...

The Fortune Pig

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xThe Fortune Pig

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
isoftbet
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Nu te lovești mereu de cultură chinezească, în special nu prin cazinouri sau la jocuri de slot. Dar atunci când se întâmplă, sigur este un semn pentru mari beturile, a apasă butonul de autospin în speranța că norocul calendarului chinezesc va pătrunde și printre tamburii slotului tău. De această dată vorbim despre un slot cu foarte mare potențial.

Joacă și tu The Fortune Pig gratis la supercazino.ro!

Ecran de joc atractiv în The Fortune Pig gratis

Intrarea în ecranul de joc de pe Fortune Pig gratis este un eveniment pe care îl vei ține minte. Încă de la prima vedere nu am îndrăznit nici pentru o secundă să opresc muzică ambientală a jocului. Este de departe una dintre cele mai bune linii melodice de pe un slot cu tematică chineazeasca. Un detaliu foarte important ce are loc pe ecranul de joc este ploaia de frunze de sakura. Fără să faci nimic, ecranul este foarte fluid și în permanentă, vei vedea frunze cum cad de nicăieri. Atmosfera este foarte calmă și primitoare. Cei 5 tamburi sunt foarte bine îngrădiți între 2 stâlpi tradiționali și protejați de un acoperiș din aur. la fiecare colț al acestui peisaj se află dragonii specifici culturii chinezești. Descoperă cazinourile online de top și bucură-te de bonusurile de bun venit!

Slotul are un aspect pe care sigur l-ai mai întâlnit și la alte jocuri iSoftbet. Aici mă refer la modul în care sunt organizate butoanele de control, tamburii și simbolurile. La fiecare apăsare a butonului de spin, simbolurile se vor învârti de sus în jos creând combinății câștigătoare. Nu mai vorbim de efectele uimitoare de pe tamburi. Vei iubi acest slot!

Rată de returnare a câștigurilor și liniile de plata din The Fortune Pig gratis

Veștile bune continuă să apară din ce în ce mai mult pe măsură ce aflăm mai multe informații despre cel mai frumos slot de cultură chinezească. Rată de returnare către jucători este reprezentată de cantitatea de bani care se întoarce la toți jucătorii, pe termen lung. Rată din The Fortune Pig gratis este de 95.14%. Nici nu îți poți închipui ce câștiguri ai putea să prinzi dacă măcar o părticică din acești bani vor fi plătiți la una dintre rundele tale de pariere. Nu trebuie totuși să îți faci speranțe foarte mari sau să începi să joci agresiv. Această valoare de 95.14% este calculată pe termen lung și nu toți jucătorii beneficiază în același timp doar de runde câștigătoare.

Numărul liniilor de plata este mereu hotărât de dezvoltatori. De obicei aceștia încearcă să mențină sloturile cât mai echilibrate fără să creeze discomfort în timpul jocului. Adică nu vei găși niciodată mult prea multe linii de plata, dar nici prea puține. Depinde și de RTP-ul pus pe un slot anume. De exemplu, The Fortune Pig oferă 25 de linii de plata deși are deja un RTP destul de mare și 5 tamburi. Acesta este un bun exemplu de slot care este dezvoltat în favoarea jucaatorilor.

Cum trebuie să joci corect The Fortune Pig gratis?

Varianta gratuită a a slotului nu ar trebui să fie un exemplu de urmat dacă îți dorești să începi să joci și pentru bani reali. Varianta gratuită ar trebui să fie folosită doar pentru că tu să te poți familiariza cu slotul și să înveți foarte bine care sunt comenzile și ce ar trebui să faci pentru a seta un pariu corect și pentru a porni și opri toate funcțiile care îți sunt puse la dispoziție. Iar dacă tot ești aici, lasă-mă să îți spun câteva lucruri despre cum ar trebui să joci corect The Fortune Pig gratis.

Butoanele acestui slot sunt organizate intuitiv în partea de jos. Există foarte puține jocuri create în acest regim de slot care să aibă butoanele așezate în laterale sau să aibă o grafică organizată diferit. Deci probabil nu vei avea probleme în a te juca The Fortune Pig.

Butoanele de customizare a pariului, dar și de control a rotirilor se află toate în aceeași parte a ecranului. Pentru a micșora sau a mari miza unui pariu trebuie să selectezi valoare monedei, cantitatea acesteia și numărul de linii de plata active. La unele sloturi, aceste linii sunt fixe și nu pot fi schimbate. Încearcă și sloturile de la Maxbet sau sloturile Unibet!

Simbolurile din The Fortune Pig plătesc destul de bine

Fiind un joc de slot ceva mai complex, pe ecranul de joc sunt prezente mai multe simboluri, iar acestea sunt grupate pe categorii. Prima categorie este a simbolurilor care plătesc sume mai mici, iar acestea sunt reprezentate de literele A, K, Q și J și oferă plăti de 50 sau 100 de monede.

A două categorie este a simbolurilor bănoase și care oferă câștiguri mari. Monede de aur, Simboluri chinezești, Instrumentul muzical și leul de aur. Acestea oferă plăti începând de la 150 de monede și până la 400 de monede

Simboluri speciale și funcții bonus

Un foarte drăguț cap de porcușor auriu este simbolul WILD din acest slot, iar acesta este responsabil

pentru substituirea tuturor simbolurilor. Plățile pe care le oferă pot ajunge și la 500 de monede.

The Fortune Pig gratis are și simboluri Scatter reprezentate de simbolurile dragonilor aurii. Aceștia oferă 8 rotiri gratuite la fiecare combinăție câștigătoare realizată pe ecranul de joc.

Concluzie

The Fortune Pig gratis este unul dintre acele sloturi care te ajută și să înțelegi mai bine cultură chinezească și să identifici mai ușor care sunt obiectele simbolistice ale acelei culturi. Dacă vei combină toate acestea cu faptul că poți face și un ban în plus, ai găsit rețeta perfectă.

Joacă-te și alte sloturi gratuite:

jackpot crown gratis logo slot
3/5 - (1 vote)

Jackpot Crown

Joaca Gratis
logo fortune diamond gratis
4.5/5 - (4 votes)

Fortune Diamond

Joaca Gratis
banner respin joker gratis
5/5 - (1 vote)

Respin Joker

Joaca Gratis
logo columbus deluxe
5/5 - (1 vote)

Columbus Deluxe

Joaca Gratis

Autori