betano bonus fără depunere
Blog  /   BONUS FĂRĂ DEPUNERE  /   octombrie 20, 2020   /   Mihai Babciuc

Betano bonus fără depunere – ofertele momentului

Betano este unul dintre cei mai darnici operatori de jocuri de noroc, oferind bonusuri, oferte și promoții mulate pe dorințele jucătorilor. Fiecare Betano bonus fără depunere este menit să te ajute în jocul tău pentru a putea prinde cât mai multe câștiguri. În acest articol vei afla toate informațiile despre bonusurile momentului la Betano.

ATENȚIE

Acest articol va fi actualizat în mod constant cu cele mai noi oferte și promoții la cazinoul Betano.

Bonus 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere

La început de sezon ai la dispoziție 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere pe care le poți rula la celebrul slot Shining Crown. Iar dacă realizezi o prima depunere vei primi și un bonus de 100%.

În continuare vei afla cum poți profita de noul Betano bonus fără depunere în valoare de 20 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown, când anume poți profita de ofertă, care este valoarea rotirilor și multe alte informații importante despre promoție.

Pașii revendicării noului Betano bonus fără depunere

Bonus Fără Depunere

20 de Rotiri Gratuite Fără Depunere

Bucură-te de 20 de rotiri gratuite fără depunere și condiții de rulaj la unul dintre cele mai tari sloturi, Shining Crown!

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul “Profită Acum”

Pasul 2

Creează-ți un cont de jucător și validează-l

Pasul 3

Deschide slotul Shining Crown pe 20.10.2020 și bucură-te de rotirile gratuite.

Așa cum poți observa, este extrem de simplu să profiți de acest Betano bonus fără depunere, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și să accesezi slotul Shining Crown pentru a putea profita de 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere. În cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea sau validarea contului tău de jucător Betano, ți-am pregătit două ghiduri care te vor parcurge în detaliu prin cele două procese, le poți accesa dând click pe: înregistrare Betano sau validare cont Betano.

Perioada de desfășurare a ofertei curente este 20.10.2020 – 31.10.2020, practic ai la dispoziție 11 zile în care poți prinde rundele gratuite, așa că nu mai sta pe gânduri, timpul se scurge!

Oferta este extrem de avantajoasă, însă trebuie să fii rapid pentru a nu putea pierde șansa de a prinde câștiguri importante la unul dintre cele mai tari sloturi, Shining Crown. Rotirile gratuite au o valoare de 0.20 RON, minimul slotului, însă este loc de câștiguri imense. Gândește-te că poți prinde chiar 1.600 RON dintr-o rotire dacă ai noroc și prinzi șeptarii norocoși.

Betano Bonus Fără depunere – Despre Shining Crown


Așa cum menționasem anterior, Shining Crown este un slot foarte popular în rândul jucătorilor de păcănele pentru simplitatea acestuia, dar și rata mai de câștig pe care o înregistrează jucătorii. Slotul cu fructe te va prinde instant, acesta rulează pe 5 role și 10 de linii de plată fixe. Fructele îți vor reîmprospăta experiența, iar simbolurile speciale, cifrele de 7, care au și caracteristică WILD (pot înlocui orice simbol comun), te vor ajuta să prinzi câștiguri uriașe. Două alte funcții importante mai trebuie menționate atunci când vine vorba de orice slot EGT, anume funcția Gamble care presupune dublarea câștigului dacă alegi culoarea corectă a unei cărți de joc (roșie sau neagră) și jackpot-ul progresiv, marca EGT, care se poate activa la orice rotire și te poate ajuta să prinzi câștiguri colosale, de rândul sutelor de mii de RON.

Condiții de rulaj – 20 rotiri gratuite Betano fără depunere

Vești extraordinare pentru jucătorii care vor profita de această ofertă unică Betano bonus fără depunere ce îți ofertă 20 de rotiri gratuite, nu se percep condiții de rulaj! Te poți juca în voie bună fără niciun fel de stres, toate câștigurile de pe urma rotirilor gratuite vor fi virate direct în balanța ta de jucător, fără să mai fie nevoie să rulezi nici măcăr un leu.

Condițiile de rulaj au fost impuse de către cazinouri pentru a se păstra un minim avantaj casei și pentru a putea alunga jucătorii cu intenții rele de a abuza de bonusurile și ofertele cazinourilor, însă, în această situație, pentru Betano bonus fără depunere cu 20 de rotiri gratuite, nu va fi nevoie să rulezi niciun ban.

Nu uita de cel mai important aspect al ofertei, perioada de desfășurare, anume 11 zile. Oferta va începe pe 20.10.2020 și se va termina la ora 23:59 pe data de 31.10.2020, așa că grăbește-te pentru a putea rula toate rotirile gratuite!

Betano bonus fără depunere – Pe Scurt

  • Acest articol va fi actualizat cu cele mai noi bonusuri, oferte și promoții de pe site-ul Betano.
  • Oferta Betano constă în 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere la Shining Crown.
  • Perioada de desfășurare a promoției este 20.10.2020 – 31.10.2020.
  • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 RON, însumând, în total, 4 RON de rotiri gratuite.
  • Pentru a putea profita de ofertă trebuie să deții un cont activ pe site-ul Betano.
  • Promoția este valabilă doar pentru jucătorii noi ce se vor înregistra.
  • Nu se percep condiții de rulaj pentru acest Betano bonus fără depunere.

Concluzii – Betano rotiri gratuite fără depunere

Așa cum am precizat și la început, acest articol va fi actualizat în mod constant pentru a-ți prezenta cel mai nou Betano bonus fără depunere. Astăzi, poți profita de oferta cu 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere la celebrul slot Shining Crown. Rotirile gratuite sunt valabile doar în perioada menționată și nu se percep cerințe de rulaj, astfel că ai toată libertatea la joc. Echipa SuperCazino îți urează mult succes la câștig!

Bonus Fără Depunere

20 de Rotiri Gratuite la Shining Crown

Bucură-te de 20 de rotiri gratuite fără depunere și condiții de rulaj la unul dintre cele mai tari sloturi, Shining crown!


Alte Oferte

Alte oferte fără depunere de care poți profita pe Betano


Dacă ești fan înfocat bonusuri la cazinourile tale preferate, atunci cu siguranță trebuie să știi ceva despre bonusurile fără depunere de la Betano. De obicei, mulți operatori au bonusuri cu depunere pentru utilizatorii deja înregistrați, dar acesta nu este cazul aici.

În acest articol, vei învăța totul despre Betano bonus fără depunere. Există suficiente oferte încât să acopere toate gusturile. De fapt, în (aproape) fiecare zi a săptămânii, ai la dispoziție o anumită ofertă Betano fără depunere. Fiecare promoție este specială în felul său și constă de obicei în Betano rotiri gratuite fără depunere sau, mai rar, în bani cash. Găsește informații despre păreri Betano direct de la jucători.

Betano bonus fără depunere 100% gratuit

Oferte Fără Depunere

Rotiri Gratuite, Cash Back și multe altele

Bucură-te de cele mai tari bonusuri fără depunere la Betano!

Vei putea juca 100% gratuit și fiind atât de frecvente, vei avea multe șanse de câștig! De asemenea, Betano vine mereu cu noi bonusuri, iar noi te vom ține la curent cu acestea.

Mai departe vom discuta despre lucrurile esențiale ale fiecărui bonus în parte: în ce constă, în ce zi a săptămânii este disponibilă, ce să faci pentru a putea beneficia de el și alte detalii.

Cu Novomatic primești banii înapoi în fiecare zi de luni

Acest tip de bonus este foarte rar întâlnit. În fiecare zi de luni a lunii august, Novomatic îți acoperă pierderile. Sunt incluse toate sloturile Novomatic din secțiunea Vegas a site-ului ro.betano.com. Mai mult decât atât, banii primiți nu au condiții de rulaj! Acești bani vor intra în contul tău a doua zi, între orele 12:00 și 16:00.

Așadar, poți primi astfel: 20 de lei, dacă pierzi o sumă cuprinsă între 100 și 250 de lei. 50 de lei dacă pierzi între 251 și 500 de lei. 100 de lei bonus dacă pierzi 501-1.000 de lei și 200 de lei dacă pierzi minim 1.001 lei.

Este vorba numai despre pierderile nete, calculată astfel: miza – câștiguri = pierderi. Spre exemplu, dacă ai mizat 400 de lei și la sfârșitul jocului ai rămas cu 301, pierderea va fi de 99 de lei, deci nu îndeplinești condiția minimă de a primi 20 de lei. Dar dacă ai mizat 1.500 de lei și ai rămas cu 499, atunci vei primi 200 de lei întrucât pierderile sunt de 1.0001 lei.

Rotiri gratuite în fiecare zi de marți

Poți să uiți de cele trei ceasuri rele din zilele de marți cu cele 40 de rotiri gratuite la slotul Reactoonz. Poți beneficia de acest bonus Betano fără depunere dacă rulezi minim 200 de lei la sloturile Play’n Go.

Fiecare rotire gratis are o valoare de un leu, iar acestea sunt disponibile 24 de ore, de la ora 03:00 dimineața până la 02:59 a doua zi. De reținut și că Betano rotiri gratuite fără depunere nu au condiții de rulaj. Trebuie să iei în considerare că acordarea rotirilor gratuite se va face a doua zi după îndeplinirea condițiilor. Oferta poate fi găsită în secțiunea Vegas a site-ului sau app Betano.

Miercuri, Betano rotiri gratuite fără depunere la Great Blue Jackpot

În fiecare zi de miercuri, poți beneficia de 20 sau chiar 50 de rotiri gratuite la Great Blue Jackpot. Pentru a beneficia de 20 de rotiri, trebuie să rulezi 300 de lei la sloturile din secțiunea de Cazinou. Dacă mizezi minim 750 de lei la sloturile din Cazinou, vei avea încă 30 de rotiri gratuite.

Promoția Betano bonus fără depunere este doar pentru jocul Great Blue Jackpot, iar fiecare rundă are valoarea de 1,25 de lei. La fel ca la oferta anterioară, termenul de valabilitate este de doar 24 de ore, de la 00:00 până la 23:59. Deci, rundele pot fi jucate doar în acest interval, la 00:00, acestea vor expira. Imediat ce îndeplinești condițiile menționate mai sus, operatorul îți va acorda Betano bonus fără depunere. De asemenea, rotirile nu au condiții de rulaj.

Vineri devii gladiator cu rotirile gratuite

Oferta Betano fără depunere seamănă cu cea anterioară, doar că aici este vorba despre jocul Gladiator Jackpot. Primești 20 de rotiri din partea casei dacă mizezi o sumă cuprinsă între 300 și 749 de lei la sloturile din secțiunea Cazinou. Mai beneficiezi de încă 30 de rotiri gratuite dacă mizezi cel puțin 750 de lei.

Rotirile gratuite, în valoare de 1,25 de lei fiecare, pot fi folosite doar la Gladiator Jackpot, în intervalul orar 00:00 – 23:59. Dacă nu le vei folosi în această perioadă, ele nu vor mai fi valabile. Nu trebuie să te îngrijorezi că acordarea rotirilor va întârzia. Acestea sunt trecute în contul tău imediat ce îndeplinești condițiile descrise mai sus. Este important de menționat și că poți beneficia de ofertă o singură dată într-o zi, dar poți repeta experiența în fiecare săptămână. Aceste Betano rotiri gratuite fără depunere nu au condiții de rulaj. 

Bonus Betano fără depunere pentru toți jucătorii

Promoțiile descrise mai sus nu se referă la bonusul de bun venit. Acela există, dar este nevoie de depunere, deci oricum nu se încadrează în subiectul articolului. Avem materiale dedicate și pentru acesta, dacă încă nu ți-ai făcut un cont de jucător la Betano.

Pentru ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul, există promoții speciale valabile în acele perioade. De aceea, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă și cu noile oferte Betano bonus fără depunere, îți recomandăm să consulți contul de jucător sau site-ul supercazino.ro. Promoțiile expiră, dar partea bună este că apara întotdeauna ceva nou și atractiv, fie că este vorba despre bani sau Betano rotiri gratuite fără depunere.

Pentru a te putea bucura de toate aceste oferte, este necesar să știi cum se efectuează o retragere Betano pentru a fi eficient până la capăt.

Concluzii

În acest articol ai putut consulta ofertele Betano de care poți profita fără să fie nevoie de depunere. Cu banii tăi pe care îi ai deja în cont, poți beneficia de rotiri gratuite sau de bani. 

Aceste promoții se adresează în primul rând jucătorilor deja înregistrați, pentru că știm ce important este să îți ții clienții fideli aproape; iar Betano excelează la acest capitol! Bineînțeles, nimic nu te oprește să îți faci cont și să profiți și tu de atracțiile zilelor! Cu Betano vei juca mai mult, deci vei câștiga mai mult!

Alte Articole

Bonus bingo Unibet fără depunere

Validare Cont Mozzartbet – Cum verific contul?

Concluzii Procesul de verficare cont Mozzartbet KYC este extrem de important în jocul tău la acest operator, aceasta fiind ultima portiță care te desparte de către jocul la casino și prima ta depunere Mozzartbet. După validarea contului tău poți profita de super bonusul de bun venit al operatorului! Găsește informații despre: Top Casino Online Rotiri […]

Citeste mai mult

Live Casino Mozzartbet – Dealeri Reali

Jocurile de live casino Mozzartbet îți oferă o experiență inedită, plăcută și plină de adrenalină. Majoritatea jucătorilor care au testat aceste jocuri live nu s-au mai întors la jocurile clasice de masă pentru că nu mai erau atât de atractive. Așa că, dacă nu ai încercat până acum jocurile Mozzartbet casino live, nu ezita să […]

Citeste mai mult

Mozzartbet Android & iOS – Jocul pe mobil

Concluzii Faptul că poți testa jocurile direct din Mozzartbet mobile face lucrurile și mai interesante – cum ar fi să nimerești o rotire norocoasă în timp ce aștepți să îți vină rândul să plătești la casă la supermarket? Nivelul de adrenalină poate atinge cote alarmante tocmai pentru că norocul poate să apară exact când te […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă