, faptul că poți paria la Euro Millions în mediul online îți oferă foarte multe avantaje. Dacă alegi să pui pe biletul tău 15 numere la un sistem de un singur număr câștigător, cota va deveni foarte aproape de 2 sau 3. La o cotă atât de mică, strategia Martingale este cea mai sigură soluție pentru a recupera pierderile și pentru a ajunge în profit cât mai repede.

Principalul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a aplica corect această strategie este să îți dublezi suma pe care o pariezi pe biletul tău de fiecare dată când ai un bilet pierzător. De exemplu, la o cotă de doi, dacă biletul tău este pierzător iar pariul tău a fost 2 RON, tu ești în pierdere cu 2 RON. Câștigul ar fi fost de 4 RON. Dacă la următorul pariu respecți strategia și îți dublezi pariul noul tău pariu fiind acum 4 RON, dacă vei câștiga vei obține un câștig de 8 RON. În acest moment ți-ai recuperat și pierderea de 2 RON de la pariul trecut dar ești și în profit cu 4 RON.

Acum câți am oferit câteva strategii matematice care Sigur îți vor crește șansele de câștig, Iată și câteva strategii sau metode ce pot fi aplicate Pentru a stabili mai ușor Ce numere să alegi pentru a plasa pe biletul cu pariurile tale.

Euro Millions – Strategia numerelor Calde

Toate numerele care pot fi extrase la Euromillions Loto pot fi încadrate în două mari categorii. Numere calde sau numere reci. Numerele calde sunt cele care în urma unui număr mare de extrageri, au o rată de extragere mai mare. De exemplu, din 300 de extrageri este posibil ca cifra 8 să fie extrasă de 10 ori mai mult decât cifra 9. Acest lucru pune cifra 8 în categoria numerelor calde și prin urmare este recomandat să fie inclus în pariul tău.

Strategia numerelor Reci – Euro Millions 

De cealaltă parte a baricadei se află numerele reci. Contrar strategiei folosite la numerele calde, numerele reci sunt acele numere extrase pe care nu este recomandat să le folosești în pariul tău. De obicei informațiile oferite despre numerele care sunt extrase cel mai mult și numerele care sunt extrase cel mai puțin sunt fi oferite de agenția unde îți efectuezi pariul fie le poți găsi pe internet. După ce ai identificat Care sunt numerele care sunt extrase cel mai puțin respectiv numerele reci, Alege să nu le incluzi în pariul tău.

Strategia numerelor pare sau impare la Euro Millions 5/50

Pentru o loterie precum Euro Millions 5/50 în care ai posibilitatea să pariezi pe 50 de numere diferite, modul în care îți alegi numerele este destul de important pentru șansele tale de câștig. Având în vedere că din totalul de 50 de numere din Euro Millions 5/50, jucătorul poate folosi doar 15 pentru pariul său, acesta trebuie să se folosească de toate trucurile și strategiile pentru a crește șansele de câștig.

 Una dintre modalitățile pe care le poți folosi pentru a te hotărî ce numere să plasezi pe pariul tău la Euro Millions loto, este să alegi dacă să pariezi pe numere pare sau numere impare. Făcând acest lucru, practic vei reduce la jumătate numerele pe care te vei concentra și implicit vei reuși să ai șanse mai mari să nimerești numerele pare sau impare dacă acestea vor fi extrase. 

Ținând cont de faptul că în mediul online poți alege până la 15 numere pe care să pariezi, dar și să folosești sisteme pentru a reduce șansele de a pierde, această strategie de a reduce numerele la jumătate în categoria de pare sau impare este una dintre cele mai eficiente lucruri pe care le poți face.

Citește mai multe și despre câștiguri loto!

Numere Loto Euromillions

Poate te întrebi dacă există numere Loto Euromillions care să îți garanteze succesul și super câștiguri. Ei bine, ne pare rău să te informăm că niciun număr și nicio combinație nu îți promite marele premiu. Dar există câteva numere Euromillions Loto pe care dacă le alegi îți pot influența în bine sau rău rezultatele.

