Hot Safari

Joacă acum Hot Safari cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo hot safari gratis
Hot Safari

Apasă START pentru a începe
Hot Safari

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Ce zici de un slot gratis cu multiplicatori la fiecare rotire? Încearcă Hot Safari gratis și descoperă un joc plin de surprize plăcute! Ai parte de simboluri wild extensibile, rotiri gratuite și câștiguri foarte bune.

Hot Safari Gratis – animăluțele îți aduc câștiguri

La prima vedere, Hot Safari seamănă cu multe sloturi online. La o privire mai atentă vei găsi însă o serie largă de elemente care îl fac cu totul aparte și îi acordă un avantaj major.

În primul rând, vei găsi o rolă întreagă pentru multiplicatori. Structura de bază este de 5 x 3 și 25 de linii de plată. Există și o a șasea rolă, dedicată multiplicatorilor. La fiecare rotire poți primești un multiplicator, care poate ajunge până la 10x. Din când în când, pe rola a șasea vei găsi și un simbol super wild. Atunci când se întâmplă asta, un simbol wild va fi adăugat pe fiecare dintre rolele de joc.

Printre simboluri găsești lei (simbolurile wild), elefanți, rinoceri, zebre, bizoni, păsări flamingo și simboluri de cărți de joc. Simbolul scatter este reprezentat de un copac african. Atunci când prinzi 3 simboluri scatter pe ecran primești 10 rotiri gratuite. Jocul este foarte animat și ai parte de fel de fel de elemente interactive la fiecare pas.

Joacă Hot Safari pe SuperCazino și nu uita să folosești bonusul nostru exclusiv de la Netbet atunci când vrei să joci pe miză reală. Dacă vrei să profiți acum de bonusul de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite, dă click pe butonul verde de mai sus! Găsești bonusul și în pagina cu cele mai bune cazinouri online. Netbet este cazinoul online cu cele mai multe sloturi, putând folosi bonusul la câteva sute de jocuri de acest tip. Poți fi sigur că găsești ceva pe gusturile tale. Distracție plăcută și mult noroc!