netbet loto
Blog  /   noiembrie 9, 2020   /   Cristian Rotaru

Netbet loto – pariază pe zeci de loterii de acasă

Pentru cei pasionați de jocurile de loterie, pariurile pe loto reprezintă o opțiune foarte atractivă. Având printre avantaje costurile mai reduse, plata automată a câștigurilor și posibilitatea de a plasa bilete oriunde și oricând, aceste pariuri câștigă din ce în ce mai mult teren. Astăzi îți prezentăm opțiunile oferite de Netbet Loto, unul dintre cele mai atractive locuri pentru a paria pe loterii. Vom vorbi despre loteriile disponibile, prețurile biletelor și bonusurile disponibile. Să începem!

5 bilete fără risc

Înregistrează-te la Netbet cu bonusul loto și primești banii înapoi dacă primele 5 bilete cu miza de maxim 5 RON sunt necâștigătoare!

oferta netbet loto romania

Netbet Loto – loterii internaționale direct la tine acasă

În secțiunea Loto Netbet vei putea paria pe zeci de loterii. Dacă ai mai pariat la casele de pariuri stradale, vei fi bucuros să afli că poți paria pe loterii precum cele din Polonia, Italia sau Grecia. La casele de pariuri online precum Netbet sau Casa Pariurilor loto, ai mai multe opțiuni de pariere și avantajul de a putea paria oricând și de oriunde.

Netbet Loto Polonia

În materie de loto Polonia, vei putea paria pe Multi Polonia 20/80, Keno Polonia 20/70 și Polonia 6/49. Multi Polonia are 2 extrageri pe zi, în timp ce Keno Polonia are extrageri la fiecare 4 minute, iar Polonia 6/49 are extrageri la fiecare 2 zile. Oferta Netbet loto Polonia este mai mult decât atractivă. Loteria poloneză este atractivă pentru că oferă numeroase extrageri. În plus, la extragerile Multi Polonia vei putea vedea inclusiv rapoarte cu numerele care au ieșit cel mai frecvent.

Loto Netbet Italia

Dintre loteriile italiene, vei putea paria pe 10eLotto 20/90, Win for Life 10/20, Super Enalotto 6/90 și loteriile 5/90 din marile orașe (ex. Milano, Torino, Roma, Firenze etc). Extragerile cele mai frecvente sunt cele pentru 10eLotto 20/90, având loc la fiecare 5 minute. La Win for Life au loc extrageri o dată pe oră. Pentru aceste 2 loterii vei putea vedea de asemenea rapoarte cu numerele extrase cel mai des.

Loto Netbet Grecia

Pentru loto Grecia vei putea paria pe Grecia Kino 20/80 și Grecia 6/49. Extragerile pentru Grecia Kino au loc din 5 în 5 minute, iar cele pentru 6/49 au loc de 2 ori pe săptămână, sâmbăta și miercurea. Loteria din Grecia este una dintre cele mai populare la nivel internațional și este prezentă în mai toate casele de pariuri din acest motiv. Vei putea vedea și în cazul acestei loterii rapoarte personalizate cu numerele cele mai extrase.

Pe lângă acestea, vei putea paria pe loterii din Slovacia, Germania, Spania, Ungaria, Danemarca, Statele Unite și întreaga lume.

Costul minim pentru un bilet este de 1 leu, indiferent de loteriile pe care pariezi. O altă casă de pariuri cu bilet minim de 1 leu și loterii multiple este și Superbet loto.

Este foarte util faptul că poți vedea atât rezultatele extragerilor anterioare, cât și numerele extrase cel mai frecvent și chiar și secvențele cele mai întâlnite.

Cum plasezi pariuri pe loto Netbet

În primul rând, trebuie să știi că poți plasa pariuri atât de pe laptop sau PC, cât și de pe telefon. Site-ul celor de la Netbet este optimizat și pentru mobil, așa că ai libertatea de a plasa pariuri chiar de oriunde. Există și o aplicație pe care o poți descărca atât pe Android, cât și pe iOS, putând rămâne astfel logat, salva preferințe și beneficia de bonusuri speciale pentru cei care pariază de pe mobil.

Iată cum se completează un bilet:

Atunci când intri pe site-ul Netbet, du-te în secțiunea Loto din meniul de sus. Se va deschide o pagină cu toate loteriile disponibile. În partea stângă a ecranului vei putea alege loteria pe care vrei să pariezi, iar pe mijloc vei putea alege numerele. Cotele pentru numerele selectate le poți vedea dând puțin scroll. Atunci când apeși pe numere, biletul se generează automat în partea stângă.

ghid netbet loto

Pe bilet vei putea vedea numerele alese, urmând să alegi sistemul de joc și miza. Poți aplica mai multe sisteme, astfel încât să ai mai multe șanse de câștig cu mai puține numere nimerite. După ce completezi complet biletul, rămâne doar să apeși pe butonul verde Pariază.