Arhivele de extragere Loto Euromillions ne arată că cele mai des întâlnite numere alese de câștigători sunt: 50, 11, 4, 44 și 38. Totodată, acestea ne dezvăluie și cele mai ghinioniste, adică cel mai rar întâlnite, numere Loto Euromillions când vine vorba de câștiguri. Deci dacă vrei să ai mai multe șanse de câștig, încearcă să eviți numerele: 22, 1, 8, 49 și 34.

Premii Loto Euromillions

Dacă ești un fan al Loto Euromillion probabil știi deja că jackpot Loto Euromillions constă în 17 milioane de euro, dar sunt multe situații în care fondul de premii Super Loto Euromillions poate ajunge și la 190 de milioane de euro. Aceasta este o situație în care nu există un bilet câștigător într-o extragere specială, iar surplusul este creat de nivelurile anterioare.

Astfel, dacă nu există un jucător care să obțin premii Euromillions Loto, vor fi premiați cei care reușesc să ghicească mai puține numere din combinația corectă. Pentru a te număra printre ei este suficient să nimerești doar două numere corecte și așa obții premii Loto Euromillions!

Nu uita să citești și despre Loto Pensylvannia!

Sfaturi Utile Despre EuroMillions loto

Pentru că agențiile de pariuri online din România vor să îți ofere o experiență cât mai plăcută pentru sesiunile tale de pariere la Euro Millions, este posibil ca în meniul unde pariezi pe numerele tale favorite la EuroMillions loto să găsești câteva unelte care să te ajute să treci prin procesele de pariere mai repede.

Dacă vrei să plasezi un pariu la Euro Millions și totuși ești în grabă și nu ai timp pentru a gândi o strategie corectă și a alege o serie de numere cu șanse mai mari sau pur și simplu nu ești hotărât ce numere să folosești pentru pariul tău, unele agenții îți oferă oportunitatea de a apăsa un singur buton iar platforma îți va alege singură numerele pe care să pariezi.

Loto Euromillions 5/50 Rezultate

Pentru a înțelege dinamica de pariere este foarte important să verifici constant Loto Euromillions 5 50 rezultate. Astfel vei vedea numerele câștigătoare în ultima perioadă și care a fost frecvența cu care se repetă acestea.

Noi îți recomandăm să urmărești site-urile oficiale de Loto Europa Euromillions 5/50 rezultate o perioadă înainte de a începe parierea. Cu cât ai o baza mai bine formată cu privire la câștigurile anterioare, cu atât ai mai multe șanse ca alegerile tale să se numere printre rezultate Loto Europa Euromillions 5/50 premiate!

Concluzii Euromillions România

Euro Millions este o loterie activă încă din 2004, iar de atunci în fiecare marți și vineri a realizat extrageri pentru a ferici mai bine de trei milioane de câștigători. Există foarte multe oportunități pentru a paria în România la Euro Millions, există foarte multe șanse de câștig pe care ți le poți crește folosind strategii simple și moduri de a alege numerele pe care ți le dorești câștigătoare.

Mai mult decât atât, agențiile de pariuri din România pe care ți le-am recomandat îți mai oferă și bonusuri în banii cash sau bilete gratuite pentru a te bucura cât mai mult de experiența pe care o ai pe platformă punând pariuri pe numerele tale la loto Euro Millions 5/50. Sperăm că ghidul nostru te-a ajutat și îți urăm mult succes.

Întrebări Frecvente

🔶 La ce Case de Pariuri pot paria pe Euro Million 5 din 50?

Vei putea plasa pariuri Loto Euromillions la Superbet, Casa Pariurilor și Netbet.

🔶 Există bonusuri pentru loteria Euromillion 5/50?

Da. De exemplu, Netbet oferă 5 bilete gratis la loto Euro Millions!

🔶 Cât este miza minimă la această loterie?

Miza minimă pentru Super Loto Euromillions este 1 RON.

🔶 Când se organizează extragerile Euro Million 5 din 50?

În fiecare marți și vineri, deci tot în aceste zile poți afla și Loto Euromillions rezultate.

🔶 Cum verific un bilet Euro Milion 5 din 50?

Pe site-ul casei de pariuri unde l-ai plasat. Poți introduce direct codul biletului sau poți verifica manual numerele pentru Euromillions Loto!

Pariază și la:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!