...

Pharaoh’s Tomb

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xPharaoh’s Tomb

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Uitându-ne la Pharaoh’s Tomb free, este ușor de înțeles de ce sloturile egiptene prind atât de bine. Hai să vedem în articolul de față ce aspecte trebuie să cunoști despre joc. Poți încerca apoi rotiri gratuite în versiunea demo a jocului. Joacă-te și tu Pharaoh’s Tomb gratis pe Supercazino pentru a testa toate funcțiile și pentru a-ți face o idee despre joc.

Pharaoh’s Tomb demo – grafică și sunete

Așa cum ne-a obișnuit Novomatic cu sloturile sale egiptene, Pharaoh’s Tomb gratis arată excelent. Simbolurile sunt detaliate și poți vedea o serie de simboluri tematice, alături de clasicele numere din cărțile de joc. Chiar și acestea sunt stilizate pentru a se potrivi temei jocului.

Novomatic este un furnizor recunoscut și pentru seria sa de sloturi egiptene Book of Ra. Așadar, dacă nici aceștia nu se pricep la jocuri inspirate din civilizație Egiptului Antic, atunci cine? De asemenea, furnizorul se concentrează pe jocuri cu format simplu, ori 5X3, ori 5X4. În cazul de față, a optat pentru structura mai mică de 5X3.

Fundalul jocului este un zid plin de hieroglife, iar la fiecare rotire și câștig, muzica ambientală egipteană completează experiența de joc.

Dacă dorești să-l joci de pe mobil, atunci mai avem o veste excelentă: Pharaoh’s Tomb online funcționează optim și de pe telefon, având toate butoanele și funcțiile de joc necesare pentru o experiență cât mai plăcută.

Pharaoh’s Tomb slot – rata de plată

Pharaoh’s Tomb gratis are un coeficient RTP de 95,08%, suficient de bun pentru generarea unor plăți consistente. Are maxim 10 linii de plată, dar îți dă posibilitatea să scazi numărul, de la 9 la chiar o singură linie de câștig.

Pharaoh’s Tomb gratis – cum joci?

Pharaoh’s Tomb slot funcționează după principiile de bază ale acestor jocuri, iar toate butoanele se găsesc în partea de jos. Să vedem așadar cum se joacă:

Pentru mai multă distracție în stil egiptean, recomandăm următoarele sloturi: Rise of Ra gratis, Book of Ra Deluxe gratis, Book of Ra Magic gratis și Book of Ra Temple of Gold gratis.

Pharaoh’s Tomb free – simboluri și plăți

Pharaoh’s Tomb demo generează plăți bune, iar condițiile pentru acestea sunt cele clasice. Este nevoie de role adiacente de la stânga spre dreapta și minim 3 simboluri de un fel pe o linie de plată activă. Plățile maxime ale jocului, pentru miza de 50 de fise și 5 simboluri de un fel, sunt următoarele:

Pharaoh’s Tomb online – caracteristici speciale

Pharaoh’s Tomb gratis are și câteva funcții speciale care îți vor spori (și mai mult) șansele de plată. Mai departe, putem vedea care sunt aceste speciale:

Concluzii

Pharaoh’s Tomb slot este un joc interesant, cu temă egipteană și cu plăți bune datorită rotirilor sale gratuite cu un mod avantajos de desfășurare. Și liniile de plată aduc câștiguri excelente datorită simbolului Wild extensibil. Experiența de joc este de 5 stele, datorită graficii impecabile oferită de Novomatic și a optimizării pentru orice tip de dispozitiv. Astfel, nu ezita și delectează-te cu Pharaoh’s Tomb gratis pe Supercazino pentru distracție. Joacă-te și pe bani reali pentru o aventură în care descoperi bogățiile ascunse ale faraonului!

Joacă și:

easter island gratis logo
4.3/5 - (3 votes)

Easter Island

Joaca Gratis
five pirates gratis logo
3.6/5 - (5 votes)

Five Pirates

Joaca Gratis
sizzling hot quattro gratis logo
5/5 - (2 votes)

Sizzling Hot Quattro

Joaca Gratis
logo fortune diamond gratis
4.5/5 - (4 votes)

Fortune Diamond

Joaca Gratis

Autori