...
loto cehia keno

Loto Cehia Keno - Ghid Complet Loto Cehia 2023

Autor: Andrei Dogaru

Actualizat: 19 iunie 2023

Dacă vrei să joci la una dintre cele mai simple și mai atractive loterii de tip keno, încearcă Cehia Keno. Jocul selectează 12 bile, iar tu ai șansa unor premii colosale. În ghidul de astăzi, îți prezentăm tot ce trebuie să cunoști despre Keno Cehia, precum platforme unde poți să joci, extragere Cehia Keno, strategii de joc și cum plasezi un bilet la Cehia Keno loto.

Află cum joci la Cehia Keno 12/60, care sunt casele de pariuri care oferă acces la această loterie internațională și cum construiești un bilet de pariuri solid și cu șanse mari de câștig. Îți explicăm ce strategii să folosești, cum să-ți verifici biletul și cum să consulți arhiva de rezultate loto Cehia.

 • Miza minimă: 1 RON
 • Miza maximă: 150.000

La Ce Case Poți Juca?

Cehia loto Keno este unul dintre cele mai renumite jocuri din categoria sa. De aceea, îl poți găsi pe multe platforme. Interfața jocului diferă de la o platformă la alta și de asemenea, sunt unele diferențe la modul de joc. De exemplu, nu toate au același volum de numere pe care îl poți selecta. În cele ce urmează, îți vom prezenta oferta loto Cehia Keno 12/60 de la patru platforme de top: Superbet, Winner, Mozzartbet și Eldorado.

1. Cehia Loto Superbet

superbet cehia keno loto

Superbet este cea mai renumită agenție de jocuri de noroc din România. Ba chiar este casa de pariuri la care poți să găsești una dintre cele mai complete oferte de loterii internaționale, printre care și loto Cehia. La majoritatea loteriilor de la Superbet există posibilitatea să pariezi în mai multe moduri, adică pe mai multe versiuni ale loteriei respective. De aceea, la Keno Cehia și nu numai, operatorul oferă multe moduri în care poți să plasezi numerele. Kino Cehia de la Superbet loto permite o selecție de maximum 16 numere.

Altfel spus, dintre cele 60 de numere din Cehia Keno tabel, tu poți selecta 16. Totuși, dintre cele 16, maximul de numere pentru biletul în sistem este de 8. Câștigul tău maxim este de 92.500 x pariul plasat, dacă îți ies 12 numere din 12.

O rundă de extragere Keno Cehia are loc o dată la 5 minute, deci destul de repede. Poți să repeți pariul suficient de des și nu va trebui să aștepți foarte mult ca să vezi rezultatul extragerii. Deasupra fiecărei bile dintre cele 60, poți să vezi numărul de apariții și numărul de runde fără apariție. Ai opțiunea să dezactivezi statisticile bilei. Totodată, în stânga tabelului de numere, poți să selectezi numere în mod aleatoriu. Alege numărul de bile loto de la 1 la 12 și apasă butonul de alegere rapidă.

Mai mult decât atât, poți să faci și mai multe combinații statistice. Ele sunt disponibile în secțiunea de unde poți selecta numerele. Doar alegi opțiunea dorită și platforma îți selectează instant numerele. Uite ce opțiuni poți să alegi: Cele mai rare 5 numere; Cele mai frecvente 5 numere; Pereche frecventă; Trio frecvent; Pereche frecventă consecutivă; Trio frecvent consecutiv. Versiunea de la Superbet îți permite să salvezi numere la favorite. Apoi, poți să folosești aceste numere la mai multe extrageri.

Un dezavantaj al variantei Superbet este că nu poți vedea extragerea în direct. Ca să verifici dacă ai câștigat, trebuie să mergi în secțiunea ta de bilete. De asemenea, poți să vezi numerele care au fost extrase în secțiunea de rezultate a paginii. Secțiunea de rezultate o să te ajute să vezi ce numere au mai fost extrase și cât de des, ca să-ți construiești un pariu mai puternic data viitoare.

Vezi întreaga ofertă loto online și de la alte cazinouri, precum Fortuna sau Casa Pariurilor!

Cele mai tari loterii Cehia de la Superbet

Pariază non-stop pe loteriile din Cehia

 • Miza minimă de 1 RON
 • Zeci de loterii internaționale din țări diferite

2. Mozzartbet Cehia Loto 12/60 și 12/66

mozzartbet cehia keno loto

Mozzartbet este alt nume foarte cunoscut pe piața de jocuri de noroc din România și în mod normal, are și multe jocuri pentru toate gusturile. Spre deosebire de celelalte case de pariuri care au doar loteria Cehia 12/60, la Mozzartbet vei găsi și cea mai nouă opțiune Loto Cehia Keno 12/66. Astfel, după cum îi spune și numele, extragerile se fac din 66 de numere în loc de 60. e altfel, această opțiune se numește mai exact Cehia Keno rapid 12/66, iar extragerile au loc din minut în minut.

În schimb, dacă preferi varianta clasică Cehia 12/60, este disponibilă puțin mai jos în lista loteriilor internaționale de la Mozzartbet loto.

Extragerile au loc la 5 minute, deci puțin mai greu decât la Cehia 12/66, însă totuși suficient de repede cât să nu aștepți mult după rezultat ca să vezi dacă ai un bilet câștigător.

Câștigurile la joc sunt limitate la 70.000 de lei. Poți să selectezi cel mult 15 pronosticuri de numere loto. De asemenea, jocul are o funcție care îți permite să alegi între unul și 6 numere aleatorii. Nu lipsește nici funcția de adăugare la favorite a unor bile loto. Fiind extrageri rapide, la 5 minute distanță, poți să repeți pariul plasat.

Acest lucru înseamnă că pui exact același bilet pentru mai multe extrageri. Oricum, orele extragerilor sunt afișate și actualizate constant, la fel ca numărul de minute și secunde rămase până la următoarea extragere, deci îți poți calcula foarte precis mișcările.

La Mozzartbet Cehia Keno ai și posibilitatea de a bifa opțiunea „Statistică”. În momentul în care dai click pe opțiunea aceasta, îți apar cele mai frecvente numere extrase în arhiva loto Cehia. Opțiunea asta te-ar putea ajuta să-ți construiești un bilet mai solid și să-ți crești șansele de câștig, dacă selectezi numerele cele mai „fierbinți”. Opțiunea e valabilă la Loto Cehia 12/60 și Loto Cehia 12/66.

Altă opțiune extrem de utilă este cea cu numere extrase din josul paginii. Acolo ai mai multe categorii de numere care sunt afișate în perechi, de exemplu: Cele mai rare două numere extrase, Cele mai dese două numere extrase, Cele mai rare trei numere extrase, Cele mai dese trei numere extrase, Cele mai rare cinci numere extrase, Cele mai dese cinci numere extrase.

Mozzartbet Loto

Pariază non-stop pe Cehia Keno la Mozzartbet

 • Miza minimă de 1 RON
 • Loterii internaționale din zeci de țări diferite

3. Winner Cehia Keno

winner cehia keno loto

O altă casă de pariuri unde găsești loteria internațională Cehia este Winner. Versiunea de Keno din Cehia de la Winner plătește extrem de bine. Totuși, trebuie să știi că limita maximă a câștigului la care poți ajunge este de 150.000 de lei. Obții acest câștig dacă reușești să ghicești cel puțin 8 din 8 bile selectate.

Dar același premiu îl poți lua și dacă ghicești 9 din 9, 10 din 10, 11 din 11 sau 12 din 12, deci destul de multe posibilități. Poți să alegi cel mult 15 bile din totalul de 60, iar extragerile au loc o dată la 5 minute.

O funcție interesantă disponibilă la Cehia Keno Winner este posibilitatea de a-ți selecta numerele la „noroc”. După ce apeși pe butonul destinat acestei opțiuni, îți apar 15 cartonașe, iar dacă dai click pe unul din ele, îți vor fi alese aleatoriu 15 numere.

Este o opțiune foarte bună pentru momentele în care vrei să mergi cu totul pe mâna norocului și nu vrei să-ți faci alte strategii, precum Martingale sau Șirul lui Fibonacci, despre care vom vorbi oricum într-o altă secțiune. Cât despre extrageri, așa cum spuneam, acestea au loc tot la 5 minute, ca în cazul celorlalte loterii Cehia 12/60. Așa că și la Winner vei putea să-ți verifici repede biletul și să pariezi iar.

Dacă ai ratat cumva vreo extragere și nu ai văzut numerele câștigătoare, există butonul „Istoric”, care îți deschide o fereastră cu toate extragerile din trecut. Poți să selectezi inclusiv data, dacă te interesează extragerile dintr-o zi anume. Acesta e și un alt mod de a arunca o privire la numerele cele mai extrase și de a-ți face o idee pentru următorul bilet pe care vrei să-l plasezi.

La fel ca versiunea Cehia Keno Superbet, biletele în sistem se pot realiza cu cel mult 8 bile. La Winner loto, poți să vezi și extragerea live, deci platforma creează mai mult suspans. În rest, nu există mari diferențe față de Superbet și Mozzartbet. Poți să selectezi aleatoriu între una și 15 bile. De asemenea, ai la dispoziție opțiunea de bile favorite. Când ai toate numerele selectate, apeși pe butonul „Favorite” și se adaugă instant în lista ta de numere preferate, ca să le poți folosi și la alte bilete.

Află mai multe și despre loteria internațională Grecia Kino!

Winner Bonus Loto 150 RON

Pariază pe Cehia la Winner

 • Bonus loto la primele 3 depuneri
 • Depunere minimă de 20 RON
 • Doar pentru jucătorii noi

4. Eldorado Kino Cehia

eldorado cehia keno loto

Următoarea casă de pariuri unde poți plasa bilete la loteria internațională Cehia Keno 12/60 este Eldorado. Eldorado are o interfață foarte intuitivă la jocuri precum Keno Cehia. Este foarte simplu să alegi bile și poți vizualiza biletul în dreapta sus.

Mai mult decât atât, poți pune același bilet pentru mai multe extrageri în mod simultan. O extragere la Kino Cehia are loc o dată la 5 minute. Jocul are și versiunea Cehia Keno live, adică extragerile sunt prezentate în direct.

Câștigul maxim per bilet este limitat la 150.000 de lei, iar cota maximă este tot de 150.000 x miza. Totuși, cota nu scade atunci când selectezi mai mult de 12 bile, așa cum se întâmplă pe alte platforme. Atingi câștigul maxim dacă ghicești 7 pronosticuri din 7 plasate.

La fel ca la alte platforme, și aici poți să pui cel mult 15 bile și să salvezi numerele favorite. Totodată, ai la dispoziție funcția Cehia Keno generator de numere aleatorii. Funcțiile astea te vor ajuta în special atunci când nu vrei să-ți bați capul cu strategii precum probabilitățile matematice sau schemele reduse, despre care vom vorbi oricum într-o altă secțiune. Deci, când preferi să construiești un pariu rapid și ușor, folosește o astfel e opțiune și lasă platforma să aleagă numerele pentru tine.

Și la Eldorado poți verifica foarte ușor rezultatele din trecut, trebuie doar să dai click pe butonul „Istoric” și vei vedea toate extragerile mai vechi. Poți să alegi și data, dacă te interesează extragerile dintr-o anumită zi. Așa cum spuneam anterior, modalitatea aceasta poate fi destul de bună ca să vezi ce numere au mai ieșit în trecut și să le folosești la pariul tău.

O opțiune pe care nu am găsit-o pe alte platforme e cea de schimbare a mărimii tablei. Dacă vrei să vezi mai bine numerele, poți apăsa pe butonul „Mărime tablă” și dimensiunea se va schimba. Tabelul original este relativ mic, așa că uneori poate fi greu să vezi toate numerele. Ca în cazul altor case de pariuri, și la Eldorado se afișează minutele și secundele rămase până la următoarea extragere. În schimb, ce nu am găsit este posibilitatea de a selecta numere conform statisticilor. Ce poți să faci, în schimb, e să dai click pe butonul „La Noroc”. Îți vor apărea 15 cartonașe, iar dacă dai click pe unul îți alege aleatoriu numerele pentru pariu.

Eldorado Loto

Pariază pe Cehia Keno la Eldorado

 • Miza minimă 1 RON
 • Loterii internaționale din zeci de țări

Cum Plasezi Un Bilet la Loto Cehia?

