Eye of Horus Megaways

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 3 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Eye of Horus Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
blueprint
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

În cele ce urmează, îți prezentăm un slot cu temă egipteană, Eye of Horus Megaways online. Așa cum vei vedea, are un mod simplu de joc și plăți excelente. Tema sa nu mai necesită mari prezentări, fiind una dintre cele mai populare. Așadar, citește articolul nostru pentru detalii despre joc. Încearcă și tu Eye of horus gratis pe SuperCazino pentru distracție cu versiunea demo!

Eye of Horus Megaways demo – muzică și grafică

Eye of Horus Megaways gratis are o grafică realistă, iar simbolurile sunt ilustrate destul de simplu. Desigur, când zicem „destul de simplu”, le comparăm cu simbolurile altor sloturi cu aceeași temă. Totuși, putem remarca o sumedenie de elemente specifice Egiptului antic, cum ar fi scarabeul, evantaiele și hieroglife. Nu lipsește nici Horus, zeul în jurul căruia este creat jocul.

Aspectul (oarecum) retro vine alături de lipsa unei muzici de fundal. Eye of Horus Megaways free are numai câteva sunete specifice pentru sloturi, la rotiri și la câștiguri. De asemenea, structura jocului este clasica de 5 role a câte 3 rânduri fiecare.

Jocul este creat de Blueprint Gaming în parteneriat cu Merkur Gaming. Cele două companii sunt excelente în oferirea unei experiențe de joc complete. Funcționarea jocurilor precum Eye of Horus Megaways este de nota 10, fără dificultăți tehnice și cu grafică bună. Este adaptat pentru orice tip de ecran și de dispozitiv. Așadar, datorită optimizării, îl poți porni și de pe smartphone.

Eye of Horus online – rata de plată

Eye of Horus Megaways gratis nu este numai o lecție de istorie. Oferă și plăți foarte bune, iar dovada clară a acestui lucru este RTP-ul de 96,31%. Are 10 linii de plată fixe, iar volatilitatea lui este scăzută spre medie. Plătește puțin, dar câștigurile sunt dese.

Eye of Horus Megaways gratis – cum se joacă?

Eye of Horus Megaways demo se joacă prin intermediul butoanelor din stânga și din dreapta rolelor. Să vedem ce fac acestea pentru a te juca fără dificultate jocul egiptean:

Vezi și ce alte sloturi gratis mai poți testa la noi pe site!

Eye of Horus Megaways slot – simboluri și plăți

Eye of Horus Megaways gratis este un joc în care cele 10 linii de plată plătesc excelent. Să vedem mai departe cât de bine:

La Eye of Horus demo, plățile sunt generate la minim 3 simboluri pe o linie de câștig. Câștigurile de mai sus sunt cele maxime pentru fiecare simbol, adică la 5 de un fel și miza de 100 de fise.

Eye of Horus Megaways free – caracteristici speciale

Plățile de la Eye of Horus Megaways gratis au loc și cu ajutorul caracteristicilor speciale:

Concluzii

Eye of Horus Megaways slot este un joc egiptean distractiv, cu multe rotiri gratuite. Se joacă foarte simplu, are o grafică realistă și funcționează pe orice dispozitiv. Plățile sunt mai mult decât bune, deci merită încercat și cu bani reali, dacă ai ocazia. Dar până atunci, distrează-te cu Eye of Horus Megaways gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

prosperity palace gratis logo joc
5/5 - (1 vote)
Prosperity Palace
Joaca Gratis
flaming hot gratis casino
3.3/5 - (38 votes)
Flaming Hot
Joaca Gratis
lucky stripes gratis banner
3.7/5 - (3 votes)
Lucky Stripes
Joaca Gratis
extra juicy gratis logo slot
5/5 - (1 vote)
Extra Juicy
Joaca Gratis

Autori