italia keno

Loto Italia Keno - ghid complet pentru casele de pariuri online

Loto Italia Keno se află în topul loteriilor pe care se pariază în România, iar astăzi vei afla care agenții îți oferă cele mai bune oferte pentru pariuri loto. Află cum să pariezi la Loto Italia 5/90 Florența, Palermo 5/90 și cum realizezi scheme loto Italia

Iată care sunt agențiile unde poți juca Italia Keno:

Cât de mult îți place să pariezi la loterie și cât de des ai reușit să câștigi sume care să îți garanteze că nu vei fi în pierdere mult timp de acum înainte? Vorbim despre câștigurile de zeci de mii de lei sau despre câștigurile frecvente care să te mențină motivat și fericit. În acest articol vorbim despre una dintre cele mai populare loterii din agențiile de pariuri. Este vorba de loto Italia Keno online, scheme loto Italia keno și nu numai.

Cote bune pariuri bilete loto Italia Fortuna

Dacă ești un parior pasionat, sigur știi că mai multe tipuri de loterii decât în Italia găsim doar în Statele Unite. Competitorii din Polonia, Grecia sau Slovacia și-au găsit în Italia cel mai important adversar. Dacă joci bilete loto Fortuna Italia keno ai nici mai mult nici mai puțin de 15 tipuri de loterii pe care să pariezi: Italia 5/90 Bari, Italia Cagliari 5/90, loto Italia 5/90 Florența, Italia Genoa 5/90, Italia Milano 5/90, Italia Napoli 5/90, Italia Nazionale 5/90, Italia Palermo 5/90, Loto Italia Roma 5/90, Italia Torino 5/90, Italia Veneția 5/90, Italia SuperEnalotto 6/90.

La ce ar trebui să te aștepți de la o Loto Italia Fortuna? Există o diferență între loteriile clasice și cele din agențiile de pariuri și anume că online nu vei plasa niciodată un bilet normal la loterie, ci pariuri pe numerele care sunt extrase. Datorită acestui aspect, toți pariorii pot să personalizeze pariurile și să creeze sisteme de joc. Așa au fost făcute disponibile pariurile pe numere diferite, posibilitatea de a selecta până la 15 numere pentru un singur pariu și toate variabilele ce pot fi create pentru pariurile la loto Fortuna.

Pe lângă această ofertă impresionantă de loto Italia Kino sau Keno are și câteva bonusuri pe care le poate oferi jucătorilor. Printre toate bonusurile ce pot fi deblocate și pe Fortuna Loto Italia, cel mai important este bonusul oferit chiar la prima depunere Fortuna efectuată de un jucător nou înregistrat. Bonusul este reprezentat de un procent de 100% oferit cadou la prima depunere a jucătorului, având o limită de 500 RON.

Pariuri Italia Keno Fortuna

Fortuna Loto Italia – joacă la peste 60 loterii lot

Ai acces la 60 loterii din aproape 25 de țări.

Miza minimă este 1 RON.

 

Pariuri loto Italia keno SuperBet – Win for Life Italia

În ceea ce privește oferta de loto Italia keno SuperBet, acestea nu sunt la fel de multe precum cele din oferta de la Fortuna, dar aici regăsim câteva dintre cele mai populare tipuri loto Italia keno winner pe care te vei bucura să le regăsești: Italia Keno 10e Loto, Win for Life Italia, Win for Life italia Numerone, Enalotto Italia, Italia Nazionale, Italia Bari, Italia Cagliari, Loto Italia 5 90 Florența, Italia Genova, Italia Milano, Italia Napoli, Italia Palermo, Italia Roma, Italia Torino, Italia Veneția sau italia keno 20 90 Superbet.

Italia Keno Superbet 10e Loto este o variantă de loterie care se joacă în ritmul 20/90, ceea ce înseamnă că în interfața de joc poți alege dintr-un total de 90 de numere. La fiecare extragere, vor fi extrase aleatoriu 20 de numere, iar tu vei putea să plasezi pe bilet un număr maxim de 16.

Nici SuperBet nu se dă înapoi de la bonusuri, iar jucătorii înregistrați pe platforma acestui operator pot și ei să beneficieze de o listă de bonusuri pentru foarte multe dintre jocurile oferite pe platformă. Dacă încă nu ai un cont înregistrat la SuperBet sau dacă încă nu ai efectuat prima ta depunere, poți să primești și tu un bonus de 100% pentru prima ta depunere, iar până la suma de 500 RON, vei primi dublul depunerii tale. Află totul despre Superbet Loto!

Pariază la loto și câștigă premii spectaculoase

Pariază la loterii internaționale

Plasează pariuri loto Superbet și pune mână pe jackpot-uri cu multe cifre!

 

Loto Italia keno disponibil și la NetBet

Enalotto Italia este prezent și la Netbet, împreună cu toate loteriile din Italia care sunt organizate în regim live. NetBet este printre puținele agenții de pariuri online care are și sistem de live pentru câteva dintre variantele de loto Italia keno disponibile precum: Italia clasic, Italia Keno 20 din 90sau loto Win for Life 10 20. Dacă utilizatorul apasă un click pe categoria specială pentru loto Italia keno, se va deschide o listă care conține toate loteriile din Italia: Enalotto Italia, Italia Nazionale, Italia Torino, Italia Bari, Italia Milano, Italia Genova, Italia Venezia, Italia Palermo, Italia Cagliari, Italia Roma, Italia Napoli, Italia Firenze.

Accesarea oricărei dintre aceste loterii din Italia va deschide un panou intuitiv care îți oferă informații despre programul extragerilor și posibilitatea de a paria pe numerele de la 1 la 90. 90% dintre loteriile din Italia au maxim 90 de numere, singura excepție fiind loto Win for Life 10 20.

Loteriile cu nume de orașe cunoscute din Italia sunt organizate din 2 în 2 zile în timp ce Italia keno 10eLotto 20/90 este organizată la fiecare 5 minute. Interfața interactivă este un plus experienței de pariere deoarece poți vedea live extragerea într-un ecran verde cu un bol din care sunt extrase toate cele 20 de numere.

Descoperă printr-un simplu click oferta Netbet loto! Bonusul oferit de NetBet este singurul din această listă care favorizează strict jucătorii care ajung pe website-ul lor pentru a juca la loterie. Primele 5 bilete plasate sunt gratuite dacă vor fi respectate condițiile impuse de regulament. Adică dacă miza ta de pe bilet nu va depăși 5 RON, iar biletul este pierdut, banii îți vor fi înapoiați. Acest lucru este valabil pentru 5 bilete.

5 bilete fără risc

Ofertă Netbet loto

Înregistrează-te la Netbet cu bonusul loto și primești banii înapoi dacă primele 5 bilete cu miza de maxim 5 RON sunt necâștigătoare!

Loto Win for Life 10/20 la Casa Pariurilor

Spre deosebire de ceilalți trei operatori menționați anterior în articol, Casa Pariurilor s-a limitat doar la 4 tipuri de loto Italia 6 90: Italia Win for Life 10 20, Italia 10e loto Evolution, Italia 6/90 și Win for life 10 20. Cei de la Casa Pariurilor au ales să nu ofere toată gama de Italia Keno, dar s-au concentrat pe cele 4 loterii din ofertă și pe customizarea clasicului 5/90 prezent la toți ceilalți operatori transformându-l în 6/90.

Casa Pariurilor a schimbat destul de mult fiecare dintre cele mai cunoscute loterii din Italia reușind cumva să aducă câteva modificări care au primit foarte mult feedback pozitiv de la comunitate. Miza minimă care trebuie plasată indiferent de loteria la care alegi să te joci este 1 RON, în timp ce miza maximă pe care o poți paria este de 2000 RON.

Numărul variantelor de pariere pentru fiecare loterie diferă în funcție de tipul loteriei. În cazul loteriei loto Win for Life 1/20 poți selecta până la 15 numere, iar cel mai mare sistem pe care îl poți folosi este de 1/15. Dacă ne uităm la Italia 6/90, numărul maxim de variante pe care le poți alege este tot 15, dar cel mai mare sistem selectabil este de 5/15.

Dacă te hotărăști să te alături comunității devenind un membru pe Casa Pariurilor, nu uita să revendici bonusul oferit de aceștia în valoare de 100% la prima depunere până într-un prag stabilit la 200 RON. Depui 200 RON, te joci de 400. De asemenea poți accesa Loto Casa Pariurilor pentru a descoperi întreaga ofertă!

Bonus Exclusiv Loto

Joacă la loterii internaționale

Înscrie-te pe Casa Pariurilor și revendică oferta loto!

 

Cum se plasează un bilet loto kino Italia

loto win for life italia keno

Sigur ai reușit să găsești o loterie din Italia sau un operator care să îți ofere Loto Kino Italia sau un serviciu de pariere pe placul tău. Dar dacă tot ai ajuns până aici, iată care sunt și pașii principali pe care trebuie să îi urmezi pentru a paria cât mai eficient pe numerele extrase la loteriile tale favorite:

 • Pasul 1 – Accesează una din ofertele de mai sus și alege loto Italia keno

Nu poți să pariezi la loto Italia keno 6 90 sau Keno italia 20 90 sau chiar enalotto Italia dacă nu faci acest lucru prin intermediul unui operator, iar noi te sfătuim să îl alegi pe cel care îți place cel mai mult și are un bonus atractiv. Accesează o ofertă și intră pe website, folosește datele de logare pentru a intra în contul tău și caută în meniul principal secțiunea care te va trimite direct în mijlocul tuturor loteriilor oferite de aceștia.

 • Pasul 2 – Găsește categoria de loto Italia keno

Secțiunea de Italia Keno sau bilete loto Italia keno poate avea denumiri diferite în funcție de operatorul pe care îl alegi deci fii cu ochii în patru după cuvântul “Italia” sau după drapelul aferent acestei țări. Imediat ce ai identificat butonul special pentru Italia, apasă-l pentru a vedea câte tipuri de ilete loto Italia keno sunt disponibile pe platforma operatorului. De obicei, butonul care te va duce în panoul de pariere se află în partea stângă a ecranului, unde poți identifica o listă de țări, fiecare având loteriile proprii.

 • Pasul 3 – Plasează pariul cu cele mai mari șanse

Despre cum îți poți crește șansele de câștig am scris mai jos, dar deocamdată trebuie să plasezi corect pariul pe biletul tău. Pentru a face acest lucru, trebuie să identifici panoul de numere, să alegi câte vrei să se regăsească în pariul tău și să alegi și sistemul de numere câștigătoare care va determina dacă biletul tău este câștigător la 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 sau 8 numere câștigătoare. Din experiența noastră, cel mai mare sistem de loto pe care îl poți alege este de 8/15.

 • Pasul 4 – Numărul extragerilor

În ultimul pas, mai trebuie să alegi și pentru câte extrageri să fie valabil acest pariu. Dacă alegi să joci la o loterie Keno care se repetă la fiecare 5 minute, pariul tău poate fi plasat pe mai multe extrageri. Poți să bifezi extragerile în aceeași pagină unde se află și numerele sau poți selecta pentru câte extrageri să fie plasat pariul, 5, 10, 15, 20 etc. După ce ai ales și câte extrageri să joci, introdu miza pe care vrei să o pariezi și apasă butonul de “Plasare pariu” sau “Pariază”.

Tipuri de loterii Italia Keno

Dacă încă nu ai niciun cont înregistrat la unul dintre operatorii pe care ți i-am menționat anterior, ar trebui să faci acest lucru deoarece nu vei putea să pariezi și să retragi banii câștigați, dar nici să te bucuri de bonusurile oferite de aceștia. Dacă te-am convins să te alături comunității de pariori, citește și detaliile despre fiecare loterie din Italia pentru a-ți fi mai ușor să îți stabilești câteva strategii loto Italia keno.

 • Italia Keno

Sau Italia Keno 20/90 sau Italia Keno 10eLotto 20/90 cum mai poate fi identificată pe website-ul unor operatori este una dintre cele mai populare și mai îndrăgite forme de loto Italia keno, deoarece extragerile au loc la fiecare 5 minute oferind jucătorilor posibilitatea să nu își mai întrerupă sesiunile de pariere pentru a aștepta ore în șir extragerile. Extragerile au loc atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, iar sistemul de 20/90 dictează modul în care funcționează această loterie.

Dintr-un total de 90 de numere, la fiecare extragere se vor alege aleatoriu 20 dintre acestea, pariul putând fi realizat numai la un maxim de 15, iar în cazuri excepționale 16. Totuși, din acest total de 15 numere alese pentru pariu, nu toate pot fi incluse într-un pronostic câștigător. Maximul de numere pe care le poți ghici este 8, iar sistemul pe care va trebui să îl selectezi pe bilet este evident, 8/15. Majoritatea operatorilor de top din România au deja această loterie în ofertă, deci nu vei avea dificultăți în a găsi locuri pentru a-ți testa noile strategii loto Italia keno.

 • LotoWin for Life Italia 10 20

Toate tipurile de loterie Keno sunt îndrăgite datorită frecvenței și șanselor crescute de a câștiga, dar când vine vorba despre loto Win for Life Italia 10 20, lucrurile iau o întorsătură favorabilă pentru toți jucătorii pasionați de loterie. De ce spunem asta? Ei bine, sistemul care a fost stabilit pentru această loterie crește foarte mult șansele de câștig deoarece dintr-un total de 20 de numere ce ar putea fi extrase, jumătate dintre ele ajung să fie câștigătoare. Sistemul de 10 din 20 îți va extrage la fiecare rundă jumătate din totalul de numere incluse în loterie.

Acest lucru nu înseamnă decât că ai șanse mult mai mari să câștigi. Cotele sunt mai mici, dar acest lucru nu este un impediment, deoarece câștigurile te vor ține foarte mult pe profit. Cu o asemenea șansă de câștig, este practic imposibil să nu ieși câștigător la câteva runde de loto Win for Life Italia 10 20. Frecvența extragerilor este și ea destul de bună, iar programul la această loterie este stabilit la o extragere pe oră. Deci într-o zi vei avea 12 oportunități de câștig.

 • Loto Win for Life Italia Numerone

Numerone este un mod de loto Win for Life Italia pe care este posibil să îl găsești în foarte multe oferte ale operatorilor de la noi din țară. Diferența principala dintre loto Win for Life Italia Numerone și Win for Life Italia clasic este că din totalul de 20 de numere incluse în pariu, doar un singur număr va fi extras în runda live. Dintr-un total de 20 de numere, biletul tău poate conține 15, dar sistemul maxim este de 1/15, cota fiind de 1.20.

Calculând indicii oferiți ne dăm seama că la o miză de 10 RON pe un număr din 15 alese, din 20 totale, câștigul ne va aduce un profit de 2 RON. Șansele fiind extrem de mari ca un număr din 15 alese să fie potrivit face din această loterie un loc perfect pentru a aplica o strategie Martingale.

 • Pariuri loto Italia keno 5/90

În topul operatorilor recomandați de echipa noastră am inclus câteva liste de oferte la bilete loto Italia keno winner care conțin foarte multe variante de loterie 5/90 sau chiar 6/90 în cazuri excepționale. De cele mai multe ori, aceste loterii de tip 5/90 sau 6/90 sunt organizate în fiecare oră sau în regim live la unii operatori. 5/90 este un sistem care a oferit foarte mulți bani câștigătorilor, lucru datorat și dificultății ușor crescute de a reuși o combinație câștigătoare.

Maximul de numere pe care le poți alege de pe tabela de la 1 până la 90 este 15, iar sistemul maxim jucabil este de 4/15. Practic, cea mai mică cotă pe care ți-o oferă jocul este 700. Cu fiecare număr pe care îl scazi din pariu, cota va crește foarte mult. La doar 7 numere alese, se ajunge la o cotă de 28000. Depinde foarte multe de câte extrageri alegi să abordezi cu pariul tău. Acestea au loc din două în 2 zile la ora 21:00.

Strategii Loto Italia

Îți vorbeam de strategiile sau acele scheme loto italia Keno care te pot ajuta să îți îmbunătățești șansele și modul în care să îți închei sesiunea de loterie că un adevărat câștigător. Acest lucru este posibil dacă urmezi câteva instrucțiuni exacte oferite de câteva strategii loto Italia Keno matematice.

 • Strategia cotelor mici – loto Italia Kino

Strategia cotelor mici nu îți spune altceva decât să plasezi pariuri care să aibă cote mai mici, cu șanse de reușită mai mari, iar banii pe care îi pui pe aceste pariuri să fie mai mulți. Câștigurile vor fi mai mici, dar șansele ca pronosticurile tale să fie câștigătoare cresc enorm.

Cotele sunt valorile care îți transmit cât de mari sunt șansele ca pariul tău să fie câștigător. Este posibil și să câștigi sute de mii de lei cu un pariu de 2 RON, dar șansele cresc foarte mult atunci când ai o cotă de 10, iar pariul este 50 RON pentru ca tu să câștigi 500 RON. Știm că este riscant să pariezi sume atât de mari, dar șansele ca tu să câștigi o cotă de 10 sunt probabil de multe ori mai mari decât ar fi dacă ai vrea să câștigi o cotă de 40000.

 • Martingale – loto Win for Life Italia 1/20

Loto Win for Life Italia 1/20 este o loterie din Italia în care sistemul maxim este de 1/15. Poți să selectezi 15 numere din 20 care să fie pe biletul tău, dar cota la acest pariu va fi de 1.20. La un pariu de 100 RON, vei avea câștig 20 RON.

Dacă aplici strategia Martingale în acest caz, va trebui ca la fiecare pariu pe care îl ratezi, să dublezi suma plasată pe pariul următor. Deci, Ai pariat 100 RON și ai pierdut. Următorul tău pariu ar trebui să fie 200 RON pentru ca în cazul unui câștig, să primești 40 RON. Astfel amortizezi și pierderea de la pariul anterior, dar ești și în câștig cu 20 RON. Fiecare pierdere a unui pariu te obligă să dublezi pariul. Al treilea pariu ar trebui să fie 400 RON, apoi 800 RON, apoi 1600 RON.

Scheme loto Italia care te vor face să câștigi mai mult

Ansamblul de scheme loto Italia sau nivelul de diversificare pe care alegi să îl folosești pentru modul în care pariezi depinde numai de tine. Totuși, nu poți folosi orice scheme loto Italia îți vin în minte, ci trebuie să ai și o bază logică în acest proces. Obiectivul acestor scheme loto Italia este să reușească să îți creeze un bilet câștigător cuprinzând cât mai multe combinații câștigătoare.

Pentru a face acest lucru posibil, este obligatoriu ca modul în care pariezi să cuprindă mai multe numere pe bilete, dar și mai multe pariuri plasate pe acele numere. Tipuri de scheme loto italia sunt multe. Poți folosi un sistem de 9 numere care vor fi pariate câte 5 sau poți alege 8 numere care vor fi pariate din 5 în 5. Iată un exemplu de variante de pariu pentru o combinație de 8 numere unde numerele alese sunt 1,2,3,4,5,6,7,8

 • Prima variantă: 1,2,3,5,6
 • A doua variantă: 1,2,3,5,8
 • A treia variantă: 1,4,6,7,8
 • Șirul merge până la 5 variante, dar în funcție de extragerile pe care le vei urmări, aceste scheme loto Italia trebuie adaptate cât mai mult.

Metode pentru alegere numere

Poate că dificultatea alegerii numerelor nu este atât de mare dacă te joci la Win for Life 10 20, deoarece din 20 de numere în total, poți alege 15 pentru bilet acest lucru oferindu-ți destul de multe șanse de câștig, dar și o ușurință în alegerea numerelor. Lucrurile se complică atunci când te joci la bilete loto Italia keno 6 90 sau 5/90, unde cele 90 de numere pot să provoace puțină confuzie în rândul jucătorilor.

Care sunt cele mai bune numere pe care le poți alege sau ce strategii bilete loto Italia Keno poți folosi?

 • Cele mai extrase numere vs. cele mai puțin extrase numere

Foarte mulți operatori oferă câteva unelte de analiză a șanselor. Aceste unelte includ de obicei un istoric al extragerilor din ultima perioadă de timp. Istoricul extragerilor poate să alcătuiască și câteva analize care să ofere informații despre care sunt cele mai extrase numere și care sunt numerele care au fost extrase cel mai puțin.

Dacă vei reuși să găsești astfel de informații, te sfătuim să pariezi pe acele numere care au fost extrase mai des și să ocolești pariurile pe numerele care au fost extrase mai puțin. Această strategie poate să se regăsească și sub denumirea de numere calde vs numere reci.

 • Joacă doar pe jumătate dintre numere

Când o loterie are în total 90 de numere implicate în extrageri, ar putea fi o strategie eficientă să alegi să joci numai pe 45 dintre acele numere. Alege să joci pe numerele de la 1 la 45 sau pe numerele de la 46 la 90. Ceea ce elimini folosind această strategie este incertitudinea.

Într-un joc de loterie, șansele ca un număr să fie extras și dintr-o jumătate și din cealaltă sunt destul de mari, deci dacă vei juca numai numerele din prima jumătate, ai șanse mai mari să nimerești numerele ce vor fi extrase de acolo. O strategie asemănătoare ar fi să pariezi numai pe numerele pare sau pe numerele impare.

Concluzie

Loto Italia 6 90 este un nucleu foarte puternic al loteriei europene, iar în România, Italia ocupă un loc pe podiumul celor mai jucate loterii. Alege un operator care să îți satisfacă nevoile de servicii de pariere și pariază responsabil!

Ofertă specială la Winbet loto

Pariază pe numerele tale norocoase

Câștigă premii reale pariind la loteriile Winbet!

Ai acces la Lucky six, Next six, Lucky x!

Află și despre:

🔶 La ce Case de Pariuri din România pot paria pe Loto Italia?

Poți paria la loto Italia la Fortuna, Superbet, Netbet sau Casa Pariurilor.

🔶 Unde pot vedea rezultatele extragerilor loto Italia?

În meniul Loto din cadrul fiecărei Case de Pariuri vei găsi o secțiune specială sub denumirea ,,Rezultate”.

🔶 Care este miza minimă pe care pot paria la loto Italia?

Miza minimă pe care poți paria la Italia loto este de 1 RON.

🔶 Cum se face plata câștigurilor la loto Italia?

Câștigul obținut la loto Italia îți va intra direct în contul de jucător de unde îl poți retrage oricând.

🔶 Pe câte numere pot paria la Loto Italia?

În funcție de sistemul de joc și de casa pe care o alegi, poți paria pe 5, 10 sau 20 numere.

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă