...

Titans of the Sun

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 17 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xTitans of the Sun

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Titans of the Sun Microgaming este genul de slot pe care îl poți juca de fiecare dată când cauți un joc foarte simplu, care să te amuze și să te relaxeze. Evident, varianta cu mize reale îți poate aduce nu doar distracție, ci și câștiguri tentante, așa cum vei vedea în continuare. Îți povestim mai jos totul despre cum îl joci, cât poți câștiga și ce simboluri speciale îți pune la dispoziție slotul realizat de Microgaming. Încearcă Titans of the Sun gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Titans of the Sun demo ca grafică și ecran de joc

Când accesezi Titans of the Sun demo, primul lucru pe care îl observi este simplitatea ecranului de joc. Nu vei găsi foarte multe butoane, totul este cât se poate de intuitiv, iar asta face ca slotul să fie perfect inclusiv pentru începători. Structura Titans of the Sun slot e una caracteristică și multor altor sloturi: 5 role și 3 rânduri.

Povestea din spatele jocului este una care te duce cu gândul la legendele de demult: titanii, născuți din zeii cerului și ai pământului, sunt văzuți ca fiind cele mai vechi zeități. De aceea, vei observa că fundalul slotului te transportă pe meleagurile Greciei antice, iar simbolurile fac și ele referire la zeități și animale mitice. Sunetul din Titans of the Sun slot este, de asemenea, în ton cu lumea de poveste construită de programatorii Microgaming.

RTP și plăți în Titans of the Sun slot

Titans of the Sun gratis, la fel ca varianta cu mize reale, are 15 linii de plată fixe. Combinațiile câștigătoare se plătesc de la stânga la dreapta. Din punct de vedere al șanselor de câștig, e bine să cunoști RTP-ul jocului, care se aplică inclusiv în Titans of the Sun free. Rata de plată e de 96.67%, ceea ce reprezintă un procent foarte bun, încurajator pentru jucătorii care sunt în căutarea câștigurilor.

În Titans of the Sun free poți alege ca valoarea fisei să pornească de la 0.01, cu 1 fisă pe linie. Prin urmare, pariul minim este de 0.15.

Încearcă și Dragon Dance gratis și Ariana gratis!

Cum joci Titans of the Sun gratis

Așa cum spuneam, Titans of the Sun este un slot foarte simplu de jucat. Practic, există doar câteva comenzi de care ai nevoie, iar butoanele pe care le vei folosi cel mai des sunt toate în partea de jos a ecranului. Iată cum se joacă Titans of the Sun gratis:

Simboluri și valoarea lor în Titans of the Sun

Dacă vrei să știi ce sume poți câștiga în Titans of the Sun slot, îți prezentăm în continuare valoarea maximă a plăților pentru fiecare simbol:

Vezi ce alte sloturi noi și sloturi speciale poți juca la noi pe site!

Funcții și simboluri speciale în Titans of the Sun free

Titans of the Sun gratis are și o serie de simboluri și funcții care te pot ajuta să îți crești câștigurile. Deși nu te vei întâlni cu funcția de dublaje Gamble, ai la îndemână alte caracteristici speciale:

Concluzii

Dacă vrei să te relaxezi cu un slot simplu, dar interesant, care te duce în lumea legendelor, Titans of the Sun e o alegere perfectă. Joacă-l în varianta demo oricând dorești, pentru a te familiariza cu el, înainte de a-ți încerca norocul pe bani reali. Distrează-te și tu cu Titans of the Sun gratis!

Joacă și:

double dice gratis logo
4.5/5 - (4 votes)

Double Dice

Joaca Gratis
Pixies of the forest slot-logo
4/5 - (2 votes)

Pixies of the Forest

Joaca Gratis
logo book of ra deluxe gratis
4.3/5 - (7 votes)

Book of Ra Deluxe

Joaca Gratis
dark carnivale slot logo
5/5 - (1 vote)

Dark Carnivale

Joaca Gratis

Autori