...

Diamondz

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 14 noiembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xDiamondz

Nume Joc
Diamondz
Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
synot
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Astăzi îți prezentăm unul dintre cele mai tari jocuri cu diamante, Diamondz online. Acesta are toate elementele necesare pentru a intra în colecția ta de sloturi preferate. Plățile sunt bune, funcționează simplu și are o grafică impecabilă. Îți oferim versiunea demo a jocului pentru a testa toate funcțiile. Așadar, joacă-te Diamondz gratis pe SuperCazino și revino pentru alte sloturi spectaculoase!

Diamondz demo – grafică și muzică

Synot, furnizorul jocului, obișnuiește să creeze o grafică simplă, dar atractivă, ceea ce se vede și la Diamondz gratis. Simbolurile sale, care în mare parte sunt fructele folosite la sloturi, se văd în 3D. Este o grafică foarte clară și plăcută, iar aceasta vine alături de structura simplă de 5X3.

Este de asemenea un joc care se vede (și funcționează) la fel de bine și de pe mobil. Furnizorul își optimizează jocurile pentru orice tip de ecran, dispozitiv și sistem de operare. Așadar, butoanele se adaptează oricărei cerințe și vei avea toate funcțiile de joc și pe mobil.

Diamondz free este un joc care nu are muzică, dar are sunete la rotiri și la câștiguri. Așadar, fiecare câștig este evidențiat atât prin sunete, cât și prin animații specifice.

Diamondz slot – rata de plată

După cum vei vedea și în capitolele care urmează, Diamondz gratis este un joc care are multe metode de plată. RTP-ul este unul decent, de 94,14%, iar câștigul maxim este de 2.500 x pariul plasat. Numărul de linii de plată este de 20, deci va plăti destul de des datorită multitudinii de șanse pentru combinații câștigătoare.

Vezi ce alte sloturi speciale poți juca pe site!

Diamondz free – cum se joacă?

Modul de joc al Diamondz gratis este făcut să fie accsibil oricărui utilizator. Butoanele sale de joc sunt la vedere și funcționează la fel ca aproape orice slot. Să vedem care sunt aceste butoane și la ce folosesc:

Joacă și Davinci Diamonds gratis!

Diamondz gratis – simboluri și plăți

Așa cum am spus mai sus, majoritatea simbolurilor de la Diamondz slot sunt fructe. Dar mai găsești și altele, cu diverse valori:

Aceste plăți sunt pentru 5 simboluri de un fel pe una dintre cele 20 de linii de plată ale Diamondz demo. Simbolurile slotului plătesc la minim 3 de un fel, de la rola din stânga spre rolele adiacente din dreapta.

Diamondz online – caracteristici speciale

Caracteristicile speciale de la Diamondz gratis îți rotunjesc câștigurile și dau culoare jocului. Să vedem care sunt:

Concluzii

Diamondz slot se remarcă prin funcții speciale create special pentru joc. Diamantele îți pot aduce câștiguri frumoase, indiependent de liniile de plată. Jocul arată și bine, așa cum poți vedea în versiunea noastră demo. Nu ezita și încearcă și tu Diamondz gratis pe SuperCazino! La noi, distracția va fi mereu gratuită!

Joacă și:

logo wanted dead or a wild
5/5 - (1 vote)

Wanted Dead or a Wild

Joaca Gratis
fruiti xxl gratis banner
4/5 - (3 votes)

Fruiti XXL

Joaca Gratis
wild orient gratis logo 2021
5/5 - (1 vote)

Wild Orient

Joaca Gratis
the magnificent seven gratis banner
5/5 - (1 vote)

The Magnificent Seven

Joaca Gratis

Autori