...

Dragon Warrior

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 4 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDragon Warrior

Categorii joc
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dragon Warrior slot este un joc ideal pentru cei pasionați de dragoni, războinici sau de ambele. Acest joc cu temă inspirată din cultura chineză este captivat datorită graficii, dar mai ales, datorită plăților excelente pe care le poate aduce. Hai să vedem mai multe detalii despre joc în acest articol, ca mai apoi să poți încerca și tu câteva (sau mai multe) runde. Joacă-te Dragon Warrior gratis pe SuperCazino!

Dragon Warrior demo – grafică și muzică

Atmosfera Dragon Warrior gratis face ca experiența jucătorului să fie de 5 stele. Din punct de vedere grafic, slotul stă excelent, având multe elemente care te trimit cu gândul la civilizația chineză. Fundalul jocului ilustrează un templu, iar multe dintre simboluri sunt specifice: găsești războinici, dragoni, dar și alte obiecte interesante, cum ar fi evantaie și cufere pline cu aur. Nu lipsesc nici clasicele numere ale cărților de joc: As, Popă, Damă și Valet.

Structura jocului este de 5 role și 3 rânduri, adică cea pe care o întâlnești la multe alte jocuri marca Novomatic. Dacă mai dai peste sloturile semnate de acest furnizor, vei vedea același nivel simplu de joc combinat ori cu o temă foarte interesantă precum aceasta sau cu tema clasică de fructe și șeptari. Oricum, te poți aștepta la câștiguri mari și la faptul că va merge ca pe roate de pe orice dispozitiv ai intra: mobil, tabletă, laptop ș.a.

Muzica de fundal este exact ce trebuie pentru atmosfera Dragon Warrior free și se potrivește la perfecție cu spiritul războinic pe care îl inspiră slotul.

Dragon Warrior gratis – rata de plată

Coeficientul RTP al Dragon Warrior demo este de 95,04%. Deși este puțin mai mic decât media, plățile pe care le generează nu arată deloc acest lucru. De fapt, dacă reușești să declanșezi rotirile gratuite, te vei bucura de câștiguri colosale. În jocul de bază, combinațiile câștigătoare au loc pe cele 30 de linii de plată. Poți scădea acest număr la 20, 10, 5 sau o singură linie.

Dacă îți place acest joc, încearcă și jocuri păcănele gratis Dice Roll!

Dragon Warrior free – cum joci?

Modul de joc al Dragon Warrior gratis nu are cum să-ți pună probleme. În partea de jos ai toate butoanele necesare pentru joc:

Dragon Warrior online – simboluri și plăți

Dragon Warrior slot are simboluri care plătesc de la bine în sus, conform listei de mai jos:

Cu excepția primelor două simboluri care plătesc și în combinații de 2 de un fel, simbolurile Dragon Warrior online aduc plăți de la minim 3 de un fel. Plățile se generează pe role adiacente, începând cu prima rolă de la stânga.

Vezi și ce sloturi clasice poți încerca gratis pe site!

Dragon Warrior gratis – caracteristici speciale

Dragon Warrior demo oferă și șansa testării specialelor. Acestea sunt:

Concluzii

Dragon Warrior slot este un joc distractiv, cu temă interesantă, de inspirație asiatică. Plățile sunt foarte bune, mai ales dacă ești inspirat la dublaje și reușești să declanșezi rotirile gratuite. Este un joc solid, bun și pentru pariuri reale, dar pentru a te perfecționa la el, mai întâi joacă Dragon Warrior gratis pe Supercazino!

Joacă și:

diamond strike slot gratis
4.5/5 - (2 votes)

Diamond Strike

Joaca Gratis
jacks-or-better gratis
3.7/5 - (4 votes)

Jacks or better

Joaca Gratis
jocker poker slot
3.5/5 - (6 votes)

Joker Poker

Joaca Gratis
Blirix Workshop logo
5/5 - (1 vote)

Blirix’s Workshop

Joaca Gratis

Autori