...

Book of Gold: Double Chance

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBook of Gold: Double Chance

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
playson
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Jocurile cu temă egipteană au atins un nou nivel cu Book of Gold: Double Chance slot. În articolul de față, îți vom prezenta în detaliu acest joc inedit cu funcții pe care nu prea le întâlnești.La noi, mai ai posibilitatea să și încerci jocul cu pariuri virtuale pentru a înțelege cât mai bine funcțiile atunci când vei dori să-l încerci pe bani reali. Joacă Book of Gold: Double Chance gratis pe SuperCazino pentru distracție și adrenalină!

Book of Gold: Double Chance demo – grafică și muzică

Așa cum am spus încă de la introducere, Book of Gold: Double Chance gratis este un joc cu temă egipteană. Pe fundal, poți vedea coloanele unui templu egiptean. Dar în centrul atenției se găsesc cele 5 role a câte 3 simboluri ale jocului. Pe acestea apar simboluri specifice temei, precum faraoni, zei și ochiul lui Horus.

Furnizorul jocului este Playson, așa că este bine să te aștepți la un joc foarte bine optimizat. Funcționează excelent de pe orice dispozitiv. Așadar, dacă preferi jocul de pe mobil, avem o veste excelentă. Poți juca Book of Gold: Double Chance free direct din smartphone. Vei avea toate funcțiile de joc specifice acestui creator.

Muzica este și ea prezentă, astfel că jocul de față este ideal dacă ești genul de jucător căruia îi place să fie transpus în lumea slotului. Per total, jocul este o experiență excelentă și dacă vom adăuga plățile și modul intuitiv de joc. Vom vorbi despre acestea în următoarele două capitole.

Book of Gold: Double Chance online – rata de plată

Coeficientul RTP al Book of Gold: Double Chance gratis este unul foarte bun, de 95,04%. Are 10 linii de plată fixe, deci plătește și destul de des datorită simbolurilor sale. Plățile se fac numai de la rola din stânga spre cele din dreapta.

Vezi și ce jocuri Gamevy mai poți testa gratis pe site!

Book of Gold: Double Chance gratis – cum se joacă?

Dacă nu ești la primul slot Playson, atunci Book of Gold: Double Chance demo nu te va surprinde. Butoanele se găsesc în colțul din dreapta jos și în dreapta ecranului. Pentru a te juca, trebuie să faci următoarele:

Book of Gold: Double Chance slot – simboluri și plăți

Plățile simbolurilor Book of Gold: Double Chance gratis sunt foarte bune, după cum vezi din lista de mai jos:

Book of Gold: Double Chance free – speciale

Specialele la Book of Gold: Double Chance gratis reprezintă motivul principal pentru care merită să încerci jocul:

Concluzii

Book of Gold: Double Chance slot îți oferă o șansă dublă de câștig la rotiri gratuite, datorită celor două simboluri speciale. Tema sa este deja consacrată și foarte îndrăgită de majoritatea jucătorilor. Acesta este un joc solid, cu plăți bune, la care poți da spinuri unde chiar poți câștiga ceva. Joacă-te și tu Book of Gold: Double Chance gratis pe SuperCazino pentru a te convinge!

Joacă și:

treasure wild gratis logo
4.5/5 - (2 votes)

Treasure Wild

Joaca Gratis
logo pentru jocul slot 40 super hot
3.5/5 - (8 votes)

40 Super Hot

Joaca Gratis
pillars of asgard gratis logo
5/5 - (1 vote)

Pillars of Asgard

Joaca Gratis
jumbo stampede gratis logo
5/5 - (1 vote)

Jumbo Stampede

Joaca Gratis

Autori