betano bonus fără depunere
Blog  /   BONUS FĂRĂ DEPUNERE  /   februarie 17, 2021   /   Mihai Babciuc

Betano bonus fără depunere – 1000 rotiri gratuite fără depunere

Profită de oferta Betano bonus fără depunere cu 20 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown de la EGT și joacă gratis pe bani reali la casino! Înregistrează-te și primești un bonus cu 20 de rotiri gratuite fără depunere Betano. În plus, rotirile nu au cerințe de rulaj, așa că poți retrage câștigurile imediat! Acest articol va fi actualizat în mod constant cu cele mai noi oferte și promoții la cazinoul Betano.

Betano bonus fără depunere

20 de Rotiri Gratuite Fără Depunere Betano

Bucură-te de 20 Betano rotiri gratuite fără depunere și condiții de rulaj la unul dintre cele mai tari sloturi, Shining Crown!

Pașii revendicării noului Betano bonus fără depunere

Iată ce trebuie să faci pentru a primi cele 20 rotiri gratuite Betano la Shining Crown:

Pasul 1

Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul “Profită Acum”

Pasul 2

Creează-ți un cont de jucător și validează-l

Pasul 3

Deschide slotul Shining Crown și bucură-te de rotirile gratuite.

Așa cum poți observa, este extrem de simplu să profiți de acest Betano bonus fără depunere, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și să accesezi slotul Shining Crown pentru a putea profita de 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere. În cazul în care întâmpini probleme la înregistrarea sau validarea contului tău de jucător Betano, ți-am pregătit două ghiduri care te vor parcurge în detaliu prin cele două procese, le poți accesa dând click pe: înregistrare Betano sau validare cont Betano.

Perioada de desfășurare a ofertei curente este 15 februarie 2021 – 28 februarie 2021.

Oferta este extrem de avantajoasă, însă trebuie să fii rapid pentru a nu putea pierde șansa de a prinde câștiguri importante la unul dintre cele mai tari sloturi, Shining Crown. Rotirile gratuite au o valoare de 0.20 RON, însă este loc de câștiguri imense. Îți ținem pumnii strânși ca să prinzi șeptarii și coroanele pe ecranul slotului. Aceste simboluri plătesc cel mai bine și îți pot umple buzunarele.

Betano Bonus Fără depunere – Despre Shining Crown

Așa cum menționasem anterior, Shining Crown este un slot foarte popular în rândul jucătorilor de păcănele pentru simplitatea acestuia, dar și rata mai de câștig pe care o înregistrează jucătorii. Slotul cu fructe te va prinde instant, acesta rulează pe 5 role și 10 de linii de plată fixe. Fructele îți vor reîmprospăta experiența, iar simbolurile speciale, cifrele de 7, care au și caracteristică WILD (pot înlocui orice simbol comun), te vor ajuta să prinzi câștiguri uriașe. Două alte funcții importante mai trebuie menționate atunci când vine vorba de orice slot EGT, anume funcția Gamble care presupune dublarea câștigului dacă alegi culoarea corectă a unei cărți de joc (roșie sau neagră) și jackpot-ul progresiv, marca EGT, care se poate activa la orice rotire și te poate ajuta să prinzi câștiguri colosale, de rândul sutelor de mii de RON.

Condiții de rulaj – 20 rotiri gratuite Betano fără depunere

Vești extraordinare pentru jucătorii care vor profita de această ofertă unică Betano bonus fără depunere ce îți ofertă 20 de rotiri gratuite! Rotirile nu au condiții de rulaj! Te poți juca în voie bună fără niciun fel de stres, toate câștigurile de pe urma rotirilor gratuite vor fi virate direct în balanța ta de jucător, fără să mai fie nevoie să rulezi nici măcăr un leu.

Condițiile de rulaj sunt impuse în general de către cazinouri pentru a se păstra un minim avantaj casei. În cazul de față însă, pentru Betano bonus fără depunere cu 20 de rotiri gratuite nu va fi nevoie să rulezi niciun ban.

Nu uita de cel mai important aspect al ofertei: perioada de desfășurare. Oferta va începe pe 15.02.2021 și se va termina la ora 23:59 pe data de 28.02.2021, așa că grăbește-te pentru a putea rula toate rotirile gratuite!

Betano bonus fără depunere – Pe Scurt

  • Acest articol va fi actualizat cu cele mai noi bonusuri, oferte și promoții de pe site-ul Betano.
  • Oferta Betano constă în 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere la Shining Crown.
  • Perioada de desfășurare a promoției este 15.02.2021 – 28.02.2021.
  • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 RON, însumând, în total, 4 RON de rotiri gratuite.
  • Pentru a putea profita de ofertă trebuie să deții un cont activ pe site-ul Betano.
  • Promoția este valabilă doar pentru jucătorii noi ce se vor înregistra.
  • Nu se percep condiții de rulaj pentru acest Betano bonus fără depunere.

Concluzii – Betano rotiri gratuite fără depunere

Așa cum am precizat și la început, acest articol va fi actualizat în mod constant pentru a-ți prezenta cel mai nou Betano bonus fără depunere. Astăzi, poți profita de oferta cu 20 de rotiri gratuite Betano fără depunere la celebrul slot Shining Crown. Rotirile gratuite sunt valabile doar în perioada menționată și nu se percep cerințe de rulaj, astfel că ai toată libertatea la joc. Echipa SuperCazino îți urează mult succes la câștig!

Bonus fără depunere Betano

20 de Rotiri Gratuite la Shining Crown

Bucură-te de 20 de rotiri gratuite fără depunere și condiții de rulaj la unul dintre cele mai tari sloturi, Shining crown!


Alte Oferte

Alte oferte fără depunere de care poți profita pe Betano


Dacă ești fan înfocat bonusuri la cazinourile tale preferate, atunci cu siguranță trebuie să știi ceva despre bonusurile fără depunere de la Betano. De obicei, mulți operatori au bonusuri cu depunere pentru utilizatorii deja înregistrați, dar acesta nu este cazul aici.

În cele ce urmează vei afla totul despre ofertele Betano bonus fără depunere. Există suficiente oferte încât să acopere toate gusturile. De fapt, în (aproape) fiecare zi a săptămânii ai la dispoziție o anumită ofertă Betano fără depunere. Fiecare promoție este specială în felul său și constă de obicei în Betano rotiri gratuite fără depunere sau, mai rar, în bani cash.

Vezi și păreri Betano direct de la jucători!

Betano bonus fără depunere 100% gratuit

Bonus Betano fără depunere

Rotiri Gratuite, Cash Back și multe altele

Bucură-te de cele mai tari bonusuri fără depunere la Betano!

Vei putea juca 100% gratuit și fiind atât de frecvente, vei avea multe șanse de câștig! De asemenea, Betano vine mereu cu noi bonusuri, iar noi te vom ține la curent cu acestea.

Mai departe vom discuta despre lucrurile esențiale ale fiecărui bonus în parte: în ce constă, în ce zi a săptămânii este disponibilă, ce să faci pentru a putea beneficia de el și alte detalii.

Cu Novomatic primești banii înapoi în fiecare zi de luni

Acest tip de bonus este foarte rar întâlnit. În fiecare zi de luni a lunii august, Novomatic îți acoperă pierderile. Sunt incluse toate sloturile Novomatic din secțiunea Vegas a site-ului ro.betano.com. Mai mult decât atât, banii primiți nu au condiții de rulaj! Acești bani vor intra în contul tău a doua zi, între orele 12:00 și 16:00.

Așadar, poți primi astfel: 20 de lei, dacă pierzi o sumă cuprinsă între 100 și 250 de lei. 50 de lei dacă pierzi între 251 și 500 de lei. 100 de lei bonus dacă pierzi 501-1.000 de lei și 200 de lei dacă pierzi minim 1.001 lei.

Este vorba numai despre pierderile nete, calculată astfel: miza – câștiguri = pierderi. Spre exemplu, dacă ai mizat 400 de lei și la sfârșitul jocului ai rămas cu 301, pierderea va fi de 99 de lei, deci nu îndeplinești condiția minimă de a primi 20 de lei. Dar dacă ai mizat 1.500 de lei și ai rămas cu 499, atunci vei primi 200 de lei întrucât pierderile sunt de 1.0001 lei.

Rotiri gratuite în fiecare zi de marți

Poți să uiți de cele trei ceasuri rele din zilele de marți cu cele 40 de rotiri gratuite la slotul Reactoonz. Poți beneficia de acest bonus Betano fără depunere dacă rulezi minim 200 de lei la sloturile Play’n Go.

Fiecare rotire gratis are o valoare de un leu, iar acestea sunt disponibile 24 de ore, de la ora 03:00 dimineața până la 02:59 a doua zi. De reținut și că Betano rotiri gratuite fără depunere nu au condiții de rulaj. Trebuie să iei în considerare că acordarea rotirilor gratuite se va face a doua zi după îndeplinirea condițiilor. Oferta poate fi găsită în secțiunea Vegas a site-ului sau app Betano.

Miercuri, Betano rotiri gratuite fără depunere la Great Blue Jackpot

În fiecare zi de miercuri, poți beneficia de 20 sau chiar 50 de rotiri gratuite la Great Blue Jackpot. Pentru a beneficia de 20 de rotiri, trebuie să rulezi 300 de lei la sloturile din secțiunea de Cazinou. Dacă mizezi minim 750 de lei la sloturile din Cazinou, vei avea încă 30 de rotiri gratuite.

Promoția Betano bonus fără depunere este doar pentru jocul Great Blue Jackpot, iar fiecare rundă are valoarea de 1,25 de lei. La fel ca la oferta anterioară, termenul de valabilitate este de doar 24 de ore, de la 00:00 până la 23:59. Deci, rundele pot fi jucate doar în acest interval, la 00:00, acestea vor expira. Imediat ce îndeplinești condițiile menționate mai sus, operatorul îți va acorda Betano bonus fără depunere. De asemenea, rotirile nu au condiții de rulaj.

Vineri devii gladiator cu rotirile gratuite

Oferta Betano fără depunere seamănă cu cea anterioară, doar că aici este vorba despre jocul Gladiator Jackpot. Primești 20 de rotiri din partea casei dacă mizezi o sumă cuprinsă între 300 și 749 de lei la sloturile din secțiunea Cazinou. Mai beneficiezi de încă 30 de rotiri gratuite dacă mizezi cel puțin 750 de lei.

Rotirile gratuite, în valoare de 1,25 de lei fiecare, pot fi folosite doar la Gladiator Jackpot, în intervalul orar 00:00 – 23:59. Dacă nu le vei folosi în această perioadă, ele nu vor mai fi valabile. Nu trebuie să te îngrijorezi că acordarea rotirilor va întârzia. Acestea sunt trecute în contul tău imediat ce îndeplinești condițiile descrise mai sus. Este important de menționat și că poți beneficia de ofertă o singură dată într-o zi, dar poți repeta experiența în fiecare săptămână. Aceste Betano rotiri gratuite fără depunere nu au condiții de rulaj. 

Bonus Betano fără depunere pentru toți jucătorii

Promoțiile descrise mai sus nu se referă la bonusul de bun venit. Acela există, dar este nevoie de depunere, deci oricum nu se încadrează în subiectul articolului. Avem materiale dedicate și pentru acesta, dacă încă nu ți-ai făcut un cont de jucător la Betano.

Pentru ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul, există promoții speciale valabile în acele perioade. De aceea, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă și cu noile oferte Betano bonus fără depunere, îți recomandăm să consulți contul de jucător sau site-ul supercazino.ro. Promoțiile expiră, dar partea bună este că apara întotdeauna ceva nou și atractiv, fie că este vorba despre bani sau Betano rotiri gratuite fără depunere.

Pentru a te putea bucura de toate aceste oferte, este necesar să știi cum se efectuează o retragere Betano pentru a fi eficient până la capăt.

Concluzii

În acest articol ai putut consulta ofertele Betano de care poți profita fără să fie nevoie de depunere. Cu banii tăi pe care îi ai deja în cont, poți beneficia de rotiri gratuite sau de bani. 

Aceste promoții se adresează în primul rând jucătorilor deja înregistrați, pentru că știm ce important este să îți ții clienții fideli aproape; iar Betano excelează la acest capitol! Bineînțeles, nimic nu te oprește să îți faci cont și să profiți și tu de atracțiile zilelor! Cu Betano vei juca mai mult, deci vei câștiga mai mult!

Alte Articole

winbet ofertă august banner

Promoții Winbet cu depunere – 100 rotiri gratuite și 100% bonus

Dacă ai un cont de jucător la Winbet atunci cu siguranță te vei bucura să afli că în luna martie 2021 prima depunere îți aduce 100 rotiri gratuite, iar cea de a doua un bonus de 100% până la 500 RON! Rămâi cu noi pentru a afla toate detaliile. Articolul Promoții Winbet cu depunere va […]

Citeste mai mult
admiral ruletă

Admiral ruletă 2021 – tipuri de jocuri

Bine ai venit în pagina dedicată ofertei de Admiral Roulette unde vei afla fiecare detaliu din această ramură a cazinoului de la Admiral ruletă. După ce parcurgi textul și afli care sunt diferențele dintre tipurile de ruletă, cum să navighezi mai ușor pe website și ce jocuri oferă Admiral ruletă, vei găsi și informații despre […]

Citeste mai mult
admiral jocuri

Admiral jocuri ca la aparate – gama sloturi 2021

De ce este gama de Admiral jocuri atât de îndrăgită de jucători? Dacă ai auzit deja de celebrele sloturi Sizzling Hot, Book of Ra sau Lucky Ladys Charm, trebuie să știi că Novomatic sunt răspunzători de succesul pe care aceste jocuri Admiral l-au avut. În acest articol am sintetizat esența Admiral slots și am oferit […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă