Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Nume Joc
Peking Luck
Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
pragmatic play
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 350 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Book of Dead, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Peking Luck

Peking Luck slot este un joc distractiv, în stilul celor de la Pragmatic Play. În acest articol, îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre un slot distractiv, cu speciale care plătesc de la excelent în sus și cu grafică impecabilă. De asemenea, aici îl poți juca și în varianta sa demo, pentru a prinde mai bine toate funcțiile sale. Așadar, joacă Peking Luck gratis pe Supercazino pentru distracție garantată!

Peking Luck demo – grafică și muzică

Peking Luck gratis are o temă de inspirație asiatică. Fundalul este în culori vii, cu flori, lămpi și un cer de noapte. Multe dintre simbolurile slotului sunt de inspirație asiatică, astfel că vei găsi dragoni, măști, tobe și altele, ornate în stilul caracteristic. Pentru completare, Peking Luck free are și simbolurile clasice ale cărților de joc, de la 9 la As.

Formatul slotului este de 3×5, deci, din acest punct de vedere, este un joc clasic. Pentru completarea experienței, jocul are și o muzică de fundal, care, desigur, se încadrează în temă.

Peking Luck slot – rata de plată

Coeficientul RTP al Peking Luck gratis este excelent, de 96,5%. Acesta este peste media sloturilor de 96%. Jocul are 25 de linii de plată, iar volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că plătește de obicei mai rar, dar sunt șanse mai bune pentru câștiguri mari într-un timp mai scurt.

Vezi și ce bonusuri Pragmatic poți revendica!

Peking Luck gratis – cum se joacă?

Peking Luck gratis funcționează după regulile cunoscute ale sloturilor. Astfel, tu trebuie doar să setezi miza și să pornești runda. În continuare, vom vedea mai în detaliu butoanele:

Peking Luck free – simboluri și plăți

Acum că am văzut cum se joacă Peking Luck gratis, urmează să vorbim și despre plățile simbolurilor:

Dintre acestea, primele 2 simboluri menționate plătesc și când sunt doar 2 într-o combinație. Toate celelalte simboluri ale Peking Luck online plătesc de la minim 3 în sus. Plățile de mai sus sunt pentru pariul maxim de 250 de fise și pentru combinații câștigătoare formate din 5 simboluri.

Peking Luck online – caracteristici speciale

Peking Luck demo face parte din categoria de sloturi speicale, astfel că are caracteristici speciale care pot aduce câștiguri colosale. Să vedem așadar la ce să te aștepți:

Concluzii

Peking Luck free este un joc interactiv, unde rotirile gratuite pot aduce câștiguri consistente datorită multiplicatorilor. Plăți excelente sunt și în jocul de bază, unde simbolul Wild apare des și dublează câștigul. De aceea, credem că vei dori să-l joci și cu pariuri reale. Jocul este disponibil pe multe platforme online, dar până atunci, joacă Peking Luck gratis pe Supercazino!

Joacă și:

america express castigatori
5/5 - (3 votes)
America Express Sezonul 5 Drumul Aurului: Echipe, Traseu, Câștigători
Joaca Gratis
cerinte rulaj elite slots
5/5 - (1 vote)
Cerințe Rulaj Elite Slots – Cum Rulezi Bonusurile Elite Slots
Joaca Gratis
bonus fara depunere Baumbet
4.8/5 - (6 votes)
Bonus Fără Depunere Baumbet – Cum Joci Gratis
Joaca Gratis
esl pro league
Rate this post
ESL Pro League a ajuns la ediția cu numărul 14!
Joaca Gratis
cele mai bune cazinouri online pe mobil
5/5 - (1 vote)
Cele mai bune cazinouri online pe mobil – top 2019
Joaca Gratis