Starburst

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 27 martie 2017

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Starburst

Nume Joc

Starburst

Categorii joc
clasice
noi
Producator joc
netent
100% Bonus Până La 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
  • Primești progresiv 200 de rotiri gratuite CASH
  • Rotirile sunt primite în 3 tranșe
  • Depunerea minimă este de 25 RON

Îți dorești să te distrezi cu un slot foarte simplu, care nu necesită multă concentrare pe poveste sau pe simboluri? Slotul Starburst este genul de joc relaxant, cu care te familiarizezi foarte rapid. În continuare vei afla cum se joacă, ce funcții speciale oferă și care este rata sa de plată. Joacă Starburst gratis pe SuperCazino!

Cum arată grafica și ecranul de joc al Starburst slot gratis

Slotul Starburst are un aspect care îți evocă relaxare, mai ales datorită fundalului violet, perfect pentru serile în care vrei să te joci pe calculator sau pe telefon fără să forțezi ochii. Simbolurile sunt sub formă de pietre prețioase, la care se adaugă BAR și 7 – două simboluri des întâlnite în sloturi.

Fiind un joc de la NetEnt, nu e de mirare faptul că grafica este una bine alcătuită, iar muzica folosită vine în completarea imaginii. Dacă ești genul de persoană care preferă să oprească sonorul sloturilor, pentru o mai bună concentrare, te vei bucura să afli că muzica din Starburst gratis e destul de discretă.

Starburst slot este structurat pe 5 role și 3 rânduri, o structură pe care o vei întâlni în multe sloturi clasice.

Linii de plată și RTP în slotul Starburst

Starburst NetEnt are 10 linii de plată, pe care le vezi afișate în stânga și dreapta ecranului. Atunci când obții combinații câștigătoare, acestea afișează plata în funcție de liniile de plată aferente. Un detaliu foarte atractiv al slotului Starburst constă în modalitatea de plată – combinațiile câștigătoare se plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

Din punct de vedere al șanselor de câștig, e bine de știut că slotul are o volatilitate mică. Ce înseamnă asta? Câștigurile apar destul de des, însă nu sunt întotdeauna foarte mari. Totuși, volatilitatea scăzută înseamnă că îți poți administra mai bine sumele jucate, mai ales când joci pe bani reali. Joacă Starburst în varianta gratuită și vei observa mai ușor cum apar câștigurile.

Ca rată de plată, slotul Starburst are un RTP foarte bun, de 96.09%, ceea ce înseamnă că pornești din start cu șanse bune de câștig. Un RTP de peste 95% e de obicei excelent, în condițiile în care 100% ar însemna să ai șanse egale cu casa.

Cum se joacă Starburst

Starburst gratis este ușor de jucat. Toate butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos a ecranului, sub rolele cu simboluri:

Dacă ți-a plăcut acest slot, aruncă un ochi și pe alte sloturi clasice!

Starburst – cel mai popular slot de la NetEnt

Indiferent dacă ești jucător începător sau experimentat, cu siguranță ai auzit sau ai încercat măcar o dată slotul Starburst. Este unul dintre cele mai populare sloturi de la NetEnt și unul dintre cele mai apreciate din cazinourile din România. La prima vedere, nu pare a fi un slot extrem de profitabil, având doar 10 linii de câștig, însă simbolurile wild și scatter sunt cele care cresc nivelul de adrenalină și îți aduc câștiguri mari. Slotul are o rată de plată de 96.10%, iar acest lucru înseamnă din start premii mai mari. Partea bună este că acest slot are niște mize atât de mici, încât este perfect atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei începători, riscurile fiind minime. Starburst este slotul ideal pentru cei care vor să încerce jocurile de noroc mai mult pentru divertisment. În plus, nu se știe niciodată când prinzi o zi norocoasă și cu o miză mică poți prinde un câștig mai mare decât ai fi visat.

Slotul Starburst este unul de tip clasic, fără prea multe efecte sau animații speciale. Există în joc  simboluri, fiecare cu o anumită valoare: diamant violet, diamant albastru, diamant roșu, diamant verde,  diamant galben, șeptarul și simbolul BAR. În afară de aceste simboluri, există și un simbol wild care poate apărea pe rolele 2, 3 sau 4, având rolul de a înlocui orice simbol din joc și de a-ți crește astfel șansele de câștig. Tot cu ajutorul acestui simbol wild poți obține și până la 3 rotiri gratuite pe care le poți folosi pentru a pune mâna pe cât mai multe câștiguri și puncte jackpot Starburst. 5 simboluri BAR pe linie îți aduc un multiplicator al mizei de 250 ori, iar dacă miza a fost una mare, atunci și premiile vor fi la fel de mari.

Simboluri în Starburst gratis

Simbolurile din Starburst gratis sunt aceleași ca în jocul cu mize reale, singura diferență fiind faptul că aici miza și câștigurile au la bază fise virtuale. Iată ce simboluri vei întâlni și care este valoarea fiecăruia:

Caracteristici speciale ale slotului Starburst

Deși nu are o funcție de dublaje ca Gamble, Starburst demo și varianta cu mize reale îți oferă o altă rundă interesantă de câștiguri suplimentare. Este vorba despre Starburst Wilds, simbolurile speciale despre care îți povestim în continuare:

Află la ce cazinouri NetEnt poți juca acest slot!

Ce beneficii are sistemul de jackpot Starburst pentru operatori?

Acest sistem nu a fost conceput doar pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor, ci pentru a facilita și munca operatorilor. Este un produs ce poate fi customizat de către fiecare operator online în parte, atât la nivel de RTP sau contribuții, cât și la nivel de interfață. Practic, fiecare operator își poate personaliza acest sistem de jackpot pentru a fi în aceeași linie cu identitatea sa vizuală.

Beneficiile acestui sistem pentru operatori se va vedea și la nivel de venituri. Mai exact, jucătorii vor petrece mai mult timp în cazinouri online pentru a strânge cât mai multe puncte și pentru a pune astfel mâna pe jackpot. Cu cât un jucător va petrece mai mult timp într-un joc, cu atât veniturilor operatorului vor fi mai mari. În același timp însă, cresc și șansele de câștig ale jucătorului, prin plasarea a mai multe pariuri și mize. Sistemul de jackpot Starburst oferă beneficii atât jucătorilor, cât și operatorilor, aducând premii ce  pot schimba viața jucătorilor și ușurând activitatea operatorilor.

Concluzie Starburst gratis

Starburst slot gratis este genul de joc pe care îl poți juca oricând ai nevoie de o pauză distractivă și relaxantă de la rutina de zi cu zi. E ușor de jucat, e plăcut din punct de vedere grafic, iar în Starburst free joci fără a folosi bani reali. Dacă te tentează și câștigurile, poți trece de la varianta gratuită la cea pe mize reale, care îți va aduce și mai multă adrenalină. Încearcă și tu Starburst slot gratis!

Încearcă și alte sloturi, gratis pe SuperCazino:

book of ra temple of gold slot
3.3/5 - (3 votes)
Book of Ra Temple of Gold
Joaca Gratis
buffalo rising megaways logo
3.5/5 - (4 votes)
Buffalo Rising Megaways
Joaca Gratis
lucky lady charm deluxe 10 gratis logo
3.8/5 - (19 votes)
Lucky Lady Charm Deluxe 10
Joaca Gratis
amazing amazonia gratis logo slot
3.7/5 - (7 votes)
Amazing Amazonia
Joaca Gratis

Autori