ghid depunere fortuna
Blog  /   INFO CAZINOURI ONLINE  /   iulie 6, 2021   /   Paul Anghelescu

Depunere și Retragere Fortuna – Metode de plată eFortuna

5/5 - (1 vote)

În cazul în care tocmai te-ai înregistrat la Fortuna sau încerci să îți faci o idee despre ce servicii oferă, cu siguranță te interesează să afli mai multe despre metodele de plată oferite, care e depunerea minimă Fortuna sau cum îți poți retrage câștigurile. În acest articol îți voi prezenta toate informațiile privind procesele de depunere și retragere Fortuna online și în agenții.

100% Bonus Până la 2000 RON

 • Cod bonus FORTUNA1 pentru 2000 RON la primele 3 depozite

Vei afla:

 1. Cum să faci o depunere Fortuna
 2. Ce metode de plată sunt disponibile
 3. Suma minimă pentru depunere minimă eFortuna
 4. Cum să faci o retragere Fortuna
 5. Cât este comisionul Fortuna

Depunere minimă Fortuna:

 • 10 RON prin CASHPOINT și 20 RON cu metodele online

Avantaje:

✔️ Bonus de 2000 RON la depunere

✔️ Promoții fără depunere, cu premii și sport

✔️ Siguranță și securitate metode de plată Fortuna

Cum realizezi o depunere eFortuna?

depunere efortuna skrill

Dacă ai făcut de curând o înregistrare Fortuna și vrei să faci și o depunere, vei fi plăcut surprins de cât de ușor este procesul. Înainte de toate, accesează oferta noastră de mai sus și loghează-te în contul tău de jucător. Următorii pași sunt:

 1. După ce ai introdus numele tău de utilizator și parola și ai intrat pe pagina principală, dă click pe butonul galben pe care scrie Depunere în colțul din dreapta sus al paginii
 2. Selectează metoda preferată de plată și introdu detaliile necesare. În cazul în care vrei să depozitezi folosind un card de debit sau credit, va trebui întâi să apeși pe butonul “Adaugă Card” și să introduci datele necesare, precum numele de pe card, numărul, luna și anul expirării.
 3. Introdu suma pe care vrei să o depui și apasă pe butonul verde pe care scrie Depune. Este atât de simplu să îți alimentezi contul de jucător la casino. 10 RON este suma pentru o depunere minimă Fortuna.

Informațiile necesare cerute la punctul 2 pot să difere puțin, în funcție de metoda de plată pe care ai ales-o. De exemplu, dacă vrei să depozitezi prin Neteller, ți se vor cere numele de utilizator și parola Neteller.

Dacă ai ales Skrill sau Paysafecard, trebuie să introduci suma pe care vrei să o depozitezi, și după ce apeși pe “Depune” vei fi redirecționat pe site-ul procesatorului, unde va trebui să te loghezi și să autorizezi transferul.

După cum vezi, e foarte ușor să faci o depunere Fortuna. Procesul e intuitiv, iar compania îți pune la dispoziție o gamă variată de metode de plată în funcție de nevoile tale. Întrucât poți plăti chiar și cash, ai libertate maximă de acțiune și poți chiar jongla între jocul offline și cel online. Profită acum de bonus bun venit Fortuna!

Care este suma de depunere minimă Fortuna?

Sumele de depunere minimă Fortuna sunt foarte mici, deoarece cazinoul încearcă să fie cât mai flexibil și să-și facă produsele accesibile pentru cât mai mulți jucători. Plata prin Skrill sau Neteller percepe un depozit minim de 25 RON, pe când plata prin card sau Paysafecard trebuie să fie făcută cu un depozit de minim 20 RON. Singura diferență este CASHPOINT, în cazul în care dorești să depui bani direct prin intermediul unei agenții eFortuna, unde depozitul minim va fi de numai 10 RON.

Timpul de procesare pentru o depunere eFortuna este instant pentru toate metodele de plată disponibile, așa că vei fi gata să joci sloturile tale preferate de îndată ce ai efectuat depozitul!

Descoperă noile Promoții eFortuna cu depunere și bucură-te de cele mai tari surprize!

Metode de plată disponibile pentru depunere eFortuna

După cum ai văzut, operațiunea de depunere e extrem de simplă. În ceea ce privește metodele de plată acceptate, așa cum ziceam, ai la dispoziție o listă amplă de unde să alegi, în funcție de preferințele și nevoile tale.

 • Depunere Fortuna prin card de credit – De departe metoda de plată cea mai populară în rândul jucătorilor, și poate și cea mai la îndemână. Îți poți alimenta contul de jucător instant folosind carduri Visa sau Mastercard. Depunerea minimă eFortuna prin această metodă este 20 RON, și cea maximă 20000.
 • CASHPOINT – În cazul în care nu ai un card de credit sau un cont bancar, sau dacă ești în apropierea unei locații Fortuna și vrei să-ți alimentezi contul, poți să depui cu ușurință bani direct de la orice agenție. E o metodă de plată foarte rapidă și ușoară, prin care poți face Fortuna depunere minimă de 10 RON, maxim 45000. Vei găsi lista completă a agențiilor eFortuna în lista din articolul atașat.
 • Paysafecard – O altă metodă foarte eficientă de plată, din ce în ce mai populară și la noi în țară, Paysafecard îți permite să alimentezi contul fără să trebuiască să ai un cont bancar, prin intermediul unui PIN pe care îl cumperi de la unul din punctele de vânzare din toată țara. Odată ce ai cumpărat PIN-ul trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul Paysafecard și să îl încarci în contul tău. Vei putea apoi să îți alimentezi contul de jucător prin acest cont, foarte rapid și ușor. Prin Paysafecard depunere minimă Fortuna este 20, și maxim 20000 RON.
 • Neteller – Un portofel electronic foarte cunoscut pentru serviciile sigure și rapide de plată pe care le oferă în jurul lumii, Neteller este una din metodele de plată acceptate pe Fortuna. Îți poți alimenta contul Neteller prin multe metode, inclusiv card de credit sau debit, transfer bancar, prin aparate de plată precum iDEAL sau giropay, dar și cu Bitcoin! Cu Neteller poți face o depunere minimă eFortuna de 25 RON, maxim 10000.
 • Skrill – La fel ca și Neteller, Skrill este un serviciu online care oferă plăți securizate. Trebuie să îți deschizi un cont pe care îl vei putea încarca prin carte de credit/debit, internet banking sau transfer bancar. Dacă ai ales Skrill ca metodă de plată, vei putea face Fortuna depunere minimă de 25 RON, maxim 10000.

Cum soliciți o retragere Fortuna?

retragere fortuna metode

Așa cum te așteptai probabil după cât de ușor a fost procesul de depunere, e la fel de simplu să faci o retragere Fortuna. Loghează-te mai întâi în contul tău de jucător.

 1. Dă click pe numele tău în partea de dreapta sus a site-ului pentru a intra în contul tău
 2. Din meniul din stânga, selectează tranzacții, apoi “Retragere”.
 3. Selectează metoda de retragere preferată și introdu suma pe care dorești să o retragi, și apoi apasă butonul pe care scrie “Retrage

Odată ce ai plasat cererea de retragere eFortuna, aceasta va fi revizuită de echipa de audit a cazinoului pentru aprobare, proces care poate dura cel mult 72 de ore. După ce solicitarea ta este aprobată, mai poate dura un timp în funcție de metoda de plată pe care ai selectat-o, dar de obicei plățile sunt procesate rapid. Cât timp cererea ta este în procesare și nu a fost încă verificată, va apărea în contul tău, secțiunea Tranzacții – Retrageri în așteptare.

Ca la toate cazinourile online, în conformitate cu reglementările ONJN România, vei putea solicita o retragere eFortuna doar dacă ai trimis documentele necesare și contul tău a fost verificat. De asemenea, conform cu aceleași reglementări, e important de punctat faptul că până la totalul sumei depuse de tine inițial, vei putea retrage numai prin aceeași metodă de plată utilizată la depunere. Diferența de bani, constând în câștigurile obținute de tine, va putea fi retrasă prin orice altă metodă de plată disponibilă și pentru retrageri. Înainte de a solicita retragerea, nu uita că dacă ai folosit un bonus, trebuie să îndeplinești acele cerințe rulaj eFortuna.

Metode disponibile pentru retrageri eFortuna

Cazinoul permite retrageri prin toate metodele de plată prin care poți face și depuneri, în afară de eFortuna Paysafecard. În plus, vei putea solicita o retragere Fortuna prin transfer bancar, card (Visa sau Mastercard), Neteller și Skrill. Așa cum am menționat mai sus, este nevoie ca metoda de retragere Fortuna pe care o selectezi să fie aceeași cu cea prin care ai depozitat. Atât retragerile, cât și depunerile pot fi realizate la fel de simplu și din Fortuna aplicație!

Ai posibilitatea să efectuezi o retragere și prin intermediul agențiilor Fortuna. Nu trebuie decât să selectezi “CASHPOINT” ca metodă de retragere, să introduci suma pe care vrei să o retragi și să selectezi din listă agenția de la care vrei să ridici banii. Ai grijă să selectezi adresa corectă, pentru că vei putea primi banii doar din agenția respectivă.

Pentru a solicita o cerere prin transfer bancar, trebuie să selectezi această metodă de retragere, să introduci suma pe care o dorești apoi să apeși butonul “Retragere”. Apoi, vei fi redirecționat pe o pagină unde va trebui să completezi următoarele informații:

 • Bank Name – numele băncii tale
 • Branch Location (opțional) – adresa sucursalei băncii unde ai deschis contul
 • Payee – numele tău complet, exact cum este scris și în cont
 • IBAN – trece aici codul tău IBAN (îl vei găsi pe orice extras bancar)
 • SWIFT BIC – aici trebuie să treci codul SWIFT al băncii de care aparții. Vei găsi această informație fie pe site-ul băncii tale, fie pe google.

În funcție de metode aleasă pentru Fortuna retragere, datele pe care trebuie să le introduci diferă, la fel și timpul de procesare și comisionul.

