...

Jocuri Blueprint

🥇 Încearcă jocuri Blueprint Gaming gratis pe SuperCazino! Testezi păcănele Blueprint gratis fără bani ✔️ sau cont ✔️ sloturi Blueprint demo!

diamond mine-slot
5/5 - (3 votes)

Diamond Mine

Joaca Gratis
buffalo rising megaways logo
3.5/5 - (4 votes)

Buffalo Rising Megaways

Joaca Gratis
rick and morty megaways gratis banner
5/5 - (1 vote)

Rick and Morty Megaways

Joaca Gratis
eye of horus megaways gratis logo
2/5 - (4 votes)

Eye of Horus Megaways

Joaca Gratis

Astăzi îți prezentăm Blueprint Gaming, un furnizor de jocuri de noroc online cu multe surprize. Deși nu este atât de cunoscut precum altele, are un portofoliu de jocuri care te va ține captivat. Jocurile sale cu fructe și cele tematice plătesc bine și au o interfață intuitivă. Sunt perfecte pentru orice nivel, de la novici la veterani. Citește recenzia noastră pe SuperCazino pentru a cunoaște cât mai multe despre jocurile Blueprint Gaming!

Blueprint Gaming – Informații Generale

Compania a luat ființă în 2001 și are sediul principal în Marea Britanie. Din 2008, face parte din grupul german Gauselmann. Ca parte a acestui grup, Blueprint Gaming creează în principal sloturi online pentru multe cazinouri din întreaga lume. Portofoliul este larg și divers, deci răspunde cerințelor tuturor jucătorilor. Ba chiar are și câteva jocuri de ruletă și de blackjack, deși nu este chiar specialitatea furnizorului.

Din colecția sa de peste 150 de jocuri, poți găsi de toate felurile. De la cele mai simple jocuri la unele mai complexe, portofoliul de păcănele Blueprint conține de toate. Temele sunt de asemenea pentru toate gusturile, de la cele simple, cu fructe, la umoristice și inspirate din istorie și mitologie. Totuși, au și câteva lucruri în comun, precum o producție excelentă și un joc fără probleme. Acestea sunt jocuri solide, realizate cu cea mai bună tehnologice posibilă. De aceea, se găsesc în multe țări din Europa, inclusiv în România.

Portofoliul Bogat de Sloturi Blueprint

Am spus deja că Blueprint Gaming are un portofoliu divers de jocuri pentru toate gusturile. În cele ce urmează, vom vedea categoriile prezente de păcănele Blueprint. Cu această imagine de ansamblu, vei ști la ce să te aștepți când vei deschide un joc al acestui furnizor. Oricum, orice joc sau categorie de jocuri ai alege, experiența distractivă se găsește la toate.

Sloturi cu fructe

Sloturi cu fructe nu au cum să lipsească dintr-un portofoliu al unui furnizor serios așa cum e Blueprint Gaming. În principal, când vorbim de sloturile simple, facem referire în primul rând la cele cu fructe. Poți încerca, printre altele, jocuri precum Fruitopolis Fortune Play, 7 Deluxe Fortune Spins și Hot Frootastic. Ce este extrem de interesant la unele dintre aceste jocuri este grafica. De exemplu, TED Pub Fruit arată la fel ca un aparat dintr-o sală de jocuri.

Sloturi tematice

Dacă preferi jocuri cu teme diverse, la Blueprint Games poți găsi aproape tot ceea ce ți-ai dorit vreodată. Știm că jocurile egiptene sunt la mare căutare și de aceea, aici găsești câteva nume foarte interesante. Încearcă Eye of Horus și Eye of Dead. Lumea scandinavă este și ea prezentă prin jocurile Viking Fall și Loki: Lord of Mischief. Găsești și sloturi cu pirați, animale exotice și cu personaje istorice.

Sloturi licențiate

Aceasta poate fi considerată o subcategorie a jocurilor tematice, dar sunt câteva jocuri ale Blueprint Gaming care merită menționate. Furnizorul s-a inspirat din producții celebre și au creat jocuri cu aceleași nume: Rick and Morty, Sausage Party, Deal or no Deal și Mars Attacks.

Jocuri cu Megaways

Megaways este o mecanică specială implementată unor sloturi. Aceasta presupune un număr variabil de simboluri pe role. Variația simbolurilor se reflectă și în numărul variabil de direcții de plată. Pot exista peste 100.000 de direcții de câștig, în funcție de numărul de simboluri de pe fiecare rolă. De obicei, numărul variază de la 2 la 7. Acest mod de joc nu a fost însă creat de Blueprint Gaming, ci de Big Time Gaming. Datorită succesului, aceștia au decis să-l vândă și altor furnizori. Și bine au făcut, întrucât azi avem o sumedenie de sloturi de succes care au fost adaptate și acestui mod.

