loto germania

Loto Germania - Ghidul Complet al Loteriei

5/5 - (2 votes)

Descoperă toate informațiile legate de loto Germania Keno 20/70 și 6/49! Revendică noile bonusuri Germania loto de la Fortuna, Superbet și Casa Pariurilor și află cele mai eficiente strategii de joc pentru loto Germania 6 din 49!

Ești dispus să aplici câteva trucuri și să urmezi câteva principii simple pentru a-ți putea crește substanțial șansele de câștig la loto Germania? Dacă da, toate informațiile de care ai nevoie se regăsesc în ghidul nostru la Germania loto în care ți-am oferit toate detaliile despre cum poți să găsești un operator potrivit, un mod de pariere, dar și cum te poți bucura de bonusuri. Pentru a afla care sunt mizele minime, modurile de pariere la loto Germania și care este programul de organizare al acestora, te invităm să citești în continuare acest ghid.

 • Miză minimă: 1 RON
 • Interval extragere: 5 minute

Loto Germania la Fortuna

rezultate loto germania ghid

Nu sunt foarte mulți operatori de jocuri de noroc din România pe care îi putem recomanda, dar cei pe care îi vei găsi în acest ghid sunt testați și încercați chiar de noi. Începem lista noastră de recomandări cu agenția online Fortuna pariuri unde oferta de loto Germania include cele mai populare loterii naționale din Germania într-un meniu foarte atractiv, simplu de folosit și extrem de intuitiv.

Dacă îți vei înregistra un cont la Fortuna pentru a începe să pariezi la Germania loto, trebuie să știi că poți obține și un bonus fără să trebuiască să faci aproape nimic. Doar activarea noului tău cont va fi necesara, iar bonusul reprezintă un cadou de bani cash oferiți într-un procent de 100% în funcție de prima depunere pe care o vei face. Limita este la 500 RON, deci o depunere de 500 RON îți va adăuga în cont încă o sumă de 500 RON cadou.

Oferta de la Fortuna loto poate fi accesată foarte simplu folosind meniul de loterii din stânga paginii. În oferta acestui operator au fost făcute disponibile pentru jucători două tipuri de Germania Loto: 6/49 Germania și loto Germania Keno 20/70. Fiecare dintre aceste 3 loterii pot fi jucate în funcție de program.

Atât pe 6/49 Germania cât și pe Germania Keno pot fi plasate pariuri complexe de până la 15 numere în diferite sisteme de pariere. Miza minima pentru fiecare loterie de la Fortuna este de 1 RON. După ce plasezi biletul, intră în secțiunea generală Fortuna Rezultate loto germania 6 49 pentru a verifica dacă ești câștigător.

Pariuri Loto Germania Fortuna

Joacă la peste 60 de loterii internațioanle

Joacă la cele mai tari loterii din Germania și din lume cu 1 RON!

Germania Loto la SuperBet

loto germania superbet

Înainte de a lua o decizie, te sfătuim să te informezi cu privire la ofertele și serviciile pe care le oferă fiecare dintre operatorii precizați în acest ghid. Vei observa că deși serviciile sunt de cel mai înalt nivel, există anumite aspecte care îi diferențiază pe acești agenți de pariuri online.

În cazul celor de la SuperBet, aceștia au reușit să creeze un set de acțiuni pe care un parior le poate lua atunci când se hotărăște asupra strategiei de pariere. Despre aceste strategii pe care le oferă și SuperBet poți găsi mai multe informații spre finalul ghidului.

Bonusul oferit de SuperBet loto pentru fiecare membru nou pe platformă nu este foarte diferit. Pentru că niciunul dintre cei mai buni operatori de jocuri de noroc din România nu își dorește să își dezamăgească jucătorii, standardele bonusurilor de înregistrare sunt asemănătoare. Și la SuperBet vei primi un bonus de 100% până într-un prag de 500 RON.

SuperBet pariuri a ales să includă în ofertă numai cele două tipuri clasice de Loto, acela de Germania loto Keno, dar și 6/49 Germania. În acest tip de loto Germania Keno, se pot extrage 20 de numere dintr-un total de 70. Avantajul pentru loteriile de tip Keno este că de cele mai multe ori, acestea sunt organizate mai des. De exemplu, Germania Keno este extrasă zilnic, comparativ cu 6/49 Germania care nu este.