În cazul unui câștig, banii îți vor fi atribuiți în mod automat, fără să fie nevoie să verifici personal combinațiile câștigătoare.

Acest lucru reprezintă un avantaj în fața biletelor standard de loterie, acolo unde trebuie să declari câștigul și să arăți biletul pentru a-ți primi premiul.

La pariurile pe loto, totul se întâmplă automat. După ce plasezi biletul Netbet loto Polonia sau Grecia Kino, scapi de orice grijă.  

Tot în pagina loteriei, sub bilet vei putea vedea rezultatele extragerilor anterioare, precum și câștigătorii săptămânii.

După cum vei putea observa, cei mai mulți jucători câștigă sute sau chiar de mii de lei pe bilete cu o miză de 2-3 lei. Având în vedere costurile atât de reduse, poți combina numere pe mai multe bilete sau poți juca mai multe sisteme pe același bilet.

E important de menționat că este foarte probabil să fie nevoie să joci mai multe sisteme pentru a câștiga. Evită de asemenea să te arunci la premii colosale și încearcă să joci pe rezultate realiste. Până la urmă, nici câștigurile mai mici, dar prinse în rânduri repetate nu sunt rele.

banner cu bonus cashback netbet loto online

Profită de un bonus Netbet loto

Netbet este unul dintre cele mai îndrăgite cazinouri online din România, la acest lucru contribuind și faptul că oferă o gamă foarte extinsă de bonusuri. Pentru pasionații de pariuri pe loto există chiar un bonus special. Este vorba despre un bonus de tip cashback pentru primele 5 bilete. Mai exact, dacă primele 5 bilete plasate la loteriile de la Netbet sunt necâștigătoare, vei primi înapoi banii pentru ele.  

Ce trebuie să faci pentru a primi acest bonus? Doar să îți deschizi un cont la Netbet și să plasezi 5 pariuri de maxim 5 RON pe loteriile disponibile. În cazul în care pierzi, îți vei recupera banii investiți. Găsești în link-ul următor ghidul de înregistrare Netbet.

5 bilete fără risc

Înregistrează-te la Netbet cu bonusul loto și primești banii înapoi dacă primele 5 bilete cu miza de maxim 5 RON sunt necâștigătoare!

Concluzii

Dacă îți place să pariezi pe loterii, platforma Netbet loto îți va face cu siguranță cu ochiul. Poți plasa bilete atât de pe PC, cât și de pe mobil, beneficiezi de rapoarte utile cu extragerile anterioare și numerele cele mai frecvente și ai la dispoziție zeci de tipuri de loterie din întreaga lume. În plus, miza minimă este de doar 1 leu și poți beneficia de un bonus la înregistrare cu banii înapoi pentru primele 5 bilete. Profită de bonus și plasează și tu bilete Netbet loto Polonia, Grecia Kino sau Win for Life!

Citește și despre:

Alte Articole

Turneul de Weekend Betano

Promoții Betano cu depunere – 50 rotiri gratuite Betano

Bun venit pe pagina de promoții Betano 2021, acest articol va fi actualizat în mod constant cu cele mai noi oferte Betano care te pot interesa. Să cunoști oferta bogată a operatorului Betano este un avantaj pentru orice jucător, astfel, îți va fi mult mai ușor să prinzi cele mai tari promoții și bonusuri în […]

Citeste mai mult
admiral blackjack

Admiral Blackjack – Învinge Dealerul și Câștigă

Dacă vrei să ai parte și de o informație care te va bucura, la sfârșitul acestei pagini ți-am lăsat câteva informații despre cum poți obține cele două bonusuri exclusive de la SuperCazino. Este vorba despre oportunitatea de a primi 900 RON bonus, dar și rotiri gratuite. Mai multe detalii, vezi în secțiunea specială. Să începem! […]

Citeste mai mult
promotii netbet cu premii

Promoții Netbet cu Premii – 500 premii Netbet în fiecare Joi

Cei de la Netbet ne-au obișnuit cu oferte și bonusuri din ce în ce mai avantajoase pentru jucători, creând o comunitate bine făurită. Însă nu numai bonusurile sub formă de bani sau rotiri gratuite sunt apreciate, promoții Netbet cu premii sunt din ce în ce mai vânate de jucători. Astăzi îți vom vorbi despre oferta […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă