Book of Ra Deluxe 10

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Book of Ra Deluxe 10

Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă ești fan sloturi egiptene, atunci trebuie neapărat să încerci Book of Ra Deluxe 10 free. În articolul de față, poți vedea tot ce trebuie să știi despre acest joc inedit, de la structură și plăți până la funcții speciale. Pentru a te familiariza cu el, joacă Book of Ra Deluxe 10 gratis pe Supercazino!

Book of Ra Deluxe 10 demo – grafică și muzică

Jocurile din seria Book of Ra de la Novomatic sunt extrem de cunoscute în rândul jucătorilor: asta datorită temei, a modului simplu de joc și a plăților bune. Dar Book of Ra Deluxe 10 gratis oferă chiar mai mult decât restul jocurilor din serie. Aspectul este subiectiv, dar putem să spunem fără să greșim că jocul de față arată cel mai bine. Novomatic a lucrat mai mult la grafică, iar simbolurile și fundalul sunt mai cizelate decât la alte sloturi.

De asemenea, Book of Ra Deluxe 10 online are muzică inspirată din civilizația egipteană care să te transporte pe tărâmul faraonilor.

Dar cireașa de pe tort o reprezintă structura. Jocul are două seturi de role. Primul, din stânga, are formatul de 5 role a câte 4 poziții. Al doilea set din dreapta are 5 role a câte 12 poziții fiecare. Având în vedere multitudinea de simboluri, sunt mereu șanse extrem de mari de plată și există câteva funcții speciale în care acestea două comunică.

Book of Ra Deluxe 10 slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Book of Ra Deluxe 10 gratis este de 95,02%, unul bun, care te poate convinge să îl încerci și la un casino. Jocul are în total 100 de linii de plată, împărțite în 25 de linii la setul mic și 75 de linii de câștig la setul mare. Numărul acestora este fix, deci nu poți opta pentru mai puține linii de plată.

Joacă-te și alte jocuri din setul Book of Ra: Book of Ra Deluxe, Book of Ra Magic și Book of Ra Bingo.

Book of Ra Deluxe 10 free – cum se joacă?

Chiar dacă formatul său este mai special, Book of Ra Deluxe 10 demo funcționează simplu, după regulile cunoscute ale sloturilor:

Book of Ra Deluxe 10 gratis – simboluri și plăți

Simbolurile Book of Ra Deluxe 10 slot nu are chiar foarte multe simboluri, în ciuda structurii sale mari. Dar fiind mai puține, înseamnă că te vei întâlni mai des cu simbolurile jocului. Astfel, simbolurile aduc următoarele plăți:

Dintre acestea, simbolurile tematice (Exploratorul, Sarcofagul, Isis și Scarabeul) plătesc și la combinații de 2 de un fel pe linia de plată. Restul simbolurilor cu plată mai mică generează câștiguri de la 3 de un fel sau mai multe. Toate plățile se efectuează pe role adiacente, de la stânga la dreapta, indiferent de setul de role.

Vezu ce păcănele noi sau păcănele cu fructe poți juca tot la noi pe site!

Book of Ra Deluxe 10 online – caracteristici speciale

Doar văzând structura Book of Ra Deluxe 10 free, este de la sine înțeles că slotul are câteva funcții speciale interesante. Hai să vedem care sunt acestea:

Concluzii

Book of Ra Deluxe 10 slot este un joc spectaculos, cu 2 seturi de role, ceea ce înseamnă de două ori mai multă distracție. Are rotiri gratuite, unde câștigurile sunt generoase datorită simbolurilor expandabile. Joacă Book of Ra Deluxe 10 gratis pe Supercazino și delectează-te cu un slot inedit!

Joacă și:

wicked circus gratis banner
3/5 - (1 vote)
Wicked Circus
Joaca Gratis
respin racer gratis slot
5/5 - (1 vote)
Respin Racer
Joaca Gratis
logo fortune diamond gratis
4.5/5 - (4 votes)
Fortune Diamond
Joaca Gratis
3888 ways of the dragon gratis banner
5/5 - (1 vote)
3888 Ways of the Dragon
Joaca Gratis

Autori