Dead or Alive

Joacă acum Dead or Alive cu oferta* Netbet

* 150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere

logo dead or alive gratis slot
dead or alive slot gratuit

Apasă START pentru a începe
Dead or Alive

Apasati "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in functie de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Vestul Sălbatic te așteaptă cu premii mari în slotul Dead or Alive. Acest joc creat de NetEnt are foarte multe animații interactive și totodată o serie interesantă de elemente speciale. Vezi mai jos cum se joacă și ce poți urmări când joci Dead or Alive gratis!

Simboluri care plătesc bine

Simbolurile din Dead or Alive gratis includ două categorii: cele standard de cărți de joc (J, Q, K, A), cu valori mai mici, și cele desenate după tema jocului (insigna de șerif, cizmele de cowboy, pălăria, paharul de tequila și centura pentru pistoale), cu valori mai mari. Simbolurile speciale sunt reprezentate de două pistoale (simbolul scatter) și afișele cu tâlharii urmărți (simboluri wild).

Simbolul scatter declanșează runda bonus. Pentru aceasta va trebui să prinzi cel puțin 3 simboluri scatter pe ecranul de joc. Simbolul wild înlocuiește orice alte simboluri, în afară de cel scatter.

Vei observa că unele simboluri wild rămân în aceeași poziție pentru mai multe runde. Aceste simboluri se numesc Sticky Wilds și îți asigură câștiguri foarte mari în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite. Slotul are un payout de 96.8%.

Rotiri gratuite și multiplicatori în Dead or Alive gratis

Dead or Alive are o rundă bonus care îți aduce 12 rotiri gratuite și un multiplicator 2x. Câștigurile din runda bonus sunt astfel dublate. Reține că afișele cu tâlhari rămân în aceeași poziție pentru mai multe rotiri atunci când apar.

Dacă în timpul rotirilor prinzi un afiș cu tâlhari pe fiecare dintre role (tamburi), primești încă 5 rotiri gratuite. Această funcție se poate activa o singură dată.

Joacă-te câteva runde în varianta demo și vei vedea cât de simplu este să câștigi în acest slot. Dead or Alive este un joc plin de farmec, ce îmbină perfect buna dispoziție cu premiile mari.

Distrează-te oricât dorești în varianta gratuită de mai sus! Atunci când vrei să poți și retrage câștigurile, profită de bonusul nostru exlcusiv la Netbet și joacă pe miză reală! Bonusul îți aduce 150% până la 1000 RON, alături de 50 de rotiri gratuite. Revendică de aici bonusul exclusiv la jocuri casino!

Mult noroc!