Drive Mayhem

Autor: Paul Anghelescu

Actualizat: 26 septembrie 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Drive Mayhem

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Așa cum probabil intuiești încă de la numele jocului, Drive Mayhem slot este despre mașini și haos. Rar întâlnești o combinație atât de reușită pentru jocurile de noroc! În acest articol, vom discuta despre aspectele pe care trebuie să le cunoști înainte de a te apuca să învârți rolele câștigătoare. Vom vorbi despre grafică, rata de plată, modul de joc, simbolurile, plățile și caracteristicile speciale ale slotului. După ce cunoști câte ceva despre joc, ești mai mult decât pregătit pentru cursa vieții tale de jucător. Încearcă Drive Mayhem gratis pe Supercazino și nu ezita să joci pe bani adevărați pentru a te bucura de toate senzațiile tari pe care le oferă slotul!

Grafica Drive Mayhem slot

Slotul are o grafică simplă, dar interesantă. Fundalul este un orizont al unui oraș cu zgârie-nori, iar în stânga jos este o mașină. Animațiile la câștig sunt de asemenea pe măsura așteptărilor. Dacă ești fan seria de filme Fast and Furious sau jocurile Need for Speed, atunci acest slot este cu siguranță pentru tine.

Dacă tematica slotului este una spectaculoasă, dezvoltatorii de la NetEnt și-au propus să rămână previzibili cu structura, păstrând cinci role și trei linii.

Rata Plată

Drive Mayhem slot este un joc plin de adrenalină, iar trăsătura este completată de rata de plată (RTP) extrem de mare de 96,7%, printre cele mai mari ale jocurilor de noroc online. Slotul are 15 linii de plată, iar acest număr este fix: nu mai poți scădea.

Cum se joacă Drive Mayhem gratis?

Toate sloturile sunt făcute să se joace cât mai simplu cu putință, cu toate funcțiile la vedere, iar la o primă vedere a Drive Mayhem gratis, vei observa că acest lucru este adevărat și aici.

Butonul de spin se află în centru jos și este reprezentat de două săgeți circulare. În stânga sa se găsește butonul de Autoplay care îți permite să joci mai multe runde fără să fie nevoie de intervenția ta: 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 și chiar 1.000 de runde. Nu este întotdeauna o idee prea bună să lași atâtea runde pentru că nu știi cum vor evolua lucrurile. De aceea, există și o secțiune de setări avansate în aceeași fereastra de Autoplay. Aici poți seta anumite limite și condiții pentru a opri șirul de runde.

Mai în stânga se găsește nivelul de la 1 la 10. De fapt, de aici se modifică miza, care este afișată în stânga. Ultimul uton din partea stângă te duce la secțiunea cu informații, unde vei afla mai multe despre simboluri, bonusuri, runde gratuite și alte reguli esențiale.

În colțul din stânga jos, mai există câteva butoane mici, printre care o secțiune cu informații mai detaliate, reprezentat prin semnul întrebării. Acolo poți afla mai multe despre slot și îți recomandăm să parcurgi acest text pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când vei începe să te joci.

În partea din dreapta a butonului de spin, poți seta pariul maxim, apoi, la următoarea opțiune, poți seta valoarea monezii, iar numărul de monede este afișat în ultima căsuță din dreapta. În partea de jos de tot, este afișat creditul tău, cât este pariul în bani și ultimul câștig

Simboluri și plăți Drive Mayhem slot

Există două tipuri de simboluri. Cele tematice reprezintă personajele acțiunii. Tu ești Jette, fata cu părul roz și în rundele bonus, te vei întrece cu Twitch, Hamaki și Bruiser, celelalte trei simboluri. Și mașina pe care o vezi în stânga jos este un simbol în slot. Aici nu vom include simbolurile speciale de Wild și Scatter, pentru că în secțiunea următoare vom discuta despre ele. Cel mai bine plătit simbol este Jette, urmat de mașină și Bruiser, aflați la egalitate, apoi Hamaki și Twitch, aflați tot la egalitate.

Restul simbolurilor sunt A, K, Q, J și 10 și sunt plătite mai puțin decât cele tematice și la egalitate între ele. Este nevoie de minim trei simboluri similare, de la stânga la dreapta, pe o linie de plată, ca runda să fie câștigătoare.

Caracteristici speciale

Lucrurile pot părea puțin complicate până te familiarizezi cu jocul. De aceea, este bine să încerci Drive Mayhem gratis, pentru a stăpâni mai bine funcțiile speciale.

Jocul nu are dublaje (funcția gamble), dar la câștigurile pe care rundele bonus le pot genera, nu vei simți această lipsă.

Există speciala (runda bonus) pe care am amintit-o puțin mai sus. Funcția este declanșată atunci când cel puțin trei simboluri Scatter apar oriunde pe rolele 2, 3 și 4. Vei primi 10 runde gratuite. Doar în aceste runde, pot apărea simboluri Nitro pe rolele 2,3 și 4, care îți vor acorda mai multe runde gratuite. Rundele gratuite vor începe cu tine care te întreci cu Twitch, primul adversar. După ce ai colectat trei simboluri Nitro, jocul merge la următorul nivel, unde se întrece cu Hamaki. Apoi, după încă trei simboluri Nitro, te vei întrece cu Bruiser.

La Drive Mayhem slot, și simbolul Wild este și el interesant. Înlocuiește oricare alte simboluri, în afară de Scatter și Nitro în rundele bonus, dar are și multiplicator de la x2 la x5. Simbolurile Multiplier Wild pot apărea oriunde, iar valoarea multiplicatorului este numărul rolei. Astfel, pe rola 5, multiplicatorul va fi x5. Dacă două sau mai multe simboluri Wild apar pe linia de plată câștigătoare, atunci multiplicatorii fiecăruia sunt înmulțiți.

Concluzii

Dezvoltatorii de la NetEnt au venit în întâmpinarea ta cu un joc care îți va crește nivelul de adrenalină. Cursele spre câștiguri mari te vor ține în suspans și te vor face să revii și cu alte ocazii la Drive Mayhem slot.

Jocul este mai simplu decât poate părea la prima vedere, dar îți recomandăm să citești cu atenție regulile jocului pentru a cunoaște ce presupune fiecare funcție și fiecare simbol. Astfel, îți va fi mult mai ușor să cântărești riscurile atunci când vei paria. Așadar, nu ezita și încearcă și tu Drive Mayhem gratis pe Supercazino pentru o experiență plină cu senzații tari și accelerează spre bonusurile în runde gratis, unde te vei lua la întrecere cu adversarii tăi!

Încearcă și:

burning wilf online slot
4.5/5 - (2 votes)
Burning Wild
Joaca Gratis
flaming hot gratis casino
3.3/5 - (37 votes)
Flaming Hot
Joaca Gratis
fruiti xxl gratis banner
4/5 - (3 votes)
Fruiti XXL
Joaca Gratis
Logo Great Rhino
5/5 - (2 votes)
Great Rhino
Joaca Gratis

Autori