...

Sweet Bonanza

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 13 iunie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSweet Bonanza

Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă ești fan al jocurilor precum Candy Crush, dar vrei să câștigi și bani, atunci Sweet Bonanza slot este ideal pentru tine. Dezvoltatorii de la Pragmatic Play merg dincolo de jocul tradițional și vin cu un slot inovator care te va ține în priză ore în șir. Încearcă și tu Sweet Bonanza gratis și bucură-te de gustul dulce al câștigurilor!

Grafica Sweet Bonanza Pragmatic

Salata de fructe este atât sănătoasă, cât și delicioasă, iar când vei încerca Sweet Bonanza gratis, vei avea parte de un răsfăț culinar cum rar întâlnești (desigur, dacă excludem bomboanele). Simbolurile de fructe și bomboane îți vor capta atenția, iar animațiile spectaculoase de la câștigurile în lanț îți vor stimula pofta pentru un desert gustos.

Structura slotului este de șase role și cinci rânduri, iar simbolurile nu se învârt ca la un slot normal, ci cad, iar simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele care ajung în ecran tot prin cădere. Mai simplu spus, slotul de păcănele gratis Sweet Bonanza online seamănă foarte mult cu Candy Crush sau alte jocuri de tip ”tile-matching”.

Pentru mai multe jocuri cu fructe gratis, poți vizita pagina atașată aici!

Rata de plată la slot Sweet Bonanza demo

Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,51%, deci vei avea suficiente șanse ca rundele să fie câștigătoare. Jocul nu are linii de plată, iar simbolurile se pot plăti oriunde, cu condiția să fie minim opt simboluri similare într-o rundă.

Cum se joacă Sweet Bonanza gratis?

Deși poate părea puțin complicat pentru cineva care nu este familiarizat cu acest mod de joc, Sweet Bonanza slot este simplu și intuitiv. Dacă te-ai mai jucat sloturi de la Pragmatic Play, vei vedea că toate butoanele sunt aceleași și le vei găsi în locurile pe care le știi.

În partea de jos se va afișa câștigul din ultima rundă și simbolurile care au generat plată. În stânga rolelor vei găsi o funcție specială cu butonul de on/off, unde multiplicatorul de pariu 20x devine 25x. Despre acesta vom discuta într-o secțiune dedicată.

Butonul de spin la păcănele Sweet Bonanza gratis se găsește în dreapta jos și este reprezentat prin două săgeți circulare. În stânga și în dreapta, găsești butoanele – și + de unde poți stabili mizele. Sunt câteva moduri de a face asta. Poți modifica direct pariul total sau poți modifica valoarea monedelor.

Sub butonul de spin găsești butonul de redare automată la jocul de păcănele gratis Sweet Bonanza online. Aici poți selecta numărul de runde automate, având la dispoziție valorile 10, 20, 30, 40, 50, 70 și 100. De asemenea, poți impune condiții de oprire a seriei de runde automate. Poți opri seria dacă creditul tău scade cu o valoare selectată de tine. Poți opri redarea automată și dacă un câștig dintr-o singură rundă depășește o anumită valoare sau dacă creditul tău crește cu suma setată de tine.

În partea din stânga jos mai ai la dispoziție o serie de butoane și informații. Vei găsi afișat creditul și miza, iar dacă apeși pe acestea se vor schimba din bani în monede. În stânga acestora găsești butonul de informații, unde vei afla mai multe despre simboluri și plățile asociate fiecăruia, reguli generale de joc și funcții speciale. În stânga butonului vei găsi două butoane mai mici. Cel de sus, marcat prin trei linii paralele, este butonul de setări, din care poți stabili (din nou) pariul total și câteva opțiuni on/off ce țin de experiența jocului: muzica ambientală, joc economic, sunet și ecran de introducere.

Simboluri și plăți la Sweet Bonanza gratis

Așa cum am mai menționat, la Sweet Bonanza Pragmatic, toate simbolurile sunt dulci și pline cu câștiguri. Totuși, unele sunt mai dulci decât altele, iar aici, bomboanele aduce cele mai mari recompensele. Cel mai bine plătit simbol este bomboana roșie în formă de inimă, care aduce 1.000 de monede la pariul minim 20x, dacă apar 12+ simboluri într-o rundă.

Păstrând aceiași parametri, urmează pătratul mov cu 500 de monede, apoi pentagonul verde cu 300 și ultimul, dreptunghiul albastru cu 240 de monede. După acestea, urmează seria de simboluri reprezentate prin fructe: mărul cu 200 de monede, pruna cu 160, pepenele cu 100, strugurii cu 80 și banana cu 40.

Nu există linii de plată, dar este nevoie de minim opt simboluri de același fel pentru plată. Simbolurile câștigătoare dispar iar pe locul lor apar simbolurile de sus. Volatilitatea jocului este medie, ceea ce înseamnă că rundele sunt plătite constant și plata variază de la mic la mare.

Alte sloturi cu fructe foarte interesante pe care le poți încerca la noi pe site sunt 30 Spicy Fruits online, 20 Hot Blast online și 100 Super Hot online!

Caracteristici speciale Sweet Bonanza slot

După cum poți vedea și din Sweet Bonanza gratis, există și un simbol de care nu am amintit mai sus. Acadeaua este simbolul Scatter și este nevoie să apară minim patru simboluri pentru a declanșa speciala (runda bonus). De asemenea, acest simbol se plătește cel mai bine, dar poate apărea de maxim șase ori pe rundă. Plata acestuia este de 2.000 de monede la număr maxim de simboluri și miză minimă.

Dacă apare de cel puțin patru ori, se vor acorda 10 runde bonus. În cadrul acestora, dacă apar trei sau mai multe simboluri Scatter, se acordă încă cinci simboluri. În aceste runde mai există încă un simbol reprezentat de o bombă colorată. Acesta este multiplicatorul care poate fi de la 2x la 100x și rămâne pe ecran până la sfârșitul rundei. Va înmulți câștigul cu valoarea sa.

O altă funcție specială a jocului este Ante Bet, de care am amintit mai devreme. Poți selecta multiplicatorul de 25x în loc de tradiționalul 20x. Pariul tău va crește, dar îți vei dubla șansa de a câștiga runde gratuite, pentru că vor apărea mai multe simboluri Scatter pe role. La începutul jocului, funcția este setată pe off. Setare pe on presupune câteva riscuri, întrucât pariul va fi mai mare, dar recompensele sunt pe măsură.

Cu toate câștigurile în lanț, nu vei simți lipsa funcției de dublaje (funcția gamble) și nici a simbolului Wild. De asemenea, după cum poți vedea și în Sweet Bonanza gratis, jocul nu are nici jackpot, dar rundele bonus vor acoperi și această necesitate.

Dacă ți-a plăcut acest slot, mai multe sloturi cu speciale gratis poți găsi în pagina atașată!

Concluzii Sweet Bonanza demo

Sweet Bonanza slot este genul de joc de care te vei îndrăgosti instant. Ritmul alert al câștigurilor te vor face să revii de fiecare dată cu plăcere la joc pentru a te bucura de gustul dulce al simbolurilor câștigătoare. Așadar, încearcă păcănele Sweet Bonanza gratis pe Supercazino pentru a trăi experiența unică a unui slot neconvențional!

Încearcă și alte sloturi Pragmatic Play:

logo legend of the golden monkey gratis
5/5 - (2 votes)

Golden Monkey

Joaca Gratis
vampire night gratis
4.5/5 - (2 votes)

Vampire Night

Joaca Gratis
xmas joker gratis logo
5/5 - (1 vote)

Xmas Joker

Joaca Gratis
logo 50 horses gratis slot
3.7/5 - (6 votes)

50 Horses

Joaca Gratis

Autori