Sloturi cu jackpot

Jackpotul nu este o funcție chiar atât de des întâlnită la jocurile marca Blueprint Gaming. Totuși, acolo unde apare este foarte apreciată. Furnizorul a implementat unor jocuri un jackpot progresiv care se declanșează aleatoriu. Joacă păcănele blueprint și găsește jackpot-ul!

Jocuri de masă

Producătorul și-a încercat norocul (și bine a făcut) și cu jocurile de masă. A creat câteva jocuri de ruletă, precum American Roulette. Are și câteva jocuri de blackjack, cum ar fi Blackjack Player’s Choice și Blackjack Single Hand.

Păcănele Blueprint – Funcții Speciale

Caracteristicile speciale ale jocurilor Blueprint Gaming sunt dintre cele mai diverse. De fapt, putem spune că ai la dispoziție cam toate specialele cunoscute la scară largă. De la rotiri gratuite, multiplicatori, dublaje la simboluri Wild și Scatter, sunt multe feluri în care aceste sloturi Blueprint plătesc excelent.

  • Simbolul Wild: nelipsitul simbol Wild înlocuiește cu succes restul simbolurilor și ia diferite forme. În funcție de joc, acesta poate deveni un simbol extensibil, care să acopere rola pe care apare. Unele jocuri au și simbol Wild cu multiplicatori.
  • Simbolul Scatter: apare la numeroase jocuri unde declanșează învârtiri gratuite și poate plăti oriunde.
  • Rotiri gratuite: aceasta este o funcție specială de bază. În funcție de slot, poate de 8, 10, 12 sau mai multe rotiri gratuite, iar secvența se poate redeclanșa. În funcție de joc și de tema lui, rotirile gratuite pot avea mai multe aspecte specifice. Această funcție este deseori croită pe tematica jocului, deci te poți aștepta la surprize.
  • Simboluri îmbunătățite: la unele sloturi, în special la cele cu temă egipteană, simbolurile cu plată mică pot fi eliminate. Această funcție are loc în timpul rotirilor gratuite de la Eye of Horus.
  • Megaways: așa cum am precizat și mai sus, jocurile cu Megaways schimbă numărul de direcții de plată de la o rundă la alta. Acestea au plăți excelente și declanșează câștiguri în avalanșă. Simbolurile care fac parte din combinații câștigătoare dispar și lasă loc altora, care și ele pot genera combinații câștigătoare.
  • Jackpot: unele sloturi Blueprint au și jackpoturi. La fel ca cele cu Megaways, plățile sunt excelente, iar funcția de jackpot poate fi declanșată destul de ușor, în mod aleatoriu.
  • Lux Reels și Super Lux Reels: aceste funcții sunt mai rar întâlnite. Totuși, merită amintite datorită plăților bune pe care le generează. Structura se extinde și cuprinde mai multe simboluri pe role. De exemplu, funcția apare la jocul Loki: Lord of Mischief.

Jocuri Blueprint – Cum Funcționează pe Mobil?

Blueprint Games sunt realizate cu HTML5, deci sunt compatibile pe laptop, desktop, tabletă și mobil. Ecranul de joc este adaptabil oricăror dimensiuni, ceea ce înseamnă că jocurile se văd și funcționează la cei mai buni parametri.

Jocul de pe mobil este un mod sigur și distractiv prin care poți accesa sloturile și jocurile de masă ale Blueprint Gaming. Funcționează de pe orice browser, iar butoanele de joc își adaptează dimensiunile în funcție de dispozitiv. Nu se pierde nimic din experiența de joc de cea mai bună calitate oferită!

Testează gratuit și jocuri Gamevy sau jocuri Stakelogic!

Joacă Blueprint Games pe Bani Reali

Acum că ai văzut în mare despre ce este vorba, trebuie să-ți dăm o veste bună! Jocurile Blueprint Gaming pot fi jucate și cu miză reală! Există câteva cazinouri care au colecții solide de jocuri ale acestui furnizor.

Printre acestea se numără NetBet și Superbet, două dintre cele mai cunoscute nume de la noi. Colecțiile diverse de jocuri pe care le oferă pot fi oricând actualizate cu cele mai noi produse. De asemenea, dacă nu ai încă un cont deschis la una dintre acestea, este în avantajul tău. Poți profita și de cele mai tari bonusuri de bun venit, cu cerințe de rulaj avantajoase. Astfel, nu numai că te vei distra cu jocurile tari ale acestui furnizor, ci și vei putea retrage sume frumoase.

Așadar, înregistrează-te, efectuează un depozit și bucură-te de cele mai spectaculoase sloturi Blueprint! Cele două cazinouri pot fi accesate și de pe mobil, prin intermediul unui browser sau prin intermediul aplicațiilor. Indiferent de mod, acestea funcționează excelent și îți aduc experiența jocurilor de noroc online din câteva atingeri, oriunde te-ai afla. Mai mult decât atât, vei vedea că jocurile acestui furnizor funcționează foarte bine și în cazul în care conexiunea nu este excelentă. Aceste păcănele Blueprint sunt optimizate pentru adaptarea la orice condiții.

