...

Route of Mexico

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 19 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xRoute of Mexico

Categorii joc
clasice
speciale
Producator joc
egt
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Te invităm astăzi într-o călătorie care se lasă cu premii mari. Route of Mexico este un joc de sloturi de la EGT inspirat din lumea latino. Acesta va aduce mariachi și atmosfera de petrecere pe ecranul de joc, alături de șansa de a te alege cu niște câștiguri de top. Testează Route of Mexico gratis pe SuperCazino și vezi dacă merită să îl joci și pe varianta pe bani!

Route of Mexico gratis – simboluri și reguli de joc

În acest slot online, drumul către jackpot-urile de top trece prin Mexic. Un bărbat macho, o femeie frumoasă, o mașină și fel de fel de animale specifice zonelor aride din Mexic te vor purta către premiul cel mare.

Interfața clasică face totul simplu, astfel încât nu va trebui decât să îți setezi numărul de fise pe care pe joci. Pentru aceasta, apasă pe butoanele marcate cu între 20 și 400 de fise. Dacă ai mai încercat sloturi EGT, vei recunoaște cu siguranță interfața.

Jocul are o variație mare, așa că nu vei prinde câștiguri chiar la tot pasul, dar răbdarea îți va fi răsplătită pe deplin. Încearcă și sloturile de la Fortuna!

Funcții speciale pentru câștiguri mai mari

În Route of Mexico vei avea parte de rotiri gratuite, un simbol wild și un jackpot progresiv. Rotirile gratuite sunt declanșate de simbolul free spins, iar simbolul wild este reprezentat de poza cu drumul. Pe lângă simbolurile wild și free spins vei avea parte și de un simbol scatter (mașina retro), care va adăuga niște bani la câștigurile tale.

Nu uita că în acest slot ai parte și de funcția gamble, care îți permite să îți dublezi fiecare câștig în baza unui pariu roșu/negru. De asemenea, jackpotul progresiv poate fi câștigat în orice moment.

Prin urmare, jocul reprezintă o călătorie de-a dreptul, având o poveste captivantă și premii pe măsură. Pornește și tu la drum și vezi câte câștiguri reușești să prinzi pe parcurs!

Testează:

sloturi online Witches Charm
4/5 - (1 vote)

Witches Charm

Joaca Gratis
wild-north-gratis
5/5 - (1 vote)

Wild North

Joaca Gratis
banner roaring forties gratis
4.5/5 - (4 votes)

Roaring Forties

Joaca Gratis
lucky lady charm deluxe 6 gratis logo
4.3/5 - (12 votes)

Lucky Lady’s Charm Deluxe 6

Joaca Gratis

Autori