...
loto norvegia 7/34

Loto Norvegia - ofertă, bonusuri, sfaturi de joc

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 16 iunie 2023

Descoperă oferta Norvegia loto 7/34 și revendică bonusurile de la casele de pariuri din România!

În 2019, un norvegian a reușit să câștige unul dintre cele mai mari premii din istorie, combinația potrivită făcându-l mai bogat cu 44 de milioane de euro. Potențialul pentru loto Norvegia este mai clar că oricând. Tocmai de aceea am pus la cale un ghid complet pe care dacă îl citești, îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea înțelege cum să abordezi o sesiune de pariere la loto Norvegia și care sunt locurile unde poți să te bucuri și de o atmosfera pe cinste. Citește în continuare pentru a deveni un parior informat!

1. Loto Norvegia 7/34 Fortuna

fortuna norvegia loto

Fortuna este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc din România. Dacă îți dorești să ai parte de experiențe unice, de câștiguri dese și de foarte multe surprize. Ai ajuns în locul în care trebuie. Am adăugat Fortuna în ghidul nostru datorită eficienței cu care jucătorii pot naviga prin platformă. Imediat ce ai intrat pe prima pagină a site-ului de la Fortuna, vei observa că poți accesa secțiunea de loto Norvegia 7/34 din două locuri diferite. Din meniul principal din partea de sus a paginii sau din meniul din stânga.

Vei observa că fiecare dintre operatorii care este inclus în ghidul nostru la loto Norvegia oferă și un bonus foarte atractiv pentru fiecare jucător care își creează un cont nou. Dacă îți vei înregistra un cont nou la Fortuna, vei primi un bonus de 100% care va fi aplicat la prima ta depunere. Adică îți vei dubla toți banii pe care îi vei depune. Dacă depui 200 RON vei primi 200 RON bonus, dacă depui 450 RON vei primi 450 RON bonus. Limita este de 500 RON. Cel mai popular tip de joc este loto Norvegia 7/34. Cu toate acestea Fortuna îți oferă și încă o alternativă de loto Norvegia Euro Viking 6 din 48. Datorită sistemului de pariere din cadrul agențiilor de pariuri online, pentru fiecare tip de loto Norvegia vei putea să pariezi cu până la 15 numere plasate chiar și cu o miză de 1 RON. Citește și ghidul nostru despre Fortuna loto!

Pariuri loto Fortuna

Pariuri Fortuna Ofertă Fortuna – joacă la peste 60 loterii loto

 • Ai acces la 60 loterii din aproape 25 de țări
 • Miza minimă este 1 RON
 • Premiul cel mare ajunge la suma de 300.000 RON

2. Norvegia Loto 7/34 disponibilă la SuperBet

norvegia loto superbet

Pe cât de populare sunt agențiile stradale de la Superbet, pe atât de mult succes are și platforma online acestui agent de pariuri. Superbet este singurul operator de Norvegia loto 7/34 dintre cei menționați în acest ghid care îți oferă și foarte mult sprijin atunci când îți construiești biletul de pariuri la loto Norvegia. Unelte pentru alegerea rapidă a numerelor, comenzi intuitive și analize sau statistici pentru extragerile precedente.

Mai multe despre strategiile de joc și modurile în care îți poți alege numerele pe care să le pariezi la loto Norvegia vom vorbi mai târziu în acest ghid. Până atunci, trebuie să știi că și Superbet intră în cursa celor mai tari bonusuri din România. Dacă vrei să primești un bonus care să îți dubleze prima ta depunere la Superbet, în prezent nici că se putea mai simplu. Superbet oferă un bonus 100% la prima ta depunere.

Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un cont nou de jucător și să îți validezi datele. În ceea ce privește oferta de loto Norvegia prezentă pe website-ul de la Superbet, aceștia ne oferă posibilitatea de a paria la loto Norvegia 7/34. Poți accesa această loterie din meniul principal Loto. După ce ai accesat butonul principal de de loto, în partea stângă a paginii se va deschide o listă cu țările ale căror loterii sunt disponibile. Norvegia loto 7/34 se va afla în secțiunea țării Norvegia.

Pariază la loto Superbet și câștigă premii spectaculoase

Pariază la loterii internaționale

 • Plasează pariuri Grecia Kino Superbet și pune mână pe jackpot-uri cu multe cifre
 • Înregistrează-te pe Superbet și participă la jocuri online la loteriile internaționale
 • Acces la pariuri Superbet loto Italia, Superbet loto Grecia, Superbet loto Polonia și multe altele

3. Norvegia Loto 7/34 Netbet

norvegia 7 34 netbet

NetBet este operatorul de pariuri online care îți aduce în fața monitorului din casa ta toată experiența pe care o poți avea întru agenție de pariuri stradală. Dacă îți este dor să privește ecranul de extragere a loteriei, NetBet este soluția perfectă pentru tine. Pentru toate extragerile Loto Norvegia, vei putea să urmărești live toate numerele care sunt extrase într-un ecran separat unde vei putea să vezi fiecare bilă care este extrasă.

Dacă serviciul de extrageri la loto Norvegia 7/34 ți se părea cel mai bun de până acum, NetBet nu coboară standardele nici la capitolul bonusuri. Există două bonusuri importante pe care trebuie să ți le precizăm în acest ghid la loto Norvegia. Dacă îți creezi un cont nou la NetBet vei avea parte de un bonus de prima depunere de 100% cu o limită de până în 1500 RON.

Un al doilea bonus oferit de NetBet este acela care îți oferă șansa să joci bilete la loto Norvegia fără să riști nici un ban. Dacă vei paria 5 RON pe primele tale cinci bilete la loto Norvegia, în cazul în care nu vei reuși să câștigi nici măcar un premiu cu acestea, banii îți vor fi înapoiați. Despre oferta de loto Norvegia Netbet nu putem să îți spunem decât că respectă toate standardele pe care le căutăm la cele mai bune agenții de pariuri online. Și aici vei putea să te joci la Loto Norvegia 7 din 34.

5 bilete fără risc

Ofertă Netbet loto

Înregistrează-te la Netbet cu bonusul loto și primești banii înapoi dacă primele 5 bilete cu miza de maxim 5 RON sunt necâștigătoare!

4. Loto Norvegia 7/34 Casa Pariurilor

norvegia loto casa

Ultima noastră recomandare pentru topul agențiilor de pariuri online din România este Casa Pariurilor. Spre deosebire de majoritatea operatorilor de Loto Norvegia din țară, Casa Pariurilor reușește să ofere două tipuri de Norvegia loto 7/34 pentru toți jucătorii pasionați de loterie.

În oferta acestui operator vei putea să alegi dintre loto Norvegia 7 din 34 sau loto Norvegia euro viking 6 din 48. Ambele tipuri de loto Norvegia pot fi accesate din meniul din stânga a primei pagini. Interfața celor de la Casa Pariurilor se mișcă foarte rapid, fiecare comandă fiind executată aproape instantaneu. Bonusul oferit de Casa Pariurilor se aliniază la standardele pe care le impun toți ceilalți operatori de top din România. Pentru orice jucător care își creează un cont nou pentru a juca la pariuri sau la loto Norvegia, prima depunere va veni la pachet cu un cadou de dublaj al acesteia.

Bonus Exclusiv Loto

Joacă la loterii internaționale

 • Înscrie-te pe Casa Pariurilor și revendică oferta loto!
 • Joacă aproape gratis la loterii internaționale!

Tipuri de loto Norvegia

Loto Norvegia 7/34 sau Loto Euro Viking 6/48?

Dacă ai citit toate detaliile despre ofertele de loto Norvegia de la fiecare operator pe care ți l-am precizat mai sus, probabil ai văzut că loto Norvegia este disponibil în două formate. Iată câteva detalii despre fiecare dintre ele:

 • Ambele tipuri de loto Norvegia îți pot aduce câștiguri foarte mari sau câștiguri mai mici în funcție de modul în care tu alegi să pariezi. Datorită acestei oportunității de pariere pentru loteria principală din Norvegia, operatorii din România au creat un sistem foarte eficient prin care jucătorii își pot determina singuri cotele Pariurilor.
 • Astfel, dacă tipul de loto Norvegia 7/34 extrage numai șapte numere sau șase numere, jucătorii de la agenții de pariuri online din România nu sunt obligați să parieze maxim șapte numere sau șase numere. Fiecare dintre noi poate paria până la 15 numere pe aceste tipuri de loto Norvegia. Evident, cotele vor fi mai mici dar șansele de câștig vor fi mult mai mari. Acest mod de pariere a fost posibil datorită faptului că toți jucătorii pariază pe șansele ca unele numere să fie extrase și nu plasează bilete la Loteria originală din Norvegia pentru a nimeri exact combinația extrasă

Cum plasezi un bilet la Norvegia Loto 7/34 – Pas cu Pas

norvegia loto combinatii

Pasul 1 – Alege operatorul și accesează o ofertă de mai sus

Primul pas spre plasarea biletului câștigător este alegerea operatorului și tipului de loto Norvegia pe care vrei să pariezi. Dă click pe o ofertă de mai sus pentru a fi redirecționat pe website-ul agentului de pariuri pe care l-ai ales din acest ghid și accesează secțiunea principală de loterie. De acolo trebuie să identifici secțiunea de loto Norvegia. În acea ofertă vei găsi toate tipurile de loto Norvegia disponibile pe website-ul operatorului.

Pasul 2 – Selectează numerele

Acum că ești în meniul de alegere a numerelor, trebuie să alegi toate numerele pe care vrei să le plasezi pe biletul tău la loto Norvegia. Poți face asta folosind meniul intuitiv pus la dispoziție de operatorul de pariuri. Imediat ce ai apăsat pe un număr, în partea dreaptă a ecranului se va genera automat un bilet.

Pasul 3 – Alege sistemul de joc

Din moment ce ai ales operatorul și aici ales numerele pentru care vrei să pariezi, acum va trebui să alegi sistemul în care vrei ca pariul tău să fie plasat. În funcție de câștigul și șansele de câștig pe care vrei să ți le asumi poți alege un sistem din care să rezulte mai multe sau mai puține numere câștigătoare. De exemplu pentru loto Norvegia 7 din 34, sistemul maxim este de 5 numere din 15 total alese.

Pasul 4 – Selectează numărul extragerilor și plasează biletul

Înainte de plasarea pariului nu mai rămâne altceva de făcut decât să selectezi numărul de extrageri pentru care biletul tău la loto Norvegia va fi valabil. Nu uita că dacă selectezi primele 10 extrageri, numerele alese de tine vor fi valabile pentru acele de 10 extrageri. Dacă ai ales extragerile, introdu și suma pe care vrei să o pariezi și plasează pariul la loto Norvegia 7/34.

Strategii Norvegia loto

loto norvegia liste

Am vrut ca în acest ghid să îți oferim cele mai importante informații și cele mai bune trucuri pentru a crește șansele să devii un câștigător la Norvegia Loto 7/34. Ți-am lăsat mai jos câteva informații despre cele mai populare strategii matematice pe care le poți folosi pentru a paria și pentru a alege numerele câștigătoare:

Secretul din spatele strategiei Martingale – Aplicată la Norvegia Loto

Pe cât de eficientă este strategia Martingale pentru ruletă, atât de eficientă este și pentru biletele de cotă 2 plasate la loto Norvegia. Pentru a profita la maxim de șansele mari pe care ți le oferă această strategie, încearcă să urmărești pariurile pe care le plasezi pe biletele tale. Fiecare bilet pierzător te va obliga să îți dublezi pariul precedent. Astfel, dacă biletele tale au aproximativ Cota 2, primul pariu câștigător la loto Norvegia îți va returna toate pierderile și te va pune automat în profit. Iată cum arată o schemă de pariu ce respectă strategia martingale:

 • Pariu 1 – 2 RON – Pierdut
 • Pariu 2 – 4 RON – Pierdut
 • Pariu 3 – 8 RON – Pierdut
 • Pariu 4 – 16 RON – Câștigat
 • Pariu 5 – 2 RON

Încearcă să alegi mereu numerele calde și să excluzi numerele reci la loto Norvegia

Dacă vrei să aplici strategia de numere calde sau numere reci sau orice altă strategie de alegere a numerelor cu șanse mai mari de câștig la Norvegia loto 7/34, te sfătuim să arunci o privire pe modul de pariere de la Superbet. Aceștia pun dispoziție o serie de setări pe care le poți accesa cu un singur click pentru ca Superbet să îți aleagă automat numerele pe care le dorești. Numerele calde sunt acele numere care în urma unui număr exact de extragere au fost câștigătoare de mai multe ori decât alte numere. Pentru a echilibra balanța, numerele reci au fost extrase de cele mai puține ori în urmă aceluiași număr exact extrageri.

Concluzie – Loto Norvegia 7/34

Toate informațiile de care ai avut nevoie pentru a putea paria la loto Norvegia într-un sistem profesionist se regăsesc în acest ghid. Operatorii pe care ți i-am recomandat oferă cele mai bune servicii de loto Norvegia pe care le poți găsi în România. Alege-l pe cel care se potrivește cu așteptările tale și nu uita să te relaxezi în timp ce pariezi.

Află și despre:

Fii la curent cu cele mai noi oferte la casino
Abonează-te la newsletter și asigură-te că nu pierzi nicio ofertă exclusivă
Aboneaza-te Acum!