...
loto uk logo

Loto Marea Britanie 6/59 - Ghid de joc și bonusuri loto

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Descoperă oferta loto Marea Britanie 6/59 și află ce bonusuri ți-au pregătit casele de pariuri din România pentru Marea Britanie Loto, dar și care sunt strategiile de joc cele mai profitabile!

În acest ghid vom vorbi despre toate etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a găsi un operator de jocuri de noroc care să îți ofere un serviciu premium de loto Marea Britanie 6/59, tipurile de loterie disponibile în Marea Britanie, pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a juca la Loto și ce surprize au operatorii de agenții de pariuri online din România. Dacă ar fi să construim un top al tuturor loteriilor din lume, probabil că loto UK ar fi una dintre cele mai populare loterii care pot fi jucate la nivel internațional.

Spre deosebire de loteriile clasice care pot avea aproximativ 40 sau 50 de numere, loto Marea Britanie conține 59 de numere în total, dintre care sunt extrase numai 6.  Pentru că nu ne-am putut hotărî care este cel mai bun agent de pariuri online din România, deoarece serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde pentru mai multe dintre ele, ne-am hotărât ca în acest ghid să îți oferim nu un exemplu, ci patru exemple de agenții de pariuri online unde poți să pui bilete cu pariuri la numerele extrase la loto Marea Britanie. Iată care sunt acestea:

1. Loto Marea Britanie la NetBet

lotouk ghid

Fiecare dintre operatorii de pariuri pe care urmează să ți-i prezentăm oferă servicii de calitate loto UK, ba pe segmentul de unelte ce te ajută să îți alegi numerele la loto Marea Britanie 6/59 ori îți oferă un bonus mai atractiv pentru prima depunere sau pentru primele bilete pe care le plasezi pe platforme. În cazul platformei de la NetBet, am descoperit două aspecte foarte benefice pentru toți pariorii, dar mai ales pentru cei începători.

În primul rând, bonusul pe care îl oferă NetBet jucătorilor proaspăt înregistrați este unul dedicat loteriilor precum Marea Britanie loto 6/59. Deci dacă ești un jucător pasionat de loterie vei găsi un bonus fără depunere special pentru tine doar pe NetBet. Dacă ți-ai creat un cont de jucător nou, primele cinci bilete plasate la Marea Britanie Loto 6/59 sunt gratuite. Condiția principală pentru ca acest lucru să fie posibil este ca miza pe care ai plasat-o pe biletul tău să nu depășească suma de 5 RON. Dacă biletul tău este pierzător îți vei primi banii înapoi, lucru valabil pentru cinci bilete.

La NetBet loto ai disponibilă o singură variantă de loterie din Marea Britanie, varianta de Marea Britanie 6 din 59. Aceasta poate fi foarte ușor accesată din meniul intuitiv din partea stângă a paginii cu un singur click pe categoria specială de Marea Britanie. Miza minimă pe care trebuie să o plasezi pentru fiecare pariu plasat la NetBet loto UK este de 1 RON. Pentru că tehnologia a avansat mai mult în ultimul timp, Acum nu mai trebuie să îți salvezi tu un bilet de pariuri. Acesta se va genera singur în partea dreaptă a ecranului imediat ce tu ai apăsat un click pe unul dintre numerele pe care vrei să pariezi.

5 bilete fără risc

Ofertă Netbet loto

Înregistrează-te la Netbet cu bonusul loto și primești banii înapoi dacă primele 5 bilete cu miza de maxim 5 RON sunt necâștigătoare!

2. Încearcă loto Marea Britanie și la Fortuna

lotouk pariuri ghid

Fortuna este printre puținele agenții din România care oferă o gamă variată de bonusuri pentru toate serviciile de pariere din mediul online. Pe website-ul de la Fortuna vei găsi chiar și o categorie specială unde vor fi trecute în revistă doar promoțiile și bonusurile active. Bonusul despre care îți vom vorbi în acest ghid este cel care este disponibil pentru toți jucătorii. Acesta se activează la prima depunere efectuată de tine pe platforma de la Fortuna.

Bonusul este oferit în funcție de câți bani te hotărăști să depui prima dată pe contul tău. Procentul este de 100% cu un prag de 500 RON. Orice sumă vei depune până în pragul de 500 RON va fi dublată. Dacă vei depăși suma de 500 RON la prima depunere, bonusul va fi tot de 500 RON.

La fel ca și în cazul platformei online de pe NetBet și pe Fortuna găsim aceeași variantă de loto Marea Britanie 6 din 59. Principalul motiv pentru care am ales să îți oferim în acest ghid patru soluții din care poți alege pentru a efectua pariuri online este că fiecare dintre aceste agenții a ajuns la cel mai înalt nivel de servicii oferite pentru loto Marea Britanie.

La Fortuna loto poți chiar să selectezi în meniul de pariere și numărul de extrageri pentru a plasa biletul tău de pariuri pe toate extragerile odată. Nu va mai trebui să faci câte un bilet cu pariuri la loto Marea Britanie 6 din 59 pentru fiecare extragere dacă dorești să pariezi pe mai multe. Pur și simplu fă un singur bilet la loto UK, selectează numărul de extrageri pentru care vrei ca acesta să fie plasat, iar timpul de plasare al biletului cu pariurile tale la loto UK va fi drastic redus.

Fortuna are totuși câteva unelte de pariere care te pot ajuta să customizezi stilul în care tu îți plasezi pariurile la loto Andlia 6 din 59. Aici ne referim la miza pe care o are pariul tău. Suma minimă ce trebuie plasată pe un pariu la Fortuna este de 1 RON, dar până aici nimic nou. Ceea ce este nou la Fortuna este că poți plasa mize diferite pe sistemele pe care le adaugi pe biletul tău. Adică dacă pe biletul tău la loto UK vei avea un sistem de 3/15 și un sistem de 5/15, vei putea să plasezi pe unul dintre ele miza 5 RON iar pe celălalt 10 RON.

Pariuri loto Fortuna

Pariuri Fortuna Ofertă Fortuna – joacă la peste 60 loterii loto

Ai acces la 60 loterii din aproape 25 de țări.

Miza minimă este 1 RON.

Premiul cel mare ajunge la suma de 300.000 RON.

3. SuperBet oferă pariuri Loto Anglia 6 din 59

loto marea britanie ghid

În ceea ce privește bonusurile oferite pentru jucătorii proaspătă înregistrați la Superbet, acestea nu se deosebesc cu foarte mult față de Fortuna sau de agențiile pe care le vei regăsi în acest ghid. Și în cazul Superbet, bonusul pentru prima ta depunere, dacă vrei să te joci la loto UK, este 100% cu un prag de până la 500 RON. Acest prag poate fi depășit, iar prima ta depunere poate însemna oricât îți dorești. Totuși pragul impune o limită a bonusului oferit de către Superbet. Dacă prima ta depunere depășește 500 RON, bonusul va fi de 500 RON.

Dacă prima ta depunere este sub 500 RON bonusul va fi echivalentul sumei depuse de tine. Ceea ce ne place cu adevărat la Superbet nu este categoria de bonusuri care oricum este excelentă și iubim uneltele care ne sunt oferite atunci când Încercăm să pariem la loto UK. Dacă vei găsi loteria din Marea Britanie Loto 6/59, vei observa că lângă panoul care te ajută să îți alegi numerele pe care vrei să pari ieri există o secțiune cu câteva indicații pentru ca tu să poți alege numerele mai ușor. Această secțiune include de variante de pariere precum:

• Cele mai rare 5 numere
• Cele mai frecvente 5 numere
• Pereche frecventă
• Trio frecvent
• Pereche frecventă consecutivă
• Trio frecvent consecutiv

Fiecare dintre aceste variante de pariere și alegere a numerelor este bazată pe o analiză făcută asupra tuturor extragerilor precedente. Astfel sunt stabilite criterii bazate pe frecvența cu care sunt extrase numerele, perechile de numere sau combinațiile de numere la loto Marea Britanie. Află totul despre loto Superbet printr-un simplu click!

Pariază la loto Superbet și câștigă premii spectaculoase

Pariază la loterii internaționale

Plasează pariuri loto Superbet și pune mână pe jackpot-uri cu multe cifre!

