John Hunter and the Book of Tut

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 25 mai 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

John Hunter and the Book of Tut

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

John Hunter pleacă într-o nouă aventură și vrea să-i fii alături atunci când descoperă cele mai mari comori din mormântul regelui Tut. Participă la aventura lui în John Hunter and the Book of Tut slot, un joc plin de distracție și de câștiguri consistente. Citește articolul de față în care îți prezentăm toate detaliile necesare jocului. Apoi, încearcă și tu John Hunter and the Book of Tut gratis pe SuperCazino pentru a vedea de ce este unul dintre cele mai tari jocuri egiptene.

John Hunter and the Book of Tut demo – grafică și muzică

Este deja de la sine înțeles că un joc cu temă egipteană precum John Hunter and the Book of Tut gratis trebuie să arate bine. Aspectul este la un nivel foarte înalt, așa cum se cade unui slot plin de aventură. Fundalul este un peisaj cu nilul, iar ecranul de joc conține 5 role a câte 3 simboluri fiecare.

Creatorul acestui joc este Pragmatic Play, un furnizor cunoscut pentru jocuri spectaculoase. Aceștia impresionează întotdeauna prin grafică, teme și caracteristici speciale croite pentru tema jocului. Acesta este cazul și aici, unde Cartea lui Tut va juca un rol esențial.

Jocul de pe mobil pentru John Hunter and the Book of Tut free nu este numai bun, ci și recomandat. Jocurile Pragmatic Play sunt optimizate pentru smartphone, deci ecranul de joc alături de funcțiile sale sunt adaptate și pentru ecranele mai mici.

Muzica de fundal și sunetele rolelor completează experiența de joc la John Hunter and the Book of Tut online.

John Hunter and the Book of Tut slot – rata de plată

John Hunter and the Book of Tut gratis stă bine nu numai la aspect, ci și la câștiguri. Coeficientul RTP este de 96,5%, unul excelent, iar volatilitatea este ridicată. Jocul plătește pe 10 linii, numai de la stânga la dreapta, pe role alăturate.

John Hunter and the Book of Tut free – cum se joacă?

Un aparat precum John Hunter and the Book of Tut gratis nu are de ce să pună probleme. Funcțiile de joc sunt extrem de simple și poți intui fără probleme ce face fiecare buton. Dar hai să vedem câteva detalii pentru a clarifica lucrurile:

John Hunter and the Book of Tut gratis – simboluri și plăți

John Hunter and the Book of Tut demo îți oferă plăți foarte bune cu simbolurile sale. Să vedem valorile fiecăruia:

Simbolurile tematice, primele 4 menționate, plătesc și la 2 simboluri de un fel, pe când cele clasice plătesc de la minim 3 de un fel.

Pentru mai multă distracție, încearcă și jocuri Synot sau jocuri Stakelogic!

John Hunter and the Book of Tut online – speciale

Am ajuns la partea cea mai interesantă a ghidului despre John Hunter and the Book of Tut gratis. Să vedem așadar care sunt specialele:

Concluzii

John Hunter and the Book of Tut slot este un joc unde aventura este cuvântul cheie. Descoperă cât mai multe simboluri Carte pentru plăți colosale cu combinații inedite. Acesta este un joc care are de toate: grafică, optimizară, plăți și mod de joc simplu și desigur, speciale atractive. Joacă-te și tu John Hunter and the Book of Tut gratis pe SuperCazino pentru a distracție garantată!

Joacă și:

Route-of-Mexico gratis slot
5/5 - (1 vote)
Route of Mexico
Joaca Gratis
joc sloturi Bust The Bank
4.3/5 - (3 votes)
Bust The Bank
Joaca Gratis
casino dragon warrior gratis
5/5 - (1 vote)
Dragon Warrior
Joaca Gratis
zeus 2 gratis joc demo
5/5 - (2 votes)
Zeus 2
Joaca Gratis

Autori