Cele mai tari loterii Germania de la Superbet

Pariază non-stop pe loteriile din Germania

 • Miza minimă de 1 RON
 • Zeci de loterii internaționale din țări diferite
 • Distracție 24/7 la Loto Germania

Bilete Loto Germania la NetBet

loto germania netbet

Dacă strategiile separate de pariere erau oferite de SuperBet, stai să vezi ce experiență de pariere îți pot oferi cei de la NetBet Pariuri cu exclusivistul lor modul de pariere la loto LIVE. Dacă vei accesa categoria principala de loterie și vei merge în meniul din stânga, vei observa că există anumite loterii care sunt LIVE. Acest lucru este valabil pentru toate loteriile de pe NetBet. Când extragerea la care ai pariat va fi live, vei putea să vizualizezi ce bile sunt extrase și în ce ordine, într-un ecran foarte calitativ.

Nici NetBet nu a ieșit din cursa bonusurilor oferite către jucători și s-a remarcat printr-un bonus foarte, foarte special. Dacă până acum ai fi văzut bonusuri în bani cash sau alte avantaje oferite pentru serviciile de cazino online, NetBet loto ridică și mai mult standardele și oferă un bonus loto online special pentru categoria de loterie de pe site-ul lor.

Fiecare jucător care înregistrează un cont nou la NetBet are oportunitatea de a plasa primele 5 bilete fără să se supună nici măcar unui singur risc de a pierde. În cazul în care biletul nu este câștigător, banii vor fi returnați. Singura condiție impusă este o limita de pariere de 25 RON. De curând a fost lansat un Netbet Bonus Pariuri care îți aduce 100 RON fără depunere la validarea contului! Profită acum!

Era imposibil ca NetBet să nu îți ofere șansa de a paria la cât mai multe tipuri de bilete loto Germania, astfel pe platformă poți să accesezi atât loto Germania 6/49 cât și Keno Germania 20/70. Regulile de pariere sunt asemănătoare. Nu uita că pariurile realizate de jucători pe o astfel de platformă sunt strict legate de numerele extrase. Biletul plasat în agenție nu este un bilet plasat la loteria națională din Germania. De aceea ai atât de multe bonusuri și șanse de câștig.

Netbet Loto Germania

 • Pariază pe zeci de loterii internaționale
 • Înregistrează-te și începe jocul

Loto Germania la Casa Pariurilor

loto germania casa pariurilor

Casa Pariurilor Pariuri și-a menținut reputația în topul celor mai buni operatori de pariuri online oferind servicii premium pentru orice categorie de betting disponibilă în România. Deși bonusul oferit de aceștia nu este la fel de mare precum celelalte precizate în acest ghid, funcționalitățile și condițiile minime ajută enorm de mult.

Bonusul oferit de Casa Pariurilor loto este tot în bani cash și poate fi revendicat la fel de repede, după finalizarea procesului de înregistrare și activare a contului nou de jucător. De data aceasta, deși procentul bonusul pentru prima depunere este de 100%, limita a fost pusă la 200 RON.

La această limită se adaugă totuși o serie de condiții minime ce trebuie îndeplinite pentru a te bucura de câștigurile generate de bonus. Cea mai importantă este că nu trebuie să rulezi bonusul decât o singură dată pentru a-l retrage.

În ceea ce privește oferta de bilete Loto Germania oferită de Casa Pariurilor, aceasta cuprinde și ea ambele tipuri de loterie, 6/49 Germania, dar și Loto Germania Keno 20/70. Casa Pariurilor are și o funcție foarte interesantă și folositoare pentru loteriile de tip Keno care implică un număr mai mare de extrageri. Poți selecta și până la 20 de extrageri în același timp, pentru care biletul tău să fie valabil.

100% Până la 200 RON la loto

Începe să plasezi pariuri pe Loto Germania

Revendică 200 lei bonus la loto!

Cum Plasezi Bilet la Loto Germania 6/49 și 20/70

superbet loto germania ghid
 1. După ce ai ales la ce operator să plasezi pariuri la loto Germania keno sau 6 din 49 și 20/70, identifică adresa online a acestuia și acceseaz-o folosind un motor de căutare online.
 2. Dacă ai ajuns pe prima pagina unei case de pariuri Germania, identifică în meniul principal comanda „LOTO”. Accesând acest meniu separat, vei fi redirecționat în categoria specială unde sunt incluse numai serviciile de loterie oferite de acel operator.
 3. Identifică secțiunea specială pentru loto Germania și alege din acea categorie una dintre cele două loterii speciale din Germania. Poți alege între 6/49 Germania sau Loto Germania Keno 20/70. Ambele loterii vor putea fi jucate în funcție de programele extragerilor.
 4. După ce ai ales una dintre loterii, ți se va deschide pe ecran un panou cu toate numerele care pot fi pariate la loteria respectivă. Alege numerele pe care le dorești plasate pe biletul tău. Maximul de numere ce pot fi alese este 15. După ce ai ales numerele, poți alege și sistemul de joc. 1/15, 2/12, 3/15, până la 8/15 pentru Loto Germania Keno.
 5. În ultimul pas nu va trebui decât să alegi ce pariu să plasezi pe biletul tău. De cele mai multe ori, miza minimă pentru un astfel de pariu este de 1 RON. După ce ai plasat și pariul în căsuța specială, apasă butonul “Plasează pariul”.

Revendică noua ofertă Casa Pariurilor cu depunere!

Tipuri de Loto Germania

6/49 Germania Loto

6/49 Germania Loto funcționează pe un principiu asemănător loteriei naționale din tara noastră. La fiecare extragere sunt alese întâmplător 6 numere, iar biletul câștigător care le cuprinde pe toate câștigă marele premiu. Într-un cadru de pariuri online, aceste reguli se schimbă deoarece în agențiile de pariuri nu se vor plasa niciodată bilete la loterii ci se vor plasa pariuri pe numerele extrase. Acest lucru ridică toate barierele în materie de pariuri pe loterie și face disponibile pentru jucători o sumedenie de funcționalități.

La 6/49 Germania Loto poți selecta pentru biletul tău chiar și 15 numere, iar sistemul maxim pe care poți să îl joci este de 5/15. Extragerile au loc de două ori pe săptămână, deci este destul loc pentru aplicarea câtorva strategii. Încearcă să mărești numărul de pariuri pe care le plasezi, astfel, vei reduce șansele de pierdere și mărești șansele ca numerele alese de tine să fie câștigătoare.

Sistemul de 5/15 nu înseamnă altceva decât că dacă din cele 15 numere alese de tine, măcar 5 sunt extrase, biletul tău va fi declarat câștigător. Dacă îți dorești să crești cât mai mult cota biletului, alege mai puține numere: 13, 12, 11, etc.

Bilete Loto Germania Keno 20/70

La varianta de Keno a loteriei din Germania, șansele de câștig cresc exponențial cu numărul extragerilor disponibile. Germania Keno are extrageri de până la 7 ori pe săptămână, iar în fiecare extragere sunt alese 20 de numere dintr-un total de 70 disponibile. Aceleași 70 de numere sunt oferite și jucătorilor pentru a efectua pariurile dorite. Pentru că este o loterie cu o cantitate mult mai mare de numere, și cotele pot fi mai mari sau mai mici, dar numărul de sisteme ce pot fi aplicate crește până la 8/15.

Poți alege tot un maxim de 15 numere și te poți folosi de comanda simplă de selectare a numărului de extrageri pentru a economisi timp. În loc să stai să construiești un bilet cu pariuri pentru fiecare extragere, le poți selecta pe toate.

Strategii de Pariere Loto 6 din 49 Germania

loto germania info

Strategia Martingale Pentru O Sesiune de Pariuri Fără Pierderi

Valabilă pentru loto 6 din 49 Germania sau 20/70, dar și pentru multe alte loterii și servicii de gambling, strategia care poartă numele matematicianului care a descoperit-o este una dintre cele mai eficiente strategii matematice folosite în industria de pariuri. De obicei, cele mai bune rezultate sunt oferite atunci când strategia Martingale este folosită dacă pariul are o cotă mică. De obicei, cota 2 este perfectă pentru aplicarea acestei strategii. Ceea ce va trebui să faci este să te asiguri că, pentru fiecare bilet pierzător, pariul următorului bilet se dublează. Iată un exemplu concret:

 • Pariul 1 – 2 RON (Pierzător)
 • Pariul 2 – 4 RON (Pierzător)
 • Pariul 3 – 8 RON (Pierzător)
 • Pariul 4 – 16 RON (Pierzător)
 • Pariul 5 – 32 RON (Câștigător)
 • Pariul 6 – 2 RON

Spre deosebire de alte strategii, în strategia Martingale, un singur câștig îți aduce înapoi toate pierderile precedente. Imediat după ce ai câștigat un pariu, te poți întoarce la prima sumă pariată.

Strategia Bazată pe Șirul lui Fibonacci

O altă strategie folosită de pariori pentru loto este cea bazată pe șirul lui Fibonacci. Aceasta presupune adunrea ultimelor două mize de fiecare dată când plasezi un nou pariu. De exemplu, dacă prima ta miza este 10, următoarea dată vei paria tot 10, apoi vei paria 20, care este suma celor două din urmă. După acest model, următoarea dată vei paria 30 și tot așa. După cum vezi, modelul este diferit de cel al strategiei Martingale. Aici nu e nevoie să dublezi de fiecare dată miza, dar trebuie să fii atent cu ce miză pornești.

Sfaturi de Pariere Loto Germania Keno, 6/49 și 20/70

Pe lângă schemele și strategiile de pariere pe care le poți aplica, e important să ții cont și de niște sfaturi simple care te vor ajuta să pariezi responsabil. Iată ce poți să mai faci ca să nu ai pierderi inutile atunci când pariezi:

Alege Numerele Calde Pentru Loto Germania 6 din 49 și 20/70

În ceea ce privește alegerea numerelor, aceste pot fi încadrate în două mari categorii. Așa cum îți spuneam și când îți recomandăm să te joci la SuperBet, aceștia îți oferă acces la câteva trucuri pentru a alege anumite numere. Numerele calde sunt acele numere sau combinații de numere care au fost extrase de cele mai multe ori comparativ cu numerele reci care din punct de vedere statistic au fost extrase de mai puține ori.

Dacă vei căuta informații despre numerele calde și numerele reci de la loto Germania, asigură-te că numerele calde vor fi mereu incluse pe biletele tale. Câteva numere care sunt extrase foarte des sunt următoarele: 1, 5, 10, 15, 19 și 23 pentru Loto Germania 6 din 49 și 9, 20, 44, 49, 59 și 61 pentru Loto Germania Keno.

Pariază Responsabil și în Condiții Legale

Este foarte important ca atunci când pariezi să alegi o casă de pariuri licențiată. Astfel, vei juca legal și vei evita orice problemă ce poate apărea atunci când te asociezi cu o casă de pariuri neacreditată. De asemenea, ține cont că și pariurile loto Germania Keno, 6/49 și 20/70 sunt, totuși, jocuri de noroc. E bine să ai un buget pentru pariuri și să te folosești de el responsabil.

Nu Cumpăra Strategii de pe Internet

Atunci când vrei un câștig rapid și sigur, poate fi tentant să vrei să cumperi strategii, scheme și predicții de la oameni de pe internet. Sfatul nostru este să nu te încrezi în astfel de promisiuni și să nu cumperi, deoarece aceștia pot fi șarlatani care nu au intenția să te ajute să câștigi cu adevărat. Ai la dispoziție o mulțime de statistici pe site-urile pe care poți paria, o mulțime de strategii și de numere calde pe care le poți folosi când pariezi. Cel mai sigur este să încerci să-ți construiești singur combinațiile de numere și să nu lași asta în mâinile țeparilor.

Află mai multe despre keno loto din articolul atașat!

Arhivă și Rezultate Loto Germania

Dacă vrei să vezi Germania loto 6/49 rezultate, poți consulta secțiunea cu arhiva Loto Germania 6/49 pe site-urile pe care faci astfel de pariuri. Acolo vei găsi o arhivă completă pe zile și poți vedea ce numere au fost extrase. Secțiunea este deosebit de importantă mai ales dacă vrei să vezi care sunt numerele calde și care sunt numerele reci. Informația asta te va ajuta să-ți stabilești strategia de pariere și să-ți alegi combinațiile de numere. Tot pe site-urile de pariuri loto vei găsi și statistici sau predicții numere loto Germania 6 din 39 azi. Aceste unelte sunt puse la dispoziția pariorilor, așa că și tu poți profita de ele pentru a paria.

Concluzii Loto 6 49 Germania și 20/70

Acum este loc pentru toți jucătorii care își doresc să participe la pariurile pe numerele extrase la loto Germania. Alegând strategia corecta și folosind tehnicile corecte de alegere a numerelor, vei putea să îți crești exponențial șansele de câștig. Pe lângă strategia de alegere a numerelor calde sau reci, mai poți încerca să alegi numere pare sau impare, numere mici sau mari sau chiar numerele tale norocoase dacă le vei repeta suficient de mult. Succes!

Întebări Frecvente

🔶 Unde poți plasa pariuri Loto Germania?

Casele de pariuri online unde poți paria la această loterie sunt Fortuna, Superbet, Netbet, Casa Pariurilor.

🔶 Poți revendica bonusuri la Loto Germania 6/49?

Da, casele de pariuri au chiar și bonusuri special gândite pentru Loto. La Casa Pariurilor ai, de exemplu, bonus 100% până la 200 RON la Loto.

🔶 Poți folosi strategii de pariere?

Da, pentru a paria la Loto Germania poți folosi strategii precum Martingale sau strategia bazată pe șirul lui Fibonacci.

🔶 Ce tipuri de loto Germania există?

La casele de pariuri poți juca Loto Germania 6 din 49 sau Loto Germania 20/70.

Găsește informații despre cele mai importante loterii internaționale:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino

Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă