banner cu ghidul netbet pariuri sportive Blog PARIURI SPORTIVE   /   22 februarie 2024   /   Alex Simionescu

NetBet Pariuri Sportive – Cum Plasezi Pariuri la NetBet Sport

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 27 februarie 2024

5/5 - (2 votes)

În acest articol vom vorbi despre NetBet pariuri sportive, unde vei afla despre bonus, îți vom prezenta secțiunea NetBet sport Romania, cele mai populare sporturi cu care te poți distra, opțiunile de pariere pe care le găsești doar la acest operator, dar și cum plasezi un bilet. Noi am testat tot ce se putea testa și suntem gata să îți împărtășim din experiența noastră de la NetBet. Astfel, dacă ești împătimit al pariurilor, acest ghid este perfect pentru tine.

netbet romania logo

500 RON Freebet Fără Risc

 • Bonus de bun venit de 500 RON Free bet fără niciun risc
 • Promoții speciale pentru jucătorii înregistrați
 • Pariuri live și pre-meci (cotă minim 1.5)

NetBet Pariuri Sportive – Prezentare Generală

NetBet Pariuri Sportive este una dintre cele mai apreciate secțiune de pariere online din România, cunoscută pentru gama sa variată de opțiuni de pariere. Îți vom prezenta fiecare sport disponibil puțin mai târziu.

Una dintre caracteristicile distinctive ale NetBet sport este reprezentată de bonusurile și ofertele sale generoase, care adaugă un plus de valoare experienței tale de pariere. De asemenea, interfața intuitivă și ușor de navigat face ca experiența de pariere să fie accesibilă și plăcută pentru toți utilizatorii, indiferent dacă ești parior NetBet sport online nou. De asemenea, opțiunile de pariere flexibile și posibilitatea de a plasa pariuri atât înainte de începerea evenimentului, cât și în timpul desfășurării acestuia, asigură că fiecare parior poate experimenta suspansul parierii sportive în cel mai autentic mod posibil.

Nu uita că te poți bucura și de pariuri virtuale NetBet, care te vor surprinde cu un plus de adrenalină și oportunități de câștig.

NetBet Pariuri Sportive – Cum Plasezi Un Bilet?

Iată pașii pe care recomandăm să îi urmezi dacă vrei să plasezi un bilet NetBet pariuri sportive ușor și fără bătăi de cap:

 1. Pasul 1 – Accesează site-ul oficial al platformei NetBet sport și intră în contul tău de jucător.
 2. Pasul 2 – Alege sportul și meciul pe care vrei să joci un bilet simplu, combo sau joc sistem.
 3. Pasul 3 – Consultă rezultatele posibile și cotele disponibile și mergi pe cea care te încântă cel mai mult.
 4. Pasul 4 – În partea din dreapta a ecranului, setează miza și verifică dacă toate informațiile sunt corecte. Apoi, apasă pe butonul verde Plasează pariul.

Dacă nu ai încă un cont de jucător, vezi cum poți parcurge procesele de înregistrare NetBet și verificare cont NetBet. De asemenea, îți oferim îndrumare și pentru depunere și retragere NetBet, astfel încât să îți poți încărca balanța cu bani pentru plasarea pariurilor dorite.

NetBet Pariuri Sportive – Sporturi Disponibile

În cadrul secțiunii NetBet pariuri sportive, te așteaptă o lume vibrantă și dinamică a parierilor, unde pasiunea pentru sport se întâlnește cu adrenalina parierilor online. Descoperă o gamă variată de sporturi disponibile, care te invită să îți pui la încercare cunoștințele și intuiția într-un mediu plin de adrenalină și competiție. Indiferent dacă ești fan al fotbalului, tenisului, baschetului sau altor sporturi populare sau mai puțin cunoscute, NetBet îți oferă oportunitatea să te implici în acțiunea sportivă și să trăiești fiecare moment al meciurilor tale preferate prin intermediul pariurilor online.

Fotbal

Fotbalul este cel mai important sport la nivel global din punctul de vedere al pariurilor plasate. Fie că vorbim de joc online sau offline, de Netbet pariuri live sau de prelive, lucrurile sunt în favoarea pasionaților de fotbal.

