...
loto irlanda

Loto Irlanda 6/47 - Bonus și strategii de joc

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Află toate informațiile pe care trebuie să le știi despre Loto Irlanda 6.47! De ce bonusuri poți profita, unde te poți juca, dar și ce strategii poți aplica pentru a face un bilet cât mai eficient la Irlanda Loto.

Micuțele orașele tradiționale din Irlanda sunt cele mai populare atracții turistice pentru cei care sunt pasionați de excursiile făcute cu mașina sau rulota. În drumul tău este posibil să te întâlnești și cu anumite case de pariuri unde poți plasa bilete la loto Irlanda 6/47. Dacă totuși acesta este singurul motiv pentru care mergi în Irlanda, ei bine, ar trebui să știi că efortul pentru a paria la loto Irlanda este minim și poți face acest lucru și din confortul propriei case.

Loto Irlanda 6/47 este disponibilă pe Fortuna

loto irlanda 6 47 ghid

Website-ul celor de fortuna îți va cere să folosești un cont de jucător înregistrat pentru a putea naviga printre serviciile de pariere disponibile. Indiferent de device-ul pe care îl folosești, Fortuna poate fi accesată de oriunde, atât timp cât utilizatorul are o conexiune stabilă la internet. Chiar dacă folosești un laptop, telefon pe Android sau iOS, vei putea să pariezi fără nicio problemă. Chiar și înregistrarea este simplă folosind un device mobil.

Bonusul pe care îl poți revendica la Fortuna dacă ești un jucător proaspăt intrat în comunitate este reprezentat de o sumă de bani care diferă în funcție de câteva criterii. În primul rând, bonusul este valabil numai pentru prima ta depunere și este echivalentă cu 100% din aceasta. Prima depunere îți aduce dublul sumei depuse de tine cu o limită de 500 RON. Dacă vei depune 120 RON, vei primi 120 RON bonus. Dacă vei depune 499 RON, vei primi 499 RON bonus, iar dacă vei depune 700 RON, bonusul va reprezenta 500 RON.

În ceea ce privește oferta de Irlanda loto de la Fortuna loto, există un singur tip de loterie ce poate fi jucată. Aceasta este loto Irlanda 6/47, iar indiferent de numărul total de variante ce pot fi extrase la această loterie, vei putea oricând să pariezi maxim 15 numere pentru a nimeri combinațiile corecte. Miza minimă pentru orice pariu este de 1 RON.

Pariuri Loto Irlanda Fortuna

Joacă-te la zeci de loterii internațioanle

 • Joacă la cele mai tari loterii din Irlanda și din lume
 • Miza minimă: 1 RON
 • Joc non-stop 24/7

Loto Irlanda 6/47 este prezentă și în oferta de la SuperBet

loto irlanda superbet

Din fericire, oferta de loto Irlanda disponibilă și pe SuperBet este la fel de limitată, lucru care poate să ofere câteva avantaje importante. În primul rând, te poți concentra pe o singură variantă de Irlanda lotoa și poți să pui la punct și câteva strategii și sisteme de pariere pe termen lung pentru a putea să te concentrezi mai bine și să construiești un mod de a câștiga constant pe termen lung.

Operatorul are și un bonus special pentru prima depunere Superbet. Dacă vrei să îl revendici și tu, va trebui să apeși butonul “Înregistrare” din dreapta ecranului pentru a putea crea noul tău cont de jucător. Procesul de înregistrare este foarte simplu, iar toți pașii de completare a informațiilor necesare au fost simplificați până la cel mai simplu nivel. După ce vei activa noul tău cont pe SuperBet loto, vei putea să revendici bonusul de 100% la prima depunere putând să dublezi o sumă de bani de până la 500 RON.

Miza minimă ce trebuie plasată pentru fiecare bilet plasat pe orice pariu la SuperBet este de 1 RON. Loto Irlanda 6/47 este organizată o singură dată pe săptămână, deci asigură-te că ai toate resursele la tine și că nu ratezi nicio extragere importantă.

Cele mai tari loterii Irlanda de la Superbet

Pariază non-stop pe loto Irlanda

 • Miza minimă de 1 RON
 • Zeci de loterii internaționale din țări diferite
 • Distracție 24/7 la Loto Irlanda

NetBet are bonusuri unice la loteria Irlanda

loteria irlanda 6 47 ghid

Vrei să știi care sunt lucrurile pe care le vei găsi în oferta de la NetBet? Lucruri ce nu sunt oferite în foarte multe platforme de agenții de pariuri din România. Una dintre aceste lucruri care îi diferențiază pe NetBet de competiție sunt extragerile live care pot fi și urmărite direct de pe website.

Dacă ai plasat un bilet la Irlanda loto, vei putea să vezi în regim live ce numere sunt extrase. Dacă selectezi loto Irlanda 6/47, pe lângă meniul de selecție și configurare al biletului ce urmează a fi plasat, vei putea să vezi și un ecran pe care se desfășoară o animație interactivă sub forma unei extrageri de bile inscripționate cu numere reprezentative pentru loteriile respective.

Bonusul oferit de NetBet loto este la fel de special pe cât este și interacțiunea jucătorului cu platforma. Dacă unii operatori s-au concentrat pe oferirea unui bonus loto online în valoare de câteva sute de RON la prima depunere, NetBet asigură un bonus special pentru cei care își înregistrează un cont special pentru a juca la Loto Irlanda 6/47. Bonusul constă în returnarea banilor pariați pe biletele pierdute la loto Irlanda. Dacă pariul a fost sub 5 RON, banii îți vor fi returnați.

NetBet este și o platformă care te ajută să îți organizezi timpul și extragerile într-un mod foarte eficient. Într-o bară de informații din meniul de plasare al biletului îți sunt oferite informații despre datele și orele următoarelor extrageri. Miza este de obicei stabilită la un prag minim de 1 RON, iar pe fiecare bilet plasat la loto Irlanda pot fi plasate și sisteme.

5 Bilete Fără Risc

Bonus Exclusiv Loto Irlanda

 • Joacă-te gratuit cu bonusul exclusiv
 • Pariază pe zeci de loterii internaționale
 • 5 Bilete Fără Risc la Loto Irlanda

Pariază la Irlanda loto și la Casa Pariurilor

loteria irlanda casa pariurilor

Deși am încercat să găsim alternative pentru frecvența extragerilor de la loto Irlanda, am descoperit că la Casa Pariurilor, extragerile au loc aproximativ la același interval de timp, doar că din patru în patru zile. Informația a fost foarte ușor de găsit datorită secțiunii speciale de la Casa Pariurilor prin care poți în același timp să verifici informațiile despre datele și orele la care au loc acestea, dar poți să și bifezi extragerile pentru care biletul construit de tine să fie plasat. Astfel, nu va mai trebui să plasezi un bilet separat pentru fiecare pariu.

Casa Pariurilor loto oferă un bonus ce poate fi revendicat imediat ce s-a finalizat procesul de activare al contului de jucător. Nu este deloc complicat să faci acest lucru. Trebuie să mergi în secțiunea de profil și să vezi pentru ce bonusuri ești eligibil. Identifică bonusul pentru prima depunere și activează-l pentru tine.

Dacă îți dorești să scoți cât mai multe câștiguri din aceste partide de pariere la loto Irlanda, trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare și să încerci să folosești cât mai multe strategii și modele de alegere a numerelor care îți vor oferi cele mai mari șanse de câștig.

Pariază pe Loto Irlanda la Casa Pariurilor

Începe să plasezi pariuri pe Loto Irlanda

 • Zeci de loterii internaționale
 • Miza minimă de 1 RON
 • Joacă la Loto Irlanda 6/47

Cum plasezi un pariu Irlanda loto?

superbet irlanda loto
 • Pas I: Înainte de orice pariu, trebuie să te hotărăști foarte bine asupra câtorva aspecte importante. Care va fi operatorul unde îți vei plasa pariurile, care este bugetul pe care îți permiți să îl pierzi într-o sesiune de pariuri la loto Irlanda și care sunt strategiile pe care le vei folosi. Dacă ai stabilit aceste aspecte, intră online pe website-ul operatorului tău!
 • Pas II: Dacă nu ești deja logat în contul tău, fă acest lucru folosind datele de conectare pe care le-ai ales atunci când ai creat contul. Dacă ai un cont nou, asigură-te că ai revendicat și bonusul pe care îl oferă operatorul tău de pariuri la loto Irlanda. În meniul principal se află un buton care te va redirecționa către categoria de loterie. Identifică-l și apasă-l.
 • Pas III: Găsește în meniul de loterii, secțiunea specială pentru loto Irlanda și pornește meniul de customizare al pariurilor. Aici vei avea la dispoziție câteva unelte intuitive pentru alegerea numerelor, strategiilor, programarea pariurilor în funcție de extrageri și alegerea sistemului.
 • Pas IV: În final, fără o miză, pariul nu poate fi plasat. Trebuie să introduci o miză de minim 1 RON în spațiul special, iar ultimul click pe care trebuie să îl mai dai este de plasare a pariului.

Totul despre Loto Irlanda 6/47

loto irlanda despre

Te-ai întrebat vreodată de ce atunci când te joci la loto Irlanda 6/47 folosind platforma unui operator de pariuri online, poți să configurezi biletele astfel încât să ai și cote mari, dar și cote mici? Ei bine, acesta este avantajul atunci când plasezi pariuri și pronosticuri pe numerele extrase. Jucătorul are mai multă libertate de pariere și își poate configura stilul de joc în atât de multe stiluri pentru a se potrivi perfect cu modul în care acesta se simte cel mai bine.

Făcând disponibile pariurile la toate loteriile internaționale, agențiile de pariuri online din România îți oferă defapt șansa să plasezi pariuri pe pronosticurile numerelor extrase. Adică pariezi ce numere vor fi extrase și nu vei plasa un bilet pentru a nimeri o combinație exactă.

De aceea poți să pui pe un bilet până la 15 numere dintre care nu trebuie să nimerești decât 5, 6 sau 7 în funcție de tipul de loterie. În cazul loto Irlanda, nu trebuie să nimerești decât 6 pentru a avea o combinație exactă. Chiar dacă extragerile au loc într-un regim de 6/49, Loto Irlanda 6/47, 20/80 sau alte tipuri de Irlanda Loto, în majoritatea cazurilor vei putea pune până la 15 numere pe pariul tău

Aici intervin sistemele de joc. Dacă selectezi un sistem de joc de 1/15, tu încă ai selectate 15 numere, iar din acelea nu trebuie să nimerești decât unul singur pentru a fi câștigător. Evident, cota este mică, dar șansele sunt incredibil de mari.

Strategii de joc pentru Loto Irlanda 6/47

 • Strategia de câștig – Fibonacci

Strategiile matematice sunt de cele mai multe ori folosite pentru a-ți garanta profitul și sesiuni de pariere mai îndelungate chiar și dacă ești pasionat de loto Irlanda. În cazul strategiei Fibonacci, imediat ce ai început parierea, va trebui să urmezi o secvență și să iei în considerare tot ceea ce se întâmplă cu fiecare pariu pe care îl câștigi sau îl pierzi.

Principiul de bază în strategia Fibonacci: La fiecare bilet pierzător, trebuie să crești pariul cu o unitate. Dacă primul tău pariu va fi 5 RON, aceasta este o unitate. Pariul pierzător va impune ca următoarele pariuri să fie de 10 RON, 15 RON, 20 RON. 

La fiecare pariu câștigător, va trebui să te întorci înapoi o unitate. Dacă ai ajuns la un pariu de 20 RON și ai câștigat, următorul pariu va fi de 15 RON. Strategia Fibonacci este o metodă foarte bună pentru a-ți recupera banii și a-ți menține bugetul stabil.

Cum aleg numerele la Loteria Irlanda?

loto irlanda loterie

Probabil vrei să îți crești șansele de câștig la loto Irlanda sau deja ai câteva pariuri pierdute la rând, iar lucrurile nu arată prea bine pentru bugetul tău. Alegerea numerelor pe care pariezi este una dintre modalitățile pe care să le folosești atunci când vrei să fii constant în pariuri. Cu cât plasezi mai multe bilete în mod continuu pe orice tip de loto Irlanda, cu atât strategiile de alegere a numerelor te vor ajuta.

 • Loto Irlanda – Numere calde/Numere reci

legerea numerelor în funcție de frecvența extragerilor este cea mai populară strategie pe care o poți folosi. Pentru a beneficia de un serviciu de analiză corect, îți recomandăm să vizitezi platforma celor de la SuperBet unde poți să alegi numere în funcție de statistici doar cu un singur click. Numerele calde de la loto Irlanda sunt cele care în urma unui număr fix de extrageri, au fost câștigătoare de mai multe ori. Cele care au fost câștigătoare de mai puține ori în același număr de extrageri sunt numerele reci.

 • Numere mari sau numere mici

Când ai un tabel ca cel de la loto Irlanda 6/47, merită să încerci să alegi ca acele 15 numere pe care le pariezi să fie de la 1 la 24. În alt pariu poți încerca să pariezi numerele de la 24 la 47. Astfel, ai șanse mai mari să nimerești toate numerele mici sau toate numerele mari care sunt extrase.

Concluzii

Loto Irlanda este una dintre loteriile care sunt organizate într-un sistem cu numere mai puține. Dacă erai obișnuit cu variante de Keno ce conțin 80 de numere, vei simți imediat că între cele două tipuri de loterie există o diferență foarte mare. Fiind o loterie cu doar 47 de numere, poți mai ușor să fii unul dintre câștigători. În final, trebuie să te asiguri că sesiunile tale de pariuri te vor relaxa și nu vor consuma mai mult buget decât trebuie. Succes!

Întrebări frecvente

🔶 La ce Case de Pariuri online pot plasa un bilet?

Poți plasa un pariu la Netbet, Casa Pariurilor, Fortuna și Superbet.

🔶 Care este miza minimă?

Miza minimă este 1 – 2 RON.

🔶 Ce bonusuri primesc la loteria Irlanda?

Există un bonus Netbet oferit la loto ce constă în 5 bilete gratis.

🔶 Cum verific biletul la loto 6/47?

Poți verifica biletul pe site-ul casei de pariuri în secțiunea Verifică bilet prin introducerea codului de pe bilet.

🔶 Unde găsesc rezultatele pentru această loterie?

Intră pe site-ul casei de pariuri în secțiunea Rezultate și verifică extragerile online.

Găsește informații despre cele mai importante loterii internaționale:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!