De asemenea, dacă nu ești hotărât asupra unui joc, poți folosi și versiunile jocurilor Blueprint demo, direct de pe paginile cazinourilor. Jocurile au aceleași funcționalități, doar că ai la dispoziție un fond virtual.

Joacă Sloturile Blueprint Gratis pe SuperCazino!

În cazul în care vrei să joci versiunile gratis, ceea ce este și recomandat, apelează la site-ul nostru. Pe SuperCazino, găsești o sumedenie de jocuri semnate de Blueprint Gaming. Le poți testa cu un fond virtual, oricât dorești de mult. Așadar, vei ajunge să cunoști jocurile din proprie experiență. Colecția noastră de sloturi este mereu actualizată, astfel că nu vei rata nimic nou. De asemenea, și la noi, jocurile se văd și funcționează excelent de pe smartphone.

Top Blueprint games

În cele ce urmează, îți vom prezenta un top 5 jocuri Blueprint. Vom încerca să includem cât mai mult din categoriile și funcțiile speciale pe care le-am menționat. Lista de mai jos nu ilustrează neapărat o ordine anume, ci este orientativă. Desigur, poate fi și un top nedrept față de alte sloturi Blueprint care oricând ar putea intra într-un top. Furnizorul are nenumărate jocuri de 5 stele care merită încercate.

Eye of Horus

Acesta este un joc semnat de Blueprint Gaming pe care l-am menționat deja și cu alte ocazii pe parcursul acestei recenzii. Tema sa egipteană și funcțiile speciale îl recomandă pentru un loc în topul nostru. Are 10 linii de plată, o structură de 5X3 și volatilitate ridicată. RTP-ul său este unul excelent, de 96,31%. Are rotiri gratuite, simbol Wild stivuit și simboluri îmbunătățite în timpul secvenței bonus. Datorită succesului său răsunător, furnizorul a creat Eye of Horus Megaways și alte versiuni ale jocului.

Rick and Morty Megaways

Datorită temei sale, Rick and Morty este un joc popular pentru mulți utilizatori. Este un joc croit excelent pe desenele SF cu același nume, iar funcțiile sale reflectă acest lucru. Și acesta are mai multe versiuni, iar noi îți recomandăm modul Megaways. Are 117.649 de direcții de câștig și un RTP de 96,55% De asemenea, are numeroase caracteristici speciale, printre care rotiri gratuite și simboluri Wild.

Diamond Mine Megaways

Un alt joc cu Megaways pe care îl recomandăm este Diamond Mine. La fel ca cel de sus, are 6 role, unde numărul de simboluri variază de la 2 la 7. Astfel, numărul maxim de direcții de plată este 117.649. Are și o serie de caracteristici speciale care îi dau RTP-ul mare de 96,43%: simbol Wild, Scatter, multiplicatori de câștig și rotiri gratuite. Grafica este un alt element care face ca Diamond Mine Megaways să fie un joc atât de popular.

Hot Frootastic

Păcănelele cu fructe vor avea întotdeauna un loc în preferatele jucătorilor, acest lucru este clar. Iar Blueprint Gaming nu duce lipsă de așa ceva. De aceea, îți recomandăm și Hot Frootastic, un slot simplu, dar extrem de atractiv datorită plăților bune. Are structura tradițională de 5 role a câte 3 rânduri și 10 linii de plată. Deși nu are funcții speciale, coeficientul RTP este de 95,96%. Este așadar un joc clasic care a devenit foarte rapid îndrăgit de numeroși jucători.

5 Pots O’ Riches

Slotul cu temă irlandeză este plin de surprize, voie bună și câștiguri. Grafica sa înfățișează tărâmul fantastic al Irlandei, deși păstrează structura clasică de 5X3. RTP-ul este unul bun, de 95,5% și are 20 de linii de plată. Dar în primul rând impresionează prin caracteristicile speciale. Are multe rotiri gratuite, simboluri speciale și chiar un mod de pariere special care îți sporesc șansele unui câștig substanțial. Altfel spus, nu ai cum să te plictisești cu acest joc excelent!

Concluzii

Blueprint Gaming este un furnizor plin de surprize. Dacă ești genul căruia îi plac toate genurile de sloturi, atunci acesta este locul tău. De la cele mai simple sloturi cu fructe la sloturi complexe, cu multe funcții speciale, aici ești mereu surprins de creativitatea furnizorului. Găsești jocuri și la cazinouri online și îți recomandăm să le încerci și pe bani reali. După cum ai văzut și mai sus, jocuri plătesc de la foarte bine în sus. Delectează-te și tu cu aceste jocuri Blueprint pe SuperCazino pentru cea mai bună experiență demo care te va pune în temă cu jocurile!

Citește și despre:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!