4. Casa Pariurilor și Loto Marea Britanie 6/59

loto marea britanie 6 59 jocuri

Și Casa Pariurilor are o categorie specială pe care o poți accesa din meniul principal care te va duce direct în secțiunea dedicată loteriilor. Trebuie totuși să ai grijă pentru că loto UK este inclusă într-o categorie diferită față de cum te-ai obișnuit până acum. Dacă până acum trebuia să identifici secțiunea aferentă numelui țării din care face parte loteria la care vrei să joci, în cazul loto Marea Britanie trebuie să alegi la Casa Pariurilor secțiunea „altele”.

Acolo se află Marea Britanie loto 6/59. Dublarea primei depuneri sub forma unui bonus pentru jucătorii noi este un lucru specific și celor de la Casa Pariurilor. Diferența dintre Casa Pariurilor și celelalte case pariuri Anglia din România este că limita maximă de depunere pentru care poți primi bonusul este de 200 RON. Cu toate că bonusul oferit este mai mic cerințele de rulaj sunt și ele mai mici, aproape inexistente, deoarece rulajul necesar pentru a te bucura de câștigurile obținute cu bonusul de 100% de la Casa Pariurilor este de 1x. Trebuie să rulezi bonusul o singură dată. Așa că dacă ai deja strategii stabilite pentru loto UK, nu mai sta pe gânduri!

Modul în care poți paria la loto UK pe Casa pariurilor are și câteva diferențe care scot în evidență platforma în comparație cu celelalte pe care ți le-am prezentat în acest ghid. Sub tabloul de numere pe care poți apăsa click pentru a le alege pariul tău se află un panou mic de comenzi creat special pentru ca tu să poți selecta numărul de extrageri la care să poți plasa online pariuri . Diferența față de ceilalți operatori de jocuri online este că la Casa Pariurilor Loto ai butoane dedicate pentru numărul de extrageri pe care să plasezi pariul. Aceste butoane sunt 3, 5, 15 sau chiar 20 de extrageri.

Bonus Exclusiv Loto

Joacă la loterii internaționale

Înscrie-te pe Casa Pariurilor și revendică oferta loto!

Joacă aproape gratis la loterii internaționale!

Pașii de urmat pentru plasarea unui bilet la loto UK

loto uk la netbet

Suntem siguri că deja ai hotărât care este agenția de pariuri online UK pe care vei plasa viitoarele tale bilete la loto. Pentru că în acest ghid am prezentat numai operatori de jocuri de noroc din România, de top, următorii pași pe care trebuie să îi respecți pentru a plasa un pariu la Marea Britanie loto 6/59 sunt valabili pentru fiecare dintre ei.

 • Pasul 1: Intră pe website-ul operatorului pornind de la ofertele noastre

Nu vei putea plasa niciun pariu la loto Marea Britanie 6 din 59 dacă nu vei accesa platforma dedicată agentului de pariuri pe care tu l-ai ales. Accesează website-ul operatorului pornind de la una din ofertele de mai sus și identifică în meniul principal secțiunea care te va redirecționa către categoria de loterii.

 • Pasul 2: Alege Marea Britanie loto 6/59

Chiar dacă ai ales să pariezi pe NetBet, Fortuna, Superbet, Casa Pariurilor, în partea stângă a ecranului ți se va genera o listă de țări care cuprind toate loteriile internaționale disponibile în oferta de pariuri online a operatorului respectiv. Identifică în acea listă categoria pentru Marea Britanie, Anglia sau pariuri online UK.

 • Pasul 3: Strategia de pariu

Strategia de pariu pe care o vei folosi la loto UK este cel mai important pas pe care trebuie să îl urmezi. În acest pas trebuie să te hotărăști asupra variantelor de pariu, asupra mizei, asupra sistemului în care vei juca biletul tău la loto UK, dar și a numărului de extrageri pentru care vei juca biletul. Platformele operatorilor din acest ghid sunt mai mult sau mai puțin asemănătoare.

Fiecare Îți va pune la dispoziție un panou special de numere pentru a reuși să le alegi cât mai ușor. Același lucru este valabil și pentru biletul de pariu care se va genera în dreapta ecranului de unde tu vei putea să alegi și sistemul în care vei juca biletul la loto UK, dar și miza care va fi pariată.

 • Pasul 4: Plasează pariul

După ce ai trecut de pasul 3 și ai stabilit ce strategie vei folosi, câte numere vei paria, dar și banii care vor fi pariați pe biletul tău, nu mai rămâne decât să apeși butonul de plasare a pariului. Înainte de a plasa pariul, asigură-te că ai un cont înregistrat pe platforma operatorului tău preferat. Numai un jucător care deține un cont înregistrat și activat la una din casele de pariuri online UK va putea realiza pariuri, dar și mai important decât atât, va putea retrage câștigurile.

Informații suplimentare pentru Loto Marea Britanie

Numărul de extrageri la loto UK este comun pentru fiecare dintre cele patru agenții de pariuri online despre care ți-am vorbit anterior. Marea Britanie Loto 6/59 organizează extrageri de două ori pe săptămână. În fiecare zi de miercuri și sâmbătă. În funcție de programul pe care îl adoptă fiecare agenție de pariuri online, este posibil ca programul să difere cu câteva minute. De obicei extragerile au loc în jur de ora 22.

Avantajele pariurilor la loto UK în mediul online:

După cum probabil ți-ai dat seama, ca să poți paria la o loterie ce nu este de proveniență din România, agențiile de pariuri online UK au făcut eforturi destul de mari. Regula principală după care funcționează un sistem de pariuri la loterii internaționale este aceea că jucătorul nu plasează un bilet la loteria din Marea Britanie ci plasează pariuri pe pronosticurile numerelor ce vor fi extrase.

 • De aceea toți jucătorii au oportunitatea de a paria chiar și pe 15 numere dintre care doar șase sunt câștigătoare. Acesta este motivul pentru care fiecare jucător poate alege în sistem să joace, cât de mari să fie cotele pentru pariul lui și pentru câte extrageri să fie valabil biletul plasat.
 • Dacă îți dorești să obții cea mai mare cotă la loto UK, trebuie să selectezi în panoul de numere doar 5 variante de pariu, iar din meniul intuitiv din dreapta ecranului unde ți se generat biletul trebuie să selectezi sistemul de 5/15. La un pariu de 1 RON, câștigul va fi de 150.000 RON.

Strategii loto Anglia

După cum îți spuneam și în pasul 3, acolo au loc cele mai importante decizii și acțiuni pe care un pasionat de pariuri online loto UK le poate lua. În momentul în care îți alegi strategia și modul prin care stabilești ce numere să pui pe biletul tău la loto UK trebuie să ai în vedere câteva criterii și indici analitici care îți pot dicta foarte ușor ce numere au șanse mai mari de câștig. Iată câteva exemple concrete de strategii matematice pentru care garantăm că îți vor crește șansele de câștig dacă le vei aplica așa cum trebuie.

 • Strategie Fibonacci pentru loto UK

Strategia Fibonacci aparține faimosului matematician italian Fibonacci care a descoperit o serie de numere și de modalități de a paria prin care îți vei crește șansele de câștig. Dacă vei respecta acțiunile ce trebuie luate atunci când câștigi sau atunci când pierzi. Vom lua un exemplu concret în care pariul tău la primul bilet plasat la loto UK este de 1 RON.

Dacă primul tău bilet este pierzător următorul pariu va fi suma precedentelor două pariuri. Ultimele două pariuri au fost 0 și 1 RON, automat următorul tău pariu va fi tot 1 RON. Dacă și de această dată ești pierzător suma ultimelor tale două pariuri este de 2 RON. Încă un bilet pierzător te va duce întru un pariu obligatoriu de 3 RON obținut în urma sumei realizate dintre ultimele două pariuri Adică 1+2. Uite aici o schemă mai clară:

 • 1 – Pierzător
 • 1 – Pierzător
 • 2 – Pierzător
 • 3 – Pierzător
 • 5 – Pierzător
 • 8 – Pierzător
 • 13 – Pierzător
 • 21 – Câștigător
 • 8 – Pierzător
 • 13 – Pierzător

La fiecare câștig, va trebui sa scazi din pariul tău câștigător, ultimul pariu pierzător. 21-13=8.

 • Martingale poate fi aplicată și la loto UK sau loto Anglia

Strategiile care au la bază principii matematice se bazează pe aceleași modalități de abordare a modului în care influențezi pariul tău cu ajutorul pronosticurilor câștigătoare sau pierzătoare. Adică fiecare pariu câștigător sau pierzător îți va schimba suma pe care o vei paria pe următorul tău bilet. Strategia Martingale este încă un exemplu foarte folosit și foarte popular în industria de onlinepariuri.

Aceasta este cea mai folosită strategie matematică de pariere pentru jucătorii care sunt începători sau care preferă să joace la cote foarte mici. Fiind foarte ușor de înțeles strategia martingale nu impune decât o acțiune de bază. Dublarea pariului în cazul pierderii biletului. Plecând de la miza de 1 Ron iată cum vor arăta pariurile tale dacă toate biletele sunt pierzătoare: 1 RON, 2 RON, 4 RON, 8 RON, 16 RON, 32 RON, 64 RON, 128 RON etc.

Avantajul principal al acestei strategii este că imediat ce reușești să obții un câștig, automat îți recuperezi toate pierderile și ești chiar și în profit. De cealaltă parte, dezavantajul este că bugetul trebuie să fie destul de mare dacă ajungi să ai foarte multe pierderi la rând. De aceea este recomandat ca strategia martingale să nu fie aplicată decât la cote mici care au șanse mari de câștig. Cea mai recomandată cotă pentru această strategie este 2.

Sfaturi privind alegerea numerelor

Agenții de pariuri de top ți-am oferit, strategii matematice ți-am oferit, iar acum este timpul să îți oferim câteva sfaturi despre cum poți alege cele mai potrivite numere pentru a juca la loto UK.

 • Numerele care sunt extrase cel mai frecvent la loto Anglia

Când îți vorbeam despre Superbet, am specificat că aceștia oferă jucătorilor posibilitatea de a se folosi de anumite unelte pentru selectarea automată a numerelor. Printre aceste unelte se află și un selector de numere care îți va recomanda cele mai extrase numere de la loto UK. Extragerile sunt aleatorii, dar după o perioadă mai lungă de timp se observă că unele numere sunt extrase de mai multe ori decât celelalte. Acele numere se numesc numere calde iar numerele care sunt extrase cel mai rar sunt numerele reci. Pe biletele tale ar trebui să apară foarte multe numere calde.

 • Numerele impare îți vor dubla șansele la loto UK

Lucru valabil și pentru numerele pare. Secretul la această strategie de alegere a numerelor este că îți împarți în jumătate totalul de numere pe care pariezi. Dacă vei fi consistent, vei reuși să nimerești mai multe numere câștigătoare de decât dacă pur și simplu alegi numere la întâmplare. Punând doar numere impare pe biletul tău de pariuri la loto UK vei avea șanse mult mai mari să nimerești toate numerele impare care sunt extrase. Același lucru este valabil și pentru numerele pare.

Concluzie loto Anglia

Acum ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a stăpâni bazele pariurilor la loto UK. Nu mai rămâne decât să te și distrezi în sesiunile de pariere și să îți respecți cu strictețe bugetul pe care îl aloci acestei activități pe care o iubim cu toții. Succes!

Află și despre:


🔶 La ce Case de Pariuri din România pot paria pe Loto UK ?

Printre casele de pariuri online unde poți paria pe loto Anglia se află: Fortuna, Netbet, Casa Pariurilor și Superbet.

🔶 Unde pot vedea rezultatele extragerilor loto Marea Britanie ?

După ce se termină extragerea pe care ai pariat, poți verifica rezultatul în secțiunea ,,Rezultate” din meniul princial ,,Loto”.

🔶 Care este miza minimă pe care pot paria la loto Marea Britanie ?

Miza minimă pe care trebuie să o pariezi variază între 1 – 2 RON.

🔶 Cum se face plata câștigurilor ?

Câștigurile obținute la loto UK vor fi creditate în contul tău de jucător și le vei putea retragere oricând dorești.

🔶 Pe câte numere pot paria la Loto UK ?

Numărul maxim pe care poți paria la loto Marea Britanie este de 6 numere.

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!