...

Solar Temple

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSolar Temple

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
playson
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Descoperă secretele templului aztec cu Solar Temple online! În cadrul acestui slot, vei avea câteva funcții speciale extrem de interesante. Desigur, acestea plătesc mai mult decât bine. Grafica este și ea demnă de un joc marca Playson. În ghidul de astăzi îți prezentăm toate aspectele pe care trebuie să le știi despre jocul de față. Îți mai oferim și ocazia să îl joci în versiunea sa demo. Încearcă Solar Temple gratis pe SuperCazino pentru a te familiariza cu toate caracteristicile sale!

Solar Temple gratis – grafică și muzică

La solar Temple gratis, aspectul este foarte important. Acesta îți transmite atmosfera misterioasă a unui templu pierdut al civilizației aztece. Astfel, vei găsi simboluri specifice și personaje ale acestei lumi. Și funcțiile speciale sunt derivate din această temă. Despre acest subiect vom reveni într-un alt capitol.

Structura Solar Temple free este de 5 role a câte 4 rânduri fiecare, deci este un joc mai mare. Chiar și în aceste condiții, optimizarea pentru jocul de pe mobil este de cel mai înalt nivel. Ecranul de joc, cu rolele sale mai mari, se adaptează fără dificultate la orice dimensiuni. Funcțiile de joc sunt de asemenea prezente pe orice dispozitiv.

Jocul are și muzică specifică ce te ajută să intri în lumea exotică a aztecilor. Furnizorul oferă așadar o experiență completă de joc, așa cum este necesar pentru orice slot tematic. Playson este recunoscut pentru jocurile sale solide, cu funcții adaptate temei fiecărui joc. În ceea ce privește modul de funcționare, simplitatea este conceptul de bază al furnizorului. Așadar, chiar dacă ești un începător, suntem siguri că te vei distra cu Solar Temple gratis.

Solar Temple demo – rata de plată

Plățile reprezintă un alt aspect la care Solar Temple slot stă foarte bine. Coeficientul RTP al jocului este de 95,22%. Are un număr fix de linii de plată: 20. Numărul destul de mare de linii dă posibilitatea multor combinații câștigătoare cu simbolurile jocului. Plătește în mod clasic, numai de la stânga spre dreapta, pe minim 3 role adiacente.

Solar Temple free – cum se joacă?

Funcțiile de joc ale Solar Temple gratis sunt intuitive, bune și pentru cei fără multă experiență la sloturi. Mai jos poți vedea care sunt butoanele și ce fac acestea. Jocurile Playson au butoane atât în dreapta jos, cât și în partea din dreapta a rolelor:

Solar Temple slot – simboluri și plăți

Plățile simbolurilor de la solar Temple gratis sunt bune și foarte bune. Hai să vedem valorile acestora:

Testează și jocuri Synot gratis sau jocuri Blueprint gratis pentru mai multă distracție!

Solar Temple online – speciale

Funcțiile speciale de la Solar Temple demo sunt cele ce sunt cel mai căutate la joc:

Concluzii

Solar Temple slot este un joc unde plățile foarte mari sunt inevitabile. Vor fi mereu simboluri Wild și multiplicatori de câștig. Să nu mai spunem și de rotirile gratuite, unde o bună parte de ecran va fi ocupată de simboluri Wild. Iar după cum ai văzut, acestea plătesc cel mai mult. Joacă-te și tu Solar Temple gratis pe SuperCazino pentru o aventură exotică!

Joacă și:

circus brilliant gratis
3.8/5 - (12 votes)

Circus Brilliant

Joaca Gratis
the catfather gratis slot
3.7/5 - (3 votes)

The Catfather

Joaca Gratis
sweet bonanza gratis logo
4.2/5 - (5 votes)

Sweet Bonanza

Joaca Gratis
whisker jones slot logo
3/5 - (2 votes)

Whisker Jones

Joaca Gratis

Autori