...

Mega Moolah

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 15 ianuarie 2024

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xMega Moolah

Nume Joc
Mega Moolah
Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Africa este un continent plin de minuni ale naturii, iar cu Mega Moolah demo, le poți descoperi pe toate. Este un slot simplu și extrem de captivant datorită graficii sale. Are și câteva caracteristici speciale care te vor ajuta să câștigi mai mult și mai bine! Așadar, încearcă și tu Mega Moolah gratis pe Supercazino pentru o experiență ideală pe tărâmul african!

Mega Moolah free – grafică, sunete & structură

Mega Moolah slot este creat de Microgaming, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc. Aceștia se axează pe jocuri tematice, care au ca scop distracția, dar și câștigurile foarte bune ca urmare a funcțiilor speciale și ale jackpoturilor.

Așa cum am spus chiar de la introducere, Mega Moolah gratis are o grafică superbă, cu fundalul savanei și simboluri care ilustrează diferite animale reprezentative ale acestui continent. Sunetele sunt cele specifice ale naturii africane, cu păsări, greieri și alte vietăți care își anunță prezența.

Structura jocului este de 5 role și 3 rânduri, cea clasică, pe care probabil o știi deja din alte sloturi. Se poate juca foarte ușor, iar dimensiunile ecranului se adaptează după fiecare dispozitiv. Astfel, poți juca fără probleme și de pe mobil, fără ca experiența să aibă de suferit.

Mega Moolah online – rata de plată

Cum spuneam mai sus, nu numai distracția este importantă la Mega Moolah free, ci și câștigurile. Coeficientul de câștig este de 88,12%, unul destul de bun. Chiar dacă este mai mic decât la alte sloturi, jocul compensează prin volatilitatea sa ridicată și prin premiile pe care le poți câștiga la jackpot. Vom vorbi despre acesta în capitolul caracteristicilor speciale. Are 25 de linii de plată, deci sunt totuși șanse foarte bune ca o rundă să fie câștigătoare.

Vezi și cazinouri EGT sau cazinouri NetEnt la care poți revendica super bonusuri!

Mega Moolah gratis – cum se joacă?

Așa cum am vorbit și mai sus, modul de joc al Mega Moolah online este extrem de simplu. Iată ce trebuie să faci:

Atât trebuie să știi pentru a juca la Mega Moolah demo. Este foarte simplu și nu trebuie să ai cine știe ce experiență în jocurile de noroc online pentru joc.

Mega Moolah slot – simboluri și plăți

Simbolurile de la Mega Moolah gratis plătesc numai de la stânga la dreapta. Rolele trebuie să formeze combinații de minim 3 simboluri la fel (2 la unele simboluri) pe liniile de plată pentru a genera un câștig. Mai jos vezi plățile pentru aceste simboluri:

Aceste plăți sunt cele maxime, cu 5 simboluri pe o linie de plată și pariul maxim de 6,25 de fise. Elefantul și Bivolul plătesc și când apar de 2 ori pe linia de plată.

Mega Moolah demo – caracteristici speciale

Mega Moolah free face parte din categoria de sloturi speciale, așa că are și unele simboluri și funcții speciale care te vor ajuta să îți rotunjești plata. Vezi mai jos care sunt aceste caracteristici:

Concluzii

După cum am tot văzut în acest articol, Mega Moolah slot are un mod de joc simplu, cu câteva caracteristici speciale clasice, precum runde gratuite, jackpot și simboluri Scatter și Wild. Grafica este captivantă, iar modul de joc este alert. Acest slot este ideal pentru orice tip de jucător, indiferent de experiența (sau lipsa ei) pe care o are. Joacă și tu Mega Moolah gratis pe Supercazino și bucură-te de toate aceste funcții și avantaje ale jocului cu experiența demo pe care ți-o oferim!

Joacă și:

thunderstuck 2 gratis banner
5/5 - (1 vote)

Thunderstuck 2

Joaca Gratis
white rabbit gratis slot
5/5 - (1 vote)

White Rabbit

Joaca Gratis
king of slots gratis logo
4.7/5 - (3 votes)

King of Slots

Joaca Gratis
pizza time gratis logo
5/5 - (1 vote)

Pizza Time

Joaca Gratis

Autori