Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc, cazinoul care promoveaza jocul precum si producatorul care a creat jocul).

Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL

Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Categorii joc
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis
  • Până la 500 rotiri gratuite fără depunere pentru jucătorii noi
  • Deschide un cont, validează-l și învârte roata
  • Rotiri la Hot 4 Cash, Big Bass Bonanza și alte jocuri tari

Scrolls of Ra

La Scrolls of Ra slot, poți explora misterele Egiptului Antic. Articolul de față îți va arăta tot ce trebuie să cunoști despre acest joc cu tematică egipteană, de la mod de joc și grafică la funcțiile speciale. Apoi, joacă Scrolls of Ra gratis pe Supercazino pentru a testa și tu toate funcționalitățile jocului, și a te pregăti să-l joci ulterior pe bani la un casino online!

Scrolls of Ra free – grafică și muzică

De la un joc cu tematică egipteană, nu te poți aștepta decât la o grafică superbă, cu multe elemente care amintesc la tărâmul Egiptului Antic. În Scrolls of Ra online, te afli într-un templu, iar pe fundal se văd mai multe coloane pline cu hieroglife și desenul zeului Ra. De asemenea, simbolurile sunt în stilul caracteristic. Găsești o serie de simboluri tematice și unele clasice, dar și ele stilizate pentru a reflecta lumea Egiptului.

Desigur, și muzica este din același spațiu și din aceeași eră. Toate ca toate, când vine vorba de jocuri iSoftBet, producătorul știe să facă unele care să te ducă în lumea creată de el.

Citește și despre Ainsworth slots!

RTP și linii de plată

Rata de plată de la Scrolls of Ra slot sunt decente, având în vedere că rata de plată este de 95,71%. Mai mult decât atât, jocul plătește destul de des, astfel că nu te vei plictisi cu el. Slotul are 20 de linii de plată fixe, adică acest număr nu poate fi modificat. Simbolurile plătesc exclusiv de la rola din stânga spre dreapta. Sunt necesare cel puțin 3 simboluri pentru o combinație câștigătoare.

Ecranul de joc de la Scrolls of Ra online are structura tradițională cu 5 role și 3 rânduri. Așadar, chiar dacă nu cunoști prea multe despre sloturi, cu acesta te vei descurca de minune!

Încearcă și jocuri EGT online și jocuri Playtech!

Scrolls of Ra slot – cum joci?

Modul de joc la Scrolls of Ra gratis nu are cum să-ți pună vreo problemă. Toate butoanele necesare pentru joc se află în partea de jos. Trebuie doar să faci următoarele lucruri:

Scrolls of Ra online – simboluri

La Scrolls of Ra free, simbolurile aduc plăți de la stânga la dreapta, după cum urmează în lista de mai jos:

Vezi și alte sloturi gratis pe care le poți testa oricând pe SuperCazino!

Scrolls of Ra gratis – speciale

La Scrolls of Ra gratis, ca la orice alte sloturi speciale, poți testa și funcțiile speciale. Acestea pot aduce câștiguri mari și sunt extrem de interesante, după cum vei vedea mai jos:

Concluzii

Scrolls of Ra slot este genul de joc cu temă egipteană de care nu ai cum să te saturi. Are o grafică excelentă și funcții speciale care îți vor putea aduce premii frumoase. Te poți bucura de experiența completă pe care o are de oferit un slot. Așadar, joacă-te și tu slotul Scrolls of Ra gratis pe Supercazino!

Joacă și:

saga festival 2022
5/5 - (2 votes)
SAGA Festival 2022: Artiști, locație și bilete SAGA
Joaca Gratis
blackjack betano
5/5 - (2 votes)
Blackjack Betano – Gamă de Jocuri Online
Joaca Gratis
magic jackpot mobile
5/5 - (1 vote)
Magic Jackpot Apk – Cum joci pe Android & iOS
Joaca Gratis
validare cont Elite Slots
5/5 - (2 votes)
Validare Cont Elite Slots – Cum Îți Verifici Contul
Joaca Gratis