...

Mystic Secrets

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMystic Secrets

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Astăzi îți prezentăm Mystic Secrets demo, un joc simplu cu o temă interesantă. Îți prezentăm toate detaliile de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de tot ce are de oferit acest slot. Vom discuta și despre modul de funcționare, ceea ce este foarte important mai ales pentru jucătorii începători. Așadar, joacă și tu Mystic Secrets gratis pe Supercazino și citește ghidul nostru!

Mystic Secrets free – grafică și muzică

Mystic Secrets gratis are structura tradițională a jocurilor ca la aparate: 5 role și 3 rânduri. Deja avem un motiv pentru a încerca slotul: se folosește foarte ușor. Un alt motiv solid îl reprezintă grafica excelentă, cu simboluri ornate în stilul temei inspirate din perioada Renașterii. Găsești și câteva personaje, alături de tradiționalele simboluri ale cărților de joc. De asemenea, producătorii au creat un fundal spectaculos, cu un peisaj din natură, iar în depărtare un castel.

Mystic Secrets online este creat de Novomatic, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de sloturi. Acest renume se datorează modului simplu de funcționare al jocului, care vine întotdeauna alături de plăți excelente și speciale avantajoase.

Furnizorul a optat pentru sunetele clasice ale jocurilor ca la aparate, dar câștigurile și rotirile gratuite sunt acompaniate de muzică.

Mystic Secrets slot – rata de plată

Plățile la Mystic Secrets gratis au loc pe cele 10 linii de plată ale jocului. Poți opta și pentru mai puține linii de câștig, de la 9 la o singură linie. Coeficientul RTP este de 95,06%. Deși este puțin mai mic decât media de 96%, câștigurile sunt excelente datorită funcțiilor speciale extrem de avantajoase.

Vezi și ce bonusuri la cazinouri Novomatic poți revendica!

Mystic Secrets demo – cum joci?

Așa cum am spus și mai sus, modul de funcționare al Mystic Secrets gratis este simplu și intuitiv. Toate butoanele de care ai nevoie pentru a te descurca fără dificultăți la joc se află în partea de jos a ecranului. Să vedem așadar ce trebuie să faci:

Mystic Secrets gratis – simboluri și plăți

În capitolul de față, vom vedea ce plăți aduc simbolurile Mystic Secrets gratis:

Plățile la Mystic Secrets slot se efectuează în modul clasic de la stânga la dreapta, atunci când sunt combinații de minim 3 simboluri pe aceeași linie de plată.

Încearcă și jocuri EGT sau jocuri IGT!

Mystic Secrets online – caracteristici speciale

Mystic Secrets slot face parte din categoria de sloturi speciale, astfel că are și câteva caracteristici speciale care cuprind simboluri și funcții:

Concluzii

Mystic Secrets free este un joc simplu, dar cu plăți excelente datorită specialelor sale care pot aduce câștiguri colosale. De aceea, merită jucat și pe bani reali. Grafica și tematica sunt superbe, deci nu te vei plictisi prea curând de joc. Este un slot ideal și pentru începători, datorită structurii sale clasice. Joacă și tu Mystic Secrets gratis pe Supercazino pentru a te bucura de toate aceste avantaje!

Joacă și:

gates of olympus gratis logo
3.7/5 - (9 votes)

Gates of Olympus

Joaca Gratis
basic instinct slot online
5/5 - (1 vote)

Basic Instinct

Joaca Gratis
banner 30 spicy fruits gratis
3.2/5 - (20 votes)

30 Spicy Fruits

Joaca Gratis
rise of ra online slot
3.8/5 - (11 votes)

Rise of Ra

Joaca Gratis

Autori