Lucky Stripes

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 22 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Lucky Stripes

Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Astăzi îți vom prezenta un slot pe cât de simplu, pe atât de inedit, anume Lucky Stripes online. Citește articolul nostru pentru a vedea cum joci și alte detalii despre joc ce îți vor folosi atunci când vei începe să te joci și tu versiunea sa demo de la noi. Joacă așadar Lucky Stripes gratis pe SuperCazino pentru distracție și pentru descoperirea unui joc cu funcții captivante!

Lucky Stripes demo – grafică și muzică

Din punctul de vedere al graficii, Lucky Stripes free este genul de joc ideal, cu elemente ale cazinoului clasic. Jocul este decorat cu multe luminițe și multe culori, făcându-l unul dintre jocurile pe care numeroși jucători vor să-l încerce.

Aspectul atractiv al Lucky Stripes slot vine alături de fondul sonor, care este o muzică pe ritmuri techno, care imprimă un mod alert de joc, unde câștigurile se vor ține lanț.

Numele jocului este în strânsă legătură cu tema: „dungile norocoase” reprezintă modul prin care poți câștiga. Are o singură linie de plată, cea din mijloc, orizontală și 3 role. Pe aceste 3 role trebuie să se găsească dungi (sau curele) de aceeași culoare pentru a genera o plată. Așa cum am spus puțin mai sus, jocul este viu colorat, iar dungile verzi, albastre, roșii și galbene dovedesc acest lucru. În afară de aceste simboluri, mai găsești și Wild, alături de romburi aurii care nu aduc premiu.

Interesant la acest joc este și tabelul din stânga rolelor în care ți se arată combinațiile câștigătoare și plata acestora. Furnizorul jocului, iSoftBet, a creat un joc care aduce experiența clasică, unde informațiile de bază sunt vizibile fără să stai să le cauți.

Lucky Stripes slot – rata de plată

Așa cum am spus și mai sus, Lucky Stripes gratis are o singură linie de plată, cea orizontală, din mijlocul celor 3 role. Chiar dacă pare un joc sărac din acest punct de vedere, „cureaua norocoasă” generează un coeficient RTP de 95,92%, unul extrem de bun și un argument pentru jocul pe bani reali.

Lucky Stripes free – cum se joacă?

Chiar de la prima propoziție a introducerii am spus că Lucky Stripes gratis este un joc simplu, iar mai departe, văzând butoanele și rolul lor, vei vedea că am avut dreptate.

Lucky Stripes gratis – simboluri și plăți

Plățile Lucky Stripes demo au loc atunci când toate cele 3 dungi de aceeași culoare sunt aliniate. Să vedem care sunt plățile pe care le aduc aceste simboluri:

Atunci când o dungă este câștigătoare, poate pica orice valoare dintre acestea, în funcție de simbolul care se găsește pe rola din mijloc, cel care indică multiplicatorul de miză.

Joacă și alte sloturi de la iSoftBet populare: Lucky Lady gratis, Shining King gratis, Lucky 3 gratis, Shaolin Spin gratis.

Lucky Stripes online – caracteristici speciale

Lucky Stripes gratis are și câteva caracteristici speciale, dar ce-i drept nu așa de multe. Totuși, sunt suficiente pentru condimentarea experienței de joc și pentru câștiguri excelente:

Concluzii

Lucky Stripes slot oferă câștiguri foarte bune datorită multiplicatorilor de pariu care poate fi și 100x. Pentru câștiguri și mai bune, are și o secvență de reînvârtiri unde ai șanse de câștiguri colosale. Așadar, joacă și tu Lucky Stripes gratis pe SuperCazino pentru a te delecta cu experiența unui slot captivant, cu o temă interesantă și cu plăți excelente!

Joacă și:

logo jimi hendrix gratis
5/5 - (1 vote)
Jimi Hendrix
Joaca Gratis
pizza time gratis logo
5/5 - (1 vote)
Pizza Time
Joaca Gratis
theseus rises logo
3.8/5 - (5 votes)
Theseus Rises
Joaca Gratis
book of ra temple of gold slot
3.3/5 - (3 votes)
Book of Ra Temple of Gold
Joaca Gratis

Autori