Plasarea unui bilet la Keno Cehia este mult mai simplă decât pare. Indiferent ce platformă alegi, principiile pentru loto Cehia sunt aceleași. Vezi mai jos cei trei pași pentru joc la Cehia Keno live.

Ca să poți să te joci Keno Cehia, trebuie mai întâi să-ți deschizi un cont pe platforma pe care vrei să o folosești sau să te loghezi în contul deja existent. De asemenea, trebuie să ai acel cont alimentat cu fonduri. Altfel, nu poți juca versiuni demo ale jocului Cehia Keno.

Vei vedea că toate au versiunea loto Cehia Keno 12/60. Totuși, vom discuta într-un alt capitol și despre Cehia 12/66, o variantă care există numai la Mozzartbet. Ca să alegi orice joc de loterie, 12/60 sau 12/66, trebuie să mergi în secțiunea loto. De acolo, alege țara Cehia din meniul din stânga al platformelor. Se vor deschide extragerile loteriei, cu orele aferente.

Ca să plasezi un bilet la această loterie keno, trebuie doar să apeși pe numerele preferate. Poți să folosești și funcțiile de generare automată care îți va da Cehia Keno combinații aleatorii. Scrie miza dorită și plasează biletul. Dacă te uiți pe câștigul potențial din bilet, vei observa că dacă selectezi mai mult de 12 bile, suma va începe să scadă.

Poți să folosești și diferite sisteme. În biletul tău, vei vedea fracții precum 2/15 sau 3/15. Dacă selectezi, de exemplu, 3/15, atunci vei câștiga ceva dacă îți ies 3 bilete din cele 15 selectate de tine. Premiul este desigur mai mic, dar ai mai multe șanse la acesta decât la premiul maxim. Așteaptă până când va avea loc extragerea și vezi dacă ai câștigat. Consultă și secțiunile de rezultate și află care sunt numele câștigătoare din acea rundă.

Te-ar putea interesa și promoții loto Betano!

Verificarea Biletului de Loto Cehia Keno 12/60

Verificarea biletului plasat la Loto Cehia se face simplu, din profilul tău de jucător. Toate platformele au un istoric al pariurilor, deci poți să vezi fără dificultăți dacă ai câștigat sau nu. Totuși, acolo unde există și extragerea live, poți vedea loto Cehia rezultate imediat după terminarea rundei.

Tipuri de Loterii Keno Cehia

Nu sunt multe tipuri de loterii keno din Cehia. Sunt doar două prezente pe cele 4 platforme. Dar acestea sunt extrem de ușor de folosit și îți aduc plăți foarte mari. Hai să vedem câte ceva despre fiecare.

Loto Cehia Keno 12/60

Cea mai des întâlnită loterie este Cehia 12/60. O întâlnim la toate cele 4 platforme pe care le-am prezentat. Ai văzut deja că are o cotă imensă de 370.000 x pariul, deși casele nu permit plăți atât de mari pentru un singur bilet. Vor fi extrase 12 bile și dacă le ghicești pe toate, te bucuri de cel mai mare premiu. Unele versiuni permit și plasarea unui număr mai mic de bile, iar dacă-ți ies toate, de exemplu 8 din 8 plasate, și în această situație poți beneficia de premiul cel mare.

Cehia Rapid Keno 12/66

La Mozzartbet, găsești versiunea Cehia Keno 12/66, care este și ea una dintre cele mai populare loterii datorită plăților mari pe care le poate genera. Câștigul maxim este de 90.000 x miza plasată cu numai 6 bile loto, maximul de selecție în biletul sistem. Câștigul este limitat la această cotă, deci câștigi la fel dacă îți ies 12 numere din 12 selectate. Totodată, nu uita că premiile la Mozzart sunt limitate la 70.000 de lei. Extragerile sunt extrem de frecvente: în fiecare minut are loc una, deci poți să plasezi bilete chiar la foc continuu.

Joacă și la loto Finlanda sau loto Slovenia!

Rezultate Cehia Keno – Când Au Loc Extragerile?

Așa cum ai văzut în descrierile platformelor, extragerile pentru 12/60 au loc o dată la 5 minute. Pentru Keno Cehia 12/66 sunt chiar mai dese, deci trebuie să ai numerele pregătite din timp. Fiecare platformă este organizată într-un anumit fel, deci secțiunea Cehia rezultate se găsește în locuri diferite.

Joacă și la Loto Irlanda!

Strategii Loto Cehia Live – Cum Îți Mărești Șansele de Câștig

Dacă aplici mai multe strategii, îți sporești șansele de câștig, dar niciuna nu-ți poate garanta succesul la loto Cehia sau un alt joc de noroc. Toate aceste jocuri au un grad de hazard, dar cu implementarea corectă a strategiilor, îl poți diminua.

Martingale

Strategia este foarte simplă: la fiecare pierdere, dublezi miza. Deși sună puțin contraintuitiv, dacă te ții de ea, nu doar că îți poate amortiza pierderile, dar îți va aduce și un câștig. De exemplu, pierzi biletul în sistem 3/12 cu miza de 5 lei și pus la Cehia Keno. Următorul bilet va avea miza de 10 lei și va fi tot cu sistemul 3/12. Dacă îl pierzi și pe acesta, dublezi pariul la 20 de lei. La un moment dat, biletul va fi câștigător, pentru că din 12 bile alese, cândva trebuie să iasă fie extrase 3 într-o rundă. Câștigul va acoperi pierderile și îți va mai rămâne, cel mai probabil, și un premiu net.

Probabilități matematice

Cu această strategie, analizezi frecvența cu care unele numere au fost extrase la loto Cehia. altfel spus, poți să pui pariuri pe numerele calde. Strategia implică analiza numerelor Cehia Keno. Uită-te peste loto Cehia arhivă și să vezi care sunt numerele care au fost extrase cel mai des.

Pe platforme ca Superbet și Mozzart, poți selecta și perechi de numere consecutive care ies cel mai des. Poți să folosești și aceste opțiuni spre avantajul tău.

Algoritmi de predicție

Sunt mai multe tipuri de algoritmi pe care le poți folosi. Acestea sunt metode de calcul care există prezentate pe internet. Poți să folosești și instrumente ca Excel, așa cum recomandă cei care au creat diverse moduri de calcul.

Șirul lui Fibonacci

Aceasta este o strategie similară cu Martingale. Doar că la pierderea unui pariu, nu vei dubla miza, ci o vei aduna. Ca în exemplul de mai sus, dacă pierzi biletul de 5 lei, următorul va fi de 10 lei. Dacă îl pierzi și pe acesta, biletul care urmează va avea miza de 15 lei.

Strategia numerelor reci

Strategia numerelor reci vine cumva împotriva celei de mai sus. În cadrul acestei Cehia Keno strategii, plasezi pronosticuri pe bilele care au ieșit cel mai puțin. Ideea de bază este că și acestea trebuie să fie extrase pe viitor, iar oricând, un număr rece poate deveni cald după câteva runde.

Scheme reduse Cehia Keno

Cu scheme reduse Cehia Keno, alegi un număr mare de bile. Cota va scădea, dar vei avea mai multe șanse de câștig. Dacă pui maximul de 15 bile (16, în cazul loteriei de la Superbet), ai șanse consistente de câștig. De asemenea, strategia se bazează pe plasarea mai multor bilete cu numărul maxim de numere, astfel încât vei câștiga puțin, dar des.

Vezi ce ofertă există la GetsBet loto și pe ce loterii internaționale poți paria!

Trucuri și Sfaturi la Loto Cehia Live

Mai departe, îți vom prezenta câteva sfaturi și trucuri pe care poți să le aplici la jocul Cehia live. Acestea te ajută nu numai să câștigi, ci și să te simți bine atunci când joci loterii.

Uite care sunt cele mai mari câștiguri loto înregistrate pe platformele de pariuri!

Cum Alegi Numerele la Loto Cehia?

Să alegi numerele la Cehia live este una dintre cele mai simple lucruri. Dar este important, atunci când îți alegi numerele, să ții cont de câteva aspecte. Toate platformele îți oferă instrumente astfel încât să faci cele mai bune Cehia Keno combinații. Poți să privești aceste opțiuni ca pe surse de inspirație.

