...

Super Wild Megaways

Autor: Matei R. Vladoiu

Actualizat: 4 august 2023

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI

JOACA GRATIS JOACA GRATIS

x xSuper Wild Megaways

Categorii joc
clasice
fructe
Producator joc
stakelogic
100% Bonus Până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis
  • Înregistrează-te și folosește codul bonus 250SUPER
  • Verifică-ți identitatea
  • Primești până la 250 rotiri gratuite la Shining Crown

Dacă îți place să combini clasicul cu noul, atunci Super Wild Megaways slot este exact ceea ce cauți. Citește textul nostru în care îți prezentăm în detaliu tot ce trebuie să știi despre unul dintre cele mai interesante jocuri de acest tip. Are mai multe speciale și un mod interesant de desfășurare care, înainte de toate, aduce plăți foarte bune. La noi, mai poți juca și versiunea demo. Așadar, joacă Super Wild Megaways gratis pe SuperCazino!

Super Wild Megaways demo – grafică și muzică

Super Wild Megaways gratis impresionează chiar de la grafică. Este ca un aparat, iar pe fundal se vede un casino. Te vei simți așadar ca într-o sală de jocuri, unde te delectezi cu un joc tare. Iar acesta de față chiar este! Are structura inedită a unui slot Megaways, ceea ce înseamnă că are 6 role verticale, unde numărul de simboluri variază de la 2 la 7. Numărul se schimbă pentru fiecare de la o rundă la alta. Are și o rolă orizontală (tracker), unde numărul de simboluri este fix. Cele 4 simboluri ale sale completează rolele 2, 3, 4 și 5.

Simbolurile sale sunt cele clasice, iar ilustrarea lor este simplă, ceea ce amintește de jocurile vechi. Este, până la urmă, o versiune nouă a unui joc vechi. Ceea ce mai este nou la acest joc este optimizarea. Funcționează fără erori tehnice și se adaptează oricăror dimensiuni de ecran.

Stakelogic este furnizorul jocului, un dezvoltator cunoscut pentru sloturile sale robuste. După câteva spinuri cu Super Wild Megaways online, te vei convinge că așa stau lucrurile.

Super Wild Megaways slot – rata de plată

Super Wild Megaways gratis are un coeficient RTP peste medie, de 96,1%. Mulți jucători îl preferă și pe bani reali, tocmai din acest motiv. Întrucât numărul de simboluri variază de la o rundă la alta, și numărul de direcții de plată are o variație enormă. Poți avea între 64 și 117.649 de direcții de plată.

Super Wild Megaways free – cum se joacă?

Jocul la Super Wild Megaways gratis nu este mare inginerie cuantică. În esență, tot ce trebuie făcut este să stabilești miza și să începi să rulezi rolele. Dar hai să vedem mai în detaliu:

Super Wild Megaways online – simboluri și plăți

Așa cum am mai spus în acest articol, simbolurile de la Super Wild Megaways demo sunt dintre cele clasice, adică șeptari și fructe. Mai departe, vom vedea plățile pentru fiecare:

Mai multe jocuri cu fructe gratis poți găsi în pagina atașată!

Super Wild Megaways gratis – caracteristici speciale

Ca orice joc din această categorie, și Super Wild Megaways free are speciale interesante:

Concluzii

Super Wild Megaways slot este un joc în care descoperi de ce jocurile clasice sunt atât de atractive. De asemenea, mai descoperi și un mod de joc inedit, ideal pentru amatorii de senzații tari. Câștiguri în cascadă, direcții de plată numeroase și alte trăsături speciale îți aduc câștiguri și distracție! Dar fără alte vorbe, încearcă și tu Super wild Megaways gratis pe SuperCazino!

Joacă și:

logo joc age of troy gratis
3.4/5 - (11 votes)

Age Of Troy

Joaca Gratis
dork unit logo
3.7/5 - (3 votes)

Dork Unit

Joaca Gratis
joc sloturi online Frog Story
2.7/5 - (4 votes)

Frog Story

Joaca Gratis
logo wild wild west gratis
5/5 - (1 vote)

Wild Wild West

Joaca Gratis

Autori