Mermaid Diamond

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 22 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Mermaid Diamond

Categorii joc
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Nu există niciun factor care să încetinească sau să accelereze ritmul în care păcănelele mitice să fie realizate de către cei mai populari dezvoltatori de pe piață. Play`n`Go au destulă experiență în această nișă și nu au dezamăgit niciodată. Jocurile de păcănele create de ei au fost mereu în topul clasamentelor, iar de această dată, va trebui să te pregătești bine.

Joacă Mermaid Diamond gratis numai la supercazino.ro!

Grafica unui tărâm mitic de pe marginea apelor

Anul în care a fost lansat acest joc nu merită precizare deoarece Mermaid`s Diamond gratis arată cu totul din viitor. Nu vei mai vedea imagini grafice statice și nici culori palide sau detalii grafice plictisitoare. Încă de la început, înainte să începi jocul, modul în care îți sunt livrate informațiile de bază despre joc sunt dinamice cu detalii subacvatice animate. Imaginea din background-ul ecranului de joc pare a fi un stream live sau o filmare care a fost făcută special de o echipă de filmare pe fundul oceanului. Te vei simți ca în Atlantida. Fiecare simbol are câte o sclipire specifică. Nici nu este de mirare, doar e vorba de diamante și creaturi maritime. Încearcă și sloturile cu coroane și multiplică-ți câștigurile!

Ecranul de joc este puțin diferit față de jocurile cu care ești obișnuit. Acesta este organizat tot pe 5 tamburi ca majoritatea, dar numărul de simboluri care poate ateriza pe fiecare nu este egal. Primul și ultimul tambur sunt cele care au cele mai puține simboluri, câte 3, apoi urmează tamburii 2  și 4 care au 4 simboluri, iar tamburul din mijloc poate stivui 5 simboluri. Toate comenzile de pe ecranul de joc sunt așezate foarte intuitiv, ecranul nu va fi aglomerat.

Vezi mai multe jocuri de noroc online gratis!

RTP-ul din Mermaid Diamond gratis

Înainte să afli cel mai incredibil lucru despre acest joc de păcănele, să vorbim mai întâi despre șansa de câștig pe care o ai dacă joci. În timp ce alte jocuri se luptă să prindă un loc pe podium, Mermaid`s Diamond excelează la rata de returnare către jucător. Considerăm de obicei o medie de 95% pentru a putea determina eficiența unui astfel de joc.

În ceea ce privește RTP-ul din Mermaid`s Diamond, acesta depășește cu mult media și se situează la 96.50%. Pe termen lung, aparatul va returna 96.50% din investiții, jucătorilor. Acest lucru garantează în primul rând că nu vei pleca de la sesiunea ta de relaxare fără că măcar să câștigi câteva poturi mari, dar îți și oferă șanse mari să prinzi un premiu mare. 

Liniile de plată din Mermaid`s Diamond te vor lăsa cu gura căscată la propriu. Nu vezi foarte des așa ceva, dar cei de la Play`n`Go s-au întrecut pe ei. Numărul liniilor de plată din acest joc este de 720!

720 de modalități prin care tu poți să realizezi combinații câștigătoare pe acei tamburi inegali. Cum este posibil? Ei bine, se poate. Ai grijă cum gestionezi numărul de câștiguri pentru că foarte mulți jucători au fost vrăjiți de cântecul sirenei. În glumă sau în serios, acest joc are 720 de linii de plată, ceea ce nu poate fi decât un semn bun pentru orice pasionat.

Joacă cele 720 de linii de plată, corect!

Fiind un joc de o anvergură atât de mare, este foarte ușor să fii prins într-o continuitate și să îți pară greu să te oprești. Amintește-ți că rata de returnare nu este de 100% și este posibil să ieși pierzător de la o sesiune de pariere. Pentru a putea beneficia cât mai mult de pe urma unui joc precum Mermaid Diamond gratis, va trebui să abordezi un stil de joc mai sigur și mai corect. Astfel, vei putea să te bucuri și data viitoare. Cum te joci corect Mermaid Diamond gratis?

Ecranul de joc este foarte sugestiv, iar tu trebuie să știi foarte bine ce fac toate acele comenzi. Poți să schimbi pariul pe fiecare rotire pentru a nu pierde toți banii repede sau poți să pornești funcția de autoplay. Pentru a păstra un ecran de joc mai curat, cei de la Play`n`Go au pus toate aceste butoane într-un meniu intuitiv ce poate fi accesat din dreapta ecranului. Acolo poți vedea foarte clar ce face fiecare comandă și îți poți customiza propriul stil de joc. Alege un buget pe care îți permiți să îl și pierzi, setează pariul per rotire și apasă butonul verde pentru a roti tamburii!

Cum te plătesc simbolurile din Mermaid Diamond gratis

Acest joc are 720 de linii de plată, dar și 8 simboluri diferite care vor apărea pe tamburii ecranului de joc. Acestea pot oferi plăți diferite, iată care sunt acestea atunci când ai cel mai mare bet setat.

Scoica, calamarul, steaua de mare și pisica de mare vor putea să ofere plăți, de 50 de monede și respectiv 75 de monede. Premii și mai mari încep să apară când reușești să creezi combinații câștigătoare cu simbolurile de diamant.

Simboluri speciale și funcția de dublaj

Nu era suficient că Mermaid`s Diamond are 720 de modalități de a câștiga, dar are și simboluri Wild și Scatter, are funcția gamble sau de dublaj. Simbolul Scatter oferă până la 25 de runde gratuite în funcție de norocul pe care îl ai atunci când vei deschide cuferele de comori.

În concluzie

Trebuie neapărat să încerci acest joc pentru că rar vei mai întâlni un număr atât de mare de posibilități de câștig. Este o experiență unică, îți va aduce câștiguri destul de des, iar tu vei putea să duci pasiunea la alt nivel.

Joacă-te Mermaid Diamond gratis la supercazino.ro!

Încearcă și jocurile:

logo slot crazy cows gratis
5/5 - (2 votes)
Crazy Cows
Joaca Gratis
hot shots gratis banner
5/5 - (1 vote)
Hot Shots 2
Joaca Gratis
logo super 7s gratis
4.5/5 - (2 votes)
Super 7s
Joaca Gratis
logo vikings slot gratis
5/5 - (1 vote)
Vikings
Joaca Gratis

Autori