Dead or Alive

Autor: Silviu Gherbeleu

Actualizat: 16 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

Dead or Alive

Categorii joc
noi
speciale
Producator joc
netent
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Primești până la 200 rotiri gratuite la Shining Crown
  • Beneficiezi de 1.500 RON + 200 rotiri gratis bonus bun venit
  • Fă o depunere de minim 100 RON pentru a obține întreg bonusul

Ești gata să intri în rolul unui șerif curajos, care face legea în Vestul Sălbatic? Dead or Alive demo e slotul care te va transporta într-o lume cu cowboy, pistoale și confruntări palpitante. În continuare vei afla mai multe despre cum funcționează jocul și ce câștiguri îți poate aduce. Distrează-te cu Dead or Alive gratis pe SuperCazino!

Ce oferă Dead or Alive free ca grafică și ecran de joc

În primul rând, te vei bucura să afli că Dead or Alive gratis are exact aceeași structură și aceleași funcții ca varianta cu mize reale. Asta înseamnă că, odată ce te familiarizezi cu slotul gratis, poți încerca și cealaltă variantă cu încredere. Ecranul de joc Dead or Alive NetEnt este realizat cu mare grijă pentru detalii. Fiecare simbol te duce cu gândul la un western – vei întâlni pahare de whiskey, pistoale, pălării și cizme de cowboy. Muzica și efectele audio se potrivesc perfect cu elementele vizuale.

Structura ecranului de joc Dead or Alive free este una obișnuită pentru sloturile NetEnt: 5 role și 3 rânduri. Butoanele se află în partea de jos a ecranului, iar liniile de plată pot fi văzute pe lateral.

Plăți și RTP în Dead or Alive slot

Din punct de vedere al plăților, Dead or Alive slot plătește pentru combinații obținute de la stânga la dreapta. Există 9 linii fixe de plată, iar pe fiecare linie de miză se oferă câștigul cel mai mare.

Dacă vrei să știi ce șanse de câștig îți oferă slotul, rata de plată e factorul după care te poți ghida cu încredere. Astfel, cu cât e mai apropiată de 100% – procentul ideal, care ar însemna egalitate cu casa – cu atât ai șanse mai mari. RTP-ul Dead or Alive slot este de 96.82%.

Cum se joacă Dead or Alive gratis

Dead or Alive free este foarte simplu de jucat, așa cum vei observa în continuare. Iată semnificația fiecărui câmp și buton din joc:

Încearcă-ți norocul la cele mai tari sloturi noi pe care le găsești pe site!

Valoarea simbolurilor din Dead or Alive gratis

Fiecare combinație din Dead or Alive îți poate aduce câștiguri atractive, în funcție de simbolurile pe care le conține. Iată cât valorează fiecare simbol din Dead or Alive gratis:

Simboluri și funcții speciale în Dead or Alive

În afară de simbolurile de mai sus, Dead or Alive gratis îți oferă șansa de a-ți crește câștigurile prin intermediul unor simboluri și funcții extra:

Ce poate fi mai distractiv decât super runde la o mulțime de sloturi speciale? Încearcă-le pe toate!

Concluzie

Fie că vrei să evadezi din rutină sau doar să încerci un slot nou, care îți poate aduce câștiguri atractive, Dead or Alive e un joc care merită testat. Poți juca oricând Dead or Alive gratis, fără niciun risc, sau poți vâna câștigurile la varianta pe mize reale. Indiferent de ce ai alege, distracția este asigurată. Joacă și tu Dead or Alive de la NetEnt!

Joacă și:

fruit party slot logo
5/5 - (1 vote)
Fruit Party
Joaca Gratis
motorhead gratis
4.2/5 - (13 votes)
Motorhead
Joaca Gratis
logo gemix gratis play n go
5/5 - (2 votes)
Gemix
Joaca Gratis
gold-lab-gratis
5/5 - (1 vote)
Gold Lab
Joaca Gratis

Autori