...

Medusa Megaways

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 23 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMedusa Megaways

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
nyx gaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Distracția cu Medusa Megaways online este garantată! Slotul are un mod de joc captivant, cu multe funcții speciale și o așezare interesantă a rolelor. Deschide-l și tu pentru a-l descoperi și citește articolul nostru în care îți prezentăm tot ce trebuie știut despre joc, de la grafică la caracteristici speciale. Apoi, joacă Medusa Megaways gratis pe Supercazino pentru o experiență ideală a jocurilor de noroc online!

Grafică și muzică

Medusa Megaways slot este un joc creat de NextGen Gaming, unul dintre cele mai mari nume din industria creatorilor de jocuri de noroc. Este un joc cu o tematică inspirată din Grecia Antică. Probabil știi deja povestea Medusei, ființa mitologică a cărei privire pietrifică orice persoană.

Fundalul este un peisaj cu ruine ale templelor grecești, iar structura jocului este specifică jocurilor de tip megaways. Sunt 6 role verticale, iar simbolurile acestora variază de la 2 la 7. Există și o rolă orizontală, cu un număr fix de 4 simboluri.

Muzica este de asemenea inspirată din această lume imprevizibilă a mitologiei grecești. Există sunete pentru mișcările rolelor, iar fiecare câștig este și el întâmpinat de sunete.

Medusa Megaways slot – rata de plată

Coeficientul RTP la Medusa Megaways gratis variază. Dacă joci normal, acesta este de 96,28%. Dacă în schimb cumperi rotiri gratuite, rata de plată este 97,63%. În orice caz, este imensă, ceea ce te convinge să-l încerci și cu miză reală. Ca urmare a variației numărului de simboluri despre care am vorbit mai sus, numărul de direcții de câștig variază de la 324 la 117.649.

Vezi și ce alte sloturi gratis poți juca pe site!

Medusa Megaways gratis – cum se joacă?

Deși poate părea mai complicat decât jocurile clasice la cazinouri online, Medusa Megaways gratis are un mod simplu de funcționare. Butoanele de joc sunt concentrate în partea din dreapta a rolelor:

Medusa Megaways free – simboluri și plăți

Medusa Megaways demo are plăți excelente datorită simbolurilor sale. Modul de plată este în cascadă, pentru că simbolurile câștigătoare dispar, lăsând loc altora. Acestea, la rândul lor, pot genera câștiguri, iar apoi vor dispărea. Procesul se repetă până când nu vor mai exista combinații câștigătoare. Pentru a genera un câștig, simbolurile similare trebuie să se afle pe role adiacente, de la stânga spre dreapta, cu minim 3 simboluri pe role diferite. Vezi mai jos care sunt aceste plăți maxime, pentru 6 simboluri, câte unul per rolă:

Pe o rolă se pot afla mai multe simboluri câștigătoare. Toate contribuie la plata finală din rundă. Rola orizontală aduce câte un simbol suplimentar pentru rolele verticale 2, 3, 4 și 5.

Încearcă și jocuri ca la aparate EGT!

Medusa Megaways online – caracteristici speciale

Medusa Megaways gratis face parte din categoria de sloturi speciale cu diferite funcții speciale. Vezi mai departe un rezumat al acestora, iar apoi testează-le pentru a le înțelege și mai bine:

Concluzii

Medusa Megaways free este unul dintre cele mai interesante jocuri datorită funcțiilor sale speciale, făcute chiar pentru tema jocului. Cu acest slot, intri într-o aventură în mitologia Greciei Antice, unde poți câștiga sume frumoase! Joacă așadar Medusa Megaways gratis pe Supercazino pentru o experiență de top în sloturile online!

Joacă și:

zeus 2 gratis joc demo
5/5 - (2 votes)

Zeus 2

Joaca Gratis
casino dragon warrior gratis
5/5 - (1 vote)

Dragon Warrior

Joaca Gratis
logo wild bazaar gratis
4.6/5 - (5 votes)

Wild Bazaar

Joaca Gratis
lone star jackpots gratis logo
5/5 - (1 vote)

Lone Star Jackpots

Joaca Gratis

Autori