Supra Hot

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 24 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Supra Hot

Nume Joc

Supra Hot

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
novomatic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Dacă ești în căutarea unui slot clasic, Supra Hot Novomatic este o alegere perfectă. Nu are funcții complicate și nici o poveste elaborată în spate, iar asta poate fi uneori foarte relaxant. Joacă și tu Supra Hot gratis!

Supra Hot slot – cum se prezintă ecranul de joc

Așa cum îți spuneam, Supra Hot online de la Novomatic este un slot care te duce imediat cu gândul la jocurile clasice pe care le găsești la cazinouri și agenții stradale. Simbolurile au fost gândite astfel încât să fie ușor vizibile, așa că sunt de mari dimensiuni și ocupă centrul ecranului. Liniile de plată din stânga și din dreapta sunt mai greu observabile din cauza dimensiunilor, dar fiind fixe nu vei avea de ce să le accesezi.

Sunetul Supra Hot slot este în ton cu aspectul: nimic complicat, care să deranjeze jucătorul. Prin urmare, îl poți lăsa pornit, pentru că nu te va incomoda. Ca structură, Supra Hot slot are 4 role și 3 rânduri. Butoanele de joc se află toate în partea de jos a ecranului, acolo unde ai și balanța contului, miza și câștigul. Supra Hot gratis are aceeași structură ca jocul pe bani, singura diferență fiind că aici mizele și câștigurile sunt virtuale.

Supra Hot Novomatic – RTP și linii de plată

Supra Hot slot are o rată de câștig de 95.2%, ceea ce reprezintă un procent bun, pe care te poți baza dacă ești în căutarea unui joc profitabil. Pentru a-ți da seama cât de des apar combinațiile câștigătoare și cât de valoroase sunt, încearcă Supra Hot demo, unde nu vei investi bani reali. Miza minimă este de 0.05.

Jocul are 25 de linii fixe de plate, care plătesc la fel ca și în cazul altor sloturi, de la stânga la dreapta. Se plătește cea mai mare combinație de pe fiecare linie. Poți consulta valoarea combinațiilor în câmpul de informații sau poți pur și simplu să joci Supra Hot gratis pentru a te familiariza cu plățile din joc.

Vezi și jocuri EGT gratis sau jocuri iSoftBet gratis!

Cum se joacă Supra Hot gratis?

Supra Hot Novomatic se joacă foarte simplu, toate butoanele de care ai nevoie aflându-se în partea de jos a ecranului. Iată funcția fiecărui buton:

Încearcă și alte sloturi speciale!

Cât plătesc simbolurile?

Simbolurile în acest joc plătesc, ca de obicei, doar de la stânga la dreapta. Indiferent dacă joci versiunea pe bani sau Supra Hot gratis, simbolurile plătesc la fel. Slotul are o serie de simboluri la care te poți aștepta de la un joc de tip slot: fructe, stele, șeptari, simbolul BAR și X-ul. Stelele și BAR-ul sunt cele mai valoroase simboluri. Mai jos vei găsi plățile maxime pentru fiecare simbol la Supra Hot Novomatic, disponibile atunci când alegi cea mai mare miză (50):

Funcții speciale în Supra Hot demo

Din punct de vedere al funcțiilor speciale, Supra Hot slot vine cu două surprize:

Concluzii

Fie că alegi să joci Supra Hot gratis sau varianta pe bani reali, vei avea cu siguranță parte de distracție și vei simți emoția de a paria. Jocul este extrem de simplu, așa că nu vei avea probleme să îl deprinzi. Încearcă și tu Supra Hot demo!

Joacă și:

reel steal online slot
5/5 - (2 votes)
Reel Steal
Joaca Gratis
emerald king slot gratis logo
5/5 - (1 vote)
Emerald King
Joaca Gratis
energy stars gratis
5/5 - (1 vote)
Energy Stars
Joaca Gratis
sloturi online Jack Hammer
5/5 - (1 vote)
Jack Hammer
Joaca Gratis

Autori