Netbet sport înseamnă foarte multe pariuri plasate pe meciuri de fotbal din Premier League, Champions League, Serie A, Bundesliga, Campionatul European sau Cupa Mondială. Fotbalul e mult mai special atunci când pariezi responsabil!

netbet pariuri sportive

Se poate juca foarte eficient pe 1X2, pe over/under, pe handicap asiatic și european, pe pariuri de tip pauză/final. Nu trebuie neglijate nici opțiunile de pariere pe jucători (primul marcator, ultimul marcator, jucătorul care marchează următorul gol – disponibil pentru jocul live).

Tenis

Tenisul, unul dintre cele mai populare sporturi individuale din lume, atrage milioane de fani datorită ritmului alert și a competiției acerbe. La NetBet, pasionații de tenis se bucură de o experiență de pariere captivantă și variată. Platforma oferă o gamă diversă de opțiuni de pariere, adaptate atât meciurilor live, cât și celor pre-meci.

netbet pariuri sportive

Una dintre cele mai populare opțiuni este pariul pe câștigătorul meciului, unde pariorii își pot testa intuiția și cunoștințele despre jucători. De asemenea, handicapul de puncte oferă posibilitatea de a ajusta șansele echipelor, în timp ce pariurile pe totalul de puncte invită la anticiparea ritmului și intensității meciului. Pariurile pe seturi permit pariorilor să prevadă câștigătorul fiecărui set în parte, aducând o doză suplimentară de intrigă.

Indiferent dacă urmărești Grand Slam-urile sau turneele mai mici, NetBet îți oferă o experiență de pariere pe tenis captivantă și interactivă, cu cote competitive și opțiuni variate. Bucură-te de adrenalina fiecărui meci și pune-ți abilitățile la încercare pentru a obține câștiguri fabuloase în lumea parierilor la tenis.

Baschet

Dacă nu ar exista NBA, baschetul nu ar fi un sport atât de apreciat de fanii care pariază live și prelive. E vorba de o abordare ce se bazează în special pe învingătorul partidei (incluzând și overtime-ul în caz de egalitate în timp regulamentar), pe handicapul asiatic ajustabil, dar și pe totalul de puncte. În cele ce urmează discutăm aceste trei variante disponibile cu Netbet pariuri. Aceste moduri în care îți poți continua jocul online pot fi adaptate atât pentru pariuri live Netbet, cât și pentru prelive.

netbet pariuri sportive

Pentru învingătorul meciului, de multe ori cotele sunt extrem de dezechilibrate, pentru că se ține cont de anumiți factori, mult mai importanți decât în alte sporturi. Acești factori, și în cazul Netbet Sport, se împart în trei categorii extrem de importante:

Handbal

Deși nu sunt neapărat cele mai populare, NetBet pariuri online pe handbal sunt o soluție interesantă, mai ales că acest sport se joacă în fiecare dintre anotimpuri. Un motiv important pentru care românii joacă foarte mult pe competițiile de handbal este și tradiția extraordinară pe care o are acest sport în țara noastră.

Astfel, echipa națională masculină a României a câștigat campionatul mondial în patru rânduri: 1961, 1964, 1970, 1974. La rândul ei, și echipa feminină a avut câteva rezultate extraordinare: campioană mondială în 1962 și vicecampioană mondială în 1973 și mai recent în 2005. De asemenea, senzaționala jucătoare Cristina Neagu (cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri – 2010, 2015 2016 2018) contribuie și ea la popularitatea acestui sport în țara noastră.

Printre pariurile populare pe handbal la NetBet sport sunt cele pe echipa învingătoare. Există și opțiunea de egal. Totuși, acest rezultat este destul de rar în acest sport, având de obicei cote foarte mari, extrem de atractive. De asemenea, poți paria pe par/impar (se referă la numărul de goluri, poate fi atât la nivel de meci, cât și par sau impar pe golurile marcate pe una sau cealaltă dintre echipe). În plus, ai și opțiunea de handicap, over/under (goluri în meci, în prima repriză, în a doua repriză). Mai există și pariuri care îți returnează miza înapoi în caz de egal.

Hochei pe Gheață

Hocheiul pe gheață este un sport de echipă dinamic și spectaculos, jucat pe o suprafață de gheață de două echipe formate din câte 6 jucători (5 jucători de teren și un portar). Scopul jocului este de a marca mai multe goluri decât adversarul, folosind un puc și bastoane de hochei.

netbet pariuri sportive

Poți paria pe echipa pe care crezi că va câștiga meciul. Poți ajusta șansele echipelor prin acordarea unui avantaj virtual (handicap) uneia dintre ele. De asemenea, poți paria pe numărul total de goluri marcate în meci (peste/sub un anumit prag) și pe câștigătorul fiecărei perioade a meciului.

Tenis de Masă

Tenisul de masă este cunoscut și sub numele de ping-pong. Sportul oferă lume dinamică și captivantă, unde doi sau patru jucători se confruntă cu rachetele la o masă specială, având ca scop obținerea victoriei prin lovituri precise ale mingii. Platforma NetBet oferă o gamă diversă de opțiuni de pariere pe meciurile de tenis de masă, sporind emoția și satisfacția jocului.

netbet pariuri sportive

Pariul clasic te provoacă să alegi jucătorul care va triumfa în meci. Cotele reflectă șansele fiecăruia, favorizând de obicei jucătorul cu un palmares superior. Pentru a echilibra șansele, se poate apela la pariurile cu handicap. Aici, jucătorul considerat mai slab primește un avantaj virtual de un anumit număr de puncte. Un pariu palpitant te invită să estimezi numărul total de puncte marcate în meci. Pronosticul poate fi „peste” sau „sub” un anumit prag, oferind cote atractive în funcție de stilul ofensiv al jucătorilor.

Meciul de tenis de masă este împărțit în seturi, oferindu-ți posibilitatea de a paria pe câștigătorul fiecărei părți. Această opțiune se potrivește celor care pot intui dominația temporară a unui jucător. Pentru cei care doresc o doză suplimentară de adrenalină, platforma oferă pariuri speciale pe diverse evenimente din meci. Marcatori, cartonașe, time-out-uri, toate pot fi subiectul unor pariuri cu câștiguri potențial semnificative.

Snooker

Deși nu s-a pariat pe acest sport în mod tradițional în țara noastră (online, offline cu atât mai puțin), meciurile demonstrative din ultimii ani ce au avut loc la București și la Cluj. Ronnie O’Sullivan, Stuart Bingham sau Mark Sellby au crescut nivelul de interes al românilor pentru acest sport nobil. Spre deosebire de fotbal, tenis sau baschet, în snooker nu există foarte multe marketuri pe care să poți paria. Înainte de a începe să joci, poate e bine să te uiți puțin și peste regulile jocului de snooker.

netbet pariuri sportive

Poți juca bilete spectaculoase cu cote pariuri Netbet pe:

Volei

Într-o lume a parierilor pe volei, vei întâlni diverse posibilități de a-ți testa cunoștințele și intuiția. De la alegerea echipei câștigătoare într-un meci, până la estimarea numărului total de puncte marcate sau parierea pe câștigătorul fiecărui set, opțiunile sunt nenumărate și atrăgătoare.

Pe lângă opțiunile clasice, cum ar fi alegerea echipei câștigătoare sau estimarea totalului de puncte, există și pariuri speciale, care aduc o doză suplimentară de adrenalină. Acestea pot include pronosticuri legate de marcatori, cartonașe sau time-out-uri, oferind oportunități pentru câștiguri substanțiale.

De asemenea, secțiunea NetBet pariuri sportive îți permite să te distrezi și cu evenimente de volei pe plajă! Nu ezita să îți încerci norocul și abilitățile și acolo!

Crichet

Crichetul este un sport de echipă cu bat și minge, jucat de două echipe formate din câte 11 jucători. Scopul jocului este de a marca mai multe puncte decât adversarul prin lovirea mingii cu o bâtă și alergarea între două seturi de bețe numite „wickets”.

netbet pariuri sportive

Darts

Darts este un sport captivant care poate fi savurat atât de jucători, cât și de pariori. Platforma NetBet oferă o gamă diversificată de opțiuni de pariuri pe meciuri de darts, cu statistici utile și cote competitive. Alege cu atenție pariurile tale, analizează meciurile cu luciditate și bucură-te de emoțiile pariurilor sportive!

netbet pariuri sportive

E-Sports

Cu Netbet pariuri poți juca și live și prelive pe cele mai spectaculoase competiții de esports. Operatorul publică cotele cu mult timp înainte de începerea competiției. De ce? Pentru ca profesioniștii gamblingului online să se poată pregăti corespunzător, pentru a putea intra în atmosfera jocului. Aici beneficiezi de cele mai avansate tehnologii de criptare, astfel că pariurile tale pe esports (dar nu numai) vor fi întotdeauna în deplină siguranță.

netbet pariuri sportive
netbet pariuri sportive

Statisticile cu privire la avansul pe care l-a luat acest sport în ultimii ani sunt cu adevărat spectaculoase. Sunt mai mult de 150 de milioane de oameni pasionați de aceste discipline, iar numărul lor va continua să crească. Mulți dintre ei au ales să și parieze pe unul dintre hobby-urile lor. Sunt mai bine de 200 de milioane de oameni care urmăresc pariuri live NetBet de esports. Ești și tu printre ei? Pariezi pe esports? Ce mai aștepți. Joacă astăzi pe turneele de sporturi electronice cu NetBet sport.

Alte Categorii NetBet Sport

Pe lângă sporturile descrise mai sus, NetBet pariuri sportive îți pune la dispoziție și alte opțiuni din care poți alege, precum:

 • Baseball
 • Bandy
 • Biatlon
 • Bowling
 • Box
 • Canotaj
 • Ciclism
 • Curse auto
 • Emisiuni TV și filme
 • Eurovision
 • Floorball
 • Fotbal australian
 • Fotbal american
 • Futsal
 • Golf
 • Hurling
 • Jocuri Olimpice
 • Kabaddi
 • Lacrosse
 • MMA
 • Motociclete
 • Nascar
 • Navigație
 • Pariuri speciale
 • Politică
 • Polo pe apă
 • Premiile Oscar
 • Rugby 7
 • Rugby League
 • Rugby Union
 • Sărituri cu schiruile
 • Șah

Nu uita că în timpul meciului, cotele se pot modifica în timp real în funcție de evoluția jocului. Această dinamică sporește emoția pariurilor live și oferă oportunități de a profita de schimbările din teren.

De asemenea, vezi cu ce te așteaptă și ofertele pentru promoții fără depunere NetBet, promoții cu premii NetBet, promoții cu depunere NetBet și promoții sport NetBet.

NetBet Pariuri Sportive – Handicap Asiatic

Handicapul Asiatic este cunoscut și sub denumirea de Spread Betting. Acesta reprezintă o modalitate mai sigură de pariere, deoarece reduce opțiunile de rezultate finale. Totuși, acesta deschide noi oportunități prin acordarea de avantaje și handicapuri fictive în meciurile considerate dezechilibrate. Astfel, pentru a echilibra evenimentul, jucătorul favorizat primește o cotă cu semnul minus (-), în timp ce jucătorul mai slab cotat primește cota cu semnul plus (+).

Tipuri de Handicap Asiatic

Pariuri NetBet Sportive – Pariuri pe Handicap Asiatic

În cele ce urmează, îți vom prezenta clasificarea pariurilor pe handicap asiatic de la pariuri NetBet sportive:

Fotbal

Tenis

 • Handicap Game-uri 
 • Handicap Seturi

Handbal

 • Handicap goluri alternative
 • Handicap prima repriză

Baschet

 • Handicap final
 • Handicap Prima repriză
 • Handicap sfert 1
 • Handicap Alternate

Hochei pe Gheață

 • Puck Line asian Lines
 • Puck Line/ Total Goals

De ce nu îți diversifici experiența și îți încerci șansele și la loto NetBet, poker NetBet, sloturi NetBet sau live casino NetBet?

Cele mai întâlnite Pariuri pe Handicap Asiatic

CâștigătorNecâștigătorMiza rambursată
Handicap (0)echipa ta câștigăechipa ta pierdemeciul se termină egal
Handicap (+0.25)echipa ta câștigăechipa ta pierdejumătate din miză rambursată pentru meci egal
Handicap (-0.25)echipa ta câștigăechipa ta pierde jumătate din miză rambursată pentru meci egal.
Handicap (+0.50)echipa ta câștigă sau meciul iese egalechipa ta pierde
Handicap (-0.50)echipa ta câștigăechipa ta pierde sau meciul iese egal
Handicap (+0.75)echipa ta câștigă sau meciul iese egalechipa ta pierde la 2 sau mai multe goluri diferențăse returnează 50% din miză dacă echipa ta pierde la un gol diferență
Handicap (-0.75)echipa ta câștigă la cel puțin 2 goluri diferențăechipa ta pierde  sau meciul iese egaljumătate returnată dacă echipa pe care ai pariat câștigă la un gol diferență
Handicap (+1)echipa ta câștigă sau meciul iese egaldacă echipa ta pierde la 2 sau mai multe goluri diferențăechipa ta pierde la un gol diferență
Handicap (-1)echipa ta câștigă la cel puțin 2 goluri diferențăechipa ta pierde sau meciul iese egalechipa ta câștigă la un gol diferență
Handicap (+1.25)echipa ta câștigă sau meciul iese egalechipa ta pierde la 2 sau mai multe goluri diferență se returnează 50% din miză dacă echipa ta pierde la 1 gol diferență
Handicap (-1.25)echipa ta câștigă la cel puțin 2 goluri diferențăechipa ta pierde sau meciul se termină egal ½ din miză se returnează dacă echipa ta câștigă la un gol diferență
Handicap (+1.50)echipa ta câștigă, meciul iese egal, sau echipa pierde la un gol diferențăechipa ta pierde la 2 sau mai multe goluri diferență
Handicap (-1.50)echipa ta câștigă la cel puțin 2 goluri diferențăechipa ta pierde, face egal sau pierde la un gol diferență.

Bonus NetBet Sport

Poți beneficia și de un bonus NetBet sport, care constă în 100% Freebet până la 500 RON. Acesta se adresează doar jucătorilor noi, care se înregistrează și plasează un pariu. Dacă vrei să afli mai multe, consultă ghidul nostru dedicat în acest sens.

De asemenea, îți recomandăm să arunci o privire și peste bonus bun venit NetBet și bonus fără depunere NetBet.

Concluzii

Aceasta a fost călătoria despre pariuri NetBet sportive. De la opțiuni variate de pariere, precum Asian Handicap și pariurile live, până la o gamă diversificată de sporturi și competiții acoperite, platforma NetBet reprezintă un adevărat paradis pentru pasionații de pariere. Cu o experiență interactivă și captivantă, te vei bucura de fiecare moment al evenimentelor sportive preferate. În plus, îți vei putea pune abilitățile la încercare și având șansa de a obține câștiguri fabuloase.

netbet romania logo

500 RON Freebet Fără Risc

 • Bonus de bun venit de 500 RON Free bet fără niciun risc
 • Promoții speciale pentru jucătorii înregistrați
 • Pariuri live și pre-meci (cotă minim 1.5)

Află și despre:

Alte Articole

concurenti asia express

Concurenți Asia Express 2024 Sezonul 7 Drumul Zeilor – Traseu și Câștigători

1 martie 2024

Mult așteptata emisiune Asia Express revine la TV cu un nou sezon plin de aventură și adrenalină. Află din acest articol totul despre emisiune, traseu și concurenți Asia Express 2024. Vei avea ocazia să-ți susții echipa preferată pe Drumul Zeilor, format din traseul Thailanda – Malaysia – Indonezia într-un sezon aparte. Rămâi pe aproape și […]

Citeste mai mult
înregistrare Favbet

Înregistrare Favbet Casino 2024 – Cum Creezi un Cont Favbet

5 mai 2022

Favbet casino a revenit în forță pe piața jocurilor de noroc din România în 2020, iar de atunci a atras atenția multor jucători mai ales prin oferta de jocuri și bonusurile de bun venit. Ca să poți beneficia de o experiență completă la acesta, ai nevoie de un cont de jucător, iar astăzi te vom […]

Citeste mai mult
citate noroc

Cu norocul la cazino – 8 citate inspiraţionale

26 iunie 2019

Ştim, e greu să începi, dar odată ce vei privi această industrie mai relaxat vei vedea că merită să fii tu primul care dă o şansă jocurilor de noroc. 8 citate despre noroc care să te inspire „Noroc – ăsta-i numele pe care cei slabi îl dau curajului.” Georges Duhamel Lucrurile mărețe au fost mereu […]

Citeste mai mult
joc barbut reguli

Reguli Barbut – Totul Despre Cum Să Joci Barbut

14 octombrie 2022

Auzim deseori în filme cuvântul „craps”, în special în secvenţele despre jocuri de noroc, şi tindem să credem că este vreun termen de gambling sofisticat. De fapt, „craps” nu este altceva decât autohtonul „barbut” sau joc de zaruri. Află din acest articol care sunt cele mai importante reguli Barbut și cum poți să câștigi la […]

Citeste mai mult

Autori

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!