...

Respin Racer

Autor: Alex Simionescu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xRespin Racer

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Respin Racer este unul dintre cele mai fascinante sloturi, unde viteza amețitoare a câștigurilor te vor face să revii cu plăcere de fiecare dată. Jocul te întâmpină cu un format simplu, dar spectaculos. Așadar, joacă și tu Respin Racer gratis pe supercazino.ro și nu ezita să faci pasul cel mare spre mize reale!

Respin Racer gratis – grafică și animații spectaculoase

Ca la fiecare slot, primul lucru care te întâmpină este interfața, iar la acesta este imposibil să fii dezamăgit! Dacă în copilărie ai fost fan Road Runner, acel cuc alergător care întotdeauna găsea o cale să scape de coiot, înseamnă că îți va plăcea ce vezi aici, cu Respin Racer gratis!

Animațiile sunt spectaculoase, iar fiecare mare câștig este acompaniat de efecte speciale pe măsură! De asemenea, jocul nu duce lipsă de simboluri și personaje care mai de care, dar despre acestea vom discuta mai pe larg în alte capitole.

Totuși, creatorii jocului, SG Digital, au optat pentru o structură simplă, de cinci role și trei rânduri. La fel de impresionate sunt și sloturile Winbet!

Rata de plată – cât poți câștiga în Respin Racer slot

Respin Racer slot este genul de joc unde caracteristicile speciale sunt cele care îți vor aduce câștiguri substanțiale. Coeficientul RTP este de 95,43% – 95,83%, suficient pentru a te face interesat cel puțin de câteva spinuri.

Slotul are 25 de linii de plată care îți pot oferi câștiguri mici, dar dese. Nu există o opțiune pentru a diminua numărul acestora, așa cum se întâmplă la alte jocuri.

Cum se joacă Respin Racer gratis

Dacă nu ești familiarizat cu sloturile de la SG Digital, modul de joc ți se poate părea destul de dificil. Dar această primă impresie nu trebuie să te demoralizeze. Chiar și așa, vei vedea că funcțiile de bază sunt aceleași ca la orice alt slot. Există un buton de rotire cu simbolul ”play”, în dreapta jos, unde poți juca fiecare rundă în mod manual.

În stânga acestuia este un buton de spin automat, deci ai și opțiunea de a rula slotul fără să mai fie nevoie de vreo intervenție din partea ta. Poți alege 10, 20, 50, 75 sau 100 de runde consecutive care se vor rula automat. Fiecare rundă va avea aceeași miză, dar poți opri oricând această serie.

În stânga jos, marcat cu trei linii orizontale paralele, se găsește meniul. Acesta cuprinde mai multe secțiuni. Prima, cea de sus, este secțiunea de informații unde poți afla detalii despre simboluri, linii de plată, bonusuri și regulile de joc. Sub acesta se mai găsește și butonul de joc automat, apoi, marcat cu trei monede, se află butonul de setare al pariurilor, unde există mai multe opțiuni din care poți alege. Mai jos, se află opțiune de joc cu sunet sau fără, iar ultimul buton este cel de întoarcere la rolele Respin Racer slot.

Revenind la joc, vei observa că sub role se află câteva informații scurte despre regulile jocului, despre simboluri și bonusuri. Sub această bară se află, de la stânga la dreapta, creditul, câștigul într-o rundă și miza.

După cum vezi, Respin Racer gratis este simplu și intuitiv. Vei observa că același lucru este valabil și pentru simboluri și plăți, despre care vom discuta în cele ce urmează.

Ce trebuie să știi despre simboluri și plăți

În această secțiune vom discuta despre câștigurile pe care ți le aduc simbolurile. Spre deosebire de multe alte aparate, la Respin Racer slot există și simbolul 10, alături de tradiționalele J, Q, K și A. Cele mai mici premii date de simbolurile J și 10, urmate, în cursul deja cunoscut de cei care au experiență, de Q, K și A.

Însă, cele mai căutate simboluri sunt cele caracteristice slotului. În cazul acesta, sunt câteva personaje. Țestoasa pe motocicletă și ursul pe trotinetă îți aduc în grabă câștiguri frumoase, dar nu mai frumoase decât koala în pantaloni scurți denim și cizme cu tocuri, aflată pe un moped. Câștigurile cresc și mai mult cu benzinăria, dar simbolul pe care îl vei căuta cel mai mult este Road Runner. Nu neapărat datorită câștigurilor din linii de plată, ci datorită bonusului despre care vom discuta în secțiunea următoare.

Ca la aproape orice slot, regula de bază pentru câștig este alăturarea a cel puțin trei simboluri similare pe o linie de plată, de la stânga la dreapta. Excepție este benzinăria, unde este nevoie de doar două simboluri, deși în această situație, câștigurile nu vor fi deloc mari. Testează și sloturile cu rtp mare!

Caracteristicile speciale

Poate încă de la început vei observa lipsa simbolului scatter, dar această absență este compensată prin simbolul wild, reprezentată de un cangur musculos pe o motocicletă. Când apare, acesta se extinde pe toată rola și substituie toate simbolurile.

O funcție specială asociată cu simbolul wild este Ante Bet, care poate și oprit sau pornit. Se găsește în partea dreaptă a slotului; nu ai cum să o ratezi. Atunci când este oprit, cangurul apare doar pe a doua și a patra rolă. Când este pornit, simbolul apare și pe a treia rolă.

RTP-urile diferite menționate la început au drept cauză tocmai această funcție, rata de câștig crescând atunci când este activată.

Dar cea mai importantă funcție este speciala (sau funcția bonus). Se activează atunci când pe rolele 1 și 5 se găsește același simbol. Dacă simbolul este Road Runner, atunci se poate adăuga un multiplicator în plus de 2x și 3x pe aceste două role.

Inițial, rolele din interior se învârt de trei ori, dar dacă apare simbolul Wild, funcția de respin se resetează și rotirile o iau de la capăt. De aceea, dacă ai Ante Bet pornit, sunt mai multe șanse de rotiri în plus. Așadar, acesta este unul dintre cele mai populare sloturi cu speciale, unde câștigul poate fi multiplicat de până la 12x. Nici nu mai este nevoie de dublaje (funcția gamble), având în vedere ce poate face funcția de mai sus.

Concluzii

Respin Racer slot este un joc pentru toate gusturile și toate nivelurile de jucători. Așadar, chiar dacă ești un începător, te poți distra cu Road Runner și prietenii săi; mai ales că nu este nicio urmă de coiot care să încurce socotelile. Încearcă și tu Respin Racer gratis pe supercazino.ro și nu ezita să joci pe mize reale!

Alte sloturi gratis online:

ultimate hot gratis imagine
2.9/5 - (18 votes)

Ultimate Hot

Joaca Gratis
pharaohs tomb gratis logo
5/5 - (1 vote)

Pharaoh’s Tomb

Joaca Gratis
logo bar bar black sheep gratis
4/5 - (4 votes)

BarBar Black Sheep

Joaca Gratis
banner lil devil gratis
5/5 - (1 vote)

Lil Devil

Joaca Gratis

Autori