Cehia Keno Strategii – Numere Norocoase

Toate platformele au funcția prin care poți să selectezi numere aleatorii. Acestea respectă strategia prin care numerele trebuie să fie diversificate. Casele de loterie permit alegerea unui număr variabil de pronosticuri. La Eldorado și Winner, poți selecta între 1 și 15 numere. La Superbet, selecția maximă este de 12.

Cele Mai Extrase Numere Cehia Keno Live

Platformele care au această loterie folosesc un sistem prin care poți să ajungi ușor la numerele calde. Nu trebuie să cauți prin toată arhiva de rezultate loto Cehia. Acestea sunt deja afișate chiar pe Cehia Keno tabel, așa cum se întâmplă la Superbet. Și Winner are acest sistem prin care poți vedea pe tabel care sunt numerele extrase cel mai des. Winner afișează aceste numere chiar sus, pe pagina jocului. Eldorado nu are însă această funcție pentru Cehia Keno 12/60 live.

Cehia Keno Arhivă – Cehia Keno Rezultate

Ca să vezi statisticile complete ale extragerilor Cehia Keno live, poți intra pe site-ul lotostats.ro. Aici vei vedea mai multe informații despre joc, cum ar fi top numere reci, top remize și multe altele. Totodată, așa cum am mai spus în acest articol, fiecare agenție online are și o secțiune cu rezultatele loteriei. Și acestea pot fi considerate tot arhive. Mai jos poți vedea un tabel cu rezultate Loto Cehia. Ține minte că extragerile au loc odată la 5 minute, deci dacă vei verifica rezultatele pe site-urile loto, vei vedea că sunt altele. Extragerile de mai jos sunt cele mai recente de la momentul scrierii articolului.

Data și oraRezultate Loto Cehia
14:55, 16 iunie 20236, 10, 20, 24, 26, 28, 35, 38, 39, 45, 53, 58
14:50, 16 iunie 202314, 16, 18, 19, 20, 25, 41, 47, 53, 56, 58, 59
14:45, 16 iunie 202301, 04, 05, 17, 28, 35, 41, 42, 43, 46, 56, 59
14:40, 16 iunie 202308, 11, 13, 17, 24, 34, 37, 38, 43, 44, 46, 58
14:35, 16 iunie 202313, 27, 29, 38, 39, 40, 45, 53, 54, 57, 58, 60

Acum că știi cum să verifici rezultate loto Cehia Keno, află mai multe despre secțiunea Las Vegas loto!

Concluzie

Cehia Keno este metoda ideală prin care te poți distra la loterii. Este un joc Cehia Keno loto mai mic decât altele din aceeași categorie, precum Grecia Keno 20/80 sau Polonia Keno 20/70. Aici sunt extrase numai 12 numere. Cu toate acestea, tu poți alege chiar 16 bile, deci ai șanse mari ca biletele pe care le pui să-ți aducă premii. Așadar, deschide-ți cont pe una sau pe mai multe platforme descrise și plasează acum bilete!

Întrebări Frecvente

🔹 La ce agenții pot să pun bilete la Cehia Keno live?

Poți să joci la Cehia Keno 12/60 live pe Superbet, Mozzartbet, Winner și Eldorado. De asemenea, pe Mozzartbet, poți juca și loto Cehia 12/66.

🔹 Cum se generează numerele la extragerea Cehia Keno?

Se folosește Cehia Keno generator electronic automat de numere aleatorii. Este un program simplu care poate fi folosit de oricine.

🔹 Care sunt pariurile minime la Keno Cehia?

Poți să pui pariuri începând de la un leu. Miza minimă este valabilă pentru toate platformele.

🔹 Ce tipuri de strategii pot folosi?

Poți să folosești strategii precum diversitatea numerelor, Martingale, șirul lui Fibonacci sau algoritmi.

🔹 Care este programul la Cehia live?

Programul este non-stop, cu extrageri din 5 în 5 minute.

🔹 Pe câte numere din Cehia Keno tabel pot să pariez?

Poți să pariezi pe 1-15 numere. La Cehia Keno Superbet, poți paria chiar și pe 16 numere.

Elite Slots 150 RON Bonus Loto

 • Deschide un cont  și verifică-ți identitatea
 • Depune minimum 50 RON
 • Primești bonusul loto de 150 RON

Citește și:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!