...

Extra Stars

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xExtra Stars

Nume Joc
Extra Stars
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești fan sloturi clasice, dar care vin cu funcții interesante, atunci trebuie să încerci Extra Stars online free. Acest articol îți prezintă toate detaliile de care ai nevoie pentru a juca Extra Stars EGT fără probleme. Vom vorbi așadar despre modul de joc, grafică, plăți și alte informații de care ai nevoie pentru a te descurca fără probleme. Apoi, joacă Extra Stars gratis pe Supercazino pentru a vedea chiar tu mai multe despre acest slot simplu și captivant!

Extra Stars gratis – grafică

Extra Stars gratis de la EGT este excelent.pentru toți jucătorii. Chiar dacă ai 0 experiență la sloturi, îți este familiară imaginea cu rolele de fructe și șeptari. Același lucru îl vezi și la Extra Stars slot!

Așadar, grafica jocului este simplă, dar atractivă, demnă de tehnologia secolului 21. De asemenea, furnizorul EGT este cunoscut pentru jocurile sale solide, optimizate pentru orice dispozitiv. Te vei bucura de aceeași experiență de top atât de pe laptop și desktop, cât și de pe mobil și tabletă. Ecranul de joc se adaptează fără probleme indiferent de dispozitivul de pe care joci.

Extra Stars gratis nu are muzică, ci doar sunetele cunoscute de la sloturi. Sunt și câteva animații la câștiguri. Simbolurile câștigătoare sunt „cuprinse de flăcări”, iar ecranul Extra Stars EGT îți arată care linii sunt câștigătoare.

Așa cum vei vedea într-un alt capitol, interfața Extra Stars online free este una extrem de intuitivă, iar butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului free Extra Stars păcănele. Structura Extra Stars slot free este una clasică, cu 5 role și 3 rânduri.

Extra Stars EGT – rata de plată

Rata de plată la Extra Stars slot este un argument bun pentru a juca acest joc și pe bani reali. Coeficientul RTP al slotului este de 95,78%, unul care îți poate aduce câștiguri extraordinare.

Extra Stars EGT are maxim 10 linii de plată, dar poți scădea numărul la 7, 5, 3 sau chiar o singură linie de câștig. Așadar, jocul îți permite să abordezi mai multe strategii și să plasezi mize minime de o singură fisă.

Citește și despre algoritm păcănele pentru a afla cum se calculeaza și cum poți câștiga!

Extra Stars online free – cum se joacă?

Sloturile EGT funcționează în linii mari la fel. Așadar, pentru Extra Stars gratis, trebuie să efectuezi următoarele operațiuni:

Astfel, Extra Stars EGT este un joc pe care oricine îl poate încerca. În continuare, vom discuta despre cele mai importante aspecte ale oricărui slot: simbolurile și plățile aferente.

Extra Stars slot – simboluri și plăți

Un aspect neconvențional al Extra Stars online free este că simbolurile plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Pentru o plată la Extra Stars păcănele, este nevoie de minim 3 simboluri similare pe o linie de câștig. Simbolurile Extra Stars gratis aduc diverse plăți, după cum urmează:

Simbolurile plătesc așadar excelent, până la x100 din miza ta. De asemenea, trebuie să mai știi și că plățile de mai sus sunt pentru 10 linii de plată, 5 simboluri pe linie de câștig și miză maximă.

Încearcă și sloturi Netent sau sloturi Pragmatic!

Extra Stars gratis – caracteristici speciale

Extra Stars slot free pune la dispoziție și câteva funcții speciale. Vezi mai jos care sunt acestea și cum funcționează:

Acestea sunt funcțiile speciale ale Extra Stars EGT. Poate nu par extraordinare, întrucât nu găsești simbol Scatter sau runde gratuite. Totuși, simbolurile Wild și reînvârtirea aferentă poate aduce plăți de multe ori peste valoarea pariului, așa cum poate confirma orice jucător.

Concluzii

Extra Stars online free este un joc clasic, dar care are câteva aspecte speciale, precum plata în ambele direcții și simbolul Stea extensibil. Mai mult decât atât, poți modifica și numărul de linii de plată. Merită să-l joci pe bani reali, întrucât este simplu și aduce câștiguri excelente. Până atunci, joacă păcănele Extra Stars gratis pe Supercazino pentru a înțelege mai bine toate funcțiile și regulile jocului! O poți face de oriunde și oricând, din câteva mișcări, chiar de pe telefonul tău mobil.

Încearcă și:

fire joker gratis logo
3.7/5 - (3 votes)

Fire Joker

Joaca Gratis
money train 2 gratis logo
5/5 - (1 vote)

Money Train 2

Joaca Gratis
respin racer gratis slot
5/5 - (1 vote)

Respin Racer

Joaca Gratis
chibeasties gratis logo
4.7/5 - (4 votes)

Chibeasties

Joaca Gratis

Autori