...

Hot Safari

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 24 mai 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xHot Safari

Nume Joc
Hot Safari
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Ești gata să intri în savana africană și să participi la un safari plin de aventură? În Hot Safari gratis, animalele sălbatice apar la tot pasul și aduc cu ele premii tentante. În continuare îți vom povesti totul despre cum se desfășoară jocul, cât poți câștiga și ce funcții speciale te așteaptă. Distrează-te cu Hot Safari demo pe SuperCazino!

Ce oferă Hot Safari free ca grafică și ecran de joc

Hot Safari Pragmatic Play e un slot dinamic și plin de culoare, la fel ca lumea Africii. Realizatorii jocului au avut grijă la fiecare detaliu, pentru a te introduce în poveste cât mai bine: simbolurile sunt reprezentate de animale din junglă, iar muzica e și ea de inspirație africană. Hot Safari free este versiunea gratuită a slotului cu mize reale, așa că vei găsi aici exact aceleași caracteristici.

Din punct de vedere al structurii, Hot Safari slot are un ecran cu 6 role și 3 rânduri. Butoanele de care ai nevoie pentru a juca se află în partea de jos. În partea dreaptă poți vedea o rolă ce conține doar multiplicatorii pentru liniile de plată, care se rotesc la fiecare spin.

La noi pe site găsești o mulțime de sloturi Pragmatic Play!

Linii de plată și RTP în Hot Safari slot

Vrei să știi cum se formează combinațiile câștigătoare în Hot Safari gratis? Primul lucru important este că plățile se acordă pentru simboluri de același fel, obținute de la stânga la dreapta. Există 25 de linii de plată, care sunt fixe.

În ceea ce privește șansele de câștig, rata de plată a jocului este una convenabilă: cu un RTP care variază între 94.07% și 96.17%, ocaziile de câștig apar frecvent. Îți recomandăm ca dacă vrei să vezi cum plătește slotul, să te antrenezi oricât dorești cu Hot Safari free.

Cum joci Hot Safari gratis

Hot Safari e un slot simplu, care e accesibil inclusiv persoanelor fără multă experiență. Ai nevoie doar de câteva butoane pentru a juca Hot Safari gratis, așa cum vei vedea mai jos:

Încearcă-ți norocul la cele mai tari sloturi noi pe care le găsești pe site!

Cât plătesc simbolurile din Hot Safari demo

Chiar și când joci Hot Safari gratis, câștigurile sunt cea mai frumoasă parte. Hai să vedem cât îți aduce fiecare simbol din cadrul slotului, dacă folosești miza maximă, de 125 RON:

Simboluri și funcții speciale în Hot Safari Pragmatic Play

Hot Safari slot are și o serie de caracteristici speciale, care îți aduc câștiguri și mai consistente. Bineînțeles, toate se regăsesc și în Hot Safari gratis. Iată care sunt acestea:

Ce poate fi mai distractiv decât super runde la o mulțime de sloturi speciale? Încearcă-le pe toate!

Concluzie

Așa cum observi, Hot Safari este genul de slot care îmbină aventura, distracția și câștigurile. Merită să îl încerci de fiecare dată când simți nevoia unei evadări din rutină, mai ales că slotul demo nu presupune folosirea banilor reali. Distrează-te și tu cu Hot Safari gratis!

Joacă și:

slot just jewels deluxe logo
3.2/5 - (5 votes)

Just Jewels Deluxe

Joaca Gratis
logo house of doom gratis
5/5 - (1 vote)

House of Doom

Joaca Gratis
cats-slot-online
5/5 - (2 votes)

Cats

Joaca Gratis
The bowery boys logo
5/5 - (2 votes)

The Bowery Boys

Joaca Gratis

Autori