...

Jungle Spirit

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xJungle Spirit

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Descoperă comorile naturii sălbatice cu Jungle Spirit gratis! În acest articol, îți prezentăm unul dintre cele mai spectaculoase sloturi care are nota maximă la toate capitolele. Citește tot ce trebuie să știi despre Jungle Spirit online și încearcă-l gratis pe Super Cazino! Îi poți testa toate funcțiile și te poți bucura de experiența de top pe care o oferă! Apoi, caută-l și pentru jocul cu miză reală pentru a te bucura din plin de plata excelentă!

Grafica și ecran de joc la Jungle Spirit gratis

Este ușor de înțeles de ce Jungle Spirit online este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri. Grafica sa este superbă, iar tematica junglei se vede la fiecare detaliu. Fundalul este, bineînțeles, o junglă, iar rolele, colorate într-un verde intens care duce cu gândul la o pădure tropicală te va încuraja să faci primii pași în aventura jocului.

Jungle Spirit gratis este creat de NetEnt, un furnizor renumit pentru atenția la detalii, atât la grafică, cât și la funcțiile speciale. Simbolurile slotului sunt animale sălbatice: tigru, elefant, urs, aligator și cobră. Sunt prezente și simboluri clasice, ale cărților de joc: A, K, Q, J și 10. De asemenea, mai poți găsi și o floare de lotus, un simbol special al jocului de păcănele.

Structura ecranului este de 5 role și 3 rânduri. Așadar, din acest punct de vedere, este un slot simplu, ușor de jucat și de cei care abia au descoperit jocurile de păcănele.

Rata de plată Jungle Spirit slot

Chiar și după câteva rotiri cu Jungle Spirit gratis, îți vei da seama că jocul plătește foarte bine. Dar să dăm câteva detalii. Slotul are o rată de câștig teoretic (coeficientul RTP) de 96,47%, peste media de câștig a jocurilor de păcănele. Jungle Spirit are și un altfel de sistem de plată, nu cel obișnuit cu linii de câștig. Are 243 de direcții de plată. Se plătește atunci când simbolurile similare se găsesc oriunde pe cel puțin primele 3 role din stânga.

Dacă sunt mai multe simboluri similare pe aceeași rolă, atunci se plătesc toate acele simboluri cu un multiplicator. Spre exemplu, dacă pe primele 3 role ai un aligator pe prima, 3 pe a doua și unul pe a treia rolă, atunci câștigul pentru 3 simboluri pe direcție de plată va fi înmulțit cu 3 datorită celor 3 simboluri pe rolă. De asemenea, dacă pe mai multe role apar mai multe simboluri câștigătoare de același timp, atunci acele numere se vor înmulți.

La Jungle Spirit slot vei vedea că plățile sunt destul de dese, chiar dacă nu întotdeauna aduc câștiguri mari. Totuși, plata cu adevărat consistentă se găsește la funcțiile speciale. Despre acestea vom discuta separat.

Încearcă gratis și Gemix sau Master Joker și bucură-te de bonusurile exclusive!

Cum se joacă Jungle Spirit Online

Așa cum ne obișnuiește NetEnt, și Jungle Spirit gratis este interactiv, dar simplu. Toate butoanele de care ai nevoie în jocul standard se află în partea de jos.Butonul de spin se află în mijloc și este ilustrat prin două săgeți. Poți juca și automat, cu ajutorul butonului de Autoplay. Selectezi numărul de rotiri automate și câteva setări avansate pentru a seta unele limite de pierdere sau câștig.

Setarea pariului se face prin butonul Max Bet, dacă dorești miza maximă. Altfel, poți seta nivelul de la 1 la 5 și valoarea fiselor în funcție de bani. Pentru mai multe informații despre Jungle Spirit gratis, apasă butonul „i”.

Pentru informații mai detaliate, ai la dispoziție și butonul „?”. Aici vei afla tot ce trebuie să știi despre orice aspect al jocului. NetEnt se asigură că ai toate cele necesare la discreția ta pentru cea mai bună experiență de joc. Poți consulta această secțiune când încerci jocul gratis pe Super Cazino.

Simboluri și funcții speciale

Există două tipuri de simboluri: cele tematice și cele clasice. Acestea aduc următoarele plăți:

Aceste plăți sunt pentru nivelul maxim de pariere (nivelul 5), adică 100 de fise, pentru 5 simboluri, fiecare pe câte o rolă. După cum poți observa, simbolurile tematice sunt cele cu plată mare, deci le vei îndrăgi mai mult pe acestea.

Mai mult decât atât, le vei îndrăgi pe toate și pentru o funcție specială extrem de avantajoasă. În mod aleatoriu, în timpul rotirilor standard și a rotirilor gratuite, fluturii pot marca un simbol, iar acesta se va extinde pe toată rola dacă aduce câștig. Funcția Butterfly Boost este la fel ca cea de mai sus, doar că va marca de la 1 la 3 simboluri similare. Astfel, șansele de câștig la Jungle Spirit slot vor crește exponențial.

Trei simboluri Scatter, ilustrate prin floarea lotus, îți aduc runde gratuite. Dacă funcții gratuite sunt activate prin 4 sau 5 simboluri Scatter, atunci, vei mai primi și un câștig de 15, respectiv 50 de ori mai mare decât miza ta.

Pentru a juca rundele gratuite, trebuie să alegi una dintre cele 5 variante care reprezintă câte un simbol tematic. Pe statuia fiecăruia sunt arătate și numerele de runde pe care urmează să le joci: tigru = 4 runde, elefant = 8 runde, urs = 12 runde, alligator = 16 runde, cobra = 20 runde. Cu cât simbolul plătește mai bine, cu atât rundele sunt mai puține. Cele cu runde mai puține sunt astfel mai riscante, dar recompensa poate fi mai mare.

După ce ai făcut alegerea, urmează să intri pe ecranul special al rundelor gratuite, care are 4 rânduri în loc de 3. Astfel, vor fi 1024 direcții de plată. De asemenea, vei întâlni numai acel simbol tematic pe care l-ai ales, alături de simbolurile clasice.

Concluzii Jungle Spirit Online

Jungle Spirit gratis este genul de joc de care nu te poți plictisi. Cu grafica sa superbă și cu animațiile care te vor captiva, nici nu vei știi când vin câștigurile cele mari. Iar după câte ai văzut, șanse de plată sunt mai mult decât suficiente. Îl poți juca gratis, în varianta demo, pe Super Cazino pentru a-i testa toate aceste funcții excelente pe care le-am enunțat.

orca gratis online
5/5 - (1 vote)

Orca

Joaca Gratis
peaky blinders gratis logo
5/5 - (5 votes)

Peaky Blinders

Joaca Gratis
sizzling gems slot online
3.7/5 - (8 votes)

Sizzling Gems

Joaca Gratis
logo the king isoftbet gratis
5/5 - (1 vote)

The king

Joaca Gratis

Autori