Limita minimă de retragere Fortuna prin card de credit/debit, Neteller sau Skrill este 50 RON, și maxim 10000 RON. În cazul transferurilor bancare vei putea retrage minim 50 RON, maxim 45000, iar prin agențiile eFortuna poți solicita retrageri cuprinse între 10 RON și 45000 RON.

Realizează o depunere Fortuna și încearcă oferta:

Cât e comisionul pentru depunere și retragere Fortuna?

Referitor la comisionul Fortuna pentru tranzacții online și offline, acesta diferă în funcție de metoda aleasă. Pentru depunere Fortuna prin cardul de credit, portofelele electronice (Skrill, Neteller, Fortuna Paysafecard) este 2%, iar în agenții nu se aplică nicio taxă, în vreme ce timpul de procesare pentru toate metodele pentru realizarea unui depozit este instant.

La retrageri Fortuna există un comision de 1% perceput la orice tranzacție, indiferent de tipul meteodei, iar timpul de procesare poate fi instant pentru plățile în agenții și retrageri prin Neteller sau Skrill, în timp ce la o retragere Fortuna prin Card sau transfer poți aștepta între 2 și 5 zile lucrătoare pentru a primi banii în cont.

Întrebări frecvente despre depunere și retragere Fortuna

⭐ Trebuie să am cont pentru a face o depunere Fortuna?

Da, dacă vrei să plasezi un pariu online e esențial să ai un cont deschis. Procesul de înregistrare e simplu și te aduce mai aproape de bonsuri și oferte de sezon.

⭐ Cât este comisionul la retragere Fortuna?

La orice metodă pentru retrageri bani eFortuna există un comision de 1%. Suma este una minimă și rar întâlnită la alți operatori.

⭐ Ce bonus primesc dacă realizez o depunere eFortuna?

La primele trei depuneri realizate pe site-ul cazinoului pornind de la oferta din această pagină primești 2000 RON gratis.

⭐ Cât este depunerea minimă Fortuna în agenții și cum se realizează?

În agenții, suma minima depunere Fortuna este de 10 RON și trebuie să ai la tine buletinul și datele contului de jucător. Mergi la casierie, oferi buletinul și id-ul de jucător și spui ce pariu dorești să realizezi, cât depui și prin ce metoda (cash, card, etc). După ce oferi toate datele și plătești trebuie doar să mai aștepți rezultatul pariului sau să joci la jocurile preferate. Depunerea minimă pentru mendiul online este de 20 RON.

⭐ Sunt sigure plățile la eFortuna?

Sigur că da. Există politici de securitate implementate de Fortuna cazino, iar datele personale introduse sunt confidențiale. Mai mult, când realizezi o depunere Fortuna se aplică metode de verificare precum 3D Secure sau mesaje prin care primești un cod de confirmare al plății. Prin urmare, nu trebuie să îți faci griji, orice tranzacție realizată online și ofline la acest operator este 100% sigură!

Concluzii Metode de Plată Fortuna

Ai o diversitate de metode de plată Fortuna din care poți alege pentru a face tranzacții online și offline. eFortuna depunere minimă începe de la 10 RON sau 20 RON, iar comisionul este unul insesizabil. Sperăm că acest articol despre depunere și retragere Fortuna ți-a răspuns la toate întrebările despre procesele de acest tip și ca urmare vei putea realiza o tranzacție fără probleme. Revendică bonsului de bun venit, depune și câștigă 2000 RON gratis!

Vezi și ofertele speciale la jocuri casino online pentru jucătorii înregistrați.

100% Bonus Până la 2000 RON

 • Cod bonus FORTUNA1 pentru 2000 RON la primele 3 depozite

Alte Articole

ponturi fotbal

Ponturi Fotbal – Cele Mai Bune Ponturi Fotbal

5/5 – (5 votes) În articolul de mai jos vei găsi informaţiile de care ai nevoie pentru a-ţi realiza zilnic câte un bilet la case pariuri: atât ponturi pariuri azi fotbal, cât şi ponturi fotbal mâine, astfel încât să te poţi pregăti din timp. Bineînţeles, pe lângă evenimentele propuse de noi, poţi adăuga pe biletele […]

Citeste mai mult
electric castle 2022

Electric Castle 2022 – Artiști, Bilete și Extragere Fortuna

5/5 – (3 votes) Electric Castle 2022 se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca, locația obișnuită a festivalului de ani de zile. Citește în continuare pentru a afla ce Electric Castle 2022 artiști poți asculta, de unde poți achiziționa bilete și multe alte informații oferite de Supercazino! Scurt […]

Citeste mai mult
epopeea lui marcel sez 2 ep 1

Epopeea lui Marcel – Sezon 2 Ep. 1

5/5 – (6 votes) Doar nu ai uitat de Epopeea lui Marcel, nu-i așa? Am ajuns la sezonul 2, episodul 1 în care Marcel e pregătit să-și găsească dragostea. Nu poți rata aventurile lui la speed dating. Întâlnirile pe nevăzute vin cu belele, așa cum era de așteptat. Pe cine crezi că va alege Marcel […]

Citeste mai mult

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă