...

Batman

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xBatman

Nume Joc
Batman
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Visezi să fii un supererou și să trăiești o viață plină de suspans și aventură? Batman gratis e slotul care te va purta direct în atmosfera misterioasă din Gotham City, unde ai șansa de a descoperi premii tentante. În continuare îți vom povesti cum joci slotul Batman, ce poți câștiga și ce funcții extra ai la dispoziție. Joacă Batman free pe SuperCazino!

Ce surprize îți rezervă ecranul de joc Batman gratis

Ecranul Batman demo este inspirat din benzile desenate și oferă astfel un sentiment familiar jucătorilor. Vei simți încă din prima că ești parte din universul lui Batman, implicat în lupta dintre bine și rău. Realizatorii jocului, Nyx Gaming, au avut grijă să transpună povestea lui Batman în joc cât mai fidel, fiind atenți la fiecare detaliu: animații, coloană sonoră, simboluri, toate fac parte din aceeași lume. Ecranul, structura și modul de joc sunt aceleași la Batman gratis și la varianta cu bani reali.

Un element interesant la slotul Batman Nyx Gaming este dispunerea butoanelor de joc. Dacă la multe sloturi acestea se găsesc în partea de jos a ecranului, aici le vei observa în partea stângă. Structura este una cu 5 role și 4 rânduri.

Linii de plată și RTP în Batman slot

Din punct de vedere al plăților, Batman free este un slot cu un RTP variabil. Ce înseamnă asta? Rata de plată depinde ca valoare de activarea funcției pariu bonus. Dacă o activezi, RTP-ul este de 95.7%. Dacă nu e activată, RTP-ul coboară la 92.2%. Evident, cu cât e RTP-ul mai mare, cu atât cresc și șansele tale de câștig.

Batman slot are 50 de linii de plată, în cazul în care alegi să joci cu funcția pariu bonus activată. Plățile se realizează de la stânga la dreapta și se acordă cel mai mare câștig pe fiecare linie selectată.

Cum se joacă Batman gratis

Batman free este foarte simplu de jucat, chiar dacă nu ai experiență în materie de sloturi. Având foarte puține butoane de setări, te vei putea bucura mai mult de farmecul jocului, fără a-ți pierde atenția. Iată cum joci Batman gratis:

Încearcă-ți norocul la cele mai tari sloturi noi pe care le găsești pe site!

Cât valorează simbolurile din Batman free

Vrei să știi ce sumă îți poate aduce fiecare combinație de simboluri din Batman gratis? Iată care este valoarea fiecărui simbol:

Simboluri și funcții speciale în slotul Batman

Batman slot oferă și o serie de simboluri și caracteristici extra, care îți pot crește în mod considerabil câștigurile. Toate acestea sunt disponibile inclusiv în Batman gratis:

Ce poate fi mai distractiv decât super runde la o mulțime de sloturi speciale? Încearcă-le pe toate!

Concluzie

Oricând simți că îți dorești să te distrezi și să ai parte de mai multă acțiune, slotul Batman poate fi soluția perfectă. Fie că alegi să îl joci gratis sau cu mize reale, cu siguranță vei avea parte de multă distracție, dar și de adrenalină. Încearcă și tu Batman de la Nyx Gaming!

Joacă și:

western wilds slot logo
5/5 - (1 vote)

Western Wilds

Joaca Gratis
jacks-or-better gratis
3.7/5 - (4 votes)

Jacks or better

Joaca Gratis
fruitilicious slot online
5/5 - (1 vote)

Fruitilicious

Joaca Gratis
logo Divine Fortune gratis Slot
5/5 - (2 votes)

Divine Fortune

Joaca Gratis

Autori