Jewel Box

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 1 februarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Jewel Box

Nume Joc

Jewel Box

Categorii joc
speciale
Producator joc
play n go
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Cele mai multe sloturi de la Play`n`Go au un raport foarte bun al calității graficii. Jewel Box reușește să ridice ștacheta, iar acest lucru se datorează și tematicii speciale pe care slotul o are. Fiind vorba de pietre prețioase, bijuterii și obiecte scumpe, grafica trebuia să țină pasul cu cerințele jucătorilor, astfel acest slot de la Play`n`Go nu dezamăgește deloc din acest punct de vedere. Cel mai de efect aspect despre acest slot este realismul simbolurilor.

Joacă și tu Jewel Box gratis la supercazino.ro!

Grafica uluitoare din Jewel Box gratis

La prima vedere, ai putea crede că imaginile simbolurilor sunt poze ale unor obiecte reale și apoi introduse în ecranul de joc. Realismul este peste limite. Pentru a înțelege mai bine despre ce vorbesc, încearcă să îți imaginezi un magazin de bijuterii cu o lumină stridentă întunecată unde toate bijuteriile sunt așezate pe un material catifelat de culoare vișinie. Toate luminile albe din cameră sunt îndreptate spre bijuterii și diamante. Dacă ai reușit să îți imaginezi corect aceste mici detalii, exact așa este și atmosfera din Jewel Box gratis. Imaginea de background ține locul vitrinei în care sunt expuse pietrele prețioase, iar tu te vei simți nu doar ca un jucător la sloturi, dar și ca un client într-un magazin de bijuterii de top.

Ecranul de joc este unul cu care sigur ești obișnuit. Tamburii sunt clasici, verticali și în număr de 5. Pe fiecare tambur vei putea să rotești la fiecare spin câte 3 simboluri. În total 15 simboluri vor crea combinații câștigătoare pentru tine. La fel ca la orice slot creat de către cei de la Play`n`Go, Jewel Box gratis are toate butoanele de control integrate în ecranul de joc. Acestea pot fi observate în partea inferioară a ecranului.

Rata de returnare și liniile de plată din Jewel Box

Jewel Box a devenit foarte cunoscut în rândul jucătorilor pasionați datorită modului echilibrat în care acesta a fost optimizat. Nu este influențat în niciun fel de niciunul dintre cele mai importante criterii de joc. Începând de la rata de returnare, aceasta are o valoarea foarte acceptabilă. Se situează fix la media pe care o consider a fi potrivită pentru că tu să investești timp și bani. 95% este procentul de returnare din Jewel Box gratis. Iar când vorbim despre returnarea a 95% din investițiile jucătorilor, vorbim despre câștiguri mari care vor intra în buzunarul tău.

Liniile de plată sunt acele moduri în care tu poți realiza combinații câștigătoare pe ecranul de joc, astfel fiind un ecran de joc ce conține 15 simboluri și 5 tamburi, era normal că numărul liniilor de plata să fie mai mare decât este la alte sloturi. În Jewel Box gratis, liniile de plată sunt în număr de 15, fiind clasat la mijlocul clasamentului imediat după sloturile ce au 5, 6, 7, și până la 10 linii de plată.

Sunt foarte multe oportunități și șanse de a realiza câștiguri. Nu trebuie decât să fii perseverent.

Testează și Hot Shots demo!

Cum joci corect Jewel Box gratis?

Pentru un slot cu un RTP destul de mare, va trebui să îți pui la punct o strategie nu foarte complicată prin care să poți maximiza cât mai mult șansele de câștig. Astfel, îți voi spune exact cum trebuie să te folosești de toate comenzile pe care Jewel Box gratis ți le pune la dispoziție.

În partea inferioară a ecranului, poți observa câteva butoane de culori diferite și parcă placate cu marmură. Acele butoane sunt cele mai importante componente ale unui joc de slot. Fiecare dezvoltator alege să plaseze aceste butoane în moduri diferite. În Jewel Box, butoanele de customizare a pariului per rotire se află în partea stângă, iar cu ajutorul lor poți schimba valoarea monedei în care joci, numărul acestora, dar și numărul liniilor de plată.

În partea dreaptă poți să folosești comenzile pentru a schimba modul în care rotești tamburii. Acolo ai un buton albastru “BET MAX” pentru a seta automat direct pariul maxim. Buton “SPIN” este cel mai distinct dintre toate, iar în capătul din dreapta vei vedea butoanele de Autoplay și de accesare a tabelului de plăți.

Preferi sloturile clasice? Încearcă Sizzling Hot Deluxe!

Cum vei fi plătit de simbolurile din Jewel Box gratis

Așa cum te așteptai, pentru simbolurile care reprezintă bogăția și viața luxoasă, plățile pentru combinațiile câștigătoare nu puteau decât să fie mari și foarte mari. Iată care sunt acestea:

Funcțiile bonus și simbolurile speciale

Wild-ul este prezent și de această dată în proiectele celor de la Play`n`Go, iar acestea pot apărea în număr de până la 5 pe tamburi. Aceștia pot înlocui orice simbol de pe ecranul de joc înafară de cel BONUS.

Rundă bonus poate fi câștigată atunci când pe tamburii 1, 3 și 5 vei prinde simbolurile cutiei de bijuterii. În această rundă poți câștigă și până la de 150x pariul tău.

Concluzie

Jewel Box este un slot pe care ai putea să îl joci în orice moment al zilei fără să fii dezamăgit de experiență pe care ți-o oferă. Îl recomand cu drag. Dacă vrei să ai și tu parte de o partidă de pariere pe cinste, sigur vei găsi în acest slot o ocazie de a te distra.

Joacă Jewel Box gratis pe supercazino.ro!

Vezi și:

logo shaolin spin gratis
5/5 - (2 votes)
Shaolin Spin
Joaca Gratis
hunter spirit gratis logo
3.9/5 - (12 votes)
Hunter’s Spirit
Joaca Gratis
the dog house demo logo
5/5 - (2 votes)
The Dog House
Joaca Gratis
Batman slot gratis
5/5 - (3 votes)
Batman
Joaca Gratis

Autori