...

The Dog House

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xThe Dog House

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îți plac câinii (cum să nu-ți placă?!) și ești un împătimit al sloturilor, atunci acest The Dog House demo de la Pragmatic Play va fi cu siguranță pe placul tău. Tematica sa animată, unde în rolul principal se află cel mai bun prieten al omului, te va captiva de la primele runde. Așadar, nu mai aștepta și încearcă și tu The Dog House gratis pe Supercazino!

Grafica The Dog House demo

Grafica de desene animate te va stimula să joci mai mult. The Dog House online este un joc plăcut și prietenos care îți prezintă patru câini adorabili. Cu ajutorul acestor prieteni blănoși, poți avea recompense foarte mari! Fiecare câștig vine alături de animații spectaculoase și de bucuria cățeilor care acompaniază afișarea câștigului.

Slotul este în formă de casă, așa cum îi spune și numele și este decorată cu flori și luminițe. Totuși, The Dog House demo păstrează o structură clasică, cu cinci role și trei rânduri. Deasupra rolelor sunt afișate câteva informații esențiale despre joc, care te vor ajuta să îl înțelegi mai bine fără prea mult efort.

Rata de plată la The Dog House free

Rata de plată (RTP-ul) a jocului The Dog House online este de 96,51%, suficient de mare pentru a te surprinde cu câștiguri substanțiale. De fapt, cu ajutorul celor 20 de linii de plată disponibile, poți câștiga până la 6.750 X miza ta.

Cum se joacă The Dog House gratis?

La The Dog House slot butoanele importante sunt la vedere și poți modifica opțiunile din doar câteva mișcări. Pentru începerea rundei, există butonul de spin aflat în partea din dreapta jos și este reprezentat de două săgeți circulare. Lângă buton, în stânga și în dreapta, există simbolurile – și +. De aici poți modifica mai ușor pariul. Poți face acest lucru în trei moduri diferite la The Dog House demo: la primul stabilești câte monede sunt pariate pe linie, al doilea mod presupune stabilirea valorii în bani a monedei și în al treilea poți stabili pariul total.

Sub butonul de spin găsești opțiunea de joc automat la The Dog House Pragmatic. În această secțiune stabilești setările rundelor automate, selectând numărul de jocuri. Poți alege dintre 10, 20, 30, 40, 50, 70 și 100. Apoi, există trei condiții de oprire a seriei de runde automate. Te poți opri dacă creditul scade cu o valoare stabilită de tine, dacă un câștig depășește suma pe care ai stabilit-o și dacă creditul tău crește cu suma stabilită. Apoi, trebuie să apeși butonul de Start autoplay.

În partea din stânga jos sunt afișate creditul și miza. La The Dog House demo, creditul tău este fictiv și mai mult decât suficient pentru a încerca multe strategii. Dacă apeși pe cele două, vei vedea că poți seta să vezi banii sau monedele. În stânga acestora, există butonul de informații, reprezentat prin i, unde vei afla mai multe despre simboluri, plățile acestora, regulile jocului, detalii despre funcțiile speciale precum rundele bonus și despre modul de joc.

În stânga acestuia găsești mai mic butonul de setări, reprezentat prin trei linii paralele. Aici poți stabili pariul total și câteva aspecte generale ce țin de experiența de joc: sunet, ecran de introducere, muzică ambientală și modul economic, care la activare reduce viteza animațiilor.

Între aceste două seturi de butoane se vor afișa câștigurile din ultima rundă și linia sau liniile care le aduc.

Simboluri și plăți Doghouse slots

Am menționat anterior că jocul The Dog House demo are patru căței, iar în această secțiune vom vorbi mai pe larg despre ei. Dintre aceștia, câinele din rasa Rottweiler aduce cele mai mari câștiguri, de 750 de monede dacă este de cinci ori pe o linie de plată la miza minimă de 20. Este urmat de Yorkshire Terrier, cu 500 de monede. Urmează cățelul din rasa Pug, cu 300 de monede. Cel mai puțin plătit cățel este din rasa Beagle, cu 200 de monede. Acestea patru sunt simbolurile plătite cel mai bine, dar există încă două simboluri tematice pe care le-ai vrea pe liniile de plată. Primul este zgarda, plătit cu 150 de monede, iar al doilea este osul, plătit cu 100 de monede. Desigur, pentru toate acestea am aplicat aceeași unitate: cinci simboluri pe o linie la miza minimă de 20 de monede.

Există și simbolurile clasice pentru sloturi la The Dog House free: A, K, Q, J și 10. Dintre acestea, A și K se plătesc cu 50, iar Q, J și 10 se plătesc cu 25, deci este o diferență foarte mare între simbolurile tematice și acestea.

Plata se face atunci când cel puțin trei simboluri similare se găsesc pe aceeași linie de plată, de la stânga la dreapta. De asemenea, jocul are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că rundele vor fi câștigate mai rar, dar șansa ca un câștig mare să apară într-un timp scurt este mai ridicată.

Citește și despre cazinouri Pragmatic Play la care poți juca acest slot!

Caracteristici speciale la The Dog House online

La The Dog House slot, marea atracție o reprezintă speciala (runda bonus). Rundele gratuite la Dog House slots se acordă atunci când trei simboluri Bonus apar pe rolele 1, 3 și 5. Acest simbol este reprezentat printr-o lăbuță de câine. De asemenea, aceste trei simboluri vor acorda un premiu de 5 X miza ta.

Jocul din seria Doghouse slots nu are dublaje (funcția gamble), dar având în vedere câștigurile rundelor bonus, nu vei simți lipsa.

Înainte de începerea rundelor la slotul The Dog House demo, trei role a câte trei simboluri se vor învârti automat pentru a scoate la iveală numărul de runde gratuite din fiecare celulă. Toate numerele sunt adunate și rezultă numărul total de runde gratuite. În timpul acestora, toate simbolurile Wild care apar pe rolele 2, 3 și 4 rămân pe ecran până la sfârșitul tuturor rundelor gratis. Mai mult decât atât, simbolurilor Wild li se acordă un multiplicator aleatoriu. Simbolurile Bonus nu apar în timpul rundelor gratuite, deci funcția nu se poate redeclanșa.

Simbolul Wild înlocuiește orice alt simbol cu excepția Bonus. Poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4 și are un multiplicator aleatoriu de 2X sau 3X.

Concluzii The Dog House demo

The Dog House slot este genul de joc de care nu ai cum să te saturi. Este distractiv, amuzant, iar rundele bonus te vor captiva prin câștigurile în lanț. În ciuda tematicii spectaculoase, The Dog House Pragmatic este un slot simplu, care poate fi învățat cu ușurință. Așadar, nu mai ezita și încearcă și tu The Dog House gratis pe Supercazino pentru o experiență perfectă a jocurilor de noroc în compania celor mai buni prieteni ai omului!

Încearcă alte sloturi Pragmatic Play:

logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis
online medusa megaways gratis
4.3/5 - (3 votes)

Medusa Megaways

Joaca Gratis
wild west gold online
5/5 - (1 vote)

Wild West Gold

Joaca Gratis
suntide slot logo ss
5/5 - (1 vote)

Suntide

Joaca Gratis

Autori