...

Jurassic Park

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xJurassic Park

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
microgaming
100% Bonus Până La 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite
  • Primești 150 Rotiri Gratuite Fără Rulaj + 150 Rotiri Cu Rulaj
  • Depunerea minimă este de 25 RON
  • Rundele sunt acordate pe parcursul a 5 zile de la prima depunere

Jurassic Park gratis este unul din cele mai noi jocuri sloturi de pe site. Jocul inspirat din filmul de succes al lui Steven Spielberg este format din 5 role, 3 rânduri și 243 linii de plată. Jurassic Park este face parte din categoria acelor jocuri care includ toate elementele posibile de joc, de la simbolurile Wild, simbolurile Scatter, Free Spins, runde Bonus și până la multiplicatori.

Fanii filmului vor fi foarte încântați și de joc, acesta aducând o mare parte din personaje în interfața sa. Pregătește-te să întâlnești specii de dinozauri de tot felul, fosile și actori. Simbolurile cu cea mai mare șansă de câștig sunt cele cu actori, urmate apoi de cele cu dinozauri. Există aproximativ 35 de simboluri Wild! Simbolul scatter este un țânțar-fosilă.

În runda bonus, jucătorii pot câștiga Rotiri Gratuite adiționale și multiplicatori, în funcție de tipul de dinozaur. 3 sau mai multe simboluri Scatter activează Rotirile Gratuite. Sunt 5 moduri de Rotiri Gratuite, fiecare purtând numele unui dinozaur și având caracteristici proprii. O altă funcție este T-Rex Alert Mode. Ai la dispoziție astfel o serie extinsă de funcții. Încearcă și sloturi Fortuna sau Sloturi Unibet!

Liniile de plată se iau în considerare și se plătesc doar dacă se află pe poziții alăturate, pe o linie de plată activă. Doar câștigurile cele mai mari vor fi plătite. La fel ca în orice jocuri sloturi, asigură-te că citești înainte de joc tabela de plată. E esențial să înțelegi perfect rolurile simbolurilor și condițiile de câștig.

Jurassic Park Gratis – Slot Video

Dacă îți place să joci jocuri sloturi dinamice, Jurassic Park este o opțiune perfectă pentru tine. Totul se întâmplă repede și foarte animat, iar grafica este una foarte avansată. Sloturile video precum acesta arată cât de mult a evoluat industria de jocuri de casino. În cazul de față, jocul este creat de cei de la Microgaming, așa că standardele sunt cele mai înalte. Cei de la Microgaming sunt renumiți pe piața de jocuri sloturi pentru raportul foarte echilibrat între grafica de top și rata de profit pentru jucători. Nimic nu este mai plăcut la jocuri sloturi decât să găsești acele jocuri care îți aduc distracție și câștiguri de top.

Încearcă și alte jocuri cu bani din gama noastră de sloturi gratis! Am pregătit pentru tine sute de jocuri și în plus adăugăm ceva nou în fiecare zi. Ai la dispoziție atât jocuri video complexe precum Jurassic Park, dar și jocuri clasice precum Book of Ra, Fruit Cocktail sau Lucky Lady Charm.

Poți încerca gratis și:

shining crown gratis
3.8/5 - (60 votes)

Shining Crown

Joaca Gratis
logo 50 horses gratis slot
3.7/5 - (6 votes)

50 Horses

Joaca Gratis
logo slot the story of alexander gratis
3.4/5 - (12 votes)

The Story of Alexander

Joaca Gratis
20 dazzling hot gratis
3.7/5 - (6 votes)

20 Dazzling Hot

Joaca Gratis

Autori