Wild Water

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 10 octombrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Wild Water

Nume Joc

Wild Water

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Wild Water este un slot foarte interesant, lansat în 2014 de către NetEnt, producător de jocuri de care cu siguranță ati auzit, sau cel putin ati jucat unul dintre jocurile acestora (Starburst, Blood Suckers, etc.). Jocul este setat în jurul anilor 60’-70’ și împreunează o tematică de plajă și surf. Jocul este foarte captivant datorită graficii impecabile, și design-ului slotului, acesta fiind conceput din simboluri cu surferi așezate unul peste altul, rotiri gratuite și două tipuri de câștiguri prin bonusuri.

Jocul este captivant, fiind format pe 3 linii și 5 role cu simboluri de tip “stacked” ce pot acapara toate cele 3 linii de joc, acesta fiind cel mai interesant aspect al jocului de departe. Pentru a obține rotirile gratuite va trebui să aveți norocu de a descoperi trei simboluri de tip scatter oriunde pe ecran. Primul tip de câștig bonus este Surf Team, când acesta apare pe role jucătorii vor observa un multiplicator masiv de 200x. Cel de-al doilea tip de bonus este Surf’s Up îți va asigura un multiplicator de 20x. Încearcă și gama Admiral jocuri ca la aparate!

Simboluri de joc Wild Water gratis

Bonusuri joc Wild Water gratis

  1. Bonusul Surf Team: Dacă toate tipurile de surferi diferiți apar pe toată suprafața ecranului (3 linii și 5 role) îți aduce un câștig de 200x din valoarea inițială a pariului.
  2. Bonusul Surf's Up: Orice combinație de surferi care apar pe toată suprafața ecranului (3 linii și 5 role) îți aduc un câștig de 20x din valoarea inițială a pariului.
  3. Rotiri Gratuite: Dacă 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe ecran în timpul unui joc aveți garantat accesul la rotirile gratuite ale slotului. Acestea se vor derula automat. Încearcă și sloturile oferite de Winmasters!

Concluzii

Slotul este valabil pe toate platformele, așa că nu ai nevoie să te îngrijorezi atunci când vine vorba de unde pot juca acest slot. RTP-ul slotului este de 96.4%, puțin meste medie ceea ce te va ajuta pe tine să obții câștiguri mai mari. Jocul este unul estetic, amuzant și captivant de care cu siguranță nu te vei putea lipsi.

[su_row class=”column-2″]

[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Încearcă și jocurile:

[/su_column]

[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]Vezi mai multe informații despre:
casino dragon warrior gratis
5/5 - (1 vote)
Dragon Warrior
Joaca Gratis
logo secret of christmas gratis
5/5 - (1 vote)
Secret of Christmas
Joaca Gratis
extra chilli gratis logo nyx
5/5 - (1 vote)
Extra Chilli
Joaca Gratis
white rabbit gratis slot
5/5 - (1 vote)
White Rabbit
Joaca